renato
Vendég
|
 |
« Válasz #510 Dátum: 11 júl 02, 15:54:22 » |
|
És mi van, ha "Tintás" lesz a társuk?  Őt már úgyis megszelídítette Luffy, és Teachnek is van ilyen vagány tengeri szörny társa  Engem most a mangába csak az zavar, hogy teljesen átugrották a Zoroék vs Hordy harcot... azért minimum pár lapon megmutathatták volna, hogy mi történt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #511 Dátum: 11 júl 02, 16:04:27 » |
|
Na ja Zoro-ra én is kiváncsi lennék  Ha már a kedvencem és imádom, ahogy harcol  Tinásra én nem tennék, ő csak olyan lesz, mint nekünk a BKV  kivéve, hogy nekik nem kell bérletet v jegyet venni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 02, 16:05:35 írta samdav »
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #512 Dátum: 11 júl 02, 20:34:09 » |
|
Jah tintás tuti nem lesz velük. Így is van már két kardforgató. A hordi elleni harc az meg azért lett sztem el nagyolva, mert zoro ellenfele a részeges bérgyilkos polip lesz sztem. Ott majd láthatjuk, hogy mit is fejlődött 2 év alatt. Mondjuk én azt várom már, hogy az új világban harcoljon mondjuk killer-rel:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #513 Dátum: 11 júl 02, 21:13:28 » |
|
Lehet, hogy ki fogtok röhögni, de én a legesélyesebbnek Caribou-t tartom. Elég gyépés karakter. Nem hinném, hogy gyojin társuk lesz, mivel ahogy előttem is írták, egyik sem olyan hú de fasza. Kizáró ok talán az, hogy ő élvezi a gyilkolást és semmi izgalmas dolog nem lehet a múltjában, ami erre az ösvényre vezette volna.
Másik: hiba lenne már most új társat találni nekik. Szerintem ez a Gyojin-szigetes arc csak azért van, hogy lássuk mennyit fejlődtek, na meg hogy Jinbei szerepeljen még egy kicsit hazai pályán is. Bár azt sem tartom kizártnak, hogy magukkal viszik a Sellőhercegnőt, bár szvsz nem túl jó ötlet... én úgy vagyok vele, hogy ráérne még...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #514 Dátum: 11 júl 02, 21:26:51 » |
|
Én is a sellő hercegnőn agyaltam szerintem még hakira is van hajlama viszont túl nagy:D. Ha össze tud menni kisebbre akkor sanszos:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #515 Dátum: 11 júl 02, 21:34:58 » |
|
egyetértek, hogy nem kell ebben az arc-ban embert felvenniük feltétlenül. Skypiában(nem jut szembe hogy írják) sem vettek fel egy szárnyas emberkét sem( pedig az is egyedi lett volna). Szal rá ér ez majd az új világban. A hercegnő azért durva mert a sea king-eknek tud parancsolni, de nem nagyon hiszek ebben, hogy ő tagjuk lenne.
A későbbiekben még fontos szerepe lesz a hercegnőnek szerintem. Méghozzá amikor a világ harc elindul. Nagyszerű szövetséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ferrarista
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #516 Dátum: 11 júl 04, 12:20:25 » |
|
Ha új társat keresünk akkor inkább szerepkört kéne először kitalálni, mintsem a személyt. Ügye már van kapitány, kardforgató...... ,zenész. Mi hiányzik? Nekem először valami repülő vagy gyorsan mozgó "scout" jutott eszembe valamiért, de érdekelne a véleményetek. Am. szerintem is korai lenne itt a mermaid island-en társat keresni, hosszú még a new world.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #517 Dátum: 11 júl 04, 12:30:30 » |
|
Egy tengerben jól mozgó, harcoló ember jól jönne --> gyojin. De én se hiszem, hogy ebben az arcban találnak új társat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #518 Dátum: 11 júl 04, 16:52:33 » |
|
Lehet, hogy nem jó ötlet már most bepasszírozni valakit a csapatba, de azért ezt az "utolsó tag" dolgot se szabad elhúznia Odának. Mert ha a New World "második felében" szerzik meg a társukat, akkor meg már nem lesz túl sok idő arra, hogy kifejlődjön az a tipikus gyökér jelleme, mint ami a Mugiwaráknak van. Amúgy mi lenne, ha a supernovából vennének fel valakit? Bonney pl. megmentette Zoro-t+szétverték a csapatát, így már nem kapitány. Most így belegondolva, egy ilyen Zoros mentőakció keretében szerintem ki fogják szabadítani Bonneyt a tengerészettől (mert ugye Akainu elkapta), és onnantól ő is a szövetségesük lehet, vagy akár a társuk is.. csak győzzék pénzelni azt a sok kaját, amit Luffy és Bonney elfogyasztana 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #519 Dátum: 11 júl 04, 16:55:51 » |
|
Vicces én is Bonneyra szavaztam érdekes jelleme és képessége van. Ráadásul a csapata bukott. Viszont ő KAido szövetségese nem? Bonney ráadásul a tengerészetnél vanXD Luffy pedig gyakran jár náluk szét verni pár dolgotXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #520 Dátum: 11 júl 04, 18:06:37 » |
|
Nekem nem rémlik, hogy Kaidoval kapcsolatban lenne. Vele kapcsolatban 1 dologra emlékszek, hogy ő verte bucira Moriát és legénységét. Amúgy tényleg nem rossz ötlet Bonney, de elég erős ő hozzájuk a 2 után? A börtönben nem hiszem, hogy tudott gyakorolni és erősödni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
 |
« Válasz #521 Dátum: 11 júl 04, 18:56:28 » |
|
Az utóbbi fejezeteket már jobban unom mint Skypiát, valahogy olyan semmitmondó az egész. Amire én kíváncsi vagyok az egy jó harc, mert a marinfordi csatában is Luffy 3 részen keresztül futott és még mindig ott volt ahonnan elindult, aztán egy ütéssel még hátrább küldték, természetesen Brookra vagyok a legkíváncsibb, mindig is bírtam a csontos poénjait, meg a hülye viselkedését, de ez a testet elhagyó lélek mindenen túltesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #522 Dátum: 11 júl 07, 17:05:22 » |
|
Kijött az új fejezet http://www.mangareader.net/one-piece/631Deckenen besírtam xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 07, 17:06:09 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #523 Dátum: 11 júl 07, 17:56:58 » |
|
150 km??? Na, asszem mégiscsak brutál bunyónak nézünk itten elébe.
Amúgy meg ja, hol van Luffy? Jinbei-ből kinézem, hogy leverte és otthagyták, de elég valószínűtlen.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #524 Dátum: 11 júl 07, 22:40:48 » |
|
Nem hiszem, hogy jinbei bácsi leütötte luffy-t.  Úgy hiszem, hogy luffyék mennek zoroért, meg a többiekért, és valami olyasmi lesz, hogy félúton összefutnak vagy ilyesmi. Tehát szerintem csak kettéváltak,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|