Nem tom miért fikázzátok, én szeretem Jackalt xD Szerintem nagyon aranyos, és ahogy Lamy mondja: ,, A mérges arcod annyira cuki~" xD
Én a lehetséges verziók közül kizárnám az ARC semlegesíti a lacrima mágiáját, mert azt még nem aktiválták...
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/370/7A látomás még csak-csak, de az elég szánalmasan sablonos lenne, mindenhol elsütik és a mágia játékok arcnál is volt hasonló, Levy levele a jövőből, mert hát ugye tudjuk... Lucy visszajött és figyelmeztetett mindenkit és stb... (Tehát ott is mutattak valamit, ami aztán nem történt meg...)
Mavis 2. bevetése elég gáz lenne, megint ő menti meg a seggüket... ennyire azért csak nem ismétli magát a sensei.
A Lumen Historie sztem más lesz, nem hinném, hogy itt vetik be. Ahogy Gildarts sem valószínű, hogy feltűnik.
Gerard sztem a céh felé megy. Hátha van valami ower powered robbanásgátló lost magic-je xD Vagy az OS -nek/ Meldy-nek xD
Kana sz@rt se tudna sztem tenni ellene, max Juvia víz bubija, de ahhoz ő nem elég erős
Gray megfagyasztja a robbanást xDD (neem
)
Lamy xdd rá van kattanva a két srácra xD És szerintem Tempesta egész helyes
A Silver-es ügyről meg annyit, hogy majd csak kiderül egyszer, de még nem most, sztem vagy 3-5 fejezet múlva..
A Heavenly-t pedig ismét lehet húsz féle képpen értelmezni, szóval ne fordításban keressünk hibát, mert maga a fejezetcím a félreérthető (na meg mashima) nem az..