Úgy rémlik, mintha ezt egyszer már leírtam volna, de lehet, hogy csak nem küldte el. Vagy olyan fáradt voltam, hogy begépeltem, aztán ki x-eltem xD
Kizárnám a megmenekülés lehetőségei közül azt, hogy az ARC semlegesíti a mágiát, mert 1. nem tudhatjuk hogy a lacrima mágiával van e feltöltve (ugyanis átkokat használó démonok nem biztos, hogy mágiával töltik fel xD) 2. Az ARC-ot még nem aktiválták.
Nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy Polyhuska menti meg őket.
Gáz lenne, ha megint Mavis mentené meg őket, ahogy az is, ha sablonosan ez csak egy látomás volna. Volt már ilyen. Amikor Lucy visszajött a jövőből, mert akkor is olyat mutattak, ami aztán nem történt meg.
Kana semmit sem tudna szerintem tenni ellene, max Juvia vízbubija, de ahhoz ő nem elég erős. Gray megfagyasztja a robbanást xDD Vagy Gazille univerzálisan (mint Natsu szokta) megeszi a robbanást xD (neem)
Gildarts nem hiszem, hogy felbukkan, eddig sem nagyon avatkozott bele a dolgokba, max majd később, amikor már nagyon nagy gáz lesz, akkor egy menő belépővel
Vagy Gerard és csapata lehet épp arra tart. Jó lenne ha valami ower powered robbanás gátló mágiával megmentené a bőrüket xDD
A Lumen Historie meg nem hiszem, hogy erre jó.
Nekem amúgy tetszik Tempesta új kinézete, egész helyes lett. Jackal meg mindig is tetszett
Lamy-t idézve: ,, A mérges arcod annyira cuki. " =)