25 feb 22, 09:48:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában? - Három soros szabály!  (Megtekintve 52680 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 12 máj 05, 01:03:59 »

Laxus és társai vs. Natsu és társai

Nagyon, de tényleg nagyon sima Raijinshuu győzelem. Lehetséges taktikák:
1) Freed-ék fedezik Laxus-t, aki ellő egy Fairy Law-ot, és kész is.
2) Laxus ezúttal a higgadt formáját veszi elő, egyedül (ha úgy nem is, akkor Freed segítségével) elintézi a 3 sárkányölőt, többit meg lazán lerendezi a maradék Raijinshuu tag.
Lehetne még sorolni ilyeneket, de lusta vagyok már hozzá. A lényeg hogy esélye sincs Natsu-éknak, Lucy idézgethet akit akar Laxus megeszi reggelire. Bár szerintem (gondolom) rini67 Laxus nélkül nézte a meccset, mert az eredeti felállásban ezt egyszerűen nem lehet Natsu-éknak adni.

Erza vs. Gray és Juvia

Abban gondolom egyetértünk, hogy Gray nem sok vizet zavarna itt, tehát maradna egy Erza vs. Rage Juvia. Lehet erős meg brutális meg minden a vízkisasszony, de nem S osztály szint. Skarlát asszonysága felpakol egy vízpáncélt, és mérges Juvia támadásainak ereje kb az alap Juviaé-éra csökken. Azt meg nem tudni hogy, de az S osztályú vizsga alapján Erza megtudja vagdosni Juvia-t. Viszonylag sima Erza győzelem nálam.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #106 Dátum: 12 máj 05, 16:14:38 »

Tényleg benéztem és Laxus nélkül számoltam. Jó, hogy írtál. Laxusal tényleg más a felállás bár én a túlerő miatt nem nézném le így sem Natsuékat, főleg ha elnyeli Laxus valamelyik villámát. Az korábbi meccsükből nekem az jött le, hogy Laxus egy picivel erősebb mint a Natsu és Gazille.  Nálam Wendy a döntő tényező a támogató mágiájával amellyel felturbozza őket. A Fairy Tail varázslat alapban viszont nem hatna egyikükre sem mint ahogy láthattuk is. Szerintem így sem lenne egyszerű a meccs de Laxusék egy kicsivel erősebbnek tűnnek.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #107 Dátum: 12 máj 28, 14:51:29 »

Itt is rég lett felhozva csata ezért felhoznék párat. - Natsu ( 7 év után és villámló sárkányos cuccal de 2. eredet nélkül ) vs erza ( 7 év után 2. eredet nélkül ): Szerintem itt csakis natsu nyerhet mert ha bevisz egy olyan támadást hogy tüzet használ elöször és villám követi úgy kiüti erzát. Ezt 65-35-re adom natsunak.- Gray és Leon és juvia ( 7 évvel ezelött ) vs mira és elfman. - Mira és erza vs laxus
Naplózva
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #108 Dátum: 12 máj 29, 23:11:09 »

a manga témában felugrott, és itt bővebb kitárgyalást érdemel:
Natsu+Wendy vs. Gazille+Luxus

Wendyt mindenki leírja, holott ő is képes nem kis erejű támadómágiára, ha pedig összeállnak Natsuval, akkor a 2 erőt párosítva elég masszív kombókat kapunk: Villámló tűzsárkány és az égi sárkány kombinált üvöltése, Natsu bármelyik közelharci mágiája az üvöltéssel felgyorsítva (repülő Natsu), és még sorolhatnám. Luxus és Gazille technikái is párosíthatóak persze, de ők egyenként veszélyesebben tudnak ütni, mint párosítottan

az érdekesség kedvéért:

Natsu+Gazille vs Luxus és Wendy (volt még régen hasonló, Wendy nélkül, de most őt se felejtsuk ki)
Natsu+Luxus vs Gazille és Wendy

A Lucy vs Ichiya harchoz csak annyit, hogy ha Lucy mondjuk leidézi Geminit és Ariest, akkor pegasusos barátunk orrát elf*ssa a vér 1 csöppet, de nyom valami altatóparfümöt aztán haladjunk. A három csajszi ott fekszik édesdeden szündikálva, így Jchiya sátáni vigyorral az arcán rape-elheti meg őket
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #109 Dátum: 12 máj 30, 17:08:23 »

Inkább felhozok más csatát/csatákat:
- Lucy ( 7 év utáni 2. eredettel amit eddig láttunk tőle ) vs Rustyrose:
Ezt szerintem lucy nyeri meg 60-40-re mert 2 csillag szellemet is képes megidézni meg végső esetben urano metria-át alkalmazhat. Rustyrose nem sokat érhetne el a trükkjeivel ellene. Lucy ay esélyes.
- Wendy és erza ( wendy gyorsaság és erő növelő támogatásával és 7 évvel ezelőtti ) vs Gérard ( toronyi arcnál ):
Ez szoros harc, mivel erza gyorsasági páncélja alapból gyors és még wendy támogatásával erősebb meg még gyorsabb is tehát gérard nem tud meteorozni. A 7 csillagot egy adamantiummal nem tudom mennyire lehetne kivédeni de tuti kivédi erza mert a phantom lord ágyúját is kivédte ^^- gérard nyerhet 51-49-re.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #110 Dátum: 12 jún 07, 19:30:31 »

A 3 sor ide is vonatkozik smirksweat.
Fried vs lucy ( 7 év után ): Lucy olyan erős lett az urano metria-val meg a 2 csillag szellem megidézéssel hogy beverné a 7 évvel ezelőtti fried-et. Kb 65-35-re.
Michelle vs Romeo: Egyértelmű. Romeo nyer mert michelle-ről EDDIG nem tudunk semmit ezért tuti romeo nyer.

Új harc:
- Gildarts vs Jura és Gérard és Urtear ( 7 év utáni jura, gérard és urtear ).
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #111 Dátum: 12 jún 07, 21:25:34 »

Gildarts vs Jura és Gérard és Urtear(mindenki 7 év után)

Gildarts azt tudjuk, hogy nagyon más kategória mint a többi S-osztályú mágus. Viszont ez ellen a hármas ellen a feje tetejére is állhat, akkor sem nyerhet. Jura "Morajló Szent Fujija" szétrengetné alatta a földet és azt csúnyán megérezné mivel elfutni nem tud. Gérard közben már föléje is repült a Meteorral és rátolja a Grand Chariotot. Ha Gildarts próbálkozna is Ultear eloszlatja azt is vagy lefoglalja a lényeg az, hogy ez a hármas egyenként is megizzasztaná Gildartsot és Ulteart nagyon nem is láttuk 7 év után még. Százalékot nem írok, de kb 0 lenne Gildarts "mádöfáking" Clive esélye.

Írok én is párat:

Erigor vs. Aria
Erza és Lucy vs Natsu és Gray (mindenki 7 évvel ezelőtt, Natsu villámok nélkül)
Cobra vs Zancrow

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Volcaz
Újonc
*

« Válasz #112 Dátum: 12 jún 11, 19:38:42 »

Gildarts vs Jura és Gérard és Urtear
Gildartsnak egyenként is meggyűlne velük a baja, nem hogy együtt. Bár érzésem szerint ebben a csatában Urtear nem sok vizet zavarna, elvégre zúzás ellen mit sem ér idővonallal, és nem hinném, hogy a jégmágiája van olyan fejlett, hogy bármi kárt tehessen Gildartsban. Gérard viszont baromi erős, még ha én kifejezetten rühellem is. Körülbelül egy szintre datálnám az erejét Laxussal, így ha le nem is győzné a FT legerősebbjét, egy ideig bizonyosan bírná ellene. A legnagyobb falat azonban mégis Jura. Persze sokakból a fanság beszél, mondván "Makarov benézte", de szerintem a saját céhmestere többet tud Gildartzról, mint bárki, én azt is esélyesnek tartom, hogy ő maga tanította. Szóval ha ő azt mondja, hogy Jura esélyes lehet Gildartz ellen, akkor az úgy is van, két olyan segítővel, mint Gérard és Urtear pedig nyilvánvalóan győzne, még ha a lányka talán nem is élné túl a harcot... 10-90 a hármasnak.

Erigor vs. Aria
Erigor a kedvenc gonosz karakterem, mégis azt kell mondjam, hogy esélye sem lenne. Ha jól emlékszem, valahol említik is, hogy esélye sincs. Még az anime fillerben lévő tápolt verzió se hiszem, hogy egy szinten lenne az elemi négyes legerősebbjével. Egy szélmágus ellen a szélpajzsa mit sem ér, és szerintem Aria is tudna repülni ha akarna. 10-90 Ariának.

Erza és Lucy vs Natsu és Gray (mindenki 7 évvel ezelőtt, Natsu villámok nélkül)
Na ez már nem olyan egyoldalú... Akkoriban Lucy harmatgyenge volt, én amúgy sem tartom sokra a csillagmágiát. Erza ellenben borzalmasan erős (szerintem Lucy csak hátráltatná), de ha Natsu és Gray egyesítenék az erejüket, legyőzhetnék. Viszont csapaton belüli ellentétek náluk igen gyakran előfordulnak, szóval szoros... 45-55 a fiúknak.

Cobra vs Zancrow
Mindkettejüket eléggé bírom, bár Cobrát némileg jobban. Én őt hoznám ki győztesként, elvégre Zancrow képessége majdnem ugyanaz, mint Natsué, aki azonban Cobra hallása miatt semmit nem ért a tűzzel, Zancrow viszont nem hiszem, hogy képes lenne akkorát sikoltani. 70-30 Cobrának, bár abban már nem vagyok olyan biztos, hogy Cubelios túlélné.

Erigor vs. Gray?
Jose vs. Laxus?
Midnight vs. Fried?
Naplózva
Bastian

« Válasz #113 Dátum: 12 jún 12, 08:45:03 »

Ezt már szeretem, végre egy részletes kifejtés. Az Erza és Lucy vs Natsu és Gray (mindenki 7 évvel ezelőtt, Natsu villámok nélkül) harcot én döntetlenre adnám mondván Lucy leidézheti Aquariust(ha van víz)aki pusztítana vagy Ariest, aki jó védelmet nyújtana. Ariest meg csak nem csapkodnák meg, olyan kis ártatlan.(Natsu lehet igen ikszdé)

Erigor vs Gray

Gray nem hagyná magát könnyen, de Erigor nyerne. Erigor tud repülni, Gray nem, ami hatalmas előny a szélmágusnak. A Viharpáncélon szerintem nem tudna átütni Gray a jéggel, csak úgy tudná megsebezni Erigort, hogy a földre csalja és utána alulról fagyasztja be. Az Emera Baram meg simán átütné a jégpajzsot(rejtély, hogy Natsu hogy élte túl egyáltalán a találatot belőle, biztos még a történet elején voltunk).  80-20 Erigornak

Jose vs Laxus

Jose nagyon erős bármennyire is úgy tűnhet, hogy Makarov simán legyőzte. Sajnos ezúttal is rossz ellenfelet kapott, mert 1. Laxus is tudja a Fairy Lawt, 2. Piszok gyors és nem könnyű eltalálni. Hades tatát is úgy sorozta, mint egy gépfegyver, úgy hogy José se számítson többre. Azért egy két sötét varázslattal meggyűlhet a baja. 25-75 Laxusnak

Midnight vs Fried

Fried csak úgy nyerhet, hogy a Jutsu Shikit(rúnák) nem Midnightra rakja, hanem a környező területre és úgy ejti csapdába Midet. Ez persze nem olyan egyszerű csata közben kivitelezni. Ha a szörny formájára vált, akkor meg csak fizikai támadásokat vihet be, különben meszeltek neki. Nem sok ez az esély, de Midnight ellen elég nehéz lenne nyerni bárkinek is.Midnek elég a levegőt meghajlítani, hogy pengékkel szétvágja az ellenfelet. Az illúzió meg csak hab a tortán. 75-25 Midnightnak

« Utoljára szerkesztve: 12 jún 12, 08:45:43 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #114 Dátum: 12 jún 12, 12:01:32 »

Új harcok:
- Azuma vs Natsu és gray ( Iced shell nélkül és natsu '' nincs mitől félnem '' stílusa és technika nélkül )
- Erza és laxus és mira vs Gildarts
- Wendy ( csak segíteni és nem harcol ) és racer vs leon és gray: Szerintem itt Racer az esélyesebbek mivel nehezen jöttek rá a gyengéjére amikor egyedül volt, de most wendy még gyorsabbá és még erősebbé teheti. Ezt a harcot 60-40-re adom Racernek.
Naplózva
Volcaz
Újonc
*

« Válasz #115 Dátum: 12 jún 12, 18:48:01 »

Azuma vs. Natsu és Gray
Azuma borzalmasan erős, ráadásul okos is, egy ilyen páros ellen azonban nem adnék neki esélyt, elvégre ők ketten szerintem Erza száját is elkennék, ő pedig legyőzte Azumát (igaz, hogy csak a borzalmasan klisés "erőt adott a barátság" hülyeséggel, de akkor is). Itt úgy vélem, Natsu lenne az igazi gond a gonosznak, elvégre a fák nemigen szeretik a lángokat. Gray pedig hathatós segítség lenne hátulról, én neki csak másodlagos szerepet adnék a csatában, hiszen Natsunak még a robbanások sem okoznának problémát, így hátvédre sincs szüksége. Esetleg egy egyesített támadásnál lehetne komolyabb szerepe a jéghasználónak. Ez a küzdelem nálam 20-80, legalábbis alapesetben, mert ha most a Tenrou fa erejét bitorló Azumáról beszélünk, mindjárt más a helyzet. Én még ebben az esetben is a párost hoznám ki győztesként, de sokkal jobban megéreznék a fájdalmat... Így 45-55.

Erza és Laxus vs. Mira és Gildartz
Azt tudjuk, hogy Erza és Mira ereje kb. egyenlő, így ők szépen le is foglalnák egymást. A probléma Laxussal van, mert bár ő hihetetlenül erős, Gildartz egy teljesen más szint, mint a többi S-osztályú. Az idő múlásával bizonyára Laxus is felfejlődhet olyan szintre, de egyenlőre még erő és tapasztalat terén is felülmúlja Gildartz. Ez kb. olyan lenne, mint egy Broly vs. Chuck Norris meccs. Broly hiába rendelkezik félisteni erővel, Chuck Norris az Chuck Norris. Ha Erzával együttesen támadná meg akkor már más lenne a helyzet, egy 2 vs. 1 meccsen nekik adnám a győzelmet, ám Mirával is nagyon komolyan számolni kell, elvégre ha teljes erejével harcol, talán Erzát is le tudja győzni, és én azt sem zárnám ki, hogy Laxussal is felveszi a versenyt. 30-70 Mirának és Gildartznak.

Wendy és Racer vs. Leon és Gray
Wendy hiába próbálna segíteni, itt konkrétan semmit nem érne, maximum a gyógyítás. Elvégre Racer a saját terében gyakorlatilag végtelen sebességgel mozog, ami mindenki számára követhetetlen, így Wendynek nemigen lenne, mit gyógyítani. Leon azonban rájött erre a trükkre, és sikerült is meglépnie a varázslat hatóköréből, tehát az történne, akár a mangában. 1-99 a chippendale fiúknak. Ha Wendy harcol, úgy kicsit megváltoznak az erőviszonyok, az üvöltésével képes lehet Racer közelében tartani mindkét srácot, bár ez esetben valószínű, hogy - ha tényleg komolyan harcolnának - a fiúk öt eliminálnák először, a Racer elleni trükk pedig eztán következne. Így 10-90. Recernek csak akkor lenne esélye győzni, ha a küzdelem zárt térben folyik. Így folyamatosan gyorsabb lehetne a két srácnál, és azok sem tudnák kivitelezni az ellene hatásos trükköt. Ez esetben Racernek a 90-10, Wendy max. útakadálynak jó.

Macao és Wacaba vs. Jet és Droy
Mira vs. Gérard
Levy vs. Juvia
Naplózva
Volcaz
Újonc
*

« Válasz #116 Dátum: 12 jún 12, 21:36:26 »

Igazad van, benéztem. Ez esetben viszont nem sok esélyt adok Gildartznak. Nyilván megizzasztaná a triót, de ők még külön-külön is méltó ellenfelek lennének a számára, így hárman pedig már elég durva erőt képviselnek. Esetleg akkor, ha a céhmester is vele lenne... Tényleg, akkor legyen egy ilyen meccs is:

Erza, Mira és Laxus vs. Gildartz és Makarov
Naplózva
Bastian

« Válasz #117 Dátum: 12 jún 12, 22:34:48 »

Hozzászólok párhoz én is  Nevet

Wendy és Racer vs. Leon és Gray
Wendy nem sok vizet zavarna ez tény. Nem is muszáj zárt térben zajlania a harcnak, mert ha halálig megy a küzdelem Racer csak előkapja a "bugylibicskáját", amit sikeresen helyettesítettek egy jégcsappal az animében és szempillantás alatt mindkét jégmágus torkát átszúrja a szupersebesség látszatával. Ez így sima Racer win. A többivel egyetértek.

Macao és Wacaba vs. Jet és Droy
Macao és Wakaba sima győzelme. Sokkal tapasztaltabbak és erősebbek is. Droy növénymágiáját Macao felégeti, Jetet meg Wakaba kapja el a füstjével(tiszta Smoker Nevet ) Tovább gyengíti Droyék esélyét, hogy egy szerencsétlen küldetést sem tudnak megoldani. Az is szerencsétlen Levyre hárul.  99-1 Macaoéknak, az 1 csak jóindulat ikszdé

Mira vs. Gérard
Ha 7 évvel ezelőtti a harc akkor sima Gérard győzelem , mert Mira nem volt akkor nagyon formában. 7 évvel később is simán Gérard nyerne, mert ő is igencsak combosodott de azért Mira bevinne neki párat, ami megizzasztaná Depardieut,... ő vagyis Fernandest ikszdé. Az elsőre 10-90 Gérardnak, a másodikra 25-75 Gérardnak

Levy vs. Juvia
A Kemény Szavak mágiával Levy könnyen villámokat küldhet az esőasszonyba, amit  megérezne Juvia. Viszont szerintem egy Water Lock után már véget is érne Levy tudománya. Így is, úgy is Levy veszítene. Hiába voltak mindketten S-osztályú jelöltek, erőben messze nem ugyanaz a szint kettejük párharca. 25-75 Juviának

Erza, Mira és Laxus vs. Gildartz és Makarov

Makarovval visszajöttek Gildarts esélyei. Még csak csak elbírnának velük hárman, addig amíg Maki nem megy át óriásba, akkor pedig nincs kegyelem a triónak. Az egyetlen esélyük, amit teljesen komolyan gondolok, az Erza Csábítás Páncélja  Nevet. Ha Mira is alkalmaz egy szexi transzformációt  akkor a két tapasztalt róka nem tud többé figyelni, Laxus pedig meglepi őket hátulról és kiegyenlíti az esélyeket, bár így sem tudnék egyértelműen győztest mondani, de még mindig a rókáknak áll a zászló(nem félreérteni) . Szoros de Makarov és Gildarts (ha a szexi taktikát nézem) nyerne 45-55 arányban. Másik eshetőségnél epic Maki és Gildarts win.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 12, 22:50:20 írta Bastian » Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #118 Dátum: 12 jún 13, 17:34:32 »

Akkor legyen 1-2 új csata:
- Raijinshuu és laxus vs Gildarts
- Raijinshuu és laxus vs Mira és Erza
- Raijinshuu vs laxus
- Gildarts vs Gazille és natsu és wendy és cobra
- Raijinshuu vs Natsu ( Villámokkal ) : Nem lenne könnyű dolga. Fried jelentené a legtöbb problémát de evergreen kőszemeiről és bixlow báb szemeiről se feledkezzünk meg. Natsu gondolom ismeri Ever képességét de bixlowét nem ismerheti de fried harci módját se nagyon. Natsu erős eléggé már ezen a szinten de a raijinshuu teljes erő ismerete nélkül nem nyer. Mondjuk úgy hogy egy villámló tűzsárkány üvöltéssel nyerhet persze ha talpon marad ezért ilyen esetben 49-51 neki és más esetben 50-50.
Naplózva
Bastian

« Válasz #119 Dátum: 12 jún 13, 20:04:38 »

Raijinshuu és Laxus vs Gildarts
A Raijinshuunak túl sok veszélyes képessége van ahhoz, hogy ezt a csatát elveszítsék. Ráadásul Laxusszal van elég idejük arra, hogy Gildartsot lefoglalják egy esetleges varázsképletes elkapáshoz. Plusz Gildarts még nem is szemezhet Everrel meg Bicklowal különben annyi neki. Mivel azonban Gildartsról van szó biztos lenne B terve. Mindenesetre ezt a csatát a Raijinshuu és Laxus nyeri 60-40 arányban.

Raijinshuu és Laxus vs Mira és Erza
Ez a harc már nehezebb lenne egy kicsivel mint a Gildarts elleni, mert Erza a műszeme miatt akár kivédheti az összes szem mágiát. Annyi dolga van csupán, hogy egy szemfedővel letakarja a jó szemét így minden szem mágia a műszemét éri és nem lenne hatása. Mirát viszont nem védi semmi, ha elkapják egy szem mágiával Erzának annyi. Ráadásul ott van még Laxus is, aki egymaga hatalmas erővel bír, viszont Erzának van páncélja a villámok ellen. Ez a csata inkább Erzán áll, mint Mirán, de nem akarom leszólni szegényt, mert ő is piszkosul erős. Maximum Evert és Bixlowt tudnák leteríteni, Freed és Laxus kibírná valahogy.  55-45 a Rajinshuunak és Laxusnak

Raijinshuu vs  Laxus
Ha Laxus gyengébb lenne a triónál, nem parancsolna nekik. Bár elismerem látok benne rációt, hogy hárman le tudnák győzni Laxust, azért mégis ő ismeri őket legjobban. Ráadásul még Laxus, Hades tatát sorozta, addig a Raijinshuu összes tagja más céhtagok segítségével  tudta csak legyőzni Rustyroset. Ezek alapján a harcot 30-70 arányban Laxusnak adom.

Gildarts vs Gazille és natsu és wendy és cobra
Cobra óriási segítség az első generációs Sárkányölők számára. A szuperhallásával hallja Gildarts terveit, a mérgével meg lelassítja Gildartsot. Egy kombinált Sárkányüvöltés csúnya károkat tenne Gildartsban feltéve, hogy nem tudja szétbontani a varázslatot. Erre Wendy Vernierje jó védekezés lenne a megnövelt sebesség miatt Gildarts nem tudná tartani velük a lépést. Natsu és Gajeel ereje meg magáért beszél. A csatát 40-60 arányban a Sárkányölőknek adom.

Raijinshuu vs Natsu ( Villámokkal )
Mindenben egyetértek Kenton, bár Natsu szerintem tuti belenézne Bickslow vagy Ever szemébe és mivel így is hárman vannak, azért legyen egy 55-45-s esélyük turbóNatsu ellen ikszdé

Új csaták:
Hades(szív nélkül) vs Azuma, Ultear és Rustyrose
Angel vs Ikaruga
Byro(Edolasi) vs Kain Hikaru
Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins