Szóval nyugodt szívvel kijelenthetem hogy MINDEN SHOUNEN FIGHT mangában a főszereplő a legerősebb!
Nem, értek egyet, nagyon nem. Ott van a One Piece, már majdnem 800 fejezetnél tartunk, és még mindig nem Luffy a legerősebb, messze nem.
Amúgy attól, hogy a főhősök nyernek, nem jelenti azt, hogy ők a legerősebbek...egyszerűen a manga elején nem jönnek be a legerősebb ellenfelek, de attól még ott vannak...kiváló példa a One Piece, már a 300-valahányas részekben találkoznak Aokiji admirálissal, Luffy kiáll ellene, és kikapott, röhejesen könnyen. És nem ment el utánna edzeni, egyszerűen szembe jött vele egy olyan ellenfél, akit akkor nem tudott elverni (szerintem még most se tudná, de ez határeset).
És a Naruto? Pont most "ölte meg" Madara... esélye sem volt. Animéseknek spoiler jön, vigyázat! Nagyon nagy spoilerek sorozata....
De tényleg.
Naruto még a végén sem a legerősebb...hiszen Sasukeval nyomott egy döntetlent, és több mint valószínű, hogy Rikudout sem előzte meg erő tekintetében, Madara határeset, Kaguyát meg biztos nem...szóval nem értem, hogy miről beszélünk... Kuro kérlek ne reagálj spoileresen.
És itt van a FT. Natsu még most sem a legerősebb, valószínűleg ha más nem is, de Zeref és Acnologia még mindig fölötte áll...ha már más nem is.
Szóval tényleg nem értelek, attól, hogy nem jön szembe velük a legerősebb ellenség, attól ők még vannak, és ha jönnének, a főhősöknek esélyük sem lenne...
Egyszerűen Luxus messze Natsu fölött állt az egy év előtt, bár abban igazad van, hogy ja, Natsu kibírta volna azt a két "halálos" csapást, mégiscsak ő a főhős, de ott van pl. a Fairy Law. Ha Luxus és Natsu ellenségek lettek volna, igazi ellenségek, azt Natsu nem bírta volna ki.
(Amúgy még mindig nem értem, ha egyszer Hades ellen ki lett jelentve, hogy Luxus sokkal erősebb Natsunál, akkor tényleg nem értem miről beszélünk
)
Amúgy nem vagyok ám biztos benne, hogy Gérard erősebb Luxusnál. Jó, valszeg erősebb, de Natsu őt Dragon Force-al győzte le, azt meg nem kétlem, hogy azzal Luxust is leverné, valszeg simán. Csakhogy azt eddig nem tudta magától előhívni.
Szóval most tényleg nem látom értelmét a vitának, kb. mintha arról vitatkoznánk, hogy Erza vagy Elfman az erősebb...