25 feb 17, 12:28:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában? - Három soros szabály!  (Megtekintve 52567 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
VIPERA
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

You challenge me mortal?

« Válasz #150 Dátum: 12 nov 19, 19:31:51 »

Kiragadok néhány párosítást amik olyan kecsegtetőek : D.:

FT vs Acnologia

Temető az FT-nek. Volt példa erre a harcra (animében ki is szépítették). De finoman szólva Laxus a jelenleg ismert legkeményebb gyorsan használható technikájával rátámadt (ami egy embert darabokra szaggatna állítása szerint) számos FT társa kíséretében egy Összhang Csapás formájában de Acnologia még arra sem méltatta a támadást hogy szellentsen rá egyett x D. A legkomolyabb esélyük úgy lenne ha Makarov mellett még Gildartz és Laxus a jelenlegi mágiájukhoz képest tudnák használni a Titánt. De talán ez is csak arra lenne elég hogy felhúzzák és ahogy kell üvöltsön egyett nekik. 90-10 Acnologiának. A 10 is csak azért van az FT-nek mert a remény hal meg utoljára x DD.

Azuma & Rusty vs Bluenote

Ebben a harcban nagy szerepe van a helyszínnek is bár nem létfontosságú. Azuma erős de a Föld Sírása (asszem ez a neve a Tenrou fa attack-nak : D) nélkül még Rusty segítségével sem nyerne. Hades szerint csak ő tudja megállítani Bluenote-ot és meglepődött azon hogy Makarovnak is van egy embere aki képes erre. Azuma és Rusty támadhat bármivel a Bukás használata után Bluenote azt tesz velük amit akar : D. 85-15 Bluenote-nak.

Bluenote vs Laxus

Véleményem szerint a gravitáció hat a villámra (ebben nem vagyok biztos de vannak elképzeléseim : D). Ha ez így van akkor Laxusnak esélye sincs ugyanis a Bukás semlegesítő varázslat amit irdatlan erős. Viszont ha nem hat a villámra a gravitáció (amit kétlek) akkor Laxus elverné mint Bruce Lee a konkurenciát x D. 1. variáció szerint: 75-25 Bluenote-nak. 2. variáció szerint: 85-15 Laxusnak.

Sting vs Asuma

A sárkányölő harcot nem nézem Sting esetében ugyanis jogosan a 3. generációnak kellett volna nyernie. Itt azonban nem erről van szó : D. Sting jóval keményebb mint az 1. generáció bármelyike a 2.-nál viszont nem de ők tápoltak rendesen x D. Elismerem Azuma képességeit de a Tenrou Tree Attack nélkül nem nyerne de talán azzal sem. A Sárkány Erő nagyon komoly technika és le lett nézve Natsu ellen. Sting lézer üvöltése és ,,Szentség" (asszem valami ilyesmi x D) ,,eleme" ha lehet annak nevezni letolná Azumát.

Rufus vs Natsu

Epic win Rufus : D!!!!! Nem tudom Natsu mit kezdene ellene a forrófejű természetével + szerintem van 1-2 szép mágiája Rufusnak ami jó lenne Natsu ellen.

Érdekelne a véleményetek egy harccal kapcsolatba:

Gazille (Phantom Lord arc) vs Laxus (Kardia Székesegyház harc)
Naplózva

"Brothers everywhere raise your hands into the air. We're warriors... warriors of the world! Our destiny to die in war"
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #151 Dátum: 12 dec 02, 12:12:03 »

Ha nem gond, felvetnék pár újabb csatát, hiszen a sorozat is új karakterekkel bővült, így kíváncsi vagyok, hogy ti mennyire tartjátok erősnek őket.(Bár a mangában igaz, hogy most elverték őket Nevet)

Cosmos vs Lucy
Kamika vs Evergreen
Uosuke vs Gazille( ez érdekelne, mert a lávában lehet olvadt fém is, szerintetek azt meg tudná enni Gazille? No meg a gravitáció vajon mennyire hatan Gazille-ra?Ő eléggé kemény gyereke Nevet)

Na akkor pár csata a "régebbi" szereplőkből:
Yukino vs Elfman: most, hogy tudjuk, létezik Piscesnek olyan alakja is, amivel erős ellenfelek megsemmisítésére alkalmas, szerintetek Elfman legyőzésére elég lenne, ha Pisces meg Libra összefog?

Flare vs Juvia

Rufus vs valamelyik csillagmágus(Lucy vagy bárki): Szerintetek Rufus a csillagmágiát is képes lemásolni? Mert szerintem igen, ha csak annyi időre is, hogy utána gyorsan elfelejti, és így a csillagmágus nem tudna idézni?

Lucy vs Mirajane: Ha úgy néznénk, hogy Lucyé mind a 12 kulcs, és mondjuk már képes lenne 3 csillagszellemet egyszerre megidézni, mint az anyja, akkor szerintetek már lenne valamennyi esélye Mira ellen?

« Utoljára szerkesztve: 12 dec 02, 21:05:33 írta Domynyk » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #152 Dátum: 12 dec 04, 22:12:58 »

Ha az összeset képes lenne egyszerre megidézni akkor sem lenne esélye. Az ok pedig az, hogy mire valamelyiket is megidézné addigra Mira háromszor széttépné és megrágná a maradványit. Ha barátságos lenne a mérkőzés akkor pedig világ körüli útra küldené az összes kulcsát. Pont az az egyik legnagyobb gyengéje Lucynak, hogy sok időbe kerül megidézni a szellemeit másrészt nem képes sokáig megtartani őket. Persze idézés nélkül is megjelenhet némelyik de egyik sem olyan erős mint Mira. Ha a mostani részt is nézzük ahol összhangcsapással sem tudta megfékezni Coronát, akkor hogyan akarnák megfékezni Mira teljes démonformáját.
Naplózva
VIPERA
Gennin
*

You challenge me mortal?

« Válasz #153 Dátum: 12 dec 13, 11:26:57 »

Lucy vs Mira

Ehhez nincs mit hozzáfűzni, teljesen egyértelmű. Mira az alap Sátán Lélekkel megtáncoltatná szőke kedvencünket úgy, hogy a lába nem éri a földet és kb. vége is lenne x D. Bár ha pl. az a személy akinél a 12 kulcs van kapna valamilyen power up-ot akkor valszeg lenne esélye Lu-nak hisz a 12 kulcs nem kis jelentőséggel bír. Nekem olyan ,,Ultimate Mage" beütés ugrott be : D.

Uosuke vs Gazille

Uosuke gravitációs technikájától annyit láttunk hogy két macskát nyom a földre amik nem sokkal nagyobbak mint egy emberi fej illetve Lucy-n és társain nem használt vagy csak Uosuke nem akarta használni vaaagy a technikának hatóköre van amin Lucy-ék kívül voltak, bár ezt kétlem annyira nagy nem volt a harcmező : D. Szóval Gazille szinte tuti hogy talpon maradna a lávában lévő olvadt fémhez meg annyit hogy Natsu is megzabál mindent (azt is aminek semmi köze a tűzhöz) mégis táposabb lesz. Szal ha Gazille letolja a lávát akkor valszeg úgy szétrúgja Uosuke hátsófelét hogy vasrudak fognak díszelegni benne x D.

Rufus vs Valamelyik Csillagmágus

Azok alapján amit láttunk Rufus csak olyan mágiát használt amihez nem kell tárgy. A Csillag mágia simán elmenne Edolasba is ugyanis valamilyen eszköz (ez esetben kulcs) kell hozzá. Szerintem nem tud Csillag mágiát másolni illetve olyat amihez eszköz kell viszont van sok más kemény mágiája : D. Rufusra voksolok!

Én is feldobnék egyet amin már régóta agyalok...

Gildartz vs Midnight

Ugyebár Gildartz képes összezúzni vagy szétbontani mindent. Midnight meg képes elhajlítani mindent akár a fényt is. Nézzük ki mit gondol erről : D.
Naplózva

"Brothers everywhere raise your hands into the air. We're warriors... warriors of the world! Our destiny to die in war"
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #154 Dátum: 12 dec 13, 17:22:28 »

Nana. Midnight legyőzése csöppet sem volt szemrebbenés alatti CHEATania kisasszonytól, csak mivel ő "nagy" Erza, Mashima kis kedvence, ezért egy támadásból konkrétan rájött Midnight mágiájának 2 illetve 3 gyengéjére. Ezek előtt rendesen meglett dolgozva.
A viszonyításra meg nem szabad alapozni.

Gildarts vs Midnight

Nem olyan sima ez, csak mert Gildarts van az egyik oldalon. Midnight lazán okozhatna neki sérüléseket meg eltéríthetné a támadásokat,nem beszélve az illúziókról egészen addig, amíg Gildarts ki nem engedi a teljes erejét. Ez lesokkolná Mid-et, aki egy Haja Kenshō : Itten ellen tehetetlen lenne és földköröli pályára állna. Kiemelném, hogy Gildarts nem tűnik fejben olyan erősnek, hogy rájöjjön Mid mágiájának titkára és az illúziókra...

Gajeel (Phantom Lord arc) vs Laxus (Kardia Székesegyház harc)

Izé... Laxus körberöhögi Gajeelt hiába vannak rajta a Vaspikkelyek. Natsuval ketten esélytelenek voltak a Székesegyházban. Mivel ez a Phantom Lordos Gajeel így a Fairy Lawt is benyelné szerintem. Epic Laxus win.

Cosmos vs Lucy

A győztes mindenképpen én vagyok  ikszdé. A két nehézbombázó közül Palánta kisasszony állítólag olyan spórákkal operál, amitől örökre elalszik valaki. Ha ez igaz, akkor Lu-chan nagyon nagy bajban van. Még ha Scorpióval el is fújja a spórákat, mire megidézi, szerintem biztos beszív belőle valamennyit. Ezt leszámítva Lokeval és Capricoval kigyomlálnák a gazokat. A fránya spórák miatt, Cosmosnak adom a harcot.

Kamika vs Evergreen

Ami ennél a harcnál dönt az a gyorsaság. Evergreen szerintem gyorsabb és még repülni is tud így nagyobb az esélye annak, hogy elkapja Kamikát a Kőszemekkel minthogy őt kapná el a Bíbortánc. Szóval szerintem Evergreen esélyesebb.

Uosuke vs Gajeel

Kénytelen vagyok Uosukénk adni a harcot. Először is a Gravitációs technikájával mindenkit feltudott emelni, amikor először megjelent nemcsak két macskát. Másodszor Mashima annyira, de annyira szemétkedik Gajeelal, hogy még mindig nem tudom hányadán van az ereje(Lefogadom, hogy Vadóc vagy Nakama Fullánk le fogja rendezni őt). Az hogy olvadt fém lenne a lávában szerintem nem oszt, nem szoroz, hiszen Natsu lángjait is rendesen megérezte és egy lávafolyamnak illene forróbbnak lennie a tűznél. Egy Terephatás: Viharterület, villámokkal meg csúnyán fájhatna Gádzsónak. Legvégül pedig csak annyit, hogy Gajeelnak nincs egy új technikája sem, amit fokozatosan használna. Mindig csaj az Üvöltés és az Ütő(Tetsuryūkon), ami már baromi unalmas. Mondom én, hogy Mashima szemétkedik vele...

Lucy vs Mira
Egyetértek az eddig leírtakkal.

Flare vs Juvia
A tűz és víz harca? Nevet Juvia konkrétan egy Water Lockkal megfullaszthatna akárkit a mágusok nagy része közül.
Ettől eltekintve ott a Vízteste, aminek szerintem nem sokat árt a Haj, még a tüzes haj sem. Poénból megint átmehetne Juvia a Sierra módba és megmutathatná Corona kisasszonynak milyen az égetés  ikszdé
Juvia az abszolút győztes.

Rufus vs Valamelyik Csillagmágus
Nem hiszem, hogy tudna Rufus Csillagmágiát másolni ellenben az Urano Metriát képes lenne használni/ elfelejteni.
Sőt, Csillagszellem támadásokkal is tudna operálni, de magát a szellemet nem tudná megidézni/elfelejteni.
Rufusnak adnám a harcot.(Kellene egy topik amiben lehetne kitalálni saját Memory-Make varázslatokat, konkrétan melyik két mágiát vegyítenéd és mi lenne a keletkező varázsige neve)

Bedobok ide én is párat:

Rufus vs Rustyrose (Mindkét fél csak a bemutatott technikáival operálhat, azaz Rusty nem testesíthet meg semmi olyat, amit a mangában nem láttunk és Rufus nem használhat semmi olyat, amit a mangában nem használt)

Lucy(Nagy Mágia Játékok) vs Chelia

Cosmos vs Kamika

UI: Még az előző oldalon Zancrow lángjairól folytattam eszmecserét Mistich-el, hogy azok a lángok miért nem ölték meg még az Exceedeket sem. A helyzet az, hogy az Exceedek is viselik a céh jelét, szóval:

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/235/18

Valószínű, hogy Zeref sem tudta volna megölni Elfmant és Evergreent, valamint Makarov és túlélte a lyukasztást emiatt, tehát a Fairy Tail életveszély nélkül harcolt konkrétan majdnem az egész arc alatt...
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 13, 17:43:42 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
VIPERA
Gennin
*

You challenge me mortal?

« Válasz #155 Dátum: 12 dec 14, 00:06:46 »

Születtek válaszok amiket köszönök is : ). Illetve a Gajeel (Phantom Lord arc) vs Laxus (Kardia Székesegyház harc) kb. arra számítottam amit Bastian írt de a Fairy Law-ban nem voltam biztos... most már az vagyok x D. A Gildartz vs Midnight harcnál Bastian-al értek egyet (újfent). Épp azért gondoltam erre a harcra mert Midnight ferdítget Gildartz meg összezúz. Vagyis ha a Reflektor el is ferdíti a Zúzást vagy a Szétbontást akkor abban a pillanatban az is ,,összetörik"? Mert ugyebár a Midnight vs Byro (anime, filler aki nézi az tudja miről beszélek : ) esetében egyszerre két technikát alkalmazott melyek a Reflektor és a Torzító Penge voltak illetve Byro Érvénytelenítését is elhajlította. Gildartz esetében ugye nem láttunk példát arra hogy egyszerre 1-nél több irányba tudna zúzni vagy hogy egyszerre használná a Szétbontással. Ilyen alapon csak az maradt hogy kikészíti Midnight-or az ultimate mágikus szintjével de Midnight meg a Spirális Kínnal lephetné meg. Az illúziók itt ugyebár felejtősek mert ha valakinek elég nagy a mágikus szintje akkor képes azt megtörni. Ezzel itt nincs baj x D. Minden esetre én azért nem adnám annyira Gildartz-nak a győzelmet de azt sem mondom hogy Midnight legyőzné : ). Laxushoz meg csak annyit hogy mivel egy vadállat és kb. mindene a közelharc rendesen elp*csázná Midnight-ot egy darabig x D. Illetve szerintem a ,,fizikai mágiákat" (Sárkány Erő, Sátán Lélek, Titán, tehát amik a használó testét változtatják meg maradandóan egy harcban) vagy épp az Elragadtatás mágia ami igen király : D.
Naplózva

VIPERA
Gennin
*

You challenge me mortal?

« Válasz #156 Dátum: 12 dec 15, 12:13:38 »

Remélem nem számít dupla hsz-nek az hogy most írok bár asszem van valamilyen 24 órás határ ami letelte után nem számít dupla hozzászólásnak (remélem jól emlékszem x D). Szal írok párat Bastian harcaira:

Rufus vs Rustyrose

Eleinte kemény küzdelem lenne bár Rufus alul maradna ha elhúzódna a harc. Nem tudom elképzelni melyik mágiája lenne akkora vagy épp olyan erős, hogy Rusty két Szentőrbestiáját kiüsse. De ha  még ez meg is történne a Dignir Tornya ellen semmit sem tudna tenni. Én speciel Rusty-nak adnám a meccset.

Lucy (G.M.G) vs Chelia

Chelia-t tippelném győztesnek. Lucy a G.M.G-n már megtud idézni 2 Csillag Szellemet de ezután le is fárad, ellenben Chelia tökéletesen kitudja használni az elhúzódott harcot. Bár egy Caprico-Loki páros kemény lenne Chelia ellen csak hát ő ugyebár magát és másokat is képes nagy mértékben gyógyítani no meg még a levegőt is letolhatja ha minden kötél szakad. Nálam Chelia win.

Cosmos vs Kamika

Cosmos-t kicsit esélyesebbnek tartom. Kamika sem rossz és Cosmos támadásainak nagy részét el is kerülné a Papír Testtel, de attól még lélegeznie kell. Azt mondjuk eltudnám képzelni, hogy Cosmos az altató spórával Kamika meg a zöld papírral támad és kiütik egymást x D. De azt nem tudom elképzelni hogy Kamika hogyan védekezne ez ellen: http://fairytail.wikia.com/wiki/Grow_Flow

Dobok be én is párat:

Gérard (G.M.G) vs Midnight

Az anime egy elkorcsosult jelenetét láthattuk mikor Gérard vesztett x D. Szerintetek a jelenleg állapotában elgyepálná  Midnight-ot vagy ugyanúgy vereséget szenvedne?

Laxus vs Hades
Helyszín: Ugyanúgy a G.H léghajó legyen ha már ott van Hades szíve x D.

Láthattunk ilyet az animében de Laxus nem vette komolyan illetve Hades sem dobhatja be az Amaterasu Mágikus Pecsétképleteit csak a Bomba Képletet különben a hajónak és a szívnek annyi. Mindezek tudatában érdekel ki mit gondol ha Laxus komolyan veszi.

Grimoire Heart, Fairy Tail és Zeref vs Acnologia

Ehhez no comment : D.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #157 Dátum: 12 dec 17, 19:30:36 »

Gerárd vs Midnight:

Szerintem Gerárdnak természetesen lenne esélye ellene, hiszen a tizedét sem mutatta meg az erejének, mikor Midnight ellen harcolt. Habár azt is számításba kellene vennünk, hogy direkt támadással nem tudna nyerni, neki is taktikusan kell felépíteni a harcot, és igyekezni kihasználni a kevés gyenge pontját a relfektor mágiának. Használhatná a gondolatkivetítést, és így egyszerre két helyen is lehetne, és mivel az egyik gyengesége Midnight-nak, hogy csak egyszerre egy helyen tudja a mágiáját használni, Gerárd képes lenne bevinni a végső csapást.

Új harcok:

Lucy vs Sherria
Lucy vs Lyon

Naplózva
Natsu1049
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #158 Dátum: 13 jan 02, 10:27:43 »

Lucy vs Lyon:

Szerintem picit területtől is függ,mert számít azért  Aquarius xD
Ha van víz:
Lucy megidézi(úgy tudom már tud 2-t egyszerre): Aquarius-t és Taurus-t + Loki magától átjön.Lyon csinálja a jégdögjeit.
Taurus szétcsapja őket,vagy ha nem mind,akkor ott van Aquarius.
Lyon próbálkozhat,de loki szétcsapja.
Aztán Lucy befejezi 1 Lucy Rúgással xD

Víz nélkül: Lehyvja Taurus-t és Gemini-t. Gemini Copyzza Lyon mágiáját,amivel ugye mind 2-en kifeküdnek,Taurus a jégszörnyekkel harcol,és megjelenik Loki,aki simán beleveri őket a földbe,a kis lyon cheatelne ,és megnyerné a végén :@

Itt 1 durvább harc:

Gajeel & Natsu & Sting & Rogue & Laxus & Wendy & Cobra vs Gildartz & Acnologia
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 02, 10:33:42 írta Natsu1049 » Naplózva

[img]http://i866.photobucket.com/albums/ab225/Sole_Shadow17/akatsukiyeah.gif[img]
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #159 Dátum: 13 jan 02, 13:41:18 »

Lucy vs Lyon

Azért ez nem ilyen egyszerű, ahogy natsu1049 írja, mivel lucy-nek 10 csillagszelleme van amiből válogathat. Vegyük pl Aquariust. Ő egy víz típusú csillagszellem akinek a vízét leon könnyen megfagyasztja, tehát aquarius-al feleslegesen indul. Ha kapunk egy taurus + scorpius kombót azt is megfagyaszthatja. Esetleg Taurus még elmegy egyedül, mivel direkt közelharcra van. Scorpius is kilőve. Gemini-t nem tudom megmagyarázni, de egy urano metriat biztos megérezne lyon, de ki nem feküdne. Inkább súlyos sérülés. Virgo és Aries is kizárva, mert nem tudom őket komoly harchoz csatolni. Cancer és Saggitarius is esélytelen szerintem, mert cancer ollója miért törné meg a jeget és saggitarius nyilai sem hiszem hogy áthatolnak az erős jégvédelmen. Loki az mindenképp esélyes. Most már csak el kell döntenie kivel megy ellene. Loki + Taurus ami 55-45-re esélyes. Capricorn + Loki már esélyesebb szerintem. Ha ilyen csapatot hoz létre lucy akkor nyer.

Gajeel & Natsu & Sting & Rogue & Laxus & Wendy & Cobra vs Gildartz & Acnologia

Ez a harc hülyeség. Meg is mondom miért. Hiába a 7 sárkányölő ha az fairy tail legjobbjai + gildartz és Makarov sem volt elég Achnologia ellen, akkor miért pont a 7 sárkányölő? Úgy valamivel logikusabb lenne ha gildarz ellen küldenéd őket, mert simán legyőznék így gildarz-ot. Kezdjük ott hogy szerintem Gildartz megfelel 3 laxusnak. Lehet 4-nek is. Szerintem ez felesleges csata. Még ha át is raknád gildartzot a 7 sárkányölő-höz akkor se nyernének. Kb ennyi.

Új harcok:

- Lucy ( Saggitarius + Loki-val ) & Gray vs Elfman + Evergreen ( Mostani elfman és a 7 évvel ezelőtti evergreen )

- Laxus & Raijinshuu vs Erza & Mirajane & Elfman
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #160 Dátum: 13 jan 02, 13:50:50 »

Lucy ( Saggitarius + Loki-val ) & Gray vs Elfman + Evergreen ( Mostani elfman és a 7 évvel ezelőtti evergreen ) :

Lucy elintézné Lokival is Evergreen-t ,Bixlow-ot is elintézte,akkor szerintem Eve is menne neki. Gray meg elintézné az olyan szintű take over-t amit Elfman tud.Vagy csak simán befagyasztja Elfmant,neki az is elég,hiába a nagy fizikai erő.Szóval:

70-30% Lucyéknak.

Laxus & Raijinshuu vs Erza & Mirajane & Elfman:

Elfman nem is kéne oda,de legalább jó lelki támasz lesz Mirajannek.A Raijinshuu-t egymaga elintézné Erza sec-perc allat,de inkább adjuk oda Elfmannak meg Mirának,mert Erza esélyesebb Laxus ellen.Láttuk is,még az elején hogy sima satan soullal ,kisujjával elintézi Mira ,Fried-et.Bixlow ,Eve meg csak elbújna mögé.Na már most a Raijinshuunak hamar vége lett.A kicsit se fáradt Mira,segít a csitri móddal Erzának.Elfmannak nem kéne beleavatkozni.Erza elméletileg simán kivédekezi Laxus villámait,a villám cs.nő páncéllal,addig Mira szétrúgja Csitri módban.2 ilyen nőszemélyt egyszerre figyelni,nem kis munka.Úgy már ferebb lenne ,ha mondjuk Natsut is beraknánk Laxus mellé. 80-20% ^^
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #161 Dátum: 13 jan 11, 19:41:33 »

Nos az aktualitásoknak megfelelően én a 3 női mágusunkkal szeretnék párosításokat írni:

Minerva vs Mirajane
Kagura vs Rufus
Erza vs Orga
Minerva vs Azuma
Kagura vs Rustyrose
Erza vs Sting

Minerva & Kagura & Erza vs Makarov & Jura

! Még egyet írnék: Kagura vs Juvia , szerintetek Kagura kardja tudna kárt tenni Juvia testében?
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 22:12:26 írta Domynyk » Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #162 Dátum: 13 jan 11, 20:19:42 »

Jók a párosítások, de mivel még nem láttuk egyesek teljes erejét, addig nem szeretnék az összessel foglalkozni.  Mosolyog

Kagura vs. Rufus

Ha Kagura idegbeteget játszik, Rufus nyer, aki mindig higgadt. Ez azonban csak, speciális körülmények között van. Ha Kagura higgadt, akkor viszont nem fog a teljes erejével küzdeni. Rufusnak a feladata annyi lenne, hogy a bivaly gyors Kagurát távol kellene tartania magától és távolsági harcban meglepni az ellenfelét. A Fekete Villámlás Fagyos Kardja megfelelne a célnak. Rufus variálhatna még az emlékmással is, amit a Rejtetten mutatott, az pedig egy közelharcos ellen épp kapóra jönne. A felejtéssel nem operálhatna lévén, Kagura kardja igazi és nem a mágiájával hozta létre, amit megjegyez majd elfelejti.
Szoros lenne, de én hajlanék egy 45-55 arányú Rufus győzelemre.

Kagura vs. Rustyrose

Mindegy milyen erős Kagura, a Dingir Tornya és a Brittia Szellemei ellen biztos tehetetlen lenne, lévén azok megbénítják az ellenfelet(Szerintem nem Gravitációs bénítás, így a Gravitáció megváltoztatásával sem tudná orvosolni). Az Éjfekete Penge elméletileg képes átvágni mindenen, az Aranypajzs meg képes elméletileg minden támadás ellen védelmet nyújtani. Maximum Belcusast és Belfastot vágná le Kagura.
A sebességbeli különbséget Rusty a Pegasus Szárnyakkal tudná orvosolni. 30-70 Rustyrosenak.
Egyébként ha elvesszük Kagurától a kardját, akkor az eredmény tragikusabb, mint Lucy kulcsok nélkül...

Erza vs. Sting

Vajon Sting lézere áthatol-e Erza páncélján? Valószínűleg igen, így letudná bénítani Erzát a Fehér Sárkány Stigmájával. Erza strapabíró, úgyhogy a HÉV-t is tartani tudja lazán, sőt Sting kapna is a nagyképűségéért párat. A fő kérdés a Dragon Force. Vajon Erza kibírná? Fogalmam sincs. Hmm? Stinget érzem esélyesebbnek, de Erza erejét nem tudom behatárolni. Erősebb-e még, mint Natsu vagy Natsu túlszárnyalta már?  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 20:51:32 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #163 Dátum: 13 jan 11, 21:58:28 »

Erza vs Sting

Erza-nak minden eszköze megvan amivel fölényben maradhat. Itt inkább a gyorsaság számít és az megvan erza-nak és ha esetlegesen jönne egy dragon force akkor átvált az adamantium páncélba. Sima győzelem szerintem. 70-30 a legrosszabb esetben is.

Én szerintem natsu már felülmúlta erza-t és ideje is volt.

Kagura vs Rustyrose

Egyet kell értenem bastian-al. Annyit fűznék hozzá csak hogy rustyrose csak akkor folyamodik használni a végső támadásait ha kagura megfélemlíti és az adrenalintól már képes érdekes támadásokat produkálni. Kagura mindenképpen veszít.

Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #164 Dátum: 13 jan 11, 23:34:25 »

Lehet hogy most mindenki vagy a többség szidni fog de  szerintem Erza mágiája erejét tekintve nem túl erős.
Hiába S-osztályú mágus, az szerintem elsősorban a mentalitása és a saját képességeinek való maximális ismerete miatt van. A fegyverei és a páncélja erősek+mágikusak de az nem a saját mágiája hanem a mesterembereké akik készítik őket plusz még a fegyverforgatási képessége sem az egeket verdesi akkor lenne más a helyzet ha a saját mágiáját használva erősítene a cuccait pl. mágiát ereszteni a kard élébe meg ilyenek akkor készséggel elhinném hogy tényleg   S osztályú mágus, mert az hihetetlen számomra hogy a lecserélés akkora erőt igényelne, mint egy tényleges varázstámadás mondjuk, mert ha a lecserélést nem nézzük akkor csak fizikai támadásokat láttunk tőle (na jó a sorozat elején a mágikus szállító eszközös rész de az nem bizonyít semmit mert nincs össze hasonlítási alap és csak egyetlen alkalom volt) .
Emlékeim szerint valamelyik fairy tailes céhes beszélgetésből kiderül az hogy a lecserélés mágia eléggé hétköznapi de Erza mágiája abban különbözik a többitől hogy ő a fegyverzetét és a páncélját egyszerre tudja cseréli egymástól függetlenül.
Szerintem eléggé fura kérdésfelvetés az hogy Natsu erősebb-e mint erza mert natsu ereje első sorban a hangulatától és a külső körülményektől függ (pl. evett-e lángot, mozgójárműn van-e, .... meg ilyenek). De ha erza saját  sejtetéseire és a MANGÁRA hagyatkozunk akkor szerintem erősebb.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins