Nana. Midnight legyőzése csöppet sem volt szemrebbenés alatti CHEATania kisasszonytól, csak mivel ő "nagy" Erza, Mashima kis kedvence, ezért egy támadásból konkrétan rájött Midnight mágiájának 2 illetve 3 gyengéjére. Ezek előtt rendesen meglett dolgozva.
A viszonyításra meg nem szabad alapozni.
Gildarts vs Midnight
Nem olyan sima ez, csak mert Gildarts van az egyik oldalon. Midnight lazán okozhatna neki sérüléseket meg eltéríthetné a támadásokat,nem beszélve az illúziókról egészen addig, amíg Gildarts ki nem engedi a teljes erejét. Ez lesokkolná Mid-et, aki egy Haja Kenshō : Itten ellen tehetetlen lenne és földköröli pályára állna. Kiemelném, hogy Gildarts nem tűnik fejben olyan erősnek, hogy rájöjjön Mid mágiájának titkára és az illúziókra...
Gajeel (Phantom Lord arc) vs Laxus (Kardia Székesegyház harc)
Izé... Laxus körberöhögi Gajeelt hiába vannak rajta a Vaspikkelyek. Natsuval ketten esélytelenek voltak a Székesegyházban. Mivel ez a Phantom Lordos Gajeel így a Fairy Lawt is benyelné szerintem. Epic Laxus win.
Cosmos vs Lucy
A győztes mindenképpen én vagyok
![ikszdé](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/ikszd.png)
. A két nehézbombázó közül Palánta kisasszony állítólag olyan spórákkal operál, amitől örökre elalszik valaki. Ha ez igaz, akkor Lu-chan nagyon nagy bajban van. Még ha Scorpióval el is fújja a spórákat, mire megidézi, szerintem biztos beszív belőle valamennyit. Ezt leszámítva Lokeval és Capricoval kigyomlálnák a gazokat. A fránya spórák miatt, Cosmosnak adom a harcot.
Kamika vs Evergreen
Ami ennél a harcnál dönt az a gyorsaság. Evergreen szerintem gyorsabb és még repülni is tud így nagyobb az esélye annak, hogy elkapja Kamikát a Kőszemekkel minthogy őt kapná el a Bíbortánc. Szóval szerintem Evergreen esélyesebb.
Uosuke vs Gajeel
Kénytelen vagyok Uosukénk adni a harcot. Először is a Gravitációs technikájával mindenkit feltudott emelni, amikor először megjelent nemcsak két macskát. Másodszor Mashima annyira, de annyira szemétkedik Gajeelal, hogy még mindig nem tudom hányadán van az ereje(Lefogadom, hogy Vadóc vagy Nakama Fullánk le fogja rendezni őt). Az hogy olvadt fém lenne a lávában szerintem nem oszt, nem szoroz, hiszen Natsu lángjait is rendesen megérezte és egy lávafolyamnak illene forróbbnak lennie a tűznél. Egy Terephatás: Viharterület, villámokkal meg csúnyán fájhatna Gádzsónak. Legvégül pedig csak annyit, hogy Gajeelnak nincs egy új technikája sem, amit fokozatosan használna. Mindig csaj az Üvöltés és az Ütő(Tetsuryūkon), ami már baromi unalmas. Mondom én, hogy Mashima szemétkedik vele...
Lucy vs Mira
Egyetértek az eddig leírtakkal.
Flare vs Juvia
A tűz és víz harca?
![Nevet](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/grin.gif)
Juvia konkrétan egy Water Lockkal megfullaszthatna akárkit a mágusok nagy része közül.
Ettől eltekintve ott a Vízteste, aminek szerintem nem sokat árt a Haj, még a tüzes haj sem. Poénból megint átmehetne Juvia a Sierra módba és megmutathatná Corona kisasszonynak milyen az égetés
![ikszdé](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/ikszd.png)
Juvia az abszolút győztes.
Rufus vs Valamelyik Csillagmágus
Nem hiszem, hogy tudna Rufus Csillagmágiát másolni ellenben az Urano Metriát képes lenne használni/ elfelejteni.
Sőt, Csillagszellem támadásokkal is tudna operálni, de magát a szellemet nem tudná megidézni/elfelejteni.
Rufusnak adnám a harcot.(Kellene egy topik amiben lehetne kitalálni saját Memory-Make varázslatokat, konkrétan melyik két mágiát vegyítenéd és mi lenne a keletkező varázsige neve)
Bedobok ide én is párat:
Rufus vs Rustyrose (Mindkét fél csak a bemutatott technikáival operálhat, azaz Rusty nem testesíthet meg semmi olyat, amit a mangában nem láttunk és Rufus nem használhat semmi olyat, amit a mangában nem használt)
Lucy(Nagy Mágia Játékok) vs Chelia
Cosmos vs Kamika
UI: Még az előző oldalon Zancrow lángjairól folytattam eszmecserét Mistich-el, hogy azok a lángok miért nem ölték meg még az Exceedeket sem. A helyzet az, hogy az Exceedek is viselik a céh jelét, szóval:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/235/18Valószínű, hogy Zeref sem tudta volna megölni Elfmant és Evergreent, valamint Makarov és túlélte a lyukasztást emiatt, tehát a Fairy Tail életveszély nélkül harcolt konkrétan majdnem az egész arc alatt...