25 jún 12, 07:28:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában? - Három soros szabály!  (Megtekintve 57871 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #120 Dátum: 12 jún 13, 20:30:48 »

Hades(szív nélkül) vs Azuma, Ultear és Rustyrose:

Itt sok esélye van hades-nek meghalni ikszdé. Na de vegyük komolyra. Azumának sokat számít milyen területen harcol. Ultear minden helyen használhatja a mágiáját és Rustyrose is. Rustyrose-nak kell itt a legtöbbet tenni de ha olyan területen harcolnak ahol sok a fa mint pl a tenrou sziget akkor azuma lesz kulcs figura. Az a baj hogy hades ismeri a képességeiket meg ott van neki zeref egyik pokolból felhozott szörnyetegek mágiája vagy mi és azok is erősek. Győzhetni győzhetnek de ha több eséllyel ha hades nem is ismerné őket.
Hades nem ismeri a képességeiket és olyan területen vannak ahol nincs fa akkor 55-45-re nyerne hades.
Hades ismeri a képességeiket és sehol egy fa akkor 70-30 hadesnek.
Hades nem ismeri a képességeiket de van sok fa akkor a trió nyer 60-40-re.
Hades ismeri a képességeiket de van sok fa akkor a trió nyer éppen 52-48-ra.

Angel vs Ikaruga: Ikarugáról sokat felejtettem de Angelnek adnám a győzelmet 60-40-re.

Byro( edolasi ) vs Kain: Itt Kain nagy eséllyel veszíthet mert polip formába elsöpri byro a szegény kain-t. Kain nem tudom mivel állhatna elő de polip formáig bírná  ezért 60-40 byro-nak.

Egy vicces és egy normál csata:

Jura vs Kain: Nesze neked kain 0 hajszál ikszdé. 100-0 Jura-nak.

Gildarts vs hades: Elég komolynak tűnik, de hadesnek adom 70-30 arányban ikszdé.
Natsu ( Hades elleni és gyilkos szándékkal néz velük farkasszemet ) vs erza és mira és laxus
Naplózva
Volcaz
Újonc
*

« Válasz #121 Dátum: 12 jún 13, 21:08:07 »

A Raijinshuu-s küzdelmeknél leginkább az számítana, hogy ők kezdeményezik-e a harcot, vagy az ellenfél. Mert ha fel tudnak készülni, Fried egyszerűen telerakja varázsképletekkel a küzdőteret, az ellenfele pedig lehet akár maga az Isten is, ő sem tud mit kezdeni egy "aki belép, egy hónapig nem jöhet ki" területtel, mert simán éhen hal. Viszont ha nem...

Gildartz ellen:
Itt feltehetően Bixlow és Evergreen hamar kiesne, mert bár hiába erősek, ez egy teljesen más szint. Én Friedet a sima FT-sek közül az S-szinthez legközelebb állónak tartom, így ő megfelelő partnere lenne Laxusnak, így az erőviszonyok kb. kiegyenlítettek. Talán ha Evergreen rápillantana Gildartzra, amikor az a csatával van elfoglalva... Szoros küzdelem lenne nagyon, én 51-49-re a Raijinshuunak és Laxusnak adom.

Mira és Erza ellen:
Gondolom Laxus egymaga bevállalná mondjuk Erzát, és szerintem győzne is, villámpáncél ide, vagy oda. Fried pedig már jól ismeri Mira képességeit, mert harcolt ellene, és van annyi esze, hogy hármuk számára megfelelő taktikát eszeljen ki ellene. Viszont nagyon szoros lenne... 58-42 a Raijinshuunak és Laxusnak.

Raijinshuu vs. Laxus
Mindannyian tökéletesen tisztában vannak egymás képességeivel, így gondolom a Raijinshuu rögvest bevetne mindent, mert ha elhúzódik a harc és Laxus átmegy Brolyba, darabol. Tehát ha az első támadás megfelelően betalál Friedéknek, győzhetnek, de Laxus esélyesebb. 40-60

Gildarts vs Gazille és Natsu és Wendy és Cobra
Sok lúd disznót győz, gondolom. Cobra képessége gyakorlatilag lehetetlenné tenné Gildartznak a taktikázást, bár így belegondolva ő pont nem az a fajta, aki az esze miatt nyer harcokat. Ha ők négyen mind nem esnek hanyatt Gildartz hihetetlen erejétől, és a három FT-s megfelelően együttműködik Cobrával, nyernének, de nehéz meccsen. 45-55

Raijinshuu vs. Natsu
Itt is leginkább Fried a gond, szerintem ő kb. egy szinten lehet a villámos Natsuval, vagy ha gyengébb is, ezt a másik két Raijinshuu tag kompenzálja. Én az R-nak adnám. Egyrészt azért, mert már összeszokottak és remekül tudnak együtt dolgozni, másrészt ha komolyan veszik a harcot ők is nagyon erősek. Bár tény, hogy Natsu nem adná könnyen magát... 55-45

Hades vs Azuma, Ultear és Rustyrose
Hades szív nélkül hulladék. Na jó, ez túlzás, de szerintem úgy kb. Makarov szintjén lehet, viszont nincs meg benne az az elképesztő elszántság, mint a kisóriásban, így könnyebben meg lehetne törni. Viszont azt is számításba kell venni, hogy ő tanította a többieket, így valószínűleg mindent tud róluk, és a hosszú évek alatt valami az erejüket semlegesítő varázslatot is létrehozhatott egy esetleges lázadás elkerülése végett. Ha ez így van, győzne, egyébként a triónak adom a meccset. 40-60

Angel vs. Ikaruga
Na ez nem lenne egy egyszerű meccs. Ha Angel képes lenne Gemini képességét használni Ikarugán, kiüthetné, amíg az saját magával van elfoglalva, de nem hiszem, hogy ehhez elég gyors lenne. Ikaruga szanaszét darabolná, már ha nem csak a ruhára menne, mint Erza ellen (az bunda volt!). 20-80

Byro vs. Kain Hikaru
Sima Kain Hikaru győzelem. Igaz, hogy hülye, de ezt a fazont addig rugdosná, amíg kedve tartja. Polip verzióban már más a helyzet, de szerintem úgy is felkenhetné a falra. 43-57 Kainnak.

Jura vs. Kain
Alap hogy Jura, elvégre ő Gildartzal említhető egy lapon. Kainnak hiába nagy az ereje, Jura elsöpörné. Egyébként meg téphetne mondjuk az orrszőréből...95-5

Gildartz vs. Hades
Ha használja a szívét (vagy hogy kell ezt mondani...), Hades elpusztíthatatlan, nélküle azonban kiegyenlítettek lennének az erőviszonyok. Én ezt Gildartznak adnám, de csak mert Hades, mint a Grimoire Heart feje, felvett egy olyan nevet, ami sokkal jobban illene a Tartarosba, rohadjon meg. 55-45

A tömegverekedésben meg Natsu lehet bármennyire begőzölve, elvernék. Elvégre amit ott mutatott az Laxus ereje, amivel ha ő maga is rendelkezik, már egyenlőek, Mira meg Erza alig kéne csináljon valamit.

Akkor néhány meccs:
Macao vs. Totomaru
Cobra vs. Erigor (Igaz, Cobra sokkal erősebb, de szerintem ellene a nagy területre ható távolsági mágiák hatásosak, amik elől nem tud menekülni, Erigor meg jó ebben, szóval én úgy gondolom, lenne esélye.)
Erza vs. Mira (Persze ez így unalmas, szóval legyen mondjuk úgy, hogy Erza épp menstruál, emiatt labilissá vált a mágiája, Mira pedig nem tudja, hogy úgy felejtette-e otthon a gázt, és a gondolattól, hogy lehet, hogy felrobbant miatta a ház, nem tud a harcra koncentrálni.)
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #122 Dátum: 12 jún 13, 21:32:44 »

Előre elnézést kérek az Erza fanoktól, de nem nem csak az Ikaruga ellene meccse volt bunda  smirksweat

Macao vs. Totomaru
Totomaru szerintem esélyesebb. Elméletileg minden lángot uralni tud, de Natsu mégis megtudta törni az uralmát. Szerintem Macaoban nincs ekkora kitartás vagy elszántság ehhez. A lila lángjait Totomaru kedve szerint küldözhetné vissza rá. Máig nem értem, hogy a Szivárványtüzet miért hagyták ki az animéből, ami a végső ütökártyája lett volna Totinak >.<# . Azért Macao tapasztalatát beleszámítva adok egy 30-70 Totomarunak  

Cobra vs. Erigor
Ha nincs Cuberios Cobrával, akkor elég nehéz lesz Erigor közelébe kerülnie. A hűséges kígyója nélkül viszont nem igazán fogja kivédeni az Emera Baramot. Bár az is igaz, hogy a Viharpáncél simán megforgatna egy méregfelhőt Erigor körül ledöntve ezzel a Shinigamit.Ehhez persze el is kell találni. Cubeliosszal 70-30 Cobrának, nélküle viszont ha Erigor távolról támad akkor 40-60 Erigornak

Erza vs. Mira (Persze ez így unalmas, szóval legyen mondjuk úgy, hogy Erza épp menstruál, emiatt labilissá vált a mágiája, Mira pedig nem tudja, hogy úgy felejtette-e otthon a gázt, és a gondolattól, hogy lehet, hogy felrobbant miatta a ház, nem tud a harcra koncentrálni.)Beteg egy harc  smirksweat Ez így is döntetlen ikszdé, Erza a labilis mágiája miatt nem biztos, hogy eltalálná Mirát, aki viszont a gáz miatt aggódik, így védekezésre nem figyel, hanem próbálja gyorsan lerendezni a dolgot. A végeredmény egy véres páncél, egy felrobbant ház és 50-50 azaz döntetlen lenne  Nevet

Lássunk pár igazi rangadót

Idegbeteg Lucy vs Hades(szívvel és éppen Lucy rajtakapja, hogy behatolt a szobájába)
Ichiya vs Nichiya
Happy vs Plue

Utóirat: csak vicceltem! Nevet

Íme az igazi csaták:

Angel vs Zoldeo
Bluenote vs Gérard(7 évvel ezelőtti)
Erza Knightwalker vs Natsu(7 évvel ezelőtti, villámok nélkül)

« Utoljára szerkesztve: 12 jún 14, 10:57:01 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Volcaz
Újonc
*

« Válasz #123 Dátum: 12 jún 25, 20:17:50 »

Idegbeteg Lucy vs Hades(szívvel és éppen Lucy rajtakapja, hogy behatolt a szobájába)
Ebben az esetben Lucy rosszabb, mint egy kivégzőosztag. Szerintem előtörne belőle az igazi sátán (ami Mira Take Overét megeszi reggelire) és középkori kínzóeszközökkel bírná távozásra az alvilág Istenét. 100-0

Ichiya vs Nichiya
Nichya csak repülni tud, így hát nem sok esélye lehetne a parfümmágiát jól ismerő Ichiya ellen. Felszállhatna bármilyen magasra, Ichiya valami ultrabüdös parfümöt a levegőbe enged és macska énje úgy zuhan le, mint egy kilőtt Zeppelin.98-2

Happy vs Plue
Happy kemény. Ha a maximum sebességével tüdőn fejeli a kis kutyát, akkor az ott marad, mert nem sok tartja össze. Bár effajta shonenekben igen gyakori klisé, hogy egy gyengének hitt karakter valójában a legerősebbek közt van, szóval én simán kinézem Plueból, hogy van valami megatámadása, ami egy atomrobbanással is felér...70-30

Angel vs Zoldeo
Zoldeo átvette az irányítást Capriccio felett, és úgy osztotta a halált, de hogy hogy, azt most meg nem mondom... Elfelejtettem, biztos nem volt nagy szám. Angel ellenben kegyetlen, emellett mindent tud a csillagszellemekről, és bizonyosan meg is érintette már párszor Zoldeót, elvégre társak, így Gemini fel tudja venni az alakját. Angel win, 85-15.

Bluenote vs Gérard(7 évvel ezelőtti)
Bluenote-ból ugyan nem sokat láttunk, de baromi erősnek lett beállítva, akár csak Gildartz, Gérard pedig, bár ő is kemény, messze nincs azon a szinten szerintem még most sem, nem hogy 7 éve. Élvezettel nézném, ahogy cafatokra szedik. 80-20

Erza Knightwalker vs Natsu(7 évvel ezelőtti, villámok nélkül)
Itt elméletileg simán Erzának kéne nyernie, elvégre Knightwalker ugyanolyan erős, mint Scarlet. Natsu maximum akkor győzhetne, ha kap valami tápot, vagy Erza nincs top formában. 75-25

Cobra vs. Cubelios (így kell egyáltalán írni a kígyóját?)
Jose vs. Zancrow
Bluenote vs. Jura
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 26, 10:53:33 írta Volcaz » Naplózva
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #124 Dátum: 12 jún 27, 00:19:34 »

edo-Erza vs. Natsu
lehet, h Knightwalker ugyanolyan erős mint a földvilági Erza, de ő csak a fegyverét képes változtatni, míg Titania a páncélt és a fegyverzetét is le tudja cserélni. ha az Edolasi Erza lándzsáját Natsu falahogy megsüti, vagy összetöri, akkor aztán kalap kabát. éppen ezért a hölgyeménynek nem éppen érdeke dobálni a fegyverét, igy viszont inkább közelharcban tud villogni a távharc helyett, amiben viszont Natsu van előnyben, illetve a sebességbeli különbség is az ő oldalán vala. Kb 49,5-49,5 mindkettőnek és 1% a döntetlen
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
Bastian

« Válasz #125 Dátum: 12 jún 27, 17:29:04 »

@Logan

Knightwalker bár csak a fegyverét tudja változtatni, az is ugyanolyan hatékony, mint egy páncél. A Silfarionnal a sebessége a többszörösére nő, amivel a sima Erzának is meggyűlt a baja. Szóval szerintem Edo Erza jobb sebességben.
 Nevet A csatát én neki adnám 65-35 arányban.

Cobra vs Cubelios
Cobra megeszi a mérget, így Cubelios csak megfojtani tudná, vagy átharapni a torkát, de mivel Cobrának emberfeletti hallása van, nem hinném, hogy a kígyó eltudná találni. 100-0 Cobrának

Jose vs Zancrow
Miért érzem, úgy, hogy szerencsétlen Josét leminősítik. Kiemelném, hogy ő is Szent Mágus volt és Makarov is megdicsérte, hogy milyen erős, csak éppen a rossz oldalon áll. Zancrow a pszichopata viselkedésével meg a fekete tüzével megtudná sebesíteni Josét, de ha José 100% tolja esélye sincs. 80-20 Josénak

Bluenote vs Jura
Fogós kérdés. Jurára valószínűleg nem hatna a Gravitáció a hatalmas mágikus ereje miatt, de szerintem a keményfém oszlopait földbe döngölné. Ráadásul nem hiszem, hogy Jura össze tudná zúzni a Fekete Lyukat. 70-30 Bluenotenak.

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #126 Dátum: 12 jún 27, 17:52:22 »

Kicsit szemét leszek Erza ellenfeleivel Nevet.

Erza tegyük fel rendelkezik fegyver cseréléssel is és ami a páncélja mellé illik meg tudja mindet cserélni. Faceg

Erza ( a fentiek szerint ) vs Azuma: Itt azumának nem sok esélyt látnék mert erza nem csak a védelemre kell figyeljen hanem a támadás is megy. Itt 80-20 erzának szerintem.

Erza ( megint a fentiek szerint ) vs Laxus ?
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #127 Dátum: 12 júl 31, 18:48:28 »

Írnék pár csatát, remélem elnyerik a tetszéseteket Nevet

Midnight (a mostani fillerben lévő reflektor+sötétség mágia) vs Ultear
Angel (angyal mágiával) vs Evergreen
Sherria vs Zancrow
Jura vs Rufus
Kagura vs Juvia
Bixlow vs Elfman
Hoteye vs Gazille

Igyekeztem úgy választani, hogy érdekesek legyenek, de nem biztos hogy sikerült Nevet

Naplózva
Bastian

« Válasz #128 Dátum: 12 júl 31, 21:43:51 »

Érdekes harcok, de lehet szigorú leszek:  Nevet

Midnight(filler) vs Ultear
Éjfélnek áll a zászló ebben a csatában, mert nem hiszem hogy Ulti akármit is tudna kezdeni az Idővonallal a Sötétség+Reflektor kombó ellen. Az Ice-Make, azért meglephetné Midnightot, nem beszélve arról, hogy Ultear igen jó közelharcos. 65-35 Mindightnak

Chelia vs Zancrow
Ez tetszik, az Istenölők csatája Nevet Bár a szél a Fairy Tail világában jó a tűz ellen ez esetben szerintem ez kevés. Bár Zancrowt hamar letudták, azért mégiscsak Maki kellett ahhoz, hogy a Natsuként ismert főhős ne váljon növényi és állati anyagok elégésekor visszamaradó ásványszerű alkotórésszé, vagyis hamuvá ikszdé Cheliától szép technikákat láthattunk, de azért nem hinném, hogy egy pszichopata ellen élet-halál harcban olyan magabiztos lenne, mint Wendy ellen. Zancow nyerne 30-70 arányban.

Jura vs Rufus
Most durcimarci leszek és nem elemzem ezt a harcot. Bár bírom Rufust, azért messze nincs Jurával egy szinten. Szerencsétlen Jurát miért kell lealacsonyítani mindig?  >.<#

Kagura vs Juvia
Ha Kagura kardjának nem akadály Juvia vízteste, akkor epic win. Kagurát, amúgy még látnunk kéne, hogy milyen, amikor komolyan harcol. Így is neki adnám a harcot, mert Juvia úgyis Gray-samará figyelne és megint elrontaná a dolgokat  >.<# 80-20 Kagurának

Bickslow vs Elfman
Figura szemek. Nem is kell ennél több. Ha Elf nem néz oda, akkor meg a bábuk lövik szitává. Epic Bickslow win.
90-10 Bickslownak

Hoteye vs Gajeel
Lilyvel lenne esélye Gádszilünek, de nélküle Forrószem lazán elsüllyesztené a talajban, vagy lerendezné, mint ahogyan Midnightal is tette. A Mennyei szemekkel meg semmilyen meglepetés nem érheti Hoteyet. 75-25 Hoteynak

Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #129 Dátum: 12 júl 31, 23:36:39 »

Na én is feltennék pár csatát.

Mivel nem láttunk animében pár végkimenetelt ezért leírok pár olyan csatát és azután a többi átlagosat.

Erza vs racer ( nirvana arc-nál ) : Nem tudom...erza tuti előbb észrevenné racer gyengéjét mint leon de mit kezdhetne? Leon-ék is ketten tudták legyőzni. Szóval nem tudom. Tippek?

Erza vs Cobra: Cobra tudni fogja minden lépését és ezért erza gyorsasággal győzhet vagy nagy területre kiható támadással.

Na és a másikok:

Mirajane vs  cobra
Gildarts vs oracion seis ( ikszdé ) : Talán itt nem lenne esélye? Gondolkozik
Jura vs Gray & Yuuka & hoteye

Naplózva
Bastian

« Válasz #130 Dátum: 12 aug 02, 09:53:01 »

Az előző felhozatalból kifelejtettem az Angel vs Evergreent ikszdé

Ez a csata tetszik. Anno a sima Angelt sokkal esélyesebbnek hoztam ki, mint Evergreent, de most elbizonytalanodtam. Amíg ott volt Angelnek,  Caelum a véső, addig nem jelentett gondot a Kőszemek elleni védekezés, mert Caelumnak nincs szeme ikszdé., így lazán küldhette volna Evegreenre a mágikus sugarait. Az angyalok meg az eddigiek alapján látnak, így könnyűszerrel kővé lehet őket változtatni, addig amíg Angel nem fogy ki az összes Angyalból. Persze vigyázni kell velük, mert az erejük kiemelkedő. A harcot 50-50 arányban hozom ki, mert azért mégiscsak 7 év hátrányban van Örökzöld, Angyallal szemben.

Erza vs Racer
Racer számomra egy sötét ló. Az animében voltak olyan rendesek és helyettesítették a kését Lyon jégcsapjával, amivel azt magyarázta el hogy nem kell neki semmi extra technika elég ha szuper sebességgel elmetszi az ellenfelei torkát. Erzának egy olyan páncélt kellene felmutatnia, ami védőburokként szolgál, tehát nincs sehol rés rajta és akkor nyerhet. Racer gyengéjét észrevenni nem olyan egyszerű. Lyon is csak úgy vette észre, hogy a padlóra küldték és az égen láttam meg, hogy a madarak szuper sebességgel repülnek. Ha van olyan páncél, ami leírtam Erza nyer, mert előbb utóbb betalálna valamelyik támadásával, az ellenfele meg a páncélt nem tudja áttörni. 55-45 Erzának

Erza vs Cobra
Itt a nagy területre ható támadás nem érne semmit, mert Cobra a sok kardon is lazán átlépett, amit küldött ellene, Cubeliosszal meg még el is repülhetne. Ebben a harcban csak döntetlent tudnék kihozni, ha Erza rendelkezik olyan páncéllal, mint amit az előző harchoz írtam, ami most a méregfelhőtől védené meg, mert a látottak alapján Cobra mérge nem szolgál savként. Így patthelyzet lenne, máskülönben epic Cobra Win.  Kúl

Mirajane vs  Cobra
Mira se tudna semmit tenni az ellen, hogy az ellenfele hallja a gondolatait. Rárontani gondolkodás nélkül meg lehetetlen ha csak nem Natsu a neved. Ebben az esetben, azonban a nagy hatósugarú támadás meglenne, mert a Soul Extinction picit gyilkos technika. Ha Cobra azt túléli akkor ő nyer, máskülönben Mira nem találja el ikszdé. 40-60 Cobrának.

Gildarts vs OS
Egyedül Braint meg Angelt tudná leverni Gildarts szerintem, a többiek ellen tényleg nem lenne esélye. 32-68 az OS javára.

Jura vs Gray & Yuuka & Hoteye
Ez jó kis csata Jurának. Hoteye tökéletes védelem Jura mágiája ellen, amit Yuuka még tetőz a mágia semlegesítő pajzsával. Gray igazából nekem itt valahogy kakukktojás, mert védelmet tudna nyújtani az Ice Make-l, de Jurát kizárt, hogy legyőzze közelharcban. Ha Hoteye segítene neki, akkor meg arra kellene vigyázni, hogy nehogy Grayt is elkapja a Folyós Talajával. A közelharc úgy értendő, hogy ha közel megy Jura csak felhúz egy Sziklavas barikádot. Jura csak úgy nyerhet, ha eltereli valahogy a figyelmet és , amíg ráfigyelnek meglepi az ellenfeleit a mágiasemlegesítő fal mögül feltörő Sziklavas Oszlopokkal. Ha ez nem sikerül, akkor sem hinném, hogy letudnák győzni maximum döntetlenre kihozni, mert Yuuka mágiasemlegesítő sugarával is vigyázni kell, mert ha Jura elugrik és Gray meg Hoteye ott van a közelében , akkor könnyen eltalálhatja a társait, tehát ez nem megbízható. Legyen egy 50-50.
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #131 Dátum: 12 aug 02, 13:26:39 »

Legyen még pár:

Azuma vs mira ( ez a harc nem lett normálisan lezárva. Mira kevés ideig maradhatott a sátán formájában és lisanna-ra koncentrált. A harc ugyanott játszódjon de most ne legyen azuma-nak az a nagy fa a segítségére de körülötte sok kisebb fa van mint az a bazi nagy ikszdé ):

Natsu vs Azuma ( tenrou sziget és sok fa veszi körbe azumát ) : Natsu azuma robbantgatásaiból simán megeheti a tüzet és akkor egálban vannak. Azuma még fával támadhat de natsu elégeti tűzzel. ikszdé Viszont azuma elég sokat létrehozhat ezért natsut távol is tarhatja. Én ilyen 52-48-ra adom natsunak de ha hibázik akkor azuma nyer ennyire.

Zero vs jura
Zero vs gérard
Zero vs ultear

Naplózva
Volcaz
Újonc
*

« Válasz #132 Dátum: 12 aug 02, 16:14:16 »

Midnight (a mostani fillerben lévő reflektor+sötétség mágia) vs Ultear
Én ezt simán Midnightnak adnám, sőt szerintem már az Oración Seis arcos Midnight is elverte volna Ulteart. A Reflektor (vagy mi, őszintén szólva elfelejtettem a nevét) képes lenne szerintem kivédeni a jégmágiát, kivétel ha Ultear tényleg mesteri szinten használja, de szerintem ilyen téren messze elmarad anyjától, mert az idővonalat használja elsődleges mágiaként, így nem hinném, hogy az alkotómágia gyakorlásába is ugyanannyi időt fektetett, az idővonallal azonban jelen esetben nem sokat ér, max akkor, ha addig öregbíti Midnight ruháit, míg azok lefoszlanak róla, és amíg az szemérmesen takargatja magát, bájosan a nyaka köré teker egy jégrózsát. Ha viszont valahogy mégis sikerülne meglepnie Midnightot az Ice Make-el, a fiú akkor sem lenne gondban, elvégre úgy vettem észre, eltanulta apja áthatoló mágiáját, aminek holmi jég nem jelenthet akadályt, ha Jura mágiáján is áttört. 80-20 Midnightnak.

Az angyal mágia erejéről nem sokat tudni, de egyenlőre szerintem erősebbnek tűnik, mint a csillagmágia, bár persze ez is a használótól függ. Evergreen nem gyenge, de én annyira nem tartom sokra, azonban Angelt még Lucy s elkente anno, szóval lehet eséje. Ha körül tudja fogni azzal a robbanó tündérporral, vagy mivel, az angyalkának annyi, és azt a tündér-gépfegyver izét sem hiszem, hogy ki tudná védeni, bár mint írtam, az angyalok erejéről még nem sokat tudni. És mivel Angel nem ismeri Evergreen képességét, az akár egyetlen pillantással is végleg befejezheti a harcot. 25-75 Evergreennek, aztán majd kiderül, milyen, ha Angel teljes erőbedobással küzd.

Sherria vs Zancrow
Ez komoly harc lenne, az biztos. Szerintem itt az a kérdés, hogy Sherria képes-e olyan gyorsan regenerálódni, hogy túlélje, ha folyamatosan ég, elvégre Zancrow előszeretettel gyújtja fel ellenfeleit. Ha Sherriára még ez sem hat, akkor neki jósolok győzelmet, de szerintem egy ilyen erős mágia kifogna rajta, Zancrow meg azért elég kemény srávc. 30-70 neki.

Jura vs Rufus
Rufusról megint nincs sok infó. Sőt, így belegondolva a "legerősebb ötös" közül őt láttuk legkevesebbszer, így mondhatni háttérbe van állítva, ám Mashimától már láthattunk nem egy meglepetést, így simán kinézem belőle, hogy Rufus valójában a legerősebb és simán a 10 szent mágus szintjén van. Azonban amíg ez a tézis nem nyer bizonyítást, Jurának kell adnom a küzdelmet - intelligens, tapasztalt, strapabíró, és persze borzalmasan erős. 85-15 neki.

Kagura vs Juvia
Juvia most szerintem kb. Leon szintjén van. Ha Gray bezavar, akkor alatta, ha veszélyben van, akkor fölötte, azonban ha nincs ott, akkor az erejük nagyjából egyenlő. Kagura még félgőzzel is felvette a harcot Leonnal - bár ezt nem láttuk, és utólag meg is dícsérte, szóval nem lehetett könnyű menet. Tehát ha nem ad bele mindent, akkor ez egy kiegyenlített a küzdelem, élet-halál harc esetén azonban szana-szét alázná az esőasszonyt, bár nyilván ő is bekapna egyet-kettőt. 75-25 Kagurának.

Bixlow vs Elfman
Tekintve, hogy Elfman tud a Figura szemekről, nem hinném, hogy ez Bixlownak akkora előny. Kérdés, hogy Elfman át tud-e alakulni valami olyan szörnnyé, aminek kellően fejlettek az érzékei a bábok észlelésére úgy is, hogy be van csukva a szeme, vagy olyan sebességgel bír, amivel Bixlow mögé kerülhet. Ez utóbbit szerintem kizárhatjuk, elvégre ő inkább az erő híve, előbbit azonban már Evergreen ellen is bizonyította, és azóta az ereje sokszorosára nőtt. Viszont ha Bixlow mindent belead ő is nagyon erős. Az sem elhanyagolható, hogy hol játszódna le a küzdelem? Mert ha egy játékbolt tetején, akkor Bixlow aláz, azonban ha mondjuk egy sivatagban, vagy egy kopár pusztán, már más a helyzet. Mivel mindkét karaktert szeretem, azt mondanám 50-50.

Hoteye vs Gazille
Hoteye elég kemény arc, de azért Gazille sem volt véletlen a Phantom Lord legerősebbje, Jose mester látott benne lehetőséget. Szerintem ez a meccs attól függ, Gazille mennyire képes lereagálni a helyzetet, tehát kellően távol maradni Hoteye-tól és gyorsan mozogni, hogy ne essen a föld fogságába, azonban mivel ő is közelharcos, mindenképpen nagyon nehéz dolga lenne. Na meg persze itt is rengeteget számít a terület, ahol a csata folyik. Azt mondanám 70-30 Hoteye-nak.

Erza vs Racer ( nirvana arc-nál )
Szerintem Racer ellen egyedül nem nagyon lehet harcolni, kivéve, ha 100%-os védelme van, ahogy azt már előttem írták, egy teljes testet fedő páncél. Mivel őt azonban csak az érdekli, hogy a mellei és a "cenzúrázva" legyen biztonságba, Racer egy laza mozdulattal kimetszené a beleit. Ha meg a mostani filler arcos Racert nézzük, szerintem az már van olyan erős, hogy egy teljes testes páncélt szétkapjon. 10-90 Racernek.

Erza vs Cobra
Ez jó küzdelem lenne. Erza szerintem itt akkor győzhetne, ha megidéz vagy 200 pengét, mint a Luxus elleni küzdelem után, és egyszerre támad, bár szerintem Cubelios, vagy hogy hívják Cobra köré csavarodna így megvédve a testével, aztán mehetne a harc egy-egy ellen. Minden csak Erza gyorsaságától függ, de szerintem ő pont az a fajta mindent megfontoló karakter, aki nem lenne képes ész nélkül támadni, és ha mégis megtenné, a méreg sok kárt tenne benne. 40-60 Cobrának.

Mirajane vs  Cobra
Én Mirát alapból erősebbnek és strapabíróbbnak tartom Erzánál. Alap Satan Soullal is képes távolról erőset támadni, bár ezt valószínűleg Cobra időben észlelné és kitérne. Viszont ha Mira fejjebb kapcsol egy szinttel (annak a formának elfelejtettem a nevét), akkor ott mindenképpen darálás lenne. Tény, hogy megsínylené, de igazán nagy sérüléseket nem szerezne. 70-30 Mirának.

Gildarts vs oracion seis
Gildartz erős, egyenként jóval erősebb, mint az OS tagok, de sok lúd disznót győz, csak hogy ezer éves klisékkel égessem magam. Pár embert ki tudna ütni, de végül összerogyna. 5-95 az OS-nek.

Jura vs Gray & Yuuka & hoteye
Ugyanez a helyzet, szerintem három ilyen szintű mágus (Yuuka a leggyengébb, de azért én őt sem becsülném alá) képesek legyőzni a keményfém Jurát. A jég méltó ellenfele a földnek, ha pedig az a föld Hoteye beavatkozásának köszönhetően nem is kemény, meg végképp. Ha pedig Yuuka mindig jó helyen van jó időben, gyakorlatilag sebezhetetlenséget biztosít a társainak, bár Jurából kinézem, hogy áttörne ezen a védelmen. Azt mondom, az öreg megizzasztaná mindhármat, Yuukát és Grayt talán ki is ütné, de Hoteye befejezné a meccset. 30-70 a triónak.

Azuma vs Mira
Mint írtam, Mirát erősebbnek tartom Erzánál, és Erza legyőzte Azumát - igaz "csalással" -, amikor az a lehető legerősebb volt. Már nincs kedvem sokat írni, csak ennyit: Ha Azuma nem taktikázik zseniálisan és talál valami gyengepontot a Démonon, akkor a legcélszerűbb, ha rögvest koporsüt tákol magának a Tenrou fából. 25-75 Mirának.

Natsu vs Azuma
Azuma megint hátrányban van, mert a tűz ugye elégeti a fát, ráadásul itt egy sárkány tüzéről van szó. Alapjáraton Azumát magasabb szintre sorolom (bár a jelenlegi, mangabeli Natsuval már egyenlő), de Natsu nagyon rossz ellenfél a számára. Ha kellően sok fa veszi körül, akkor talán, de én inkább Natsura fogadnék. 70-30

A maradékot majd máskor, meguntam.

Néhány esetleges csata:
Midnight vs. Luxus
Gazille vs. Leon
Sherrya vs. Juvia

Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #133 Dátum: 12 aug 02, 16:55:09 »

Midnight vs Laxus
Laxus erős de midnight az ő villámait is félre térítheti de laxus elég gyors hogy gyorsan mögé kerüljön és szépen bepancsolhat meg rugdoshat neki párat. Persze midnight ennyitől nem fog összeesni és szerintem egyből ahhoz az összes érzékre ható illúzióval próbálkozik ami laxusnál be is jöhet de nem tudom hogy ha egy jóval nagyobb mágikus erővel rendelkező képes csupán a mágikus erejével kitörni egy illúzióból akkor midnight-nak ott már annyi. De ha nem akkor vége laxusnak. Ha képes mégis kitörni a mágikus erejével akkor 70-30 neki ha nem akkor 60-40 midnight-nak.
Vegyük azt is figyelembe hogy laxus nem tud a képességéről, akkor viszont 50-50 felé húzunk.

Gazille vs Leon
Leon erős de gazille pikkelyes védelmét nem könnyen töri át. Sőt...nem is töri. Gazille sárkányüvöltésének erejét felfoghatja valamelyest a jéggel de el találni eltalálja. Közelharcba semmi esélye. Távolra is elér gazille vasa. Egyszer úgyis fel kell adja mert a sok kis sérülés felhalmozódása már lelassítja és legyengíti is. Leon csúf vereséget szenved. Ha viszont a vasat meg tudja fagyasztani akkor jobb esélyekkel indul de legyőzni nem győzi le ennyitől gazille-t. Gazille-nak adom a meccset 65-35 arányban.

Sherria vs Juvia
Juvia könnyedén megsebezheti akármikor sherria-t de viszont hamar vissza gyógyul. Juvia győzelmén sok függ. Ha gray veszélyben van akkor nyer. Ha nincs ott akkor nem tudom. Szerintem azért sherria-nak is van egy határ hogy milyen sérülésből milyen gyorsan gyógyul fel. Egy wendy által használt légfúró elég erős támadás. Juvia-nak lehet van egy erősebb támadása és abból nem olyan hamar gyógyul fel sherria de ezt nem tudni. Ha van akkor juvia nyer 60-40-re. Ha nincs akkor veszít 70-30-ra.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #134 Dátum: 12 aug 02, 19:02:11 »

Ha már Mystogan illúziója semmit nem ért Laxus ellen, akkor Midnight-nak se érdemes ezzel próbálkoznia, mert hasonlóan jár mint annó Erza ellen. Plusz ha http://www.mangareader.net/135-35825-4/fairy-tail/chapter-155.html ezt Laxus-tól kapja be, nem Erzától, akkor jó eséllyel megkaphatja a kontinensugró becenevet, mert hogy egy Amerika-Európa távolságot lazán repülne tőle az is biztos. Nevet Laxus se hülye, simán észrevenné 1-2 támadás után hogy ha villám nélkül üti meg csak akkor van értelme az egésznek.

Gajeel vs. Leon volt már régebben, abban nagyjából egyetértek.

Gildarts vs. Oracion Seis

Nagyon leírjátok Gildartsot. Tényleg kikapna valószínűleg a nagy túlerő miatt, de ugye Natsu nagy részt egy szinten volt Cobrával, aki az egyik legerősebb tag lehet. Na most ez a Natsu csak attól kidőlt hogy Gildarts egy kicsit befeszített előtte, szinte biztos hogy 3-4-5-en az OS-ből is így járnak. A maradék tagok csapatmunkával leverik Clive-t, de hogy nagy részük ott maradna ha komolyan veszi őket az FT mágus, az egész biztos.

Sherria vs. Zancrow

Zancrow karakterét nagyon kedvelem, de Mashima ritka nagy hülyét csinált szerencsétlenből. Valamelyik macska telibekapta az isteni tüzet, és semmi baja nem lett tőle... Innentől kezdve epic Sherria win...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins