25 feb 20, 20:29:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában? - Három soros szabály!  (Megtekintve 52630 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #90 Dátum: 12 ápr 01, 03:05:35 »

Gildartz két végtag elvesztésével megúszta, hogy egy vs. egyben kiállt Achonolgiával. Lehet, hogy csak menekülni próbált, meg túlélni a dolgot, de akkor is.
Méghozzá, elmondása szerint vele nem is csak játszadozott (vagy nem anynira, mint a szigeten). Nálam ő messze msás szinten van, mint egyenlőre bármelyik msáik mágus, én adnék neki kapásból mondjuk "öt S-t" Nevet
Kábé ennyi S-osztályú (vagy annak megfelelő erejű) ellenfél is kéne ellene.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #91 Dátum: 12 ápr 21, 14:30:56 »

Felvetnék pár csatát, ami főként csillagmágusok és csillagszellemek között lenne. Érdekelne, hogy ti milyen sorrendet alakítanátok fel a csillagszellemek közt, és remélem a harcok alapján sikerülni fog.
Angel vs Yukino
Yukino vs Lucy
Cancer vs Aries
Virgo vs Sagittarius
Leo vs Aquarius
Capricorn vs Taurus
Libra vs Sagittarius
Scorpio vs Cancer
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #92 Dátum: 12 ápr 23, 12:49:38 »

Nem pontosan a harcok leírásához tartozik de érdemes áttanulmányozni mert sok döntés meghozatalában  segíthet a lentebb linkelt 10 oldalas manga. Másrészt azt érdemes figyelembe venni, hogy a Fairy Tail csapat tagjai, amelyek a szigeten tartózkodtak a 7 évvel ezelőtti állapotukat tükrözi a manga írója szerint. Tehát valószínű, hogy az értékeik a 3 hónapos edzés és dorbézolás, valamint a második eredet használatba vételét követően megváltoztak. Erre jó példa Elfman esete akinek a védelmi értéke 3 volt és a sebességre is csak 1-et kapott, most bemutatott két olyan lélek használatot amely jelentősen javíthatja ezeket az értékeket.

http://mangastream.com/read/fairy_tail/13639540/1
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #93 Dátum: 12 ápr 23, 18:34:57 »

Én feltennék egy 1-2 csatát: Narpuding vs Gray: Mivel összecsaptak és láthattunk is valamit az erejükből én szerintem nem csapkodhatnak csak úgy mert megütnék egy klónt akkor -1 pont de ha szemtől szembe mennének akkor szerintem gray nyerne. Lefagyasztja a földjét narpudingnak és leüti másik jég technikával de persze nem ismerem teljesen narpudingot ezért adok kb 55-45-öt graynek. Gildarts vs luxus és mira és erza: A legerősebb a 3 S-osztályúval. Érdekesnek bizonyul + a kombók amiket bevihetnek. Luxus ha nem lenne akkor eléggé leesne az győzelmi esély százaléka ( én szerintem ). Erza nem tudom milyen páncélt vetne be ellene de szerintem gyorsaság jó lesz. Mira az meg már alapból közelharc meg távolról pár fekete gömb vagy mi. Luxus meg ahogy szokta. Kombó támadást vinnének nem tudom mennyire kapná be gildarts de túlélné Mosolyog. Ilyen 60-40-et adok Gildartsnak.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #94 Dátum: 12 ápr 23, 18:51:53 »

Én az S-osztályú csatára reagálnék. Nos én Gildarts ellen a gyorsasággal operálnék, és ebben a 3 mágus nagyon jó, hiszen ha kell Luxus villámmá változik, Erza felveszi a leopárdos pizsamát Nevet és Mirajane meg elrepül, ő is elég gyors, simán Freed háta mögé került. Nos és a gyorsaság mellett én bevetnék egy közös támadást, bár ki tudja, lehet hogy Gildartznak van ellenszere... De én a 3 mágusnak adnám a győzelmet Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #95 Dátum: 12 ápr 23, 19:48:11 »

Sajnos nem tudjuk, hogy milyen sebességgel rendelkezik Gildartz de szerintem ő legalább olyan mint Jura Nekis. Erőben pedig valószínűleg felül is múlja a zúzó mágiával. Ahogy láttuk még a mágust is képes darabokra szedni Natsu esetében. A várost azért védték tőle mert ha elgondolkodott akkor összezúzta a várost is. Ebből pedig az következik, hogy ha szabadon engedi az erejét akkor a közelébe sem lehet menni. Csak nagyon nagy erősségű távoli támadások lehetnek hatással rá. Kicsit hasonlít a képessége Barraganéhoz a Bleachből. Azt viszont nem láttuk tőle, hogy rendelkezik e távoli támadási képességgel. Annyit még, hogy a távoli varázslatokat is képes lehet szétzúzni.

Narpuding vs Gray - Narpuding valamilyen alakváltó, érzékelő, átvivő mágiát ismerhet amit eddig láttunk tőle az elején ha csak nem csaltak Gray ellen. Az értékeit nem ismerjük. Nálam Narpuding értékei körölebül ilyennek látszanak - támadás 4, védelem 4, sebesség 3, intelligencia 3. A különleges idiotizmusa ?. Nálam a mostani Gray egyértelműen verné egy az egyben.

Nálam egyébként a többi Raven tag képessége így nézne ki. Mivel adat nincs így csak tippelem. Körülbelül így venném figyelembe a harcoknál az értékeiket ismeretlenül.
Flare: támadás 3 védelem 3 sebesség 3 intelligencia 2 idiotizmus-haj
Narpuding: támadás 4 védelem 4 sebesség 3 intelligencia 3
Kurohebi: támadás 3 védelem 4 sebesség 5 intelligencia 3
Obra: támadás 5+ védelem 5+ sebesség 2 intelligencia 4
Páncélos ismeretlen: támadás 5 védelem 5 sebesség 5 intelligencia 4

A Sabertooth-ból Yukino: támadás 2 védelem 2 sebesség 3 intelligencia 4
A Quatro Cerberusból Bacchus: támadás 5 védelem 5 sebesség 5 intelligencia 1 idiotizmus-pia és lányok
Gerard: támadás 5+ védelem 5 sebesség 5+ intelligencia 4
Wendy: támadás 3 védelem 3 sebesség 4 intelligencia 4
Nyuszi:????
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 23, 21:24:20 írta rini67 » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #96 Dátum: 12 ápr 26, 13:05:24 »

Lehet, hogy Gildartz elég sokáig kitartana, de azért nem gondolnám, hogy nyerne. Az igaz, hogy egy város elpusztít, ha akar, de azért a másik 3 S-szintű sem smafu. Szinte mindig nyertek, ott volt Erza vs Azuma, ott is Erza nyert, pedig Azuma elég kemény volt. Ha Mirajane varázsereje nem fogyott volna ki korábban, és nem lett volna ott Lisanna, sztem Mira nyer. Luxusról nem is beszélve...

Új csaták:
Evergreen vs Angel
Racer vs Elfman
Makarov vs Ultear
Hoteye vs Juvia
Bacchus vs Gray
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #97 Dátum: 12 ápr 26, 13:55:44 »

Gildartz nincs túlértékelve erő és védelem szempontjából, ugyanis lehet, hogy 3 S-osztályú mágus menne ellene, de ha Natsu a legerősebb támadásával is csak egyet tudott lökni rajta a többieknek se adnék több esélyt. Gildartzot mielőtt eltalálná egy kombinált támadás szétbontaná mint Natsu lángjait. Erza győzelme Azuma ellen egy undorító nakama powerup volt, úgy hogy azt nem érdemes ide venni. Azuma meg nem is mutatta meg a teljes erejét Mira ellen, többnyire csak fizikai csata dúlt a két fél között, Lisanna és varázserő elfogyás ide vagy oda. Laxus érne egyedül valamit ellene, de Mytogan sem véletlenül mondta Laxusnak, hogy szerinte Gildartz a legerősebb a céhben.

Evergreen vs Angel

Lásd az előző oldalt  Nevet

Racer vs Elfman

Egyértelmű Racer győzelem. Elfman pont olyan , aki nem jönne rá  lassítós trükkre, hanem végig támadni próbálna és védekezni. Racer akármikor gondolhat egyet, hogy ennyi és előkapja a tőrét és elvágja vele az ellenfele torkát. Hét év utáni Elfman is hasonló sorsra jutna, mert a lassítás szerintem ugyanúgy működne a gyorsasági Take Overen, a gyíkemberen meg nincs mindenhol tüske(konkrétan az egész mellkasán nincs)

80-20 Racernek, második esetben 60-40 Racernek

Makarov vs Ultear

Ezt a csatát nem értem. Oké, hogy Ultear erős, de Makarovot még neki is lehetetlen lenne megizzasztania. Makarov Titán mágiája megnöveli a testét, az idővonal se hat rá. Az Ice Maket meg lazán szétzúzná, mint a GH csatahajót az óriás formájában. Ha elfárad akkor, meg csak rádől Ultearra, bár nem hinném, hogy odáig kihúzná Ulti.  Nevet  100-0 Makarovnak

Hoteye vs Juvia

Lehet a víznek előnye van a földdel szemben, viszont Hoteye messze magasabb szinten űzi a mágiáját mint Juvia.
Jura ellen kitartott, Midnightot meg elég rendesen lezúzta, még ha utána fordítva is sült el a dolog. Hoteye amúgy is arról híres, hogy könnyedén elsöpör akár egy sereget is. A Mennyei szemek, meg csak tovább növelnék az esélyeit.
Juvia amúgy is nem híres arról, hogy durva módba megy át, ha nincs halálos veszélyben Gray-sama  Nevet

65-35 Hoteynak

Bacchus vs Gray

Bacchusnak adom a meccset. Ha Gray védekezik egy jégbarikáddal, akkor simán szétzúzza. Védekezés közben meg Gray nem tud támadni. Bacchus sebessége sokkal jobb és egy pillanat alatt 7-et is betud vágni Graynek. Gray egyetlen esélye az Elfman taktika: valami szuperéles jégcsapbarikád, vagy olyan sündisznó, amit Lyon használt Racer ellen.

70-30 Bacchusnak

« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 27, 19:28:12 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #98 Dátum: 12 ápr 27, 18:29:38 »

Értem, köszi a választ, egyetértek veled, és a bacchusos csatát én is kb így képzeltem volna el.
Elég ciki, hogy az Evergreen vs Angel csata már volt, ráadásul én vetettem fel Nevet de azért mind1 ikszdé
Na most pár új csata:
Ultear vs Kagura
Meredy vs Yukino
Natsu vs Jura
Sherry Blendi vs Wendy
Ichiya vs Lucy
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #99 Dátum: 12 ápr 27, 20:06:47 »

Csak 1 csatára írnék Mosolyog. Natsu vs jura: Hm...jó csata. Jura szent mágus natsu meg nem de bitang erős. Jura úgy is hírhedt mint '' keményfém jura ''. Natsu pusztító ereje nagyon nagy de hogy darabokra tudná e törni jura mágiáját azt nem tudom. Ezért írok most 2 féle módszert erre. 1. Natsu ketté tudja törni a tüzével jura mágiáját. Natsu támadgathatja karyuu no tekkennel meg egyebekkel és kettétörheti a védelmét de jura nem ilyen gyenge hogy ha eltűnt a védelme akkor már veszít is. Ellen támadásba indíthat aminek ugyanaz a vége ( natsu ketté töri megint ). Itt igazából natsu egy rögtön bevitt nagy erejű sárkány üvöltéssel nyerhetne vagy nem is...túl könnyű lenne jura-t leverni így...maradok annál hogy egy meglepetés szerű támadást bevisz natsu hátulról vagy mindegy honnan de ahol nem védekezik és nem tekkent vagy yokugeki-t hanem sárkány üvöltés lesz a jó. Esetleg kicsit meg sebzi jurát de ki nem fogja ütni. Én maradok annál hogy jura nyer és natsunak adok egy 40% esélyt. 40-60 itt jura-nak.
2. natsu nem tudja széttörni jura mágiáját. Natsunak nem működik a tekkenje se yokugeki-je de azért itt nem csak egyfajta típus védelme van jura-nak. Lehet yokugekivel széttörné a védelmét de erősebb is van neki Mosolyog mint pl Gérard egyik erős támadását is kivédte egy erősebb védelemmel. Natsu-nak nincs sok esélye a szent mágus jura ellen ebbe a helyzetbe. Itt adok neki kb 25%-ot. 25-75-öt jurának.

Saját harcot vetnék fel:
- Jura vs Gildarts
------------------------------------------------------
- Gildarts vs Gérars és Ultear és Meredy
- Makarov vs Gildarts ( Fairy law nélkül )
Utolsó ( elég gildartsból ikszdé ).

Tenrou szigetik ismert erejükkel. Gazille és Wendy és Natsu vs Bluenote

Naplózva
Bastian

« Válasz #100 Dátum: 12 ápr 27, 20:11:39 »

Ultear vs Kagura

Várnék még ezzel a harccal, amíg látjuk Kagura teljes erejét. Yukinot viszonylag megerőltetés nélkül győzte le, tehát eddig fogalmunk sincsen mi lesz ha kirántja a kardját. Amit ki tudok következtetni az az, hogy Kagura talán gyorsabb, mint Ultear, az Idővonal nem hat rá, viszont a kardra szerintem hatna, hiszen az tárgy elvileg. Ha a kard nem valami híres Szent kard, amire nem hat semmi, akkor Ultear könnyedén elöregítheti, ezzel használhatatlanná téve a kardot. Fegyver nélkül meg Kagura egyenlőre nem mutatott támadást. Jelen állás szerint Ultearnak adom a meccset

Meredy vs Yukino

A mostani mangában a síró Yukino tök úgy nézett ki, mint a fiatal Meredy  Nevet A harcukról az a véleményem, hogy a Kagura elleni taktikával simán Yukino nyerne. Ha nem biztos benne, hogy Pisces elég lesz lezúzni Meredyt, akkor a Libra+Ophiuchus duóval nyit és az ellen Meredy nem tudna mit tenni a pengéivel. Az érzékkapcsolatot kizárnám hiszen logikusan nem azzal nyitna és ha már több ütést bekapott és utána használná, akkor is ő fekszik ki hamarabb az előző ütések miatt.  20-80 Yukinonak

Natsu vs Jura

Kétségtelen Natsu pusztítóereje, de szerintem egy Villámló Tűzsárkány módig el kellene mennie, hogy kárt tegyen Jura védelmében, ami mint láthattuk Gérardnak sem jött össze a Grand Chariottal. Jura nem véletlenül Szent Mágus és észben, erőben és védelemben Natsu felett áll. A jelenlegi Natsunak Jura még túl nagy falat lenne. 20-80 Jurának

Sherry vs Wendy

Tartom magam ahhoz, hogy Wendy támadóügyileg még gyenge és az ütéseket sem bírja jól a kis teste miatt. Sherry ellenben nagyon jó kis mágiát birtokol, korlátlan lehetőséggel. Az embereken kívül akármit tud irányítani beleértve a drága Charle, akit nem hiszem, hogy Wendy megtámadna. Ha Charle még ki is törne mint Taurus akkor is tömérdek támadási lehetősége lenne még Sherrynek(szikla,fa,homok,sár bábok...)

Úgy látszik, ma nyolcvanas napom van, úgyhogy 80-20 Sherrynek

Ichiya vs Lucy

Lucy győz 100%-l, mivel Ichiya egy perverz és azt hiszem elhangzott valakitől, (talán Geminitől), hogy Ichiya képtelen a szép nőkre támadni, ezért verte el őt Angel, mint a huzat. Lucy mind tudjuk a szép nők táborát erősíti, ezért nem fenyegeti a zaklatáson kívül más veszély, amit egy elrúgással meg is oldana.  Nevet
Ichiya csak Aizent tudná megverni, mert Aizen röhögőgörcsöt kapna, hogy ez a pali is az ő hangján szólal meg ikszdé

Kentonsama a harcaidra holnap majd kitérek  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 27, 20:17:07 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #101 Dátum: 12 ápr 27, 20:41:29 »

Ha Gildarts elveri Laxus-t Erza-t és Mirajane-t egyszerre, felesleges neki adni egy Jura-t. Tény, hogy kemény a tag (ő különösen az, több értelemben is ikszdé) de azért ne egy SSSSS mágus ellen rakjuk be. Nevet

A másik 3 sincs olyan kemény mint a Fairy Tail S osztálya (akik mondjuk szerintem elvernék Kana apját), de Gerrard-ék kevesek ide. Ultear kb semmit nem érne itt, mivel az időmágiáját bökheti, jégmágiát meg kiröhögi Gildarts. Ha esetleg teljesen lefagyasztja Ultear a Gildarts-ot, annak akkor se lenne komolyabb baja, csak fázna kicsit. Meredy meg már attól kidőlne ha Chuck Norris eljátssza azt amit anno Natsu-val. Tehát marad egy használható mágusa a trió-nak, de egy vs. egy-ben meg Hades-en kívül senki nem győzi le Gildarts-ot. Legyen 80-20, de hogy miért azt nem tudom.

Bluenote vs. 3 sárkányölő

Natsu ugye megmozdulni nem tudott Bluenote mágiája mellett. Gazille nagyjából egy szinten van a tűz sárkányölővel, úgyhogy ő se tud. Wendy pedig nagyon bőven alattuk, úgyhogy ő már elveri a GH legerősebbjét. 100-0 az arány.

Makarov vs. Gildarts

Nálam Makarov nagyon csúnyán elvárások alatt teljesített, itt azonban még is nyerne. És ennek főképp az az oka, hogy Gildarts-tól vetted el a Fairy Law-ot, Makarov nyugodtan használhatja. Faceg Amúgy nyugodtan megkaphatná az öreg a Tündértörvényt, mivel fél óra az aktiválási idő nem érne el vele semmit, azzal is és anélkül is kikap. Hiába nagy darab, Gildarts pillanatok alatt csinál 200 kicsi Makarov-ot. De várjunk csak... Az a 200 kicsi Makarov pillanatok alatt lehet ismét 200 óriás Makarov, és úgy már csúnya lenne azért. ikszdé Tényleg, így a Fairy Tail lazán kiállíthatna egy keményebb hadsereget, amellyel elintézné egész Fiore-t az összes céh-ével együtt. ikszdé Most nem tudom eldönteni hogy ezt komolyan gondoltam-e, és tényleg megtörténhet, ha igen akkor Makarov agyonveri a Fairy Tail legerősebbjét, ha nem, akkor szoros harcban kikapna a mester.

Natsu vs. Jura

Én alap Natsu-tól sajnálom azt a 20%-ot. Teljesen más szinten van a 2 mágus, hacsak nem kap a főszereplő valami keményebb PU-t, akkor esélye se lehet Jura ellen. Raienryuu módban se hiszem hogy nyerne, de ott legalább egy 30%-ot kiharcolhat.

Egyet bedobok én is a közösbe: Gazille (időugrás előtt) vs. Elfman (időugrás után)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 13:53:54 írta Mistich » Naplózva

Bastian

« Válasz #102 Dátum: 12 ápr 28, 13:50:39 »

Mistich mindenben egyetértek veled  a felvázolt csatákból. Durva belegondolni, hogy Bluenote gyakorlatilag majdnem mindenkit a földbe tud döngölni és mégis Gildartz viszonylag könnyedén legyőzte őt. Gildartz erőszintje nem is tudom milyen magasan lehet.   Kúl

Gazille (időugrás előtt) vs. Elfman (időugrás után)

Az a baj, hogy még nem láttuk Elfman támadóerejét időugrás után. A gyorsasági Take Overrel betudna egypárat verni Gazillenak, de Gazillenak meg ott a Vassárkány Pikkelye, ami rendkívül jól felfogja az ütéseket. A gyíkember tüskéit pedig nem hiszem, hogy megérezné, mivel vas ellen nem hatna, meg még hozzá sem kellene érnie, ugyanis ott van neki az üvöltés meg a Titkos Sárkányölő technika.  Ezek alapján jelenleg Gazillenak adom a harcot méghozzá magas aránnyal, az említett okok miatt. Ha Elfman mutat egy brutál támadó Take Overt még ,akkor módosítok. 75-25 Gazillenak
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 14:32:03 írta Bastian » Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #103 Dátum: 12 máj 04, 23:14:15 »

Itt van pár új csata Nevet.
7 éves idő ugrás előtt.
-Luxus és a védő testőrei ( Fried, Bixlow, Evergeen ) vs Natsu és Gazille és Wendy és Gray és Lucy

-Bluenote vs Jura: Érdekes párosítás Nevet.

-Erza vs Mirajane: Kiváncsi vok rá Nevet.

-Erza vs Natsu: Hajrá Natsu Nevet.

-Erza vs Gray és Juvia: Érdekes meccs mert nem tudom hogy egy összhang csapás mennyit sebezne Erzán ha a víz elleni páncélzata van fenn. Tuti nem ússza meg sértetlenül de nehét dolguk lesz gray-éknek. Gray használhatja a jeget de kettévágja vagy töri erza könnyen és juvia vizét meg simán uralhatja a víz páncéljába. de most csak az a kérdés hogy tudja e erza védeni gray jég támadásait ha nem figyel rá. Én erzának adom a meccset és kb olyan 60-40-re. Azért mert mégis S-osztályú mágus meg csak okos és megoldja a helyzeteket.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #104 Dátum: 12 máj 04, 23:36:42 »

Luxus és a védő testőrei ( Fried, Bixlow, Evergeen ) vs Natsu és Gazille és Wendy és Gray és Lucy - véleményem szerint Natsuék ennyien könnyen behúznák ezt a harcot. Wendy és Lucy nélkül is hasonló erejűek lennének velük pedig egyértelműen felülmúlnák őket.

Bluenote vs Jura - Két hasonló erősségű mágus. Csak az döntene közöttük, hogy milyen mágiát használnak. Ebben pedig  Bluenote mágiáját, a gravitációt tartom előnyösebbnek.

Erza vs Mirajane - Fiatalon egyformák voltak. 7 évvel ezelőtt viszont minden bizonnyal Erza volt az erősebb Mira kijelentése alapján is.

Erza vs Natsu - Többször is bebizonyosodott, hogy nem egy kategória a két mágus. Ettől függetlenül Natsu képes lehet meglepetést okozni. Viszont ez csak néha jöhet be, így Erza egyértelműen erősebb.

Erza vs Gray és Juvia - Érdekesebb ez mint a Natsu párosítás Juvia szerelme miatt. Juviánál láttuk, hogy honét szerzi az erejét. Ha Erza az elején lerendezi Juviát akkor simán győz. Ha viszont bántja Grayt Juvia előtt akkor kemény csatának néz elébe. Így csak egy hajszállal tudna győzni Erza.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 04, 23:49:01 írta rini67 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins