25 feb 18, 22:50:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában? - Három soros szabály!  (Megtekintve 52580 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #60 Dátum: 12 márc 25, 16:46:53 »

Köszi a válaszokat és a pontos érvelést Mosolyog
Most felvetnék még több új csatát Nevet szokás szerint erős ellenfeleket válogattam össze, hogy izgalmas csatákat kapjunk Nevet
 Jura vs Ultear
Erza vs Jura
Laxus vs Gazille
Meredy vs Kana
Gildarzt vs Laxus
Mirajane vs Gazille
Leon vs Gazille
Jura vs Mirajane

Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #61 Dátum: 12 márc 25, 17:05:17 »

Jura vs Ultear - Mindkettő szent mágus erejű varázsló. Én egy kicsivel Ultear felé hajlók mivel két mágia típust is bevethet.
Erza vs Jura - Luxus beszólása alapján csak neki és Erzának van esélye ellene. Én ettől függetlenül Jurára tenném a pontot.
Laxus vs Gazille - Sima Luxus győzelemre tippelek. Natsu és Gazille ketten is alig voltak elég erősek Luxus ellen.
Meredy vs Kana - Meredy a favoritom ebben az összecsapásban, ráadásul ő képes szinte minden meccset döntetlen közelire lehozni.
Gildarzt vs Laxus - Gildartz egy magasabb kategória mint Luxus, hiszen Luxus csak x szintű míg Gildartz xx szintű mágus.
Mirajane vs Gazille - Ők két hasonló erejű mágus jelenleg, talán egy kicsivel Mirajane erősebb, de nem tudjuk, hogy Gazille mennyit fejlődött.
Leon vs Gazille - A mostani Leon valószínűleg erősebb mint az eddig ismert Gazille. Azért a 7 év mégiscsak 7 év.
Jura vs Mirajane - Sima Jura győzelemre számítanék.

Ezekhez a párosításoknál azt is figyelembe kellene venni, hogy az az elveszett 7 év nagyon sok. Ráadásul nem tudható, hogy az ellenfelek mennyit erősödtek, de azért Natsunál látható volt. Másrészt nem láttuk igazából a 3 hónapos gyúrás eredményét sem a FT tagoknál.

Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #62 Dátum: 12 márc 25, 20:14:43 »

Lássuk csak, az újabb párosításokat  Nevet

Jura vs Ultear

Evidens, hogy Ultear eltudja porlasztani a keményfémet. Viszont, ha Jura rengeteg keményfémfalat húz fel az időbe telik és azalatt bőven tudja hajlítgatni a falakat ahhoz, hogy elérjék Ulteart. A keményfém meg szétzúzná az Ice Make-t.
Ettől függetlenül 60-40 Ultearnak

Erza vs Jura

Lehet, hogy Erza rengeteg páncéllal rendelkezik, de egyik sem vetekedhet  Jura védelmével. Ha Azuma farengetegének áttörése komoly gondot okozott Erzának, akkor a keményfémfal ellen nem adnék sok esélyt neki. Jura a keményfémököllel földbe verheti Erzát amikor csak akarja, hiszen Azuma faöklét is rendesen megérezte. 80-20 Juranak

Laxus vs Gazille

Ahogy rini67 megírta  Nevet 100-0 Laxusnak

Meredy vs Kana

Kana sok kártyalappal tud variálni, viszont még mindig nem túl erős és taktikusan gondolkodó. Meredy könnyűszerrel hárítaná a pengéivel a kártyákat. Legrosszabb esetben érzékkapcsolatot használ, de mivel kitartóbb, mint Kana így jobban álná a sarat.
A kitartóságot értsd úgy, hogy Freed könnyen leverte Kanát még Meredy lazán bírta Juvia támadásait. 65-35 Meredynek

Gildartz vs Laxus

Lehet, hogy Gildartz a legerősebb, de azért kapna párat Laxustól. Laxus, Hades tatát is rendesen meglepte, Gildartz meg a Bluenote elleni harc után, amit simán nyert meg, nem bírt felállni. Hiába Gildartz öregszik Nevet Laxus gyorsabb és állóképessége is több van szerintem, ennek ellenére Gildartznak nem kell a sebesség a Zúzáshoz, és Laxust is felrepíthetné a Holdra mint Bluenotet, ha mondjuk megfélemlíti a mágikus erejével, mint ahogy Natsut, és amíg Laxus hezitál egy pillanatra, már megkapja az ütést Gildartztól. 60-40 Gildartznak

Mirajane vs Gazille

Freedből indulok ki. Szerintem Freed messze a legerősebb és legokosabb ahhoz, hogy S-osztályú mágus legyen. Ennek ellenére Mirajane darabokra szedte pár pillanat alatt. Gazillenak jobb a védelme, mint Freednek a vaspikelyekkel, de ezt a védelmet is lazán leverte a 2 GH katona és Natsu is, így Miranak sem jelentene gondot. Csak ki ne fusson a Satan Soulból, mielőtt Gazille földre kerülne, ami lehet necces lesz. Így 65-35 Miranak

Leon vs Gazille

Leon, Natsut is megszivatta a jegével, Gazille sem jelentene gondot neki. A 7 alatt meg Leon a szóbeszédek alapján, Jura uán és a mesteren kívül a 3. legerősebb Lamia Scale tag lett. Szerintem lehozná a harcot. Csinálna Gazillra,olyan jéggömböt, mint amilyen Natsu volt és Gazille utána már nem is tud normálisan küzdeni. 70-30 Leonnak

Jura vs Mirajane

Jura védelme kitartana lazán a Satan Soul lejártáig. Párszor ,azért Mira is betalálhat a gyors mozgásával. 80-20 Juranak
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 11:50:09 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #63 Dátum: 12 márc 25, 21:04:08 »

Jura védelme kitartana lazán a Satan Soul lejártáig. Párszor ,azért Mira is betalálhat a gyors mozgásával. 80-20 Miranak.

Ha Jura védelme kitartana a Satan Soul lejártáig, miért Mira kapja a 80-at? Nevet

Amúgy a végkimenetekkel egyetértek, kivéve a Gazille vs. Leon-nál.

Feltételezhetően tényleg erősebb a jégmágus a sárkányölőnél, de az eddig látottak alapján a Fairy Tail mágusa nyerne. Amikor Natsu-t megszivatta azzal a jégmágiával az nagyon a sorozat elején volt. Ha sikerül is ráraknia azt a nemtudommármit Gazille kezére, ha meghosszabbítja valahogy így a karját: http://images.wikia.com/fairytail/images/7/77/Gajeel_vs_Elfman.png valószínűleg darabokra törne Leon mágiája. (Ugyan itt a lábával használta a vastámadást, de ugyanerre a kezével is képes.)
Leon régen használt alkotómágiáit pedig gond nélkül darabokra zúzná vassal Gazille (egyszerűen praktikusabb a vas a jégnél), és ha nagyon nagy bajban van a Metsuryuu támadással bármikor befejezheti.

Még egyszer kiemelem, a 7 éves edzés feltételezhetően elégnek kellett lennie, hogy felülmúlja Kurogane uraságot (amit már jó ideje nem mondtak Gazille-re pedig tiszta vagány), de az eddig látottak alapján nem nyerhet Leon.

Egy párat dobok én is: (az összes harc az időugrás előtti karakterekkel)
Elfman vs. Gazille (A sárkányölő nem használhatja a Metsuryuu támadását és EZT a fajta védelmét sem.)
Laxus vs. Gérárd
Gildarts vs. Phantom Lord ikszdé
Loke vs. Gray
Aetherion Natsu vs. Azuma
Laxus vs. az a robotsárkány akit a Natsu-Gazille-Wendy trió vert el Edolasban
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #64 Dátum: 12 márc 25, 21:22:06 »

A Jura és Mira nekem is szemet szúrt. Mást írt mint amit gondolt.  Nevet

Nem értünk teljesen egyet a Leon és Gazille harcában. Nagyon sok az a 7 év a 3 hónaphoz képest. Másodsorban a jég nagyon is befolyásolja a vas vagy acél állapotát. Atomilag a fagyasztás átrendezi a vas kristályszerkezetét és törékennyé válik a hideg hatására. Ráadásul éppen ezáltal arra is képes, hogy megakadályozza, hogy könnyen alakíthatóvá váljon a vas.  Sajnos Leonról és Gazillről sok mindent nem lehet tudni, hogy mi történt velük az elmúlt időben. Annyit igen, hogy Gazillt is kikezdi mostanában az utazás képessége. Ha pedig Leon tud erről akkor az ő mágiája az egyik legalkalmasabb arra, hogy megszívassa a slayereket. Jégpálya, szánkó, és egyebek alkotására komoly problémát okozna Gazillenak. ezt még megfűszerezi, hogy Leon már korábban is Gray szintjén volt, aki közel állt Natsu szintjéhez. Natsu viszont legyőzte Gazillet. Tehát 7 évvel ezelőtt körülbelül azonos szinten lehetett az erejük. És itt jön a 7 év és a 3 hónap közötti eltérés.

Elfman vs. Gazille - Gazillet esélyesebbnek tartom. Az szerintem felesleges, hogy kiveszed Gazille ultimet támadását, mert Elfmanak is megvan a sajátja a démoni kar személyében.
Laxus vs. Gérárd - Nálam Gerard a befutó mert az ereje egy szent mágusé és a mágiája a sebesség és az Abyss varázslat nagyon erős.
Gildarts vs. Phantom Lord - Az egész céhet gondolod? Csak mert Gildartz nincs olyan erős, hogy ezt egyedül lerendezze.
Loke vs. Gray - Grayre tenném a pontom. Loki ereje erősen függ a gazdája varázserejétől. Lucy pedig még nem elég erős ehhez. Ha viszont maga jön át akkor a saját erejét csapolja meg.
Aetherion Natsu vs. Azuma - Valószínűleg az a Natsu legyőzné Asumát, ráadásul a mágiája kellemetlen lehet Asuma számára. A fák nem szeretik a tűzet a robbantások viszont tűzet hoznak létre amelyből Natsu folyamatosan táplálkozhat.
Laxus vs. az a robotsárkány - A robotsárkányra tenném a voksomat. Három üvöltés kellet egyszerre, hogy lukat üssenek a sárkányon. Egyfajta összhangcsapás. Másrészt a sárkány elnyeli a varázserőt.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 22:09:13 írta rini67 » Naplózva
Bastian

« Válasz #65 Dátum: 12 márc 26, 11:44:07 »

A Jura vs Mirat rosszul írtam, késő volt már na. Nevet
A lényeg, hogy a fordítottjára gondoltam  smirksweat
Lehet, hogy a vas praktikusabba a jégnél, de még mindig Leont mondanám. Sajnos ebben az is közrejátszik, hogy mostanában Gazille annyira nem villog a mangában. Leon, amúgy meg feltud emelni jégpáncélt, a vas ellen, plusz a 7 év kiesés.

A többi harcra nemsokára kitérek :

Elfman vs. Gazille

Ha kivesszük Gazille támadásait, akkor sima Elfman siker. Elég neki pár pillanatra átmennie  Full Body Take Overbe és lecsapja Gazillet. Ha mindketten, korlátok nélkül küzdenek, akkor meg előbb-utóbb Gazille nyer.
Hiába van vasból Gazille bőre, a szörny Elfmannál tutira gyorsabb, és a vasoszlopokkal, meg az üvöltéssel szépen kifoltozná Elfmant. Elfman mázlija, hogy szörny alakban az amúgy sem kevés ereje, nagyon megnövekszik, így ő is betud vinni hatalmasakat Gazillenak, ha már Natsunak is sikerült, de szerintem ez is kevés lenne.  70-30 Elfmannak a feltételekkel, 65-35 Gazillenak korlátok nélkül.

Laxus vs Gérard

Hűha. Fogós kérdés. Sajnos Laxusnak is kiesett a 7 év, addig meg hiába volt Gérard a tíz Szent Mágus egyike, én egálra tettem volna őket. Most meg Gérard olyan támadással villogott volna, amitől a fél égbolt megnyílik. Ha sebességet nézem, nem vagyok benne biztos, hogy a villám nem gyorsabb-e egy Meteornál.
Natsu tudta látni picit Gérardot, de egy villámcsapás még annyi időbe sem telik. Mindkettőnek, nagy a támadóereje, de Gérard több technikával tud variálni, plusz a 7 év alatt, igencsak megnőhetett az ereje. Laxus, azért nem fogja könnyen adni magát. Ezek miatt legyen egy 60-40 Gérardnak

Gildarz vs Phatom Lord

Gildartz leverné a gyalogságot, az elemi 4-est és Gazillet is simán. A Jupiter ágyút , ő is megérezné picit, de max annyira mint Makarov.an Jose Mester lehetne neki nagyobb falat. Lehet, hogy Gildartz nagyon padlón lenne, de José árnyai pont a zúzható ellenfelek közé tartoznának. Ex-Szent Mágus ide, vagy oda Makarov lazán kivédte legerősebb támadását, ami Gildartznak sem lenne gondja. Annyi esélye lehet maximum a Phatom Lordnak, hogy Gildartz kimerül, vagy Aria meglepi. De ez attól még édes kevés. 80-20 Gildartznak

Loke vs Gray

Nekem nagyon egy szinten vannak mindketten. Sebességük kb. ugyanaz, ütős technikája mindkettőnek van. Talán egy ici-picit Gray felé billen a mérleg, mert Loki csak úgy tud komolyabban védekezni, hogy fénnyel vakítja el az ellenfelet, Gray meg lazán maga köré húzhat egy jégbarikádot akármikor. 55-45 Graynek

Aetherion Natsu vs. Azuma

Bármennyire is szeretném Azumát, hogy nyerjen itt nem lenne nagyon esélye. A faöklökkel meg a védelemmel, kitartana egy ideig, de az Aetherion hatalmas erejének ő sem tudna sokáig ellenállni. Abban nem vagyok biztos, hogy ha Natsu megette az Aetheriont, tud-e utána tüzet, vagy mást enni a csata alatt. Ha nem a Terra Clamaret, még ő is megérezné. Plusz a Torony kitöréssel is távol tudná, tartani magától, Natsut, de ez csak feltételezés. Natsu akkor veszíthet, ha harc közben összeseik az Aertherion hatásától.  Így Natsunak adom a harcot 70-30 arányban.

Laxus vs. Robotsárkány

Majdnem ráírtam egyszerre, hogy a robotsárkány simán nyer. Ekkor viszont eszembe jutott, hogy Laxus rendelkezik a Fairy Law nevű One Hit K.O technikával. Ha emberek ellen, vannak is pozitív érzései és nem működne, egy hatalmas, pusztító robotsárkányt simán eltörölhetne vele. Ha működik 100-0 Laxusnak. Ha viszont a robotsárkány mágiapáncéljára nem hatna a Fairy Law, úgy meg pár komolyabb ütés kivételével Laxus kifekszik, tehát 80-20 arányban a robotsárkányé a meccs.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 12:33:06 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #66 Dátum: 12 márc 26, 15:15:07 »

Szeretnék én is felvetni pár harcot:

Luxus és Gildarts és Erza és Mirajane és Mistgun VS Hades: ez nekem komoly harcnak tűnik. Hades elbírna velük? Én nem tudom...kíváncsi vagyok ti mit mondtok de én adok az S-osztályú 5-ösnek egy 55% esélyt. Lehet kicsit elnéztem ( nem is kicsit ) az erő viszonyokat. Gildarts meg luxus már elég egy 40%-hoz és ha mistgun is ott van akkor már bőven 55-60% tehát nyerhetnek.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 15:52:12 írta Kentonsama » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #67 Dátum: 12 márc 26, 15:35:57 »

Hát.. én nem 55-öt, hanem legalább 80-at Nevet Gildartz ÉS Misgun ÉS Luxus ÉS Mire meg Erza egyszerűen túl nagy erő.... Akik ellen küzdöttek azoknak az erejét össze sem lehet hasonlítani ezekével.... Gildartz önmagában is tud olyan ijesztő lenni, mint Hades, ha a padlófeltépést vesszük alapul, nem is beszélve Mistgun illúzióiról és Luxus nyers erejéről. Már ez a 3 is legyőzné szerintem, Mira és Erza már csak hab a tortán. Na meg Gildarz  a csata jópár méteres körzetében tarolna, a szívét is sebezze már meg kicsit. 
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #68 Dátum: 12 márc 26, 15:43:34 »

Gildarts vs Phantom Lord: Erre annyit mondok hogy akár az elemi 4-es és gazille egyszerre mehetne rá akkor is 70% alá nem megy a győzelem. Jura vs Ultear: Ultearnak nem nehéz a dolga mivel tudja manipulálni az idejét jura mágiájának. Jura max annyit tehet hogy közelharcba bocsátkozik de ultearnak ott van arra a jég mágia ezért jura-nak nem sok esélye van tehát így adok 80-20-at ultearnak.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 15:59:30 írta Kentonsama » Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #69 Dátum: 12 márc 26, 16:27:53 »

Luxus és Gildarts és Erza és Mirajane és Mistgun VS Hades

Ez most vicc ? ikszdé
Alapból 100-0 Hadesnek a Grimore law miatt, de nélküle:
Gildarts egyedül is képes lenne legyőzni Hades, Bluenotet is simán legyőzi ha Azuma nem veri szét a Tenrouyima áramköreit, és szívja el az FTsek erejét. Gildarts Hades bármelyik szörnyét szétbomlasztja a pisztolygolyókat úgyszint, ha pedig kibocsájtja az erejét a testén keresztül 100% hogy meg sem lehet sebezni. Én 75 - 25re adom Gildartsnak egyedül, Luxus és Gildarts és Erza és Mirajane és Mistgunnak pedig 99-1 re. Mire pislantana Luzus már megcsinálná a sírját Mavis mellé.
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #70 Dátum: 12 márc 26, 16:38:35 »

Így utólag kiemelném még egyszer az általam feldobott harcoknál, hogy az ÖSSZES karakter időugrás előtti formáját kell nézni. Az időugrás után még nem lehet nagyon belőni az erőviszonyokat, ezért is írtam oda hogy az előtt gondoltam. Mosolyog

rini67: ahogy ki is emeltem a posztomban, az időugrásnak elégnek kellett lennie, hogy felülmúlja Leon Gazille-t, de eddig nem láttunk tőle olyan támadást amivel elintézné a Sárkányölőt. Az utazással tényleg megtudná szivatni a jégmágus az ellenfelét, de kérdés ezzel mennyire van tisztában. (Mármint Jura, Gazille gyengéjével.)
Ahhoz, hogy a vas törékennyé váljon jó ideig le kell jegelni, de Gazille másodpercek alatt darabokra törhetné Leon alkotómágiáját. (Pusztító erőben azért a vasmágia eléggé otthon van.)

Amúgy ez nem érv, de Shounen logika szerint a 3 hónapnyi edzéssel lazán befogják hozni a 7 évet. Nevet Akármennyire logikátlan is, biztos hogy elég lesz ez a minimális idejű gyúrás...

"Három üvöltés kellet egyszerre, hogy lukat üssenek a sárkányon."

Laxus egyedül üvölt kb akkorát, mint Natsu-ék egyszerre. ikszdé

"Ha kivesszük Gazille támadásait, akkor sima Elfman siker."

Csak egy támadását vettem el, a Metsuryuu támadása az az volt amivel elintézte a Grimore Heart 2 szerencsétlenjét. (Azt a kecskét meg kutyát (?) )

A Gérárd vs. Laxus-os levezetésnél pedig még egyszer kiemelem, hogy a 7 év eltelte előtt gondoltam a karaktereket, tehát Gérárd-nál sem történt meg az időugrás.

S osztály vs. Hades? Még úgy is kikapna egy ilyen harcban, ha a 7  talpnyalóját is megkapná segítségnek, egyedül mínuszban vannak az esélyei.

hamisjoe posztjára:

A Grimoire Law szép meg jó meg minden, DE:
1) Laxus képes válaszolni rá a Fairy Law-wal
2) Mire elkészül a fél órán át tartó technikájával, 55-ször végzik ki a Fairy Tail mágusai.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #71 Dátum: 12 márc 26, 16:38:53 »

Nagyon csúnyán alábecsülitek Hadest. Hades úgy nyomta le símán Makarovot hogy a Tenrou fa erőt adott Makarovnak. Nem azt mondom hogy Hades győzne de 50-50%

Nos mivel Hades sem hülye feltehetőleg elrejti a szívét mielőtt kiáll 5 ilyen kaliberű ember ellen. Kezdődik a harc Hades démonokkal indít aztán aztán az Amaterasu pecséttel amivel Luxust is elkapta gyorsan leszedi Mistgunt hogy ne tudjon íllúziókat használni. hadest telibekapta a villámló tűzsárkány üvőltése és komoly sérülés nélkül túlélte. És azt is vegyük figyelembe hogy nincs itt a Tenrou fa ami tápolja az Ft-eseket és nem tér vissza az erejük ha egyszer kifogytak.

Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #72 Dátum: 12 márc 26, 16:57:51 »

Mistich - Dehogynem láttunk, pontosabban ismer olyan támadást ami kifektetné Gazillet is. Amivel lapátra vágták Deliorát simán megpadlóztatná Gazille barátunkat is és nem csak őt, de nála sok sokkal erősebb mágust is. Másrészt Leon olyan erős volt mint Gray. Gray pedig hasonló erővel rendelkezik mint Gazille. Körülbelül ezáltal egy szinten lennének időugrás előtt. Ne gondold, hogy a hideg hatása nem hat azonnal a fémre. Ez a hideg nagyságától függ. Márpedig egy ilyen varázs hideget nem lehet a normál hideghez hasonlítani mert azonnal hatni kezd nem beszélve arról, hogy azonnali bénító hatása is van. Natsu is képtelen volt leszedni magáról pedig az ő eleme a jég természetes ellensége.
Naplózva
Bastian

« Válasz #73 Dátum: 12 márc 26, 17:01:04 »

Laxus és Gildartz és Erza és Mirajane és Mistogun VS Hades

Mivel egy konkrét szó sem esett arról, hogy Hades szív nélkül harcol, így ez a harc felesleges. Üthetik,bombázhatják Hades tatát akármeddig, úgy is hogy még reagálni sem tud, csak a saját erejüket pazarolnák. Ugyanaz lenne, mint a végső harcnál a Tenrou szigeten. Az S-osztályú ötös benyom egy kombót, aztán láss csodát, Hades szakadt köpennyel előlép a füst mögül és pofán röhögi őket. Hadesnak ott van továbbá az a Katsu kiáltás, ami lehet kinyírta volna Wendyt egy csapásra, de a hatását nem ismertük meg. A végső konklúzió az, hogy amíg nem tud az ötös Hades szívéről ,addig a győzelemről ne is álmodjanak. 100-0 Hadesnak
Ha a szívet megtalálták és megsemmisítették, akkor is időbe telne a tatát leverni, de az már simán menne az ötösnek.
80-20 az ötös javára ebben az esetben, mivel a szív elpusztulása rendesen leeresztette Hades erejét, legalábbis utána nem igen tudott megmozdulni.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 17:03:10 írta Bastian » Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #74 Dátum: 12 márc 26, 17:47:12 »

"Mivel egy konkrét szó sem esett arról, hogy Hades szív nélkül harcol, így ez a harc felesleges. Üthetik,bombázhatják Hades tatát akármeddig, úgy is hogy még reagálni sem tud, csak a saját erejüket pazarolnák"

Gildarts egyetlen egy jól irányzott ütéssel 126352136 darabra üti Hadest. Bár Natsu még ez után is próbált harcolni esélye sem volt. Söt még azt is megkockáztatom hogy Bluenote ki tudna hozni egy 40 - 60at Hades javára.(tehát majdnem legyözi)
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins