Végre valaki felélesztette a topikot

Ultear vs Mirajane
Szerintem Mirajane nyerne. Ultear Idővonala nem sokat vizet zavarna a Take Overrel szemben főleg, hogy Ultear még ki is fejtette, hogy az idővonal az alkotó mágia, meg a nem emberi élőlények ellen rendelkezik gyakorlatilag korlátlan hatalommal. A démon ,amit Mirajane ural, akárhogy is nézem élő teremtmény. Ha Ice Make-t használ, akkor Mira elrepül előle és távolról bombázza a Soul Extinctionnel. Ha azt Ultearnak sikerülne is feloszlatnia, Mira lazán nagy sebességgel meglepi hátulról és egy jól irányzott ütéssel kifekteti Ulteart. 70-30 adok Miranak.
Mirajane vs Erza
Az örök kérdés

Sajnos manapság nincs a harc döntetlen szinten ,mert Mira kevés ideig tudja fenntartani a Satan Soult. Erzának csak ki kell védekeznie azt az időt, amíg aktív a Satan Soul. Erre rengeteg páncélt tudna használni, mondjuk a Purgatórium Páncélt. Ha viszont Erza támadó módban megy Mira ellen, védelem nélkül akkor elég egy Soul Extinction és kész, Erzának vége, mint Azuma Terra Clamare támadása után.
Erzának kell adnom egy 60-40-el bár mindig is egy szinten fogom őket számon tartani.
Juvia vs Lucy
A Mennyország tornya alatt is Lucy talált egy módot, hogy kijátssza Juvia víztestét. Azóta Lucy sokkal erősebb lett, Juvia is de ha Gray-sama nincs életveszélyben soha nem fog kiborulni eléggé, hogy zúzzon. Valamint Lucy könnyen felveheti Gray alakját Geminivel és elmondja Gray személyében, hogy szereti aztán érzelmi sokkal kidől Juvia. A másik megoldás Aquarius aki minden vizet uralni tud, kivéve Edolasban, így Juviát is. Itt adok egy 70-30 Lucynak annak tekintetében, hogy Juvia víztestét hajlamosak újabban lazán leverni, plusz sok csillagszellem megvédi Lucyt.
Erza vs Ultear
Ultear szerintem simán lehozná. Idővonallal elrozsdásítja, elrohasztja az összes páncélt és kardot, az Ice Make-el meg betámadja a védtelen Erzát, megszerezve ezzel a győzelme, és Erza képzeletbeli első vereségét. Erza egyetlen esélye a Photon vágó, de egy támadás nem csinál csodát, főleg, hogy nem kizárt, hogy a mágikus lövedékeket és semlegesíteni tudja Ultear, azzal, hogy a múltba vagy jövőbe küldi. 80-20 Ultearnak
Meredy vs Mirajane
Meredy lehet kitartó, de teljesen esélytelen. Mira olyan ellenfél mint, a feltüzelt Juvia csak sokkal nagyobb pusztító erővel. Meredy egyetlen "esélye" az öngyilkosság az érzékkapcsolattal, mert a sima érzékkapcsolat hiába küldené át Mirának a saját fájdalmát, azért Satan Soulban jobban bírná a gyűrődést mint Meredy. 100-0 Mirajanenek, mert az öngyilkosság nem ér fel győzelemmel és nem lenne értelme használni.Ha mégis akkor 50-50 természetesen.
Meredy vs Lucy
De örültem volna, hogy ha Lucy találkozik Meredyvel és nem Juvia. Jobban eltudtam volna képzelni Meredyt, Lucy barijaként, mint Juviat. A Maguility Sodom okozhatna fejtörést Lucynak, de itt sem látok leküzdhetetlen problémákat.
Capricorn ismeri Meredyt és a képességeit, így könnyen letudná a harcot. Ha mégsem még tonnányi csillagszellem lenne Lucy segítségére. 80-20 Lucynak.
Evergreen vs Lucy
Evergreen miért fogná vissza magát kérdem,én?. Mert ha nem rögtön megtalálja a szem kontaktust és puff vége a harcnak. Sajnos nem tudjuk, hogy a Kőszemek hatnak-e csillagszellemekre. Ha igen Lucy esélytelen mert ha nem is néznek Evergreen szemébe akkor felrobbantja őket, mint Elfmant, ha nem hatnak a szemek, akkor pedig Evergreen előbb-utóbb veszítene. 100-0 Evergreenek vagy 65-35 Lucynak.
Juvia vs Mirajane
Ugyanaz mint eddigieknél. Ha Juvia túléli a Soul Extinctiont, ami ugye kiterítette Freedet lényegében és kibírja a Satan Soul lejártáig nyer. Szerintem viszont nem nagyon fogja kibírni, mert vannak még Mirának egyéb mágikus támadásai, amik betalálhatnak.
80-20 Mirajanenek
Juvia vs Ultear
Ez a harc egy hatalmas öngól lenne Juvianak. Ultear gőzzé változtathatja a támadásait, amikor csak akarja. Az Ice Make segítségével meg legyőzheti ugyanúgy, ahogy Gray tette. Bár időbe telne, mert Juvia forró vízzé is változhat.
Szerencséje Juviának, hogy elvileg ember ,mert ha teljesen víz lenne... bele se mernék gondolni
100-0 Ultearnak
Sok a Juvia harc. Csak nem Juvia rajongó vagy, Domynyk?

Saját vélemény amúgy, de Meredy és Ultear nagyon túl van értékelve. Az idővonal szivatós, de rengeteg esetben nem érne egy fabatkát se(fizikai támadások,vér...).Ultear technikáját Crocodile Démongyümölcséhez hasonlítanám, mindkettő haszontalan ha vérrel szemben kell harcolni

. Meredy meg csak döntetlenre tudná hozni a harcait mindig, amit azzal ki lehet küszöbölni, hogy az ellenfelet ignorálod és nem táplálsz semmilyen érzést iránta csak harcolsz. Nehéz, de nem lehetetlen, hiszen Natsu is gondolkodás nélkül harcolt Cobraval és ott működött a dolog