25 ápr 04, 18:27:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában? - Három soros szabály!  (Megtekintve 53926 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #45 Dátum: 11 jún 22, 17:33:19 »

Nemhinném hogy bármi esélye lenne Lakinak. Csak párszor láttuk eddig harcolni pl ha jól emlékszem Phantom Lord ellen de már közkatonák ellen majdnem elvérzett. Gray az egyik legerősebb mágus a fiary Tailben. Majdnem sárkányölő szinten van. Legyőzte az S osztályú Juviát, sőt Graynek még esze is van ( ha nem is túl sok ). Szerintem Gray símán megveri minden különösebb erőfeszítés nélkül.

Szerintetek: Elfman és Kana Vs Natsu.

edit: Nemtudtam hova írni így megkérdem itt. Vajon az Iced shell meg tudná állitani Hadest?  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 22, 17:36:37 írta Lew » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #46 Dátum: 11 jún 22, 18:07:39 »

Az ereje valószínűleg megvan hozzá de csak akkor sikerülhet ha Hades nem izeg-mozog közben. Nevet Ő viszont ezt biztos nem szeretné hanem szépen kiterítené előbb Grayt de magának a varázslatnak valószínűleg megvan az ereje hozzá.

Elfman és Kana Vs Natsu? Ha komoly a meccs akkor Natsu szerintem győzne. Komoly harc esetén nem gondolom, hogy problémát okoznának számukra. Viszont ki tudja, hogy Kana a most megszerzett varázslattal mit tudhat? Így akár kétséges is lehet az a győzelem bár nem hiszem, hogy FT tagra hatása lenne.
Naplózva
Gemini
Újonc
*

« Válasz #47 Dátum: 11 júl 08, 15:28:50 »

Ki nyerne  Juvia vs Gazille csatában? Szerintem Juvia, mert neki nem nagyon ártanának Gazille fizikai támadásai, simán átmenne rajta az a vasoszlop, ami Gazille kezéből nő, és ha Juiva okosan csinálja, akkor nem is engedi magához közel Gazillet. Juivának van pár távolsági támadása, pl a Water Slicer, a Water Cane, Water Nebra( az amúgy Nebra vagy Nebula? mert így is úgy is láttam) vagy most mutatott pár újat, aminek ugyan nem volt neve, de jellegzetesek voltak pl, az amikor két hullám jött oldalról az ellenfélnek, vagy amikor örvényszerűen ment a víz az ellenfélhez. Ráadásul Juviát S-rangra is jelölték, igaz, hogy Gazillet csak azért nem mert még nem teljes a bizalom, de akkor is Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #48 Dátum: 11 júl 11, 22:29:17 »

Szerintem gazille nyerne. Juvia varázsereje is véges és nemtud örökké vízzé válni. ( a Juvia nem válik vízzé xD ) Gazille ha intenziven támadja Juviát akkor eltudja vele használtatni a varázserejét, elvégre Erza se tudta volna legyőzni a vizsgán ha örökké vízzé tudott volna válni. Továbbá nemnagyon hiszem hogy víz alapú támadások bármi kárt is tennének Gazille acélpikkelyeiben ( max berozsdál de ha logikusan belegondolunk előbb unják meg a Harcot =D )

+ Gazille hibázhat akármennyit mert iszonyatos védelme van de Juviának elég 1x nem figyelni és Gazille elsöpri.

Szvsz Juvia VS Gazille 20-80%
Naplózva

Gemini
Újonc
*

« Válasz #49 Dátum: 11 júl 14, 10:16:51 »

Ki nyerne  Mirajane vs Juvia harc során? Szerintem egyértelműen Mirajane, mert ő többféle mágiában jártas, és a Satan Soul szerintem erősebb mint a vízmágia. Mellesleg Mirajane is jártas a vízmágiában, szóval ő még Juvia ellen is tudja fordítani a támadásait. A sötétségmágia pedig igen erős, és ha abból 1-2 eltalálja Juviát, akkor szerintem kampec. Bár ha Gray-ért harcol, akkor lehet hogy van esélye Juviának Nevet Sőt Mirajane át is tudna változni Gray alakjába, így lelkileg tudna hatni Juviára a harc alatt.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 14, 10:51:03 írta Gemini » Naplózva
Hero120
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #50 Dátum: 11 aug 12, 12:22:43 »

Szerintem is Mira nyerne. Nagyjából én is azt tudnám mondani, mint az előttem szóló, a támadóereje elsöprő, Juvia pedig, nem épp a legkeményebb harcos, legalábbis szerintem. De nekem és lenne egy ötletem: Gérard vs Mistgun?  Gondolkozik
Nem túl valószerű párosítás, de azért kíváncsi lennék a harcukra. Ez szerintem kb olyan csata lenne, mint mondjuk egy esetleges Naruto vs Sasuke csata, csak itt a két fél ugyan úgy néz ki ikszdé
Naplózva
sasame103
Újonc
*

Artist girlie

« Válasz #51 Dátum: 11 dec 03, 20:44:09 »

most kérdezni fogok egy beteget:
 mit szólnátok egy Igneel vs. Achnologia harcra? :DDD
ugyan nem tudunk egyikőjükről sem sokat, de hha a NAGY igneel minden varázslatot tud, amit Natsunak tanított, sőt még többet is akk elég erős lehet xdd

Viszont, achnologia erejéből láttunk egy kicsit (ami nem is olyan kicsi volt, mert majdhogynem elpuszított 1 egész szigete, sőt még gildartz is említette, h kitépte pár testrészét TT.TT)

nah várom a válaszokat Mosolyog >.<#
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #52 Dátum: 11 dec 05, 17:00:25 »

Igneel vs. Achnologiához inkább hozzá se szólok. Inkább akkor tegyünk fel majd ilyeneket, ha tudjuk mind2 erejét.

Gerard vs. Mistgun az már érdekesebb mert ugyanis Gerard meteor mágiája elég erős és gyors, míg Mistgun csak altat meg illúziót kelt. Bár nemkell lebelcsülni egyiket sem, de szerintem egy tökéletes döntetlen lenne belőle.

És akkor én is írok egy érdekes harcot:  Gray vs. Fried
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #53 Dátum: 11 dec 05, 22:07:51 »

Gray vs Fried igen jó kis párosítás

Mindketten az S- osztályú címre lettek jelölve és azonban Fried több ponton sokkal jobb mint Gray sztem.  Friednek ott van a kardja ami a közelharcban igen nagy előnyt jelentene Grayel szemben még ha Gray is csinálna egy jég kardot, és Fried kardforgató sebessége bár keveset láttuk, elég meggyőző. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy Fried szárnyakat is tud magára írni így a repülés csak tovább növeli esélyeit, a varázsképletekről és a varázsképletes teleportációról nem is beszéve. Végül a szörny formájával lerendezhetné könnyen Grayt. Gray jég mágiája kiváló de sztem Fried ellen nem sokat érne, valamint Fried észben és Gray felett áll, megjegyzem Gray sem az az idióta fajta. Szóval sztem Fried nyerne.

Az én párosításom egy igazi sötét rangadó lenne Zero vs. Jose Porla
Kíváncsi vagyok melyik sötét mágia erősebb: egy sötét céh mesteré vagy egy volt mágus szentté. Lehet a Genesis Zero, Zero oldalára billentené a mérleget?   Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 05, 22:12:22 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
sasame103
Újonc
*

Artist girlie

« Válasz #54 Dátum: 11 dec 06, 20:59:21 »

sztem zero nyerne 1értelműen, még talán brain formájában is .
master jose annyira nem volt erős, de talán csak azért, mert így állították be.
 talán, hha zero vs hades lenne...? Hmm?
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #55 Dátum: 11 dec 19, 20:03:06 »

Írok pár csatát, és lehet szemezgetni Nevet

Juvia vs Fried
Juvia vs Lucy
Juvia vs Evergreen
Juvia vs Mirajane
Juvia vs Lisanna
Juvia vs Bixlow
Juvia vs Erza( anélkül a páncél nélkül, ami semlegesíti a vizet)
Juvia vs Rustyrose

Háh, mindben benne van Juvia, mivel kíváncsi vok, hogy kik ellen nyerne :DD
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #56 Dátum: 11 dec 19, 20:14:11 »

Ha éppen umibozu módban van, akkor szerintem nem sokan képesek megállítani.

Fried ellen máris vesztett egyszer, szóval Fried-nek adom a meccset, ha csak egyszer is csapdába tudja ejteni, akkor vége van a meccsnek.

Lucy maximum úgy tudná legyőzni, ha Gemini felveszi Gray alakját. Nevet

Evergreen ellen biztosan Juvia győzne, hacsak nem néz a szemébe.

Mirajane Satan Soul-ja ellen nem adok neki szinte semmi esélyt, azt a pusztító erőt szerintem még a víz teste sem állítja meg.

Lisanna ellen biztos a győzelem, azért mégis csak a Phantom Lord retegett elemi négyesének volt tagjáról beszélünk.

Bixlownál attól függ, hogy éppen mit irányít Bixlow vagy, hogy használja-e a szemmágiáját, ha alapesetről beszélünk, akkor ez is Juvia meccse.

Erza mindenképp győz, sajnos ő eddig szinte vehetetlen volt.

Rustyrose ellen szerintem már a környezet is dominál, ha vízközelben vannak, akkor Juvia nyer, ha nem, akkor bármi lehet.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 20, 02:44:53 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #57 Dátum: 12 márc 24, 21:49:52 »

Nos írnék pár csatát, hogy itt is megjelenjen az élet Nevet mostanaban ezek a harcok jutottak eszembe, es sztm ezek jo parositasok mert foleg S szintu karakterek vannak benne erdekes magiakkal Nevet

Ultear vs Mirajane
Mirajane vs Erza
Juvia vs Lucy
Erza vs Ultear
Meredy vs Mirajane
Meredy vs Lucy
Evergreen vs Lucy
Juvia vs Mirajane
Juvia vs Ultear
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 00:20:04 írta Domynyk » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #58 Dátum: 12 márc 24, 22:12:43 »

Ultear vs Mirajane - Szerintem sima Ultear győzelem lenne. Nemigen tudna mit kezdeni az idővonal mágiával, mellesleg sokan mások sem.
Mirajane vs Erza - Szerintem Erza győzne. Túl sok volt az a Mira felszolgálás évekig.
Juvia vs Lucy - Ha Gray szoba kerül akkor kérdéses Ördögi, de minden más esetben Lucy nyerne.
Erza vs Ultear - Nálam Urtear a nyerő.
Meredy vs Mirajane - Egyenlőnek találom a küzdelmüket és Meredy képes kihozni egy döntetlent mindig a kapcsolati mágiája által.
Meredy vs Lucy - Egy kicsit Lucy felé hajlok mert az érzéki mágiáját nem tudom, hogy lehet e csillaglelkeken használni másrészt az idézett fegyverekkel legyőzhető Lucy. Viszont Lucy csillaglelkei, különösen Caprikorn nagyon erősen befolyásolhatja negatív irányba Meredy erejét.
Evergreen vs Lucy - Evergreen esélytelen Lucy és a csillaglelkei ellen főleg úgy, hogy Lucy tud a szeméről.
Juvia vs Mirajane - Az hiszem, hogy Mira képességei erősebbek Juvia víztechnikái ellen de az sokat jelent amit Erza is megjegyzett Juviáról. Ha a szeretteiért harcol akkor kegyetlenül erős lesz Juvia.
Juvia vs Ultear - Sima Ultear győzelem. Két olyan mágiát is használ Ultear ami megfogja Juviát. Az idővonal és a jég is erősebb.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #59 Dátum: 12 márc 24, 22:41:15 »

Végre valaki felélesztette a topikot  Kúl

Ultear vs Mirajane

Szerintem Mirajane nyerne. Ultear Idővonala nem sokat vizet zavarna a Take Overrel szemben főleg, hogy Ultear még ki is fejtette, hogy az idővonal az alkotó mágia, meg a nem emberi élőlények ellen rendelkezik gyakorlatilag korlátlan hatalommal. A démon ,amit Mirajane ural, akárhogy is nézem élő teremtmény. Ha Ice Make-t használ, akkor Mira elrepül előle és távolról bombázza a Soul Extinctionnel. Ha azt Ultearnak sikerülne is feloszlatnia, Mira lazán nagy sebességgel meglepi hátulról és egy jól irányzott ütéssel kifekteti Ulteart.   70-30 adok Miranak.

Mirajane vs Erza

Az örök kérdés Nevet
Sajnos manapság nincs a harc döntetlen szinten ,mert Mira kevés ideig tudja fenntartani a Satan Soult. Erzának csak ki kell védekeznie azt az időt, amíg aktív a Satan Soul. Erre rengeteg páncélt tudna használni, mondjuk a Purgatórium Páncélt. Ha viszont Erza támadó módban megy Mira ellen, védelem nélkül akkor elég egy Soul Extinction és kész, Erzának vége, mint Azuma Terra Clamare támadása után.
Erzának kell adnom egy 60-40-el bár mindig is egy szinten fogom őket számon tartani.

Juvia vs Lucy

A Mennyország tornya alatt is Lucy talált egy módot, hogy kijátssza Juvia víztestét. Azóta Lucy sokkal erősebb lett, Juvia is de ha Gray-sama nincs életveszélyben soha nem fog kiborulni eléggé, hogy zúzzon. Valamint Lucy könnyen felveheti Gray alakját Geminivel és elmondja Gray személyében, hogy szereti aztán érzelmi sokkal kidől Juvia. A másik megoldás Aquarius aki minden vizet uralni tud, kivéve Edolasban, így Juviát is. Itt adok egy 70-30 Lucynak annak tekintetében, hogy Juvia víztestét hajlamosak újabban lazán leverni, plusz sok csillagszellem megvédi Lucyt.

Erza vs Ultear

Ultear szerintem simán lehozná. Idővonallal elrozsdásítja, elrohasztja az összes páncélt és kardot, az Ice Make-el meg betámadja a védtelen Erzát, megszerezve ezzel a győzelme, és Erza képzeletbeli első vereségét. Erza egyetlen esélye a Photon vágó, de egy támadás nem csinál csodát, főleg, hogy nem kizárt, hogy a mágikus lövedékeket és semlegesíteni tudja Ultear, azzal, hogy a múltba vagy jövőbe küldi. 80-20 Ultearnak

Meredy vs Mirajane

Meredy lehet kitartó, de teljesen esélytelen. Mira olyan ellenfél mint, a feltüzelt Juvia csak sokkal nagyobb pusztító erővel. Meredy egyetlen "esélye" az öngyilkosság az érzékkapcsolattal, mert a sima érzékkapcsolat hiába küldené át Mirának a saját fájdalmát, azért Satan Soulban jobban bírná a gyűrődést mint Meredy. 100-0 Mirajanenek, mert az öngyilkosság nem ér fel győzelemmel és nem lenne értelme használni.Ha mégis akkor 50-50 természetesen.

Meredy vs Lucy

De örültem volna, hogy ha Lucy találkozik Meredyvel és nem Juvia. Jobban eltudtam volna képzelni Meredyt, Lucy barijaként, mint Juviat. A Maguility Sodom okozhatna fejtörést Lucynak, de itt sem látok leküzdhetetlen problémákat.
Capricorn ismeri Meredyt és a képességeit, így könnyen letudná a harcot. Ha mégsem még tonnányi csillagszellem lenne Lucy segítségére. 80-20 Lucynak.

Evergreen vs Lucy

Evergreen miért fogná vissza magát kérdem,én?. Mert ha nem rögtön megtalálja a szem kontaktust és puff vége a harcnak. Sajnos nem tudjuk, hogy a Kőszemek hatnak-e csillagszellemekre. Ha igen Lucy esélytelen mert ha nem is néznek Evergreen szemébe akkor felrobbantja őket, mint Elfmant, ha nem hatnak a szemek, akkor pedig Evergreen előbb-utóbb veszítene.  100-0 Evergreenek vagy 65-35 Lucynak.

Juvia vs Mirajane

Ugyanaz mint eddigieknél. Ha Juvia túléli a Soul Extinctiont, ami ugye kiterítette Freedet  lényegében és kibírja a Satan Soul lejártáig nyer. Szerintem viszont nem nagyon fogja kibírni, mert vannak még Mirának egyéb mágikus támadásai, amik betalálhatnak.

80-20 Mirajanenek

Juvia vs Ultear

Ez a harc egy hatalmas öngól lenne Juvianak. Ultear gőzzé változtathatja a támadásait, amikor csak akarja. Az Ice Make segítségével meg legyőzheti ugyanúgy, ahogy Gray tette. Bár időbe telne, mert Juvia forró vízzé is változhat.
Szerencséje Juviának, hogy elvileg ember ,mert ha teljesen víz lenne... bele se mernék gondolni

100-0 Ultearnak

Sok a Juvia harc. Csak nem Juvia rajongó vagy, Domynyk?  Nevet Saját vélemény amúgy, de Meredy és Ultear nagyon túl van értékelve. Az idővonal szivatós, de rengeteg esetben nem érne egy fabatkát se(fizikai támadások,vér...).Ultear technikáját Crocodile Démongyümölcséhez hasonlítanám, mindkettő haszontalan ha vérrel szemben kell harcolni  ikszdé. Meredy meg csak döntetlenre tudná hozni a harcait mindig, amit azzal ki lehet küszöbölni, hogy az ellenfelet ignorálod és nem táplálsz semmilyen érzést iránta csak harcolsz. Nehéz, de nem lehetetlen, hiszen Natsu is gondolkodás nélkül harcolt Cobraval és ott működött a dolog  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 07:56:56 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins