25 feb 20, 20:11:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában? - Három soros szabály!  (Megtekintve 52624 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #75 Dátum: 12 márc 26, 18:22:35 »

Hades tatát nem szedné szét olyan könnyen Gildartz.
Csak pár tény:
- Makarov, a mester, aki ha mester feltételezhetjük, hogy legalább egy szinten van Gildartzal, vagy erősebb nála simán földbe lett döngölve Hades által, majd át lett szúrva
- Hades azt is megjegyezte, hogy nem hitte volna, hogy rajta kívül van még valaki, aki földre tudja Bluenotet kényszeríteni, ergó Bluenote közel nem lenne egálban Hades tatával, vagy 40 százalékon belül
- Mivel Hades ismeri Gildartzot(a hajón mondta, hogy Makarov rejtegette ezt az ütőkártyát)így a képességeivel is tisztában van. Különben Hades csak játszott a végső harcnál az ellenfeleivel, azért volt a lövöldözés meg a lánc. Mikor Laxus megjelent(a komolyabb ellenfél) máris jött a robbanó Ametarasu Formula, ami le is terítette Laxust. Addig csak a bemelegítés folyt  Nevet Szóval Gildartzot se értékeljük már ennyire fel, hogy a legerősebb gonosz karaktert egy ütéssel millió darabra szedné.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #76 Dátum: 12 márc 26, 18:53:19 »

Én a mostani pár harcban a Grimoire Heart tagjait ugrasztanám össze, mert kíváncsi vagyok, hogy ebből a sok erős mágusból ki nyerne Nevet főként a 7 fő mágusról lenne szó Mosolyog

Azuma vs Ultear
Rustyrose vs Meredy
Zoldeo vs Kain
Zancrow vs Ultear
Zancrow vs Azuma
Rustyrose vs Rain
Kain vs Meredy
Ultear vs Rustyrose
Meredy vs Zancrow
Bluenote Stinger vs Ultear
Bluenote Stinger vs Azuma
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 18:54:27 írta Domynyk » Naplózva
Bastian

« Válasz #77 Dátum: 12 márc 26, 20:17:50 »

Jó kis meccsek ezek, sok lesz itt a körbeverés  Nyelvesít

Azuma vs Ultear

Kezdenék egy feltételezéssel, ami majd a későbbi harcokra is kihathat. Ultear idővonala elvileg az embereken kívül mindenre hat. Ezt láthattuk, akkor mikor növesztett egy magból egy fát, a másik ágról Grayre nem hatott a vére miatt.
A lényeg az, hogy Zancrow lángjait, ugye nem lehetett könnyen megenni, tehát borult egy időre a tűzsárkány megesz minden lángot elmélet, valószínűleg, azért mert Elveszett Mágia volt, tehát nem átlagos tűz.. Szerintem ennek alapján, mivel Elveszett Mágiákról van szó, Azuma fái sem átlagos fák, tehát lehet nem hatna rájuk az idővonal. Csak egy ötlet.

Az elméletem nélkül is hiszem, hogy Azuma erősebb Ultearnál. Lehet, hogy a fákra hatna az Idővonal, de a robbanások, olyan gyorsan kapnák el Ulteart, hogy nincs ideje eloszlatnia azt. A faágakkal le is foghatja Ulteart, így nem tud semmi mágiaoszlatást vagy egyebet csinálni, így lazán megkóstolhatná a Terra Clamaret, zéró védelem nélkül. Közelharcban mágia nélkül mindketten képzettek, az Ice-Make meg nem sok vizet zavarna a farengeteggel szemben. A leglényegesebb talán az, hogy a rokonok ismerik egymás képességeit, így szerintem Azuma tudja, hogy a vérrel vagy valami más módon ki lehet játszani az Idővonalat. Az utolsó érvem Azuma mellett az, hogy legyőzte Mirat és Erzat is gyakorlatilag, csak ugye kellett a Nakama Powerup. Ultear meg, kikapott Graytől. A harc így is szoros lenne, de szerintem egy 60-40 Azuma javára.

Rustyrose vs Meredy

Sima Rusty diadal. Mágiája alapján ő lehetne a legerősebb rokon, de sajnálatos módon elég rossz a képzelőereje. Nem lett volna egyszerűbb elképzelni egy hatalmas bakancsot, ami eltapossa a fél Tenrou szigetet?  Nevet Lehet Meredy bevinne párat a pengéivel, de csak ,azért mert Rusty drámai akar lenni. Az érzékkapcsolat ellen is  elképzelhet valamilyen mágiavédő burkot, így az öngyilkosság most nem játszik.. 90-10 Rustynak

Zoldeo vs Kain

Kain lehetne az egyik legváltozatosabb mágiahasználó, csak sík hülye  Nevet Zoldeo Emberi Alárendelés mágiája kihatna Kainre, amitől simán bedarálná őt. Feltételezem, hogy Caprico testében van Zoldeo. Kain egy ideig a vas babával védekezhetne,de utána úgy is vége lenne, nem beszélve a testbirtoklásról. 80-20 Zoldeonak

Zancrow vs Ultear

Ha hat az Istenek tűzére az Idővonal, akkor 100%, hogy Ultear nyer. Ha nem, akkork rövid védekezés után Zancrow. A tüze nem éget, hanem vág, így a jeget, ha nem is tudná megolvasztani szétvágni, mindenképpen tudná.
A végeredmény vagy 100-0 Ultearnak vagy 70-30 Zancrownak. Ez mehetett volna az Azuma harchoz is, de mint írtam szerintem Idővonallal is elbírna Azuma.

Zancrow vs Azuma

A robbanás, tűzzel jár, ami feltápolná Zancrowt. A fákat széttudná vágni a tűzzel, viszont Azumát nehéz lenne eltalálni, mert iszonyat mozgékony és egy két faököl sokszor betalálhat a mozgékonyság miatt. Előbb-utóbb viszont meglenne, lehozva Zancownak a meccset 60-40 arányban.

Rusty vs Kain

A képzelet, hiába kapott ki Rusty a mangában(megjegyzem 5-en mentek ellene) legyőzhetetlen. Kain átváltoztathatja a babát, amivé csak akarja, legfeljebb Rusty elképzeli annak az elemnek az elpusztítóját. Teszem azt, köddé változik és ködszívó démon  ikszdé Tehát 100-0 Rustynak

Kain vs Meredy

Kain védelme lehozná neki a meccset. Ha nem lenne elég az erős ütéseivel, bezúzná szegény kis Meredy testét.
Az érzékkapcsolat mondjuk megszivatná picit Kaint, de tartom magam ahhoz, hogy erős a védelme(elütötte Scorpio homokját, visszarúgta Sagittarius nyilát, eltörtek a haján Cancer ollói stb...) 65-35 Kainnek, érzékkapcsolatos öngyilkossággal 50-50

Ultear vs Rustyrose

Rusty csak úgy nyerhet, hogy élő teremtményt testesít meg, így az idővonal arra nem hatna. Az Ice-Maket az aranypajzs technikájával kivédené, vagy mással. Ebben a harcban Rusty megizzadna, amire talál valami győzelmi módot, de végül lehozná a harcot. 55-45 Rustynak

Meredy vs Zancrow

Zancrow nem adna időt Meredynek az érzékkapcsolathoz, azonnal porrá égetné, mivel Meredy a pengéivel nyomul először. Ráküldi Zancrowra a pengéket, aztán azzal a lendülettel bekapja a pusztító tűzgolyót és vége neki. Tegyük fel, hogy egy tűzgolyót megúsz Meredy, de utána Zancow rögtön küldené a kövit és kaputt Meredynek. 85-15 Meredynek, mert egy pár penge, azért betalálhat, lévén Zancrow forrófejű és nem figyel a védelemre.

Bluenote vs Ultear

Bluenote nyer, mert a gravitáció nagy falat lenne Ultearnak. Nem tudná a gravitációt szétoszlatni, mert Bluenote a földhöz nyomná. Ha mégis sikerülne neki, akkor ott van még a Fekete Lyuk, abból meg szerintem végképp nem lenne kiút. Az egyetlen baj az, hogy nem látok Ultearnak esélyt arra, hogy a védekezésen kívül elérje Bluenotet, támadással, mert a gravitációt mindig ráküldheti egy pillanat alatt, még ha szét is oszlatja. így sajnos egy csúfos 100-0 kell adnom Bluenotenak.

Bluenote vs Azuma

Itt is Bluenote nyerne, hasonlóan simán. Azuma talán bevihetne egyet úgy, ahogy Natsu tette a föld alól a fa gyökerein keresztül, de Bluenote nem nagyon érezné meg, hiszen a Fairy Glittert is csak leverte magáról, még ha a használó nem is volt képzett. Itt is Azuma, végig földhöz lenne nyomva és ő nem is tudja pillanatra megszüntetni a hatást. Nem, mintha Ultear elérne vele bármit. 95-5 Bluenotenak

Innentől kérek mindenkit, hogy légyszíves csak maximum 3 csatát dobjon fel egyszerre, hogy mindet meglehessen válaszolni és más is tehessen fel időben.

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 20:59:55 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #78 Dátum: 12 márc 28, 19:07:42 »

Cobra vs Gazille: 2 fél aki sárkány erőkkel harcol...hm szép. Nem tudom Gazille mire menne mert ő is gondolkodik sokat és kielemzi cobra lépteit. Cobra nagyon erős lenne ha nem hatna rá egy sárkány ordítás. Nem tudom hogy gazille tud e sárkány ordítást de hát ehhez nem kell semmilyen mágikus erő tehát csak tud. A védekezése Gazille-nak az az acél test nem tudom mennyire védené meg a méregtől + a méreg sárkány ordításól.
Többféle szituációt is leírok:
- Gazille ( tudja a sárkány ordítást és az acél megvédi valamennyire is a méregtől ) vs cobra: ez 60-40 gazille-nak mivel kell idő mire rájön hogy egy ordítás hat.
- gazille ( ordítással de nem hat az acél test ) vs cobra: több sérülés persze ezért de nyerhet ezért 53-47 gazillenak itt.
- gazille ( ordítás nélkül és acéltest nélkül ) vs cobra: Ez egyszerű Mosolyog...epic cobra győzelem. 80-20 gazillenak
- gazille ( ordítás nélkül és acél testel ) vs cobra: ezzel javít az esélyein de nem megy sokra :/ ezért itt max adok neki 30-at igy 70-30-al cobra nyer. *Acélteste van de nem azért írtam azt hogy '' nélkül '' mert nem tudja csak pl nem hat a méreg ellen és ezért nem vettem számításba. én persze az 1-2. leírást veszem számításba.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #79 Dátum: 12 márc 28, 19:30:23 »

Sima Cobra győzelem. Vele még Luxus is megszenvedne. Előre látta Natsu lépéseit aki egy kiszámithatatlan állat =D

Gazille azért okosabb mint Natsu, aki végiggondolja a lépéseit. egyszerűen semmivel nem tudná meglepni Cobrát. A méreg akkor hat ha belélegzik, az ellen nem véd az acél. Maximum úgy lehetne némi esélye Gazille-nak ha nincs ott Cyberios, de cyberios soem hagyná el Cobrát. Ráadásul azt se felejtsük el hogy Natsu nem egyedül küzdött Cobra ellen, mert ott volt happy is. Nélküle Cobra megette volna reggelire.

Az üvöltést pedig közvetlen közelről kapta be Cobra zuhanás közben, ha távolabb van és be tudja fogni a fülét nem biztos hogy ilyen hatással lenne rá.

Ja és még valami. Végül Natsu nem győzte le Cobrát, mert miután lezuhantak Cobra még felállt és éppen készült arra hogy kivégezze a mérgezett és már felálni nem képes Natsut amikor brain leszedte.

90-10 Cobrának cyberiossal
70-30 Cobrának Cyberios nélkül
50-50 Cobrának Cyberiossal és Gazille Lilyvel elvégre Natsunak is ott volt happy =)
Naplózva

Bastian

« Válasz #80 Dátum: 12 márc 28, 20:14:01 »

Inkább kiveszem az egyik párosítást mivel az egyik fél még csak mangában szerepelt.

Helyette inkább megszivatom Natsut  Nevet

Ikaruga vs Erza Knightwalker
Natsu(villám használat nélkül) vs Juvia  Nyelvesít

Kíváncsi vagyok mennyire teszitek Ikarugát, edo Erza ellen. A sima Erza elleni veresége, azon Erza győzelmek egyike, amin máig röhögök. Végig dominál, aztán egy vágással leküldik. Valahonnan ismerős a helyzet  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 21:13:33 írta Bastian » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #81 Dátum: 12 márc 28, 20:22:16 »

Juvia Nyer!! Nevet A víz üti a tüzet ! Nevet Na jó, ez nem ilyen egyszerű, és valszeg Natsu nyerne, de ki tudja, ha elkezdi sértegetni Grayt, akkor Juvia bepipul, és akkor Natsunak annyi Nevet de sztem kiegyenlített harc lenne.

A Gazille vs Cobra harcban sztem is Cobra nyerne. Egyrészt, ha Gazille már az elején bekapja a mérget, akkor onnantól kezdve már csak gyengülni fog. Mellesleg Cobra repül is, és sztem Gazillelal nem mindig van ott Pantherlily. Ja és Cobra hallja Gazille minden mozdulatát, így fel tud készülni a védekezésre is.

Új csaták:
Bixlow vs Juvia
Gray vs Freed
Levy vs Kana
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 20:23:10 írta Domynyk » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #82 Dátum: 12 márc 28, 20:32:31 »

Inkább kiveszem az egyik párosítást mivel az egyik fél még csak mangában szerepelt.

Helyette inkább megszivatom Natsut  Nevet

Ikaruga vs Erza Knightwalker
Natsu(villám használat nélkül) vs Juvia  Nyelvesít

Moderátor:
Az előző hsz-ed nem amitt lett törölve, hanem mert nem volt meg 3 sor. Ahogyan az idézett sem. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bastian

« Válasz #83 Dátum: 12 márc 28, 21:10:52 »

Valóban figyelnem kelett volna a 3 sorra  Pirul
Flaret nem a törlés miatt vettem, csak azért mert szerintem tényleg kevesebben ismerhetik.
Azt hittem a törlés oka a duplaposzt volt  smirksweat

mindjárt válaszolok az új csatákra:

Bixlow vs Juvia

Ha át is menne Juvián a Bixlow babáiból kilőtt sugár, a Figura Szemek ellen esélytelen Juvia. Arról nem is beszélve, hogy Bixlow a babáit használva repülhet is(animében lebegett babák nélkül, azt nem tudom hogyan) kitérve a támadások elől.
Az első állításom meg mostanában nem nagyon ér semmit, mert Juvia víztestét Erza és Meredy is kijátszotta. Becsukott szemmel Bixlow ellen meg értelmetlen küzdeni. 70-30 Bixlownak

Gray vs Freed

Már egyszer régebben kifejtettem ezt a csatát, lapozz vissza párat biztos megtalálod. Igaz akkor százalékot nem írtam a lényeg, hogy Freed nyerne olyan 80-20 arányban. Megtaláltam 4. oldalon van  Mosolyog

Levy vs Kana

A képességek hasonlóak, ugyanis mindkettő többfajta támadással tudna variálni. Levynek viszont ott a híres esze és a Solid Script is korlátlanabb, mint a kártyák. Kana ha jó lapokat használ egálba lehet, de a Solid Script mindent megtud jeleníteni, így Levy ellentámadhat simán ha tüzet küldd rá Kana, vízzel például. 60-40 Levynek

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 21:26:10 írta Bastian » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #84 Dátum: 12 márc 30, 17:46:31 »

Én a Bixlow vs Juviában nem vagyok annyira biztos, hiszen csak van annak vmi alapja, hogy Juviát küldték az S-szintű mágusok próbájára, és nem Bixlowot. Abba is gondolj bele, hogy Bixlownak talán csak egy védelmi varázslata van és az is a babákkal, ami nem annyira hatásos. Ha Juvia bedurvul és azokat a támadásokat csinálja, amit Meredy ellen, akkor sztem Bixlownak annyi.

Visszaolvasom a Gray vs Freed-et, köszi az oldalszámot kacsint

A Levy vs Cana harcban egyetértek, a Solid Script jobb, mint a kártyamágia, hiszen bármit, amit leír az megvalósodik.

Pár új csata:
Lucy vs Juvia
Angel vs Evergreen
Lisanna vs Levy
Elfman vs Juvia
A Purgatórium 7 Rokona vs az Oración Seis 6 tagja (1v1 harcokban)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 18:09:29 írta Domynyk » Naplózva
Bastian

« Válasz #85 Dátum: 12 márc 30, 18:24:56 »

Bixlowt hajlamos vagyok túltápolni a képessége miatt meg a Raijinshuu miatt. Lehet, hogy Juvia lett S-osztályú jelölt, de ott csúnyán kikapott Erzátol, úgy hogy Erza vízzel vagyis a saját mágiájábal intézte el(Vízcsászárnő páncél, a kardjával vizet suhint, igaz csökkenti is a víztámadások nagyságát, de mégiscsak ez a víz sebezte meg Juviát). Bixlow ellenben majdnem végig egyedül kezelte Lucyt és Kanat és Rusty szörnyecskéjét is lezúzta, nem beszélve Elfman megszállásáról, ami a győzelem kulcsa volt Rusty ellen.  Nevet

Lucy vs Juvia

Ez a csata már szerepelt korábban, talán kétszer is. A végeredmény azz, hogy hiába erős Juvia, Aquarius és a Gemini Gray variáció valamelyikével szemben tehetetlen lenne. 70-30 Lucynak.

Angel vs Evergreen

Tetszik ez a párosítás, olyan egyedi. Evergreennek meg van az az előnye, hogy tud repülni, viszont ha Angel nem is tud, Caelum a véső, igen, ami le tudná szedni Evergreent. Ha Evergreen távolról bombázná maximum Ariest használná védekezésre vagy Scorpioval elfújna Evergreen tűit. Angel csak, akkor veszítene, ha Evergreen használná a Kőszemeket, de ezt is kivédhetné, úgy, hogy Geminivel lemásolja Evert és megtudja a képességét. Miért ne tenné meg első lépésként, ha már Gemini az erejének kulcsa és rengeteget használta? Ha nem tudja lemásolni, akkor simán a szemébe néz, mert Angel alapból nem tud Eve képességéről és természetes módon nem kerülné a szemkontaktust.

80-20 Angelnek

Lisanna vs Levy

Akárcsak a Kana harcnál itt is Levy az esélyes. Lisanna nem edzett Edolasban és a Tenrou szigeti támadásai a tigrisnő Take Overen kívül anime filler, szóval erre nem alapozhatok. Levy esze és a Solid Script lazán kezelné Lisannat is, aki nem is tudon kit tudna legyőzni, már elnézést, de nem harcra teremtették, hanem inkább supportra ikszdé 20-80 Levynek

Elfman vs Juvia

Részletezhetném, de felesleges. Elfman szörny alakban fizikai téren támad. Juvia vízteste meg megvédené minden ütéstől. Elfmantól mágikus támadást még nem láttunk és nem hiszem el, hogy a víztest megbomlana a Take Overes ütésektől. Sajnos nem látok kiutat Elfmannak, mivel Juviat megütni nem tudja, Juvia meg egy Water Lockkal elintézhetné, ha mégsem akkor sem kell aggódnia. 0-100 Juviának

OS vs 7 rokon

A csata,ahol az Elveszett Mágia mehet a kukába rengeteg esetben. Alapból Midnightot ki győzné le? Mindenki mágiával támad a hét rokon közül csak, ha nem ér semmit akkor ütnének, addigra meg végük. Cobra elkerülné a támadásokat lazán, miközben küldené a mérget. Racer lelassítaná ellenfelét, majd a tőrével nyakon szúrná. Angel, Geminivel is megtudná szivatni a rokonokat. Lehet Brain  a vezér, de viszont őt lehetne kifektetni legkorábban. Jura is lazán leverte Braint. Zero nem játszik, ahhoz az kellene, hogy kifeküdjön mindenki, viszont az esélytelen. Hoteye meg a földhöz ragaszthatná az ellenfelet, a folyós homokkal.

60-40, mert Rusty képzeletét kifelejtettem, viszont szart sem ér ha lelassítják vagy el sem találja az ellenfelet(Racer, Cobra)vagy Hoteye elsüllyeszti.

Kezdeti eredmény 80-20 volt az OS-nek de az túl sok, a 60-40 meg kevés legyen egy középút. Módosítom 70-30-ra.

Bixlow túltápolását nem úgy gondoltam, hogy nem lenne elég erős S-szintűnek, hanem úgy, hogy minden lehetséges képességet figyelembe véve az elitek közé tenném. Sajnos sokan leírják az erejét, ezért a véleményem túltápolásnak veszem, velük szemben.

A kövi csatákra majd holnapi kitérek  Kúl
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 19:25:49 írta Bastian » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #86 Dátum: 12 márc 30, 18:51:08 »

Felhozódott az egyik szavazásban az Angel vs Lucy csata kicsit átvariálva. Nevet
Ha Angel birtokolta volna Lucy kulcsait, és Lucy Angeléit, akkor Angel simán nyer. Aquariust és Scorpiust mind1, hogy ki idézi meg, ők úgyis eltűnnek. A Leo vs Aries harc is bekövetkezett volna, de mivel Leo most Angelnél lenne, így Lucy vesztene Airiessel. Angelnek még ott lenne Saggitarius, Taurus, Virgo és Cancer. 4 csillagszellem csak legyőzni Geminit Nevet Sőt. ha Hibiki sincs ott, akkor Lucy nem tanulja meg az Uranometriát, és nem tud mivel győzni.

Ez puszta feltételezés, és kérem, hogy ne kövezzetek meg érte. Tudom, számtalan ilyen eset lenne a Fairy Tailben Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 18:52:09 írta Domynyk » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #87 Dátum: 12 márc 30, 19:10:35 »

A GH szerintem jóval erősebb LENNE az OS-nél, ha Mashima komolyan vette volna a mágiáikat, és nem akarta volna őket is összeveretni... Zancrow-ból konkrétan hülyét csinált a mangaka azáltal, hogy túlélte Lisanna meg a 2 macsek az isteni lángokat... Rusty mágiájából iszonyatosan kevés lett kihozva, és szerintem Ultear is nagyon gyengén teljesített a hírnevéhez képest. Az időmágiát sokkal jobban is kilehetett volna használni ennél. Akkor ott volt még az a dagadék akinek mindig elfelejtem a nevét, és most lusta vagyok kikeresni. Az ő mágiája is sokkal többet érhetne ennél, ha nem egy agyhalott kapta volna meg. Nevet Bár a fizikai erejével még így is sok gondot okozna bármely OS tagnak (ha kicsit értelmesebb lenne, esélyesként indulna Midnight ellen). Meldy kb semmit nem érne itt, mert (ahogy azt elég sokan kifelejtik a harcainál) az érzékkapcsolat használatához komoly érzelmeket kell fűznie a másik félhez. Mondjuk most hirtelen nem ugrik be, hogy Juviára miért tudta felrakni, gondolom minden Fairy Tail tagot utálhatott.

Összességében a GH mágusainak a mágiáik alapján illene nagyon simán nyerniük, de nagy részük nem használja ki az ezekben rejlő lehetőségeket. A 60-40-es arány kb reálisnak mondható, bár kicsit kaphatna többet az OS.

Ikaruga vs. Edo Erza

Lazán nyerne Ikaruga. Pillanatok alatt kicsomagolná Edo Erzát a páncéljából, és neki közel nincs akkora fegyverarzenálja mint a földi Erzának. Legalább 80-20 Gérárd talpnyalójának.

Natsu vs. Juvia

95-5% Natsu javára. Odamegy Juvia közelébe, begyújtja a lángokat, az eső asszony meg elpárolog. Nevet A víz alapból erősebb a tűznél, de kizárt hogy Natsu ellen bármit is érjen vele... A sárkányölő mágia egyszerűen túl király.

Elfman vs. Juvia

Ha Juviára nem jön rá az 5 perc, akkor nem teljesen esélytelen Elfman. Kétlem hogy Juvia a végtelenségig képes lenne fentartani a víztestet, különben Erza se tudta volna legyőzni a vizsgán. Elfman ha elég ideig tudná húzni a meccset, lehet Juvia fáradna ki előbb, de erre azért kicsi az esély. Az a vízgömb miatt legalább 70% jár a vízmágusnak.

Amúgy szerintem nem tápolod túl Bixlow-ot, a Raijinshuu tagok bármelyike indulhatott volna valószínűleg az S osztályú vizsgán, csak gondolom egy csapatba akarta rakni Freedéket Mashima. A vizsgán résztvevők kiválogatását a mai napig nem értem, Gazille és Bixlow is jobban megérdemelte volna az indulás jogát, mint Kana vagy Levy.. Na mindegy, jó volt ez így is.

Wendy vs. Levy
Gazille, Natsu (Laxus mágiája nélkül), Wendy vs. Gildarts
Naplózva

Bastian

« Válasz #88 Dátum: 12 márc 31, 21:53:21 »

Lássuk csak azokat a harcokat  Nevet

Wendy vs Levy

Utálom ismételni magam, de a Solid Script itt is jobbnak bizonyulna, mint az ellenfél mágiája. Wendy még csak 2 offenzív sárkányölő támadást produkált, az egyiket csak egyszer használta rögtönzésként. Nem tudom a szelet/levegőt mivel lehetne semlegesíteni, de biztos van módja és ezt Levy tudná is a híres esze miatt. Legfeljebb nyom egy Solid Script:Defenset vagy Ellenszelet és a probléma meg van oldva. Wendy, azért a védelmi varázslataival picit megnövelné esélyeit, de még mindig fejlődnie-e kell támadásban. Nem baj előbb-utóbb hihetetlen nagy darálógép válik belőle, de addig 20-80 Levynek a Solid Script korlátlansága miatt.

Gazille, Natsu (Laxus mágiája nélkül), Wendy vs. Gildarts

Natsu csak egy picit tudta az egyik legerősebb támadásával arrébb lökni Gildartzot, és meg sem tudott mozdulni miközben Gildartz kiengedte a teljes mágikus erejét, ráadásul Gildartz egy helyben állt végig, úgy küzdött vele. Ugyanez volt Hades ellen is, de ott  Wendy is lefagyott a nagy mágikus erőtől, tehát Gazille is tuti nem bírná a dolgot. Hiába vannak hárman Gildartz csak játszana velük. Egyetlen halovány esélyük az, hogy Gildartz játékban hagyja Wendyt, aki feltápolja őket rendesen, mint a Dorma Anim ellen, ekkor bevihetnek egy olyan egyesített támadást, amitől Gildartz legalább a triplájára csúszik mint a Natsu ellenitől ikszdé. Végeredményben, Gildartz szerezne: 1 pár napon át gyógyuló kis horzsolást maximum. 3-97 Gildartz javára, mindannyian 1%-t érnek a szememben, lehet gonosz vagyok,de Gildartz erejének messze nem láttuk a teljes hatását, még Bluenote ellen sem, úgy gondolom ott kb 60-75%-on nyomta smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 31, 21:56:57 írta Bastian » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #89 Dátum: 12 márc 31, 22:50:21 »

Wendy vs Levy - Én nem értékelném egyenlőre túl Levy szómágiáját. Nem azért mert nem lehet nagyon jó és erős mágia hanem azért mert egyenlőre Levy nagyon gyenge még Wendyhez képest is varázserő tekintetében. Hiába állítana fel védelmet ha az az egyszerű üvöltés is széttörné. Nálam Wendy erősebbnek számít.

Gazille, Natsu (Laxus mágiája nélkül), Wendy vs. Gildarts - Ha Laxus leveréséhez kellett a két sárkányölő akkor Gildartzhoz kell a három. Véleményem szerint még így sem győznének, de azért valóban egy hármas összhang üvöltés megtépázná Gildartzot is. Az már egy másik kérdés, hogy eljutnának idáig?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins