na akkor egy kis kihagyás után,
nem bántásból, meg tudom hogy másoknak is ellenszenves naruto, de komolyan úgy is kitalálnak vmi nyálas badarságot, hogy Jiraya-tól kapott örökségével megállítja még a föld forgását is (elvégre /csak hangsúlyozni tudom/ AZ A MANGA CÍME, HOGY NARUTO/ ), elvégre nagato-t is így állította meg, jó tudom, hogy leverte a peinciket (Konan nagy bánatára
) és egy fáradt nagatoval találta szembe magát, de az, hogy dumával megtérítette (teljesen luke és vader a jedi visszatérből)
-bocsesz Chakra-sempai hogy visszautaltam erre a fejezetre, tudom hogy már nem téma de úgy érzem ezt hozzákellet fűznöm, hogy érthető legyek- na arra akartam kilyukadni, hogy tuti szöcskével is ilyen térítéses műsor lesz, már csak abban reménykedem, hogy madarát és tobi-t nem fogják ilyen módon legyőzni...
azt mondjuk sajnálom, hogy nem tanulta meg az apja teleport jutsu-ját... de arra van esély, hogy remete-kyuubi formát láthatunk tőle, láthattunk hasonlót már (szintén nagatoval folyatott beszélgetésének az elején)
egyszer már írtam, de leírom még 1x nem biztos, hogy Rikodu a holdba pecsételte, lehet, hogy abba amit most madara megidézett, és a sok okos aki abban az időben élt azt hitte, hogy abba, vagy csak felturbozták a story-t mert így érdekesebb (elvégre ne felejtsük, egy legendáról beszélünk és abban szókás túlozni, vagy ti tényleg beveszitek, hogy tróját egy faló segítségével foglalták el...)
FMS=rin'negan lehet benne vmi, de ugyan akkor nem biztos (szöcskének sincs rin-je, vagy csak nem mutatták még),
meg akkor már meglett volna madarának a hasisráma elleni küzdelemben, de akkor meg is halt volna a csatában és nem tudhatna nagato-ról, ezért nem hiszem,
de egy biztos, megnézte vki már jobban azt a képet amin az amaterasu kardos susanoo van (4 keze van és lehet hogy 2 feje is, mivel madara susanoo-ján is ellenkező irányba néznek, és a szöcske susanoo-ját még csak szemből láttuk - logikus lenne, FMS=2 MS=2susanoo...
+1-2 elmélet
madara az első hk-val vívott harcban megszerezte a senju dns-t így létrehozta a zetsu-kat, az egyik lemásolta őt, talán kapott sharingant is, talán a másolással járt, ezért tud tér-idő jutsu-t használni (mondjuk elleste a második hk-tól)
madara annyira legyengült, hogy már nem tudott mit kezdeni magával, így ez a madara-zetsu tevékenykedett helyette
közben kitervelték a kyuubi konoha elleni támadását, hogy az uchihákat fogják vádolni, az uchiha mészárlást..., és aztán be adta a kulcsot, mielőtt meghalt felébresztette a rin'negant és nagato-nak adták...
és a végeredmény zetsu-madara=TOBI /a vanilliafagyi szerető/ JÓ FIÚ
vagy az előttem szólónak van igaza és madara=tobi, és tobi azért nézett csúnyán, hogy hogy a f...-ba sikerült ez+kabuto egy örült... de akkor madara meg kabuto miért úgy hivatkoznának rá, hogy "Ő", bár ebben az esetben, ez egy ügyes marketing fogás