24 nov 27, 17:51:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 514 515 [516] 517 518 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745319 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
eragon007
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7725 Dátum: 13 márc 23, 11:43:28 »

Eventen csak sikerült nekem is 2. country igy megvan az ezüst rang is . Most ,mivel a szokásos river helyett lightning countryt csináltam igy most river lesz a 3.   Én csak azoknak a 200as Ab-ját szoktam megvenni amit érdemes is (pl. FNG Ita 200asa sztem tök felesleges). Naru teamnek meg csak 50est szoktam én is (nagy ritkán 1-2 200ast is ).
Most pont el is fogyott szinte az össz. ryom igy gyüjtés lesz 1000el Nevet (max 1-2 nin elemváltásra kelll majd,h üssem rivert) .
Lehet kicsit h**e kérdés,de nem nagyon vágom (mondjuk lehet van köze prém-nek is meg hogy éjjel-nappal nyomja , nem tudom) : 1 hete van még csak event és vki már arany rangon van ..  Ez mégis hogy lehetséges??
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7726 Dátum: 13 márc 23, 12:06:30 »

@bandee: aláírásodból  vegyél ki egy teamet, mert túl nagy, hogyha 3at beraksz! tapasztalat, inkább szólok Mosolyog

@eragon 007: nem lehetetlen, ha megnézed nem olyan durvák a szintjei... lehet 0-24 fent van, kellemes hibrid csapata van, meg nagy szerencséje... premiumot annyira nem vettem észre, nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán használni...

@laci: NM fórumon se aktív? nem tudom énse hogy máshogy lehet, tényleg kár, hogy nincsen üzengető benne a játékban, mert ugye az NMchat még ott van, de sztem az is esélytelen...
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7727 Dátum: 13 márc 23, 13:41:05 »

Zsír szerencse.
Általában ritkán ladderezek és akkor is úgy 6-8 win streaket szoktam összehozni.

Most is így kezdődött, a úgy kb a 6. győzelem után mindig becsúszott egy vereség.

Aztán egyszer csak sikerült túljutottam rajta. Sikerült a 10. Majd a 16 után úgy voltam vele, hogy csak még kettőhöz legyen szerencsém a 3. helyhez. Aztán a 21.-nél már csak egy kell a dobogó csúcsához. Aztán 30-nál már kezdtem úgy érezni, hogy csítelek.
Végül 36 win streaket sikerült összehoznom. Nyelvesít.

Egy laddehez vonatkozó kérdés.
Ugye egy tárgyból max 3-at lehet venni, vagy 3 lehet nálam.

Tegyük fel van nálam 3 db Fresh Solder Pill és megnyerem az egyik ladder-t aminek a ynereménye szintén egy Fresh Solder Pill.

Akkor...
a. Megkapom a Fresh Solder Pill-t és lesz 4 db?
b. Nem kapok semmit?
c. Kapok valami mást?

Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7728 Dátum: 13 márc 23, 14:02:33 »

Általában akik bent vannak a top10-ben/20-ban, azok mindig prémiumoznak. Nem biztos, hogy mindenki látványosan, de azért így is rengeteget költenek energy-re és ryo-ra.

grandpa: Nem, sajnos ott sem. Ha jól láttam, oda se lépett be majdnem egy éve...

bandee_26: Gyűlik a team xp ahogy gyűlnie kell. Nem kell azzal foglalkozni.

Shiro: az a válasz a helyes.

Guren bent is van. Már csak fejleszteni kell egy 10 szint környékére és villámon is gyors végigszaladok.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7729 Dátum: 13 márc 24, 10:33:24 »

Na most lenne egy igen hülye kérdésem.
Főcsapattal azthiszem sikerült leütni Kjuubt.
A csapattagjaim megkapták a legyőzésért járó exp és a ryot is ,valamint a kjuubi csata ikonja már átlátszó, viszont mielött láttam volna a megszokott szöveget kaptam egy hibaüzenetet . A rangom még mindig vörös róka .
Ilyenkor mit lehet tenni?
Le kell ütnöm még1x ? vagy szólni kéne fejeseknek?
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 24, 10:49:15 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7730 Dátum: 13 márc 24, 11:15:33 »

Én írnék nekik biztos. Amugy grat és remélem gyorsan megoldják, aztán ügyesen resetelj, nehogy eladd a továbbvivősLW-ket, meg számold ki géppel ha kell ryo AA-ra vagy valamire még mielött eladod a csapatot, hogy meglegyen Mosolyog  kiváncsi vagyok mi történt.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7731 Dátum: 13 márc 24, 11:34:13 »

Ha jól emlékszem, a Bijuu Islandon kell valamit vacakolni. Talán ott a Forbidden Sanctuarinál válaszd ki az FNG-det.
Vagy lehet a Naruto Teammel kell ügyködni, de annál is a Bijuu Izlandon.

Vagy talán a faludban, a Mission Centrálnál, de ott aszem lehet az újrakezdés van.

----

Gondoltam lecserélem Gamakichit Giant Rhinora. 4 tai és -1 enemy tai immun per lvl  

Ez a tai immun csökkenés dolog, hogy van? Mármint az okés, hogy a taijutsu erősebbet sebez rajta, de.

Első esetben arra jutottam, hogy ez a "4 tai és -1 enemy tai immun" matematikailag megegyezne 5 tai-al.
De gondolom, ez csak az első körre lenne igaz, hisz a staminát tekintve valamilyen arányban csökken a sebzésünk.

A kérdés az immunt csak az első körben csökkent 1/lvl-el, vagy többi körben is igen ugyan ennyi? Mert ha az utóbbi, akkor szerintem jobban megéri, mintha csak simán 5 tai-t adna.

Másik dolog,hogy elvileg úgy terveztem, hogy leváltom vele Gamakichit,egészen addig míg nem tudom megszerezni a Gobit.
Valamint, hogy ez az enemi tai immun csökkenés százalékos, vagy fix értéket jelent?

S perze utána érdemes e Gobira cserélni a Giant Rghino-t?

--------------

Még egy Summonos

Giant Ox
Attack, Negative Tai/Nin increased by 4.5 / 1.5 / 1.5 each level
Effect: Increases Attack, but decreases Taijutsu and Ninjutsu stat on all ninjas on your team.

Nem lett vola egyszerűbb simán csak 3 Attack bónusz?  smirksweat

« Utoljára szerkesztve: 13 márc 24, 11:46:02 írta Shiro » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7732 Dátum: 13 márc 24, 12:08:01 »

Ez utóbbit én se értem pontosan, de előbbi kérdésedre : Giant rino: simán ad + 4 taijutsut minden ütésedhez és közben az ellenfél taijutsu immunitásából 1 százalékot levon. Szóval teljesen más, mintha 5 taijutsut adna. Minél magasabb szintü annál többet ér, pl 1 -es szinten 1 %-ot von le , tehát a taijutsu sebzésed ellen nem 100 % az elenfél védelme, hanem csak 99, feltéve hogy 100 % alapjáraton a védelme az ellenfélnek. Lehet bonyolultan vagy nem is jól magyaráztam.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 24, 12:13:46 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7733 Dátum: 13 márc 24, 14:39:20 »

Verbatimo: Ez egy bug. A kezdetektől él, és szerintem Udon is tud róla. Azért van ez, mert túl gyorsan kattintgattál. Ilyenkor le kell ütnöd még egyszer. Senki nem fog neked ez miatt semmit csinálni. Ez van...

Shiro: Azért nem ad 3 attack-ot, mert így sokkal jobban megéri.
Nézzük példával (HS-en): van ugye 3 attackod, 10 tai és nin. Na most, az ellennek van 10% nin és tai immunja. Akkor marad 3 attack, és 9-9 tai, nin. Összesen 12 attack.
Most van 4.5 attackod, 8.5 nin és tai. Szintén 10% immun ellen. Itt marad 4.5 attack, 7.65 tai-nin és  Így összesen 12.15 attackod lesz.
Magyarul az a summon tipikusan az immunra gyúró team-ek ellen jó. Ahogy a Giant Rhino is, ő pedig "kioltja" az ellen tai immunját.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 24, 14:40:44 írta laci1005 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7734 Dátum: 13 márc 24, 14:55:23 »

Ilyen mázlim is nekem van .
Nah mindegy ,akkor lecsapjuk még1x. Egyszár már sikerült ,nem kell sok idö és még1x fog.
Amugy ez már milyen jól mutat:
http://kepfeltoltes.hu/view/130324/_rdekes_www.kepfeltoltes.hu_.png
Gratula Udon ,gratula  Lehánylak

Köszi laci a remek hírt ,legalább tudom mit kell tennem legközelebb. (venni egy jó lassu netet ott majd 2 perc lesz egy frissités és nem lesz ilyen problem)

Szerk:
Úgy tünik ,hogy fortuna igazságot tett. Tegnap elvette tőlem a jogos győzlemet , ma reggel viszont 2.ra visszaadta .
Szóval lényegében 5 meccsen belül 2x győztem Kjuubi ellen ,ugy hogy kevesebb mint 3% esélyem volt rá ikszdé
Szóval végre kezdödhet ,az általam annyira áhított Hard mód.(még ha passzivban is leszek vele)

A csapat amit tervezgetek Hardra igen sok ölbizalmat feltételez (ösztönöz is ,hogy sikerüljön az event):
FNG Ita - FNG Oro - FNG Naga - FNJ - FNJ eventről - új Gaara - Nibi =102/104
Mégesetleg az jöhet szóba ,hogy egyik Fng helyére Lee kerül ,bár Ita is bízonyitott már HS en mire képes.
Akkor leszek bajban ,ha evenet bukom ,mert akkor gyorsan kell majd új team ,de már erre is gondoltam .(ideiglenes jouninnak gurent vagy zabuzát gondoltam , ha gáz van maradnak véglegesbe)

bandee_26
Köszi a figyelmeztetést . Szerencsére a főcsapatomnál már megvan minden team up ,szóval erre nem kell figyelni .
LW ügyben is relativ egyszerű dolgom van ,mert össz kettő van 3 slotba.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 25, 11:35:03 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7735 Dátum: 13 márc 25, 12:42:30 »

Grat mediumhoz Verbatimo !  Megmondom őszintén, én azt hiszem ha elsőre csinálod hard-ot, akkor nem lehet egy FNJ-nél több, mivel csak az első FNJ solt nyílik ki hardon, a második csak extreme-en. Majd kijavítanak, ha tévedek. Amúgy viszont én alapból is Gurent beraktam a hard csapatba, és nekem nagyon tetszik is, elég szépen gyorsan fejlődik.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7736 Dátum: 13 márc 25, 13:54:12 »

Köszi
Igen lehet ez is , bár inkább az event bukásától tartok.
Viszont már erre is felkészültem:
FNG oro,ita ,naga , FNJ ,guren, gaara +SD (chio+nibi)

Eventen végre be tudtam zsufolni iatchit is a csapatba, még kell ryo hogy igazán nekiessek 2. countrynak ,de addig is fejlödik . Ha van egy kis mázlim ,akkor ezen hét végére meglesz a 3. is (sajna nagyon lassan megy ). Furcsa mód ,de alig vannak kihívásaim (utóbbi 3 napban össz 210 volt).
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7737 Dátum: 13 márc 25, 15:58:17 »

Ha van kellő FNJ-d, akkor annyival indulsz neki Hard-on, amennyivel akarsz (persze ugye 6-nál nem lehet több ^^). Nem tudom mennyire tudjátok, hogy ki Aenonar.
Az első volt, aki kivitte Impo-t ezzel a team-el: http://www.ninjamanager.com/teams/475
Meglehet nézni, hogy mögötte milyen nevek vannak Mosolyog. Volt valami olyasmi, hogy hackelt, vagy azzal vádolták és abbahagyta azt az acc-ot.
Alt-jával (most már ugye main) elég szépen munkálkodik: http://www.ninjamanager.com/teams/63512
Kb. ő tartja a legtöbb FN rekordját. Mielőtt Extreme-re ment, legalább 3 FNJ-je volt és ugye kettőt tudott használni Hard-on (minek használt volna többet?).

Amikor kiviszed Hard-ot, akkor megnyílik az FNJ használata, plusz egy újabb FN slot.

Event-en most Tóbiás akasztott meg. Még egy-két szint és 3. ország is letudva.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7738 Dátum: 13 márc 25, 16:25:28 »

Laci1005: félre ne érts nem kötekedni akarok, de már elsőre is lehet több FNJ-m hardon, tehát amikor medium kivitele után eljutok először hardra, akkor már rögtön lehet kettő FNJ-t használni ?  Ha jól értem amit írsz akkor ez így van, mármint ha event-ről kapsz egy bónusz FNJ-t, akkor azt berakhatod a main team-edbe, amely team-ed épp most jutott túl medium szinten és megkezdi hardot. Ha igy van ez elég új információ nekem.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7739 Dátum: 13 márc 25, 16:26:52 »

@verbatimo grat mediumhoz... örülök hogy mindenki halad Mosolyog
3. country végén vagyok eventen, impon állok, semmi nincs...

nah egy kis stratégiai útmutató az eventről: megnéztem a top 50 teamet (03.24. 17:50) és leírtam, hogy a játék ezen kezdeti szakaszában ki milyen stratégiát választott. Statisztika, metagame, random team infók és előrelátási segédlet kövi eventekhez. Lehet kicsit hosszú, de akit érdekel az elolvashatja:

Event Analízis 1.

- Általános stratégia
Négy féle csapatot különböztettem meg: LS, HS, hibrid (fullos és csak 1 ninjás is, tai/nin egyaránt) és full combo.
A hibrid stratégia látszott a legjobbnak, 23 csapat használta ezt az 50-ből. Ebből 14 fullhibrid, 8 kicsit  taiosabb és 1 ninjutsu felé húzó csapat volt.
A HS 20 csapattal büszkélkedhet, általában taijutsus teamek ezek.
A low seal szégyenszemre erősen kimaradozik a top50-ből, csak 4 csapatról beszélhetünk, ebből 3 full nin és 1 vegyesvágott.
3 kombó csapat is bent van még valahogyan, kettő Hebi/Taka és egy "vonósnégyes" is jelen van, ráadásul még 20-on belül! Egy Beastly Rivalry-s (1TNaruto- CS2 Sasuke) csapatot is láttam, de az nem ide számított... ezek helyigényük miatt nem hiszem, hogy túl sokáig a topban maradnak ebben a formációban, mert a jounin és kage slotokat a végjátékban nem lehet majd csak úgy elfoglalgatni, de ezt nyílván mindenkinél megváltozik majd
Haku és Zabuza kombóból egy sincs, de Gai és Drunken Lee akad vagy 21... Cursed Jirobou 9 darab. Homokjouninos kombók is be-be figyelgetniek, 5 darabot találtam.

- Kezdő Geninek
Ez annyira unalmas... 19 Lee és 11 Jirobou van, a maradék 20 meg teljesen vegyes... Lee érthető a gai/lee kombó miatt, ami jó az FNJ előtt, main hardon én is ezt csináltam... Jiroboura is ott a 2 kezdő kombó (cursed+sound4)
Transmigration általában jellemző, de van ahol nem

- Geninek
Egyértelműen Lee és Itachi a két leggyakoribb FNG, de Oro, Gaara, Nagato, Chouji, és Sakura is van szép számmal.
BA geninek és Oro genin nem nagyon volt, Haku viszont 3 csapatban is díszelgett, ezzel megverve drágább genin társait, akikre az extra ch miatt még igény is lehetett volna...

- Jouninok
Gai-sensei foga csillanhat a legtöbb csapatban, számszerint 22-ben (19 Lee, 2 Tenten és 1 Neji). Kezdő jouninok csak kb. csak az ő esetében (meg néhány másnál is) szolgálnak temp ninjaként, veszik a kombókat adó jounint inkább...
Erre a hétre már várhatóak FNJ-k (az enyém is!), azt majd meglássuk!

- Kage
Veszik őket, mint a cukrot! Nagygaara és Sandaime alap, plussz az új kagék, Yagura és A rendesen berobbantak a játékba alacsony szintkövetelményük és ch költségük révén. 50-ből 38 teambe van kage Mosolyog

- Summon
Taijutsu bolondok révén 19-en vettek Giant Rhino Summont, ami csak simán egyértelműen jobb, mint a teknős, akit csak 8-an állítottak szolgálatukba... egymás ellen ugyanis Rhino simán jobb! Más summonok inkább a kezdeti fellángolás maradékai, még 1 Gamatatsu is van!

Tehát tai és hibrid dominancia van, mindenki Leevel megy, és még FNG-nek is őt szedik ki vagy a "sokkal egyedibb" Itachit... ez van, ez működik egyenlőre, remélem valami izgalmasabb felállás (az enyém! na jó, nem...) jön és eltünteti ezt a monotonitást!
De ez csak az én véleményem... sebesség terén ez működik leginkább az unbalanced jounin kombó miatt, aki akarja, használja egészséggel, maximum megnyeri az eventet XĐ

Aki elolvasta, annak puszi a hasára köszönöm, remélem hasznos volt az infó!

a vitára válaszolva: ha megvan az FNJ-d hard elején, akkor használhatod, de ha bejön az új, amit megszerzel, akkor már nem, mert csak 1 slot van a csapatodban, annyit hagy a játék, csak extremen vagy azután bárhol lehet 2! de szerintem laci is erre gondolt
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 25, 16:34:17 írta grandpa666 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 514 515 [516] 517 518 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins