@verbatimo grat mediumhoz... örülök hogy mindenki halad
3. country végén vagyok eventen, impon állok, semmi nincs...
nah egy kis stratégiai útmutató az eventről: megnéztem a top 50 teamet (03.24. 17:50) és leírtam, hogy a játék ezen kezdeti szakaszában ki milyen stratégiát választott. Statisztika, metagame, random team infók és előrelátási segédlet kövi eventekhez. Lehet kicsit hosszú, de akit érdekel az elolvashatja:
Event Analízis 1.- Általános stratégiaNégy féle csapatot különböztettem meg: LS, HS, hibrid (fullos és csak 1 ninjás is, tai/nin egyaránt) és full combo.
A hibrid stratégia látszott a legjobbnak, 23 csapat használta ezt az 50-ből. Ebből 14 fullhibrid, 8 kicsit taiosabb és 1 ninjutsu felé húzó csapat volt.
A HS 20 csapattal büszkélkedhet, általában taijutsus teamek ezek.
A low seal szégyenszemre erősen kimaradozik a top50-ből, csak 4 csapatról beszélhetünk, ebből 3 full nin és 1 vegyesvágott.
3 kombó csapat is bent van még valahogyan, kettő Hebi/Taka és egy "vonósnégyes" is jelen van, ráadásul még 20-on belül! Egy Beastly Rivalry-s (1TNaruto- CS2 Sasuke) csapatot is láttam, de az nem ide számított... ezek helyigényük miatt nem hiszem, hogy túl sokáig a topban maradnak ebben a formációban, mert a jounin és kage slotokat a végjátékban nem lehet majd csak úgy elfoglalgatni, de ezt nyílván mindenkinél megváltozik majd
Haku és Zabuza kombóból egy sincs, de Gai és Drunken Lee akad vagy 21... Cursed Jirobou 9 darab. Homokjouninos kombók is be-be figyelgetniek, 5 darabot találtam.
- Kezdő GeninekEz annyira unalmas... 19 Lee és 11 Jirobou van, a maradék 20 meg teljesen vegyes... Lee érthető a gai/lee kombó miatt, ami jó az FNJ előtt, main hardon én is ezt csináltam... Jiroboura is ott a 2 kezdő kombó (cursed+sound4)
Transmigration általában jellemző, de van ahol nem
- GeninekEgyértelműen Lee és Itachi a két leggyakoribb FNG, de Oro, Gaara, Nagato, Chouji, és Sakura is van szép számmal.
BA geninek és Oro genin nem nagyon volt, Haku viszont 3 csapatban is díszelgett, ezzel megverve drágább genin társait, akikre az extra ch miatt még igény is lehetett volna...
- JouninokGai-sensei foga csillanhat a legtöbb csapatban, számszerint 22-ben (19 Lee, 2 Tenten és 1 Neji). Kezdő jouninok csak kb. csak az ő esetében (meg néhány másnál is) szolgálnak temp ninjaként, veszik a kombókat adó jounint inkább...
Erre a hétre már várhatóak FNJ-k (az enyém is!), azt majd meglássuk!
- KageVeszik őket, mint a cukrot! Nagygaara és Sandaime alap, plussz az új kagék, Yagura és A rendesen berobbantak a játékba alacsony szintkövetelményük és ch költségük révén. 50-ből 38 teambe van kage
- SummonTaijutsu bolondok révén 19-en vettek Giant Rhino Summont, ami csak simán egyértelműen jobb, mint a teknős, akit csak 8-an állítottak szolgálatukba... egymás ellen ugyanis Rhino simán jobb! Más summonok inkább a kezdeti fellángolás maradékai, még 1 Gamatatsu is van!
Tehát tai és hibrid dominancia van, mindenki Leevel megy, és még FNG-nek is őt szedik ki vagy a "sokkal egyedibb" Itachit... ez van, ez működik egyenlőre, remélem valami izgalmasabb felállás (az enyém! na jó, nem...) jön és eltünteti ezt a monotonitást!
De ez csak az én véleményem... sebesség terén ez működik leginkább az unbalanced jounin kombó miatt, aki akarja, használja egészséggel, maximum megnyeri az eventet XĐ
Aki elolvasta, annak
puszi a hasára köszönöm, remélem hasznos volt az infó!
a vitára válaszolva: ha megvan az FNJ-d hard elején, akkor használhatod, de ha bejön az új, amit megszerzel, akkor már nem, mert csak 1 slot van a csapatodban, annyit hagy a játék, csak extremen vagy azután bárhol lehet 2! de szerintem laci is erre gondolt