25 feb 20, 01:25:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 513 514 [515] 516 517 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 782359 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7710 Dátum: 13 márc 21, 21:01:09 »

Sajna én már az event elején sikeresen elkövettem egy elég nagy hibát (alapban wind ellen állítottam a csapatom , a megszokás nagy úr és hogy használjam a nyakamon elhelyezkedő kb 4 kg-os dinnyét luxus), szóval én még fogok eleget szenvedni river miatt. Viszont most még nem tartok ott, per pill firet pucolom méghozzá egészen jól haladva ,ha lesz egy kis szerencsém holnap, holnap után már meg is lesz és akkor jöhet Itachi a csapatomba.
Vele talán könnyebben megy majd river.

Kiváncsi leszek mennyire lesz elég a ryo madárka nélkül ,de hallgatok a tapasztaltabbra. Mondjuk arancs rangig csak pár abot , itat (2 chakra felezést) meg az elemeket kell pénzelni (kb 3k összböl már jól lennék  ikszdé).

Am ,mivel még sosem harcoltam FNJ k ellen (és tudom ,hogy még nagyon messze van ,de ) kb milyen szinten lesz már értelme ütni őket? (csak ,hogy mégis hogyan tervezgessem addig a csapatomat )

laci1005:
Köszönöm az üzeneted.
Magamból kiindulva irtam inkább ide.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 21, 21:05:39 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7711 Dátum: 13 márc 22, 09:03:25 »

Én is wind ellen állítottam be az egész csapatot kivéve kezdő jounint, így most én is sztem előbb kiviszem tűz országot, úgy, hogy nem állítok senkit, mivel deidara alapból amikor megvettem vízet kapott random, így ha kész tűz ország majd azután állítok mindenkit földre és megyek riverbe sztem. Vagy utoljára hagyom a tűz országot, mindenkit víz elemre állítok akkor majd, és lecsapom nibit.
Egyébként nem tudom nem melékszem pedig most ütöttem ki első fnj-met, hogy hányas szintek kellettek hozzá, de nem vészes asszem, csak az elemét üsse a csapat. ( dinnyéééét ikszdé  )
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 22, 09:42:22 írta bandee_26 » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7712 Dátum: 13 márc 22, 11:18:02 »

Az hagyján, hogy kezdésnek legalább két hülyeséget is elkövettem, de néha még a saját szabályaimat sem tartom be. smirksweat

Nagyjából már meg is van a tervezett csapat.

G   FNG Haku         Ch10
G   FNG Kimimaro   Ch10   
G   Orochimaru      Ch17
J   Deidara            Ch18
J   Konan             Ch21   
K   Hashirama            Ch19
S   Kokuou               Ch15
Sum                  Ch110

Windel kezdem és másodiknak River, így a két választott jounin viszonylag hamar meg lesz, és tudnak fejlődni a végére.

Viszont, ha jól sejtem akkor az a 114 max csakra csak a lila róka szinten lesz elérhető, így majd azért kell variálnom, hogy esetleg időközben valami gyengébbel töltsek be 1-2 helyet.

Egy másik tervezés szerint Konan helyére Itachit tenném. így pont 114 csakrából jönnék ki.

Az első két érték a 3. és 4. képesség összesített attack és stamina bónuszai. Zárójelek közt alap stamina és fejlődés. végén pedig a taijutsu és ninjutus fejlődési összege.

Konan 35Atk 16Sta   (22B.Sta 0.9 plvlSta)   tainin 7.5plvl
Itachi 45Atk 24Sta (11B.Sta 1 plvlSta)   tainin 7.7plvl    

Valamint lehet még varáció a kagék terén is.
Ha Itachi lesz a második jounin, akkor ez a választék.

Hashirama 35Atk 20Sta (10B.Sta 0.6 plvlSta)   tainin 7plvl CH19
Ei 20Atk 13Sta (228B.Sta 1.2 plvlSta)   tainin 7plvl CH19
Yagura  28Atk 0Sta (15B.Sta 1.1 plvlSta)   tainin 7plvl CH19

Egyenlőre az erdész a legszimpatikusabb.

Ha marad Konan... e kettővel bővül a választék.

Tobirama 24Atk 14Sta (28B.Sta 1.1 plvlSta)   tainin 7plvl CH20
Gaara  24Atk 36Sta (10B.Sta 1.2 plvlSta)   tainin 7plvl CH20

Így esetleg Gaara lehet még esélyes.

----
Elem beállítások.
Ha jól rémlik, én anno úgy csináltam, hogy lehetőleg minden karakterem külön elemű volt, és azok sorrendjével variáltam.

Persze ez részben kötött sorrend. De pl fegyverzet variálásával is ehet segíteni a dolgon.
Magyarán akit úgy is elsőre lecsapnak az kapja a gyengébb fegyvert, vagy semmit, aki pedig több körön át bírja az pedig az erősebbet.
Persze néha váltogatok rajtuk, de aszem az elemi sorrendet végül majd a Peinekhez szoktam állítani. Meg még Kurama előtti csapathoz.

« Utoljára szerkesztve: 13 márc 22, 11:19:37 írta Shiro » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7713 Dátum: 13 márc 22, 12:06:23 »

Megérdeklődhetem, hogy az FNJ kinek a helyére fog bekerülni? Mert gondolom akkor vagy Dei vagy Konan ugrani fog a csapatból, hiszen az fnj-vel jóval jobban jársz. A 114 chakra pedig az Akatsuki temple utánra vonatkozik, tehát otherworldben lesz 114 chakrád.

Az én csapatom amúgy meglehetősen hagyományos

Fng Orochi - 10
Fng Sasori - 10
TM Gaara - 8
Deidara - 18
Fnj Kiba - 20 (őt akarom alt csapatba, az egyetlen nem ls nin a csapatban)
Chiyo - 28
Spirit Dragon - 20
114/114
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 22, 12:09:12 írta MoonTiger » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #7714 Dátum: 13 márc 22, 12:31:32 »

Ja, hogy kapok egy FNJ-t? Ó hát ez nagyszerű Akkor a Barbár elmegy Szauronhoz teára, és helyére jön FNJ Menyus.

S csak 109 csakra.

S nem tudom, de ha jól tudom akkor minden ország után 6 csakrát kapok? Akkor utána vissza kéne néznem hogyan is van ez az FNJ dolog, nehogy véletlenül valaki mást kapjak.  smirksweat
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7715 Dátum: 13 márc 22, 12:37:49 »

Szerintem úgy van az FNJ, hogy amikor haladsz a játékban a WM-on, valamikor megjelennek az FNJ-k, le lehet őket csapni, aztán később amikor a Bijuu Island-en megjelenik az az opció, hogy "Forbidden Ninjas", na ott lehet kiválasztani a már lecsapott FNJ-k közül egyet, tehát ott már nem kell lecsapni őket, ott csak a már lecsapottak képe jelenik meg ha rákattintasz akkor beválasztod a csapatodba, azt hiszem vigyázni kell, nehogy FNG-re kattints, mert arra is lehet, ha már csaptál le azt is, de akkor gondolom FNG-t kapsz ha arra kattolsz, ugyhogy erre vigyázz, bár ezt nem próbáltam ki, nehogy tényleg így legyen Mosolyog
Moontiger: én meg azért döntöttem Nibi mellett, mert tudom, hogy SD hamar behozza , de addig is mivel nibi már 10-es szint környékén lesz mire SD-t csaphatnám addig is ad rerollt a csapatnak és az arénában nem jön rosszul. Lehet tévedek.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7716 Dátum: 13 márc 22, 12:53:36 »

10-es szintű Nibi ad 30 rerollt, amit Spirit Dragon már 7. szinten behoz. Én legalábbis ha van rá chakrám, akkor mindig a Spirit Dragont választom, ideiglenes summonnak meg a Piranhat, majd Nibit. És mivel ugye gyorsan és több chakra is jön az eventen, így a SD marha gyorsan behozza a macskusz kitekattuszt. Mosolyog

Ugyanez lesz most Forbiddenen is, a Piranhak nagyon jól jöttek Fire Countryban + Nibi leütésében, de a kis cicus kifejezetten hasznos, csak a chakrája nem tetszik. Ha 10-be kerülne az lenne az abszolút ideális, mert pont beférne Nagato is a csapatba, és nem kéne a starter Gaara-t használnom. (Most pont 8 fölös chakrám van, grrr). Más kérdés, hogy szerintem nekem a cicusom kb. 20+ szintű lesz mire eljutok az OW-be..

Shiro: Nem "kapni" fogsz egy fnj-t, hanem neked kell leverned Mosolyog Javaslom, hogy csak a 6 kristály (országok) megszerzése után állj le őket vadászni, úgyis csak azután tudod beszerezni. És persze azokból tudsz majd választani, akiket levertél. A game guide-ban benne van az összes, itt pedig az elemüket is meg tudod nézni. (Ha az új fnj-k közül kellene valamelyik, akkor ők akkor lesznek elérhetőek ha már 5 fnj-t levertél)
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 22, 13:02:09 írta MoonTiger » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7717 Dátum: 13 márc 22, 19:53:51 »

Na végre, már river is letudva, Piranha megvéve. Már csak Guren-hez kell összeszedni ~190 ryo-t. Mint már azt írtam, elég gyorsan haladok. Teszem hozzá, hogy átlagosan 200-al kevesebb a kihívóim száma, mint a többieknek ezüstrangon Nevet.
Csak a végéig haladjak így, és akkor minden jó lesz.

MoonTiger: lehet én vagyok a vak, de én még nem találkoztam az event team-eddel... Linkelnél egyet? Mosolyog
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7718 Dátum: 13 márc 22, 20:09:33 »

Igazából nem hinném, hogy te vagy a vak, ha épp eszembejut, akkor beütöm az ellenőrző kódomat, de amúgy az opera böngészőm elég gyakran be van csukva Nevet De természetesen szívesen linkelem, Force Tiger-han névre hallgatnak a picúrok Mosolyog

szerk: Fantasztikus, kicsit tudtam FM Karakurában haladni. Az valahol szomorú, hogy ez ultranagy sikerélmény az utóbbi időkben Nevet Tsunadét és Danzout sikerült levernem, de még így is kb. a fél Karakura hátravan x__X Van egy olyan érzésem, hogy Itachin még soookat kéne fejlesztenem, hogy normálisan neki tudjak állni.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 23, 00:10:49 írta MoonTiger » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7719 Dátum: 13 márc 23, 08:52:16 »

na hajrá mindenki Mosolyog most sikerült becsusszannom top100-ba egy 91. hellyel, de vagytok előttem is...
wind country is megvan, rivert kezdtem el mostan, meg vagyok elégedve a csapattal, kivéve ha haku 10-et csap... de az már szokásos XĐ
impon sincs semmi, de event most jobban érdekel...
@laci: mindig megcsinálom, ha valamit kiírsz ide, csak nem írom le... amúgy nekem is azt írja ki, hogy nem tehetlek clan leaderré, az inaktívakat sem vehetem ki onnan, valahogy vedd fel a kapcsolatot Desttel, ő tudja...
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7720 Dátum: 13 márc 23, 09:11:14 »

Eventen ugye nem az alapján rangsorol, hogy hány team xp van, hanem hogy hol áll a progression ugye ?
Mert én szándékosan nem gyűjtök team xp-t azzal, hogy a főoldalon a reklámokra kattingassak, a team xp-s reklámokat mindig kihagyom, mert ha jól tudom BA-ban harcoknál az alapján kapjuk a nin xp-t, hogy milyen team xp-s, és milyen szintű ninjákkal szereplő csapat ellen csatázunk.

szerk: én nem tudok túljutni river country-n, így az ezüst rang még odébb van, naruto csapat túl gyenge, megint a gyenge ellenfelet kéne ütnöm velük akkor valahogy átvergődnék , de jobban akarom velük a jobb itemeket. Ti hogy csináljátok ? pedig kezdés óta online vagyok mindennap 140-160 kihivással, összes lehető energia elköltésével nyomom, folyamatosan megválogatom mely csapatok ellen megyek BA-ban, hogy jól fejlődjön a csapat. ahogy nézem a temp summonjaitokat , nem azon múlik, másrészt a naruto team is független a main team-től, azt hogy erősititek ilyen jól, hogy igy haladtok ?
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 23, 10:36:30 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7721 Dátum: 13 márc 23, 09:55:51 »

Nagy nehezen én is elértem az eüst rangot ,de csak most jön az idegörlő rész. Kell 1200 ryo ita-ra, de mire igazán nekiállhatok 3. countrynek addigra fog kelleni majdnem 2k. Szóval most nagyon jól jönne egy madárka (lehet szerzek is ,mert 2k most is nem 1 nap jön össze).
Persze az is igaz ,hogy ha ezt megszerzem ,akkor relativ könnyen leszek 4. country végéig.

Főcsapatommal szinte nem csinálok semmit ,szóval rém lassan fejlödnek ,de már 2% + esélyem van. Beadhatná végre a derekát.

« Utoljára szerkesztve: 13 márc 23, 09:57:25 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #7722 Dátum: 13 márc 23, 10:31:14 »

Főcsapatnál pont a Peineknél tartok. Ha meg tudnám venni mindenkinek a 4. képességet, akkor simán menne, de csak kb 200 pengőm van, 4800 kéne.

Eventen pedig már a égén járok az első országnak. Ha haku nem olyan hülyén ütne, hogy az utolsó támadásával még hagy kis életet az ellenfélen, s ezéltal nem menne kárba Oro első 100+ sebzése, akkor talán már meg lenne.  smirksweat

Na Tejbedara sikerólt,már csak a  Vasorrú bába van hátra.  ikszdé

ui. Ez a fáradtságbigyula valami új dolog, mert nem igen emlékszem rá.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7723 Dátum: 13 márc 23, 10:54:32 »

bandee_26: A könnyebb ellent csapjuk le? Semmi értelme az erőssel szenvedned. Karakura előtt úgy is leragadsz, ott majd bőven lesz időd a naruto team-nek ryo-t szerezni.
Amit venni kell nekik, az az 50-es ab, nagyon maximum a 200-as, de már az is felesleges. Meg lehet Lukewarm Hero Water/Hero Water-t is venni ha szükség van rá.
Kb. ennyi itemre van szükségük.

Shiro: Elég régóta bent van, "Ez a fáradtságbigyula " Mosolyog. Amikor én kezdtem, akkor szerintem már bent volt.

grandpa666: Értem, és köszönöm, hogy megnézted Mosolyog. Már csak az a kérdés, hogy miként írjak Dest-nek... Régebben is fel volt már vetve, hogy jó lenne játékon belül egymásnak írni... Nem értem, hogy Udon-nak ez miért nem jutott az eszébe.

Még 40 ryo kell, hogy beférjen Guren. Szél elemet kapott, ami nekem pont jó villám ellen Mosolyog
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7724 Dátum: 13 márc 23, 11:27:57 »

laci1005: kösz a tanácsot, utolsó energiával sikerült is a 2.ország, így ezüst rangon gondolom jobban jön a ryo majd, ami kell az elemváltásokhoz. 200-as ab-okat én main teamnek nem veszek,  naru teamnek én is csak az 50-eseket szoktam megvenni. Még egyszer kösz, és visszatérve a korábbi kérdésemre(tudom hogy rengeteget kérdezek), szóval ti hogy vagytok a team xp-vel, növelitek, vagy ellenkezőleg minél alacsonyabban érdemes tartani, vagy lényegtelen nem olyan fontos ?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 513 514 [515] 516 517 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins