25 jún 12, 09:05:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 515 516 [517] 518 519 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 860843 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7740 Dátum: 13 márc 25, 17:21:51 »

Lehet, hogy kicsit össze-vissza írtam Nevet.
Arról fogalmam sincs, hogy rögtön Medium után hány FNJ-t használhatsz. Az viszont biztos, hogy Hard kivétele után 2-nél többet is lehet. Jó példa erre a legelső Hard event. Miután megkapták az FNJ-t, rengetegen indultak Extreme-nek 3 FNJ-vel.
Viszont Medium után ugye egyből megnyílik az FNJ slot, máskülönben nem is tudnánk FNJ-t használni Hard-on. Nem kizárt, hogy ezért többet is lehet használni.

grandpa: Ez megfigyelhető az összes event-nél. Mindenki ezekre épít... Én is sajnálom, hogy nincs semmiféle kreativitás. De úgy nehéz, hogy a top10(20) játékosok nyomják a prémiumot és tőlük függ az event hossza... Ha kreatív leszel, nem biztos hogy időben befejezed.

Az FNJ-ket is két részletben adta ki, hogy ürügy legyen egy újabb Hard eventhez... Szerintem az FNG-k számát kéne felnyomni, rengeteg karaktert belehetne rakni.
Nem úgy kéne megoldani, hogy rábízza egy-két emberre és ők pedig megcsinálják, ahogy nekik tetszik... Szépen balance-olni kell. Azonos számú LS nin-tai, HS nin-tai, illetve hibrid.
Mindjárt lenne választék, és talán kevesebben használnák ennyire a tömegkaraktereket. Akkor már lehetne változatos csapatokat alkotni.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7741 Dátum: 13 márc 25, 18:38:41 »

Majdnem meglenne River is, de Naru team gyengesége miatt lehet, még egy napig maradok bronzérmes.  smirksweat

laci, már írta, de ha jól sejtem akkor ti többen is a 3. ország vége felé jártok?
Én jelenleg a 2. végén. Nem tudom mennyire számít jónak 3-napos hátránnyal.

Meg azt néztem, hogy eventen lehet jobban járok, ha most ladderezem. Mert megnéztem a fő csapatomnál s úgymond bronzérmes és a vörös róka rangon jutalmak közti különbségek nem túl nagyok.

Na igen, ladder a nem prémiumosok alamizsnája.
Igaz a jutalmak nem túl nagyok, de ha megpróbálsz elérni, legalább egy első helyet, akkor az több másik dobogós helyet is magával vonz. Persze ez még max csak 50 ryo, de mindez magával vonza, hogy a ninjáid egyénilig több Ir-t is megnyerhetnek. Ami fejenként plusz 200 xp is lehet.

Itachi szerintem egyértelmű, mint kezdő genin. Ha nem ..szom el a kezdést, én is őt választom fng-nek.

Kage.
Kicsit necces a fejlesztése, mivel utolsó helyen van. Vagyis ahhoz hogy fejlődni tudjon minél jobban meg kell kockáztatnunk a vereséget. Lehet úgy is, hogy csak őt fejlesztjük, de így rengeteg nyerhetőxp-mehet kárba.

Arena ninja xp vs ryo és summon xp
Úgy vettem észre, hogy vereségek esetén általában több xp gyűjthető.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7742 Dátum: 13 márc 25, 19:42:46 »

Drukkoljatok ,hogy nekem is sikerültjön az event és akkor egyértelmüen letisztázhatjuk ,hogy első Hardon is lehet e 2 FNJ t használni .(milyen szép is vitát kerekítettem ikszdé)

Végre elkészült a csapatom 3. countryra. Már csak 1-2 elemet kell átváltanom és ha jól számoltam ,akkor kb végig tudok majd menni rajta 1-2 nap alatt (ugy probálkoztam riveren ,hogy 2 ninjámat ütöttek elemileg és mégis már majdnem kész az első oldal). Valami oknál fogva engem nem szeretnek kihívni (csak 1-2x volt 100+ kivásom 1 nap) , ez az oka ,hogy le vok maradva mint a borravaló.
Itachi jól muzsikál ,kicsivel dél elött raktam be és már is 7 , ha igy megy a hét végére ő lehet a legnagyobb szintüm.

Fő csapatom:
Felmerült elborult elmémben ,hogy hardra én is egy hibrid csapatot csinálok.
Fng lee -ita -naga lenne . Igy kjuubi 4-8. ütését jó esélyel ki tudnám védeni , utána pedig a 4 ls ninjám vígan birkózhatna vele. Naga már bízonyitott az elöző szinten mire képes , és ugy vettem észre ,hogy nem a többi fng vel ,hanem inkább a jouninokkal versenyez (pl max sebzések: oro 1100 , naga 1550 , dei 1750).
Ezért került event teambe is oro helyett be.
Persze felmerült benne ,hogy mi lesz lee vel egy nibi/sd mellett ,de legalább egy kis egyediség lesz a csapatomban ,nem a megszokott.
Mondjuk ezt is meg lehetne oldani ,ha pl tai FNJ t választanék és naga helyére trans genin menne egy gobival.

Egy szó mint száz , annyiféle összeállítás van a fejemben ,hogy csak csuda .
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 25, 19:43:18 írta Verbatimo » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #7743 Dátum: 13 márc 25, 20:18:27 »

http://www.ninjamanager.com/teams/258663 úgy látszik, hogy a vastag pénztárca beadta az FNJt már hétfőn, kagéval és summonnal együtt, mert azt úgy kell!

3. country utolsó ellenfelénél vagyok, de nincs szerencsém, majd holnap meglesz, utána valahogy szétkapom villám országot, tűz marad a végére, az szerintem túl nehéz nem lesz a sok víz elemű csodahuszár miatt, és akkor talán valami FNJ szerűség a hét vége felé kinőhet a csapatomban... ha minden jól megy, és a low seal nem makacsolja meg magát!

amúgy feltűnt nektek, hogy Zabuza és Nagato FNJ is Rebellious Jounin? érdekes, gondolom "véletlen"...
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7744 Dátum: 13 márc 25, 20:34:27 »

Nekem 3. country már meglenne,de Ita tüz eleme hátráltat (water countryba már csak a pain-conan duot (closest to heaven) kene legyürni) :S Én is vhogy igy terveztem grandpa666 , hét vége felé ha utso countryt nem is,de 4. countyt azért majd szeretném letudni vhogy .  Azt jövö hét vége felé (ha minden igaz) már meglehet az FNJ is .  Am  vettem egy Hakut és igen gyorsan behozta a két FNGm (a tervezett csapatomon szerencsére Haku miatt nem kell változtatnom ).
Az elöbbi hsz-eket olvasva : ha kivinném eventet, + még alap teamemmel is kivinném hardot,akk már akár 3FNJ-m is lehetne?
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7745 Dátum: 13 márc 25, 20:51:34 »

Eragon007: utóbbi kérdésedre szerintem biztos hogy a válasz igen, akkor extrem-en ha már eljutsz a nem tudom hányadik kristályig ( ha jól rémlik előző hsz-ekben irta grandpa vagy laci, hogy a 6. ) , amikor kiválasztható a forbidden ninja, akkor mivel hard-ról ugye viszel egyet, eventről mégegyet, és mivel extrem-en már megkapod a másodikat is ezért lehet három igen.
Eventen én is 3.ország(föld) végén járok, de nem sikerül letudni a zombi duót, igaz, hogy van egy jó lw-m ami kiesett, de én csak az 50-es ab-okat vettem meg a csapatnak, és érzem is azt a csepp plusz hiányát ami a 200-asokból jönne, de max annak veszem meg, aki végleges csapattag és még azon is gondolkodok. pár napon sztem nem múlik a végső siker, és én sóher vagyok ami a ryo-t illeti Nevet gyújteni kell oro kage-ra nem keveset...  természetesen mostmár én is a gyengébb ellent ütöm naru team-mel. Hajrá !!

szerk: 2 db 200-ast vettem és sikerült, így megcisnálhattam a transformálást is, hát nem sokat dob gaara-n Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 25, 22:00:37 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7746 Dátum: 13 márc 26, 12:08:15 »

A tervezgetésem kb bejött. Két emberem elemét váltottam át és szépen végigrohant majdnem teljes 3.countryn , már csak konan van ,de még ma ő is meglesz.
Valahol meg lehet nézni ,hogy milyen FNJ nek milyen az alapeleme ? csak ,hogy tudjam melyik ország lenne jobb 4. nek (föld vagy villám)
Per pill 4 FNJ között vacilálok ,de már ideje lenne eldöntenem ,mert asszem majdnem mind más alap elemmel bír.
Az már hülyeség ,hogy egy 11 seal es jounint ls re akarok húzni ( tom ,hogy Hardtol felfelé a csapatok átlagszintje eléri a 40 et ,szóval kivitelezhető de érdemes is?)

bandee_26
Grat a 3. countryhoz és gaara-hoz. Remélem én is mihamarább elérem.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 26, 12:09:33 írta Verbatimo » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7747 Dátum: 13 márc 26, 12:29:54 »

Nah ,  3. country is megvan, 4.(fire) countryba egyböl Kisameig jutottam. 1-2 elem váltás és sztem pár napon belül meglesz Nevet Közbe meg Naru teamem fejlesztem,mivel ált.-ba az szokta nekem a gondot okozni (föleg mikor Naru team miatt kell várnom 1hetet).
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 26, 17:07:48 írta eragon007 » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7748 Dátum: 13 márc 26, 14:54:22 »

Túlságosan is megfeledkeztem a Naruto csapat fejlesztéséről, mivel korábbi emlékeimben úgy volt, hogy elég nekik az xp amit a mezőn szednek.

S jelenleg Riverben (2. ország) így néznek ki.

Sai (lvl3 szél)
Haku (lvl4 víz)
Naruto (lvl5 villám)
Anbu (lvl5 szél)
Anbu (lvl5 tűz)

Van 49 ryom.

Szerintetek, a ryo gyűjtésre álljak rá, vagy a karakter fejlesztésre?

Gondoltam egy olyasmire, hogy a tüzes anbuból csinálok egy földeset. (200 ryo)

De most nézem, vagy nem látom, hogy nincs a Naruto csapatnak külön ryo gyűjtési lehetősége.  smirksweat

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7749 Dátum: 13 márc 26, 15:04:33 »

Igazából van lehetőség.
"Attach with Team Naruto" -nál ,ha legyőzől egy csapatot kapsz exp és ryot is ,de ha nagyon meg vagy akadva a fő csapat ryo ábol "utalhatsz át", ehez Bijuu Island/Shrine nél kivitelehzhető.
Igazábol szerintem csak legvégső esetben kell naruto team elemeit állítgatni. Én mindig csak a legvégén állítom át őkat ,hogy fő csapatom üss az elemét.
Az én naru teamem is csak 7-10 között mozognak és könnyedén mentek végig 3. countryn (vereség nélkül).
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7750 Dátum: 13 márc 26, 15:26:58 »

Nah, én meg úgy döntöttem, hogy maradok chiyo kage-nál, nem lesz oro white snake a kage, mert ryo-ban majd 1000 a különbség, ami még eventen se kevés időkiesés, ráadásul chiyo a 400-as ABjával nagyot hoz, a 800-asa is nagyon jó, oronak meg csak a 800-asa tetszik, ezen kívűl chiyo hamarabb éri el a low sealt, és LW nélkül is elég hozzá egy 15-ös Nibi, hogy meglegyen a 100 rerollja. Lw pedig nem tudni előre hogy mi esik mi nem. Így maradni fog némi csakra, de lényegtelen sztem, mivel 7 csakra a különbség a két kage között, így nem fér be Nibi helyett SD, más summont meg nem látok jónak, Giant panda se jó, mert kevés a reroll rajta. Trans genin helyett se fér be egy BA genin, de jó ez így is, nekem a lényeg, hogy hamar elérék a ninják a low sealt, és ez így ezzel a felálással jól is fog menni talán Nyelvesít
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7751 Dátum: 13 márc 26, 15:38:08 »

Am bandee te véletlen nem ezt a koncinációt akarod használni:
transz genin  - FNG - FNG - FNJ - Dei - Chio - Nibi?
Mert ez 8+10+10+20+18+28+12=106 és ha én jól emlékszem ,akkor 114 chakránk lesz ,szóval Nibi helyett SD vel a csapat: 8+10+10+20+18+28+20=114
És voálá , máris bevarázsoltuk a csapatodba SD-t
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7752 Dátum: 13 márc 26, 15:53:00 »

Verbatimo  bocsi,hogy közbeszólok,de Otherworld után (miután levertük roka komát) lesz 114 chakra . AT után 104chakra lesz majd. itt meg is tudod nézni mikor mennyi chakrát kapunk : http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=6591 .
Szal bandee_26 , bocsi  de nem lesz elegendő chakra hogy beférjen minden . :S  (feltéve,ha télleg ugy gondoltad,ahogy Verbatimo elözöleg leírta)

én mondjuk hasonloképp raktam össze a teamem,de mégse . Teamem Haku+FNG+FNG+FNJ+Zabuza+Chiyo/Shodai+Niibi , ami: 9+10+10+20+15+28/19+12=104/95    (bár valszeg Chiyo lesz)

Szerk.: most nézem,hogy télleg kaptunk ikszdé  akk viszont bocsi , bandee .   Akk most tervezhetem át a teamem?? :S  Na most már mind1 , legfeljebb Niibi helyére nekem is SD jön majd (ha belegondolok,max egy Aka jounint vehettem volna Zabuza helyett,amit most már nem fogok). Esetleg van az ujabb kagék közül olyan,ami mondjuk van olyan jó (vagy jobb ) mint Chiyo?

Szerk.2: Az FN-ekkel kapcsolatba lenne egy kérdésem . Hány FN lehet max. egy accon belül? [csak mert most 4FNG(1ik eventröl)+1FNJ(elözö hard eventröl) van nekem jelenleg] Merthogy lehet összehoznék két FN teamet Fő accomon belül Nevet (valszeg nin mellé tai teamet)
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 27, 20:16:42 írta eragon007 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7753 Dátum: 13 márc 26, 15:54:29 »

Verbatimo igazad van és kösz, hogy megtanitottál számolni !!!!!!!!! XDXDXD  így most mégjobban elgondolkodok, valószinü chiyo mellett döntök, simán elég neki egy fsp a 4-800-asa és 15-ös nibivel vagy 9-es SD-vel megvan a rerollja, 100 feletti staminája. Én hülye vagyok , hogy számoltam ????? köszi Mosolyog
szerk: eragon007 köszönöm a figyelmeztetést, de hálistennek eventre, most kaptunk +10 csakrát, a csakra plus mellé, szal tényleg 114 csakra van otherworld elején.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 26, 15:56:15 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7754 Dátum: 13 márc 26, 16:21:00 »

bandee_26
Szívesen ,ha másban nem is ,de számolásban jó vagyok.

eragon007
Chio nál "jobb" kage lehet az új Gaara. 28 helyett csak 20 chakrát ígényel és 5,2 helyett 5,9 a nin növekedése.
Viszont rosszabbak az abjai. Ha belevesszük az is ,hogy a 8 chakrán lehet tudsz egy jobb jounint venni ,ugy esetleg megérheti (én is ezt a taktikát fogom megvalósítani ,bizva a jószerencsében).
Ezért is lesz dei-chio helyett ita-gaara combom a FNJ mellett.
Egy darabig még olyanon is gondolkoztam ,hogy ita-chio-nibi ,de rájöttem egy sd jóval többet érhet .

Véletlen nem tudjátok ,hogy lehet megnézni a FNJ alapelemeit ?
Csak ,mert kéne döntenem 4. country felvétele elött melyik lesz és ugy dönthetném el igazán jól ,hogy mi legyen 4. ha már tudom mire kell utána készülnöm.
(4. country után már érdemes FNJ t püfölni ,ha nem totálban ütöm az elemét ,max ő nem üt engem?)

Jippi , 200. hozzászólás és új fórum rang ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 26, 16:28:04 írta Verbatimo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 515 516 [517] 518 519 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins