24 nov 27, 13:17:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 516 517 [518] 519 520 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 744850 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7755 Dátum: 13 márc 26, 17:11:07 »

Verbatimo: Tádám: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=3431
Elvileg a 2. oldalon kell lenni az FN-eknek. De ha az új FNJ-k közül akarsz választani, akkor nekik nincs elemük. A régiekből lecsapsz 5-öt, és ők automatikusan megnyílnak.

Én meg sikeresen félrekattintottam így FNG Gaara-nak megváltoztattam az elemét... Bár így is 1200ryo fölött vagyok, de azért mégiscsak 300 ryo mínusz.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7756 Dátum: 13 márc 26, 17:56:12 »

Ezer köszönet.
Bízok benne ,hogy 4. country után már elég bika lesz a csapatom ,hogy leverje a kiszemelt FNJ t.
Szóval a 4. országom ezek szerint lightning lesz és a választott FNJ pedig Nagato.
FNG ként már bízonyitott nálam ,de azért a 11 es seal kicsit megtorpantó hattással volt rám, ezért is gondolkoztam sokáig Sasorin. Alapban Nagatot is ls en akarom használni ,de nem tudom ,hogy jó lesz e , majd meglátjuk.

Az biztos ,hogy magasabb szinteken le tudom huzni a sealjét 1 re , alacsonyabb szinteken meg mehet akár hs re is (pl beginner rerunon), szóval talán jó lesz .
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7757 Dátum: 13 márc 27, 10:55:55 »

Akkor vörös róka szinten Iesz 114 chakra? Mert kicsit sanszos Iett voIna, ha bukom a csapatösszeáIIítást.  smirksweat

Érdekes, még csak bronzérmes vagyok, de a Iadder már ezüstérmesnek számoI.

Naruto csapattaI ejutottam Konanig. Szerintem, ha megnöveIem még egy-két tagnak a szintjét, akkor sikerüIni fog, és mehetek a harmadik országba.

De ennek az ácsorgásnak is megvIot tán a haszna, hisz eIég szépen fejődtek közben a nindzsácskáim és ryot is bőséggeI gyűjtöttem.  ikszdé 

Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7758 Dátum: 13 márc 27, 11:33:29 »

Igen vörös rangon van 114 csakra eventen.  Mosolyog  Tegnap összehoztam ladderben egy harmadik helyet surviver témában, egyébként meg kakuzu megakasztott föld országban,remélem még ma túljutok rajta de kicsi az esélye, sztem mindenkinek kéne még egy szint és akkor ha szépeket ütnek lenyomhatom. Hát vannak premiumosok az tuti, van akinek már 14-es szintü fnj-je van, meg tele van lw-kel. szaporodnak az arany ranguak Nevet célom hogy mielöbb kiüssem nibit.

Hardon megvan végre a nevermiss bow, hát gondolkodok rajta, hogy majd továbbvigyem, azzal a 65 rerollal extreme-en már kezdés után hamar meglenne egy ninjának a 100 rerollja. Sajnálni fogom, ha mégse viszem tovább Mosolyog de ha kiesne egy jobb akkor hagyom.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7759 Dátum: 13 márc 27, 16:38:10 »

Most hogy mondod ,nekem is eszembejutott ,hogy már épp ideje lenne lecserélni a temp summom.
Ha sikerülne akkor nekem is Nibi lenne ,de ha nem akkor valami tai jos summ is jó lesz egy kis időre (amig Nibi be nem döl ,vagy SD t el nem érem).
Lol , hiába 9 es a summonom ,annyit sem ér mint egy 3 as Nibi. ikszdé
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7760 Dátum: 13 márc 27, 16:50:21 »

Márcsak azért is választottam temp summonnak piranhát, mert sok rerollt ad és segít nibit leütni a water advantage is. plusz majd fnj ütésnél is leütök majd 5 tűz eleműt, és megnyilik az új fnj-k tárháza, azokból akarok ugyis választani. Én a nines csapatba biztos nem raknék taios summont, de te tudod mindenki másképp csinálja. Asszem 4. country még várat magára egy darabig, sajnos gyengék a ninjáim.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7761 Dátum: 13 márc 27, 16:59:49 »

Tudom ,hogy nem jó egy tais summ nines teambe ,de a mostanininál még az is jobb lenne.
Lehet igazad lesz és én is beruházok egy piranhára , már csak nibi miatt is.
Kéne vennem 1-2 200 as abot még és akkor talán eltudnék vergödni 4. country végéig.(a héten még biztos meglesz)
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #7762 Dátum: 13 márc 27, 17:41:24 »

Nagyobbat ütnek tőIe? Akkor okés.

SikerüIt pont kiszámoIni Sainak egy szintIépés pIusz Hakunak egy 50-es ab és meg is Iett a 2. ország.  VoIt eIég rezem, hogy megvegyem Hashirámát meg, hogy fizessek neki egy feIest. Rínó visszacseréve Gamakicsire pont be is fért a csapatba. S ha jó számoIom, akkor következő országnáI már visszatudom tenni böhöm orszarvút. SzóvaI tépek eIőre mint a meszesmacska. Ördögi

Nos nem tudom mennyi ideig fog tartani a harmadik, hiszen Naruto csapattaI éphogy csak megIett a második. Iehet vaIószínűIeg inkább ők fognak majd visszatartani, mint a főcsapat. Meg taIán kéne a kagét is küIön fejIeszteni úgyIegaIább IvI5-ig
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7763 Dátum: 13 márc 27, 18:06:21 »

temp dolgokat én elkerültem eddig Water country kivételével... villámban is csak Tobi akasztott meg, de holnapra ő is, és remélhetőleg az egész ország is meglesz... ha meg gold rangon vagyok, akkor meg ott a giant panda, ami a végleges summonom lesz így... 4 ellenfélre már nem hiszem, hogy túl sok mindennek kell történnie...

FNG-t még nem tudok megverni, tehát jounint sem, az marad kb. jövő hétre így!

naruto csapatom 7-7-8-7 szintekkel van megáldva, és szerintem sima lesz velük innentől!

http://www.ninjamanager.com/teams/173253 újabb "wild pénzeszsák appeared!" mert a +7 LW-hez alig kell szerencse, nem csoda hogy az élre ugrott a csákó ilyen nagy "mázlival" XĐ
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7764 Dátum: 13 márc 27, 19:44:40 »

Ott a Kiba-m... Neeem
Ezt már event bejelentésénél is lehetett tudni, hogy lesz egy-két őrült, aki megint rengeteget költ majd a játékra. A top10 (most 20) mindig prémiumozik. Valaki látványosabban (a fent linkelt kolléga), valaki kevésbé látványosan.

4. országban vagyok már én is. Még nem próbálkoztam, majd 3-4 szint után, szerencsére main is most van Hard-on, ezért nagyjából tudom mihez, mekkora szint kell.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7765 Dátum: 13 márc 27, 20:04:00 »

Erre az acc-ra gondoltam én is, hogy enyhén premiumos Mosolyog imádom ezt a full nin reroll team-et, amikor végre mindenki nagyot üt akkor az utolsó ütés a lehető legkisebb, és egy hajszállal bukom el Nevet mindegy jobb ha nem pazarlok még több WE-t, inkább lw-zésre fordítom, mert ha 4. ország meg lesz utána úgyis még az ötödiket is ki kell vinni az arany rangért, ahhoz meg ugyis fejlődni kell, hiába állítottam be most úgy az elemeket, hogy jó legyen, az ellenfelek erősödnek és ugye mindig van olyan amelyiknek nincs eleme, oda úgyis nagyobb szintek kellenek. Laci1005 az nem a te Kibád, a tiéd még várja a meghívót a csapatodba kacsint kár, hogy nincs olyan event amin nem lehet premiumozni
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7766 Dátum: 13 márc 27, 20:22:07 »

Sose történjen olyan, hogy Udon letiltja a prémiumot... Ha nincs prémium lehetőség, akkor nincs bevétel, ezáltal nincs fizetve az oldal, ergo nem lesz játék.
Inkább nézem és röhögök rajta, hogy egy-két ember a fizetése (szülei fizetése) 70%-át költi el, minthogy azt nézzem, hogy oda ~3 évnyi munkám... Mosolyog

Az a Kiba igenis az enyém... Én akartam elsőnek beszerezni Mosolyog
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7767 Dátum: 13 márc 27, 20:24:09 »

4. country végén vagyok én is (már csak naru teamre várok,hogy aztán ezt is letudjam) azt jöhet majd 5. country is,utána meg egy FNJ a teamembe. Sztem beprobálkozok egy Oro FNJ-vel , de lehet h ink Deit vagy Sasorit ütöm majd ki , ezt még ráérek akkor kitalálni.
Hát ..  télleg jó lenne , LEGALÁBB 1 event,ahol nem lehet prémiumozni. Lehet hogy igy is "sarkallják" a többi playert , de igy sztem nem vmi fair a többi gamerrel szembe,de ez van sajna :S

u.i.: látom közbe beelőztek . Viszont Laci-nak ebben igaza van Mosolyog
Nyugi, 2. Kiba még lehet a tied Nyelvesít
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7768 Dátum: 13 márc 27, 21:27:09 »

eragon007
Én azért a helyedben már erősen gondolkoznék rajta ,hogy melyik FNJ lesz a végső ,mert nem szerencsés, ha mondjuk fele csapatod elemét le kell cserélned csak miatta (persze lehet várni is ,de az talán mégrosszabb).

laci1005
Igazából még megszereheted az első FNJ kibat ,csak nem az event hanem a main teamdbe méghozzá ugy hogy temposan elkezdesz prémezni te is (persze ez csak vicc ,de kivitelezhető lenne  Kúl)
Amugy ,ha már pont benne vagy Hard modban ,akkor megkérdem.
Kb hányas ninek kellenek az FNJ ellen ,mondjuk ugy hogy fele csapat elem üti is , a többi passzív.

Fő csapatomnál még nagyon az elején elszúrtam 1-2 dolgot ,szóval inkább reset , ami egészen jó hatást gyakorolt a csapatora ,mivel jobban állok 1 nap után ,mint ott 2-3 nap után álltam.
Eventen Tobi akasztott engem is meg , nem kéne hozzá sok (mondjuk egy jobb summ-nyi).
Lassan elkezdek gyűjtögetni a végleges csapattagjaim beszerzésére(ilyen szempontból új gaara kagének szerencsés választás , az egész 1200 ból elméletileeg megvan , az abjait meg megörökli a mostani kagémtől).
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #7769 Dátum: 13 márc 27, 22:18:02 »

Hát FNJ Itachi eIég szépen 120-akat sebez. Néha Iemegy 85 környékére, de jeIenIeg kb az éIetének az egynegyedét tudom Ievinni.

Ti az újonnan berakott kagékat vagy jouninokat hogyan fejIesztitek? Mert miveI hátuI vannak, ezért vagy nem jutnak eIIenféIhez, vagy ha jutnak is, az aIacsony szintjük miatt kicsi a sebzésük.

PI. szoktam oIyat, hogy Rain Country-ban egymagában ráküIdöm a Tiger on Steroidra, ami 17xp. De van vaIami jobb módszer?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 516 517 [518] 519 520 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins