25 jún 07, 20:29:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 374 375 [376] 377 378 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 857151 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
werytas
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5625 Dátum: 11 márc 04, 10:50:29 »

A dupla energy megszünik egy idő után a beginereseknek szal nincs végig...
A csapat lassan fejlődik semmi lw nem akar kiesni Nevet Ennyire peches még nem voltam lwkkel... elégé visszavett, hogy nem esik 1se mert az extremesek már igen sokat dobnak rajtam..
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5626 Dátum: 11 márc 04, 13:42:59 »

Szerintetek megéri lecserélni a második hokage-mat egy Orochimaru KAge-ra?? Vagy már haggyam ?? már csak 2 400 abb kell és meglesz mindenkinek a mind három abb . Utána jöhet Karakura . Remélem addigra már 15 szintet elérik .Utána Gobit tápolom
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #5627 Dátum: 11 márc 04, 14:56:48 »

jah már ne cseréld le, koncentrálj az abokra meg a summonra
eventen végre rókavörös lettem, vettem egy chiyót csak úgy random hogy legyen valami kagém, megfelezem és jó is lesz, hardon karakura első küldije se sikerül, kéne egy LW, de hát csak úgy nem adják oda, már 50-es abokat is vettem kono teamnek, de semmi nem esik
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5628 Dátum: 11 márc 04, 21:02:44 »

Negritis igen beginerren tolom(de van 1 easy-m is)csak most éppen LW-zek a kono team-el csak nem tul sok esélyel:( na meg sakurám is csak 4-es és wind countrynál megakadtam deidaranál ami végülis nem nagy feladat csak egyszerüen nem fejlödik rendesen
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5629 Dátum: 11 márc 05, 01:22:37 »

elég jó napot zártam ma Nevet sikerült hosszú idő után ujra tired-nek lenni, és ráadásul még a SD-t is lecsaptam amit egyből lefeleztem és be is raktam a csapiba Nevet Nevet  ezzel kezdetét veszi a nagyon hosszú végső szakasz smirksweat
werytas te hol tartasz?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5630 Dátum: 11 márc 05, 02:04:49 »

mediumon river countryba elakadtam, de nem is nagyon erőltetem előbb 15re felviszek mindenkit
bee és naruto még le van maradva de már 10esek, nin hounds is halad már 6os
kihívások jönnek szépen Nevet eddig mindig megvolt legalább 100 Nevet
csak kár hogy még nem kapok érte elég ryot, csak 1eket a vereségért
mondjuk most nem kell költenem semmire csak spórolok bee kagera és a 400asokra (ha esnének az LW-k örülnék Nevet de nem szertnek sajnos)

eventen gobi szintet lépett, de a kyuubi még messze van

hardon ennyire kaptam el a dögöt:

de 2en is nem 1000+ostól haltak szóval tényleg van minimális esélyem már most lecsapni

grat dante Nevet

T9T eventes easyd van vagy 1x már kivitted beginnert?
amúgy az LWk neccesek sajnos, hiába a magas esély akkor se nagyon dobják (hardon tapasztalom keményen 450+al kerestem 2 +xp-s LWt 1-1,5 hónapig sikertelenül, aztán 1 nap alatt kidobta a Zangetsut)
szóval azzal próbálkozni kell és adni fogja Nevet mer illenék neki

ricko
nem kéne lecserélned érvek pro-kontra
- abból a szempontból megérné hogy 6-8as szinten már visszahozná a nidai statjait
- viszont sok ryoba kerülne hirtelen, és már eleve költöttél a nidai abjaira
- nem biztos hogy karakura előtt lenne rá CH-d utánna pedig tényleg nem éri meg rámenni, anélkül is menni fog nyugi
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5631 Dátum: 11 márc 05, 20:55:46 »

Negritis ugy van nekem egy begginerem hogy az enyém,és van egy easy-sem ami osztálytársamé,mert megunta és nem tetszet neki a játék,aminek én örülök mert ott sok pénz van csak épp gyengék még mint az aludt tej,de megoldom Nevet ami nem lesz nagy feladat
amugy nekem az a rossz a kono team-el hogy nincs kihivás és a worldmap se dob nagyon,szal még az 50-es abokra se megy (van keményen 3 ryo-m 4 napja  ikszdé)
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5632 Dátum: 11 márc 06, 10:45:23 »

Na  kész a Karakura kastély.Piros roka lettem most kicsit tápolom a naruto teamem és a Main Teamem  hogy megcsináljam a AT-t és az Other Worldöt:jaja: meg megveszem a 800 abokat de jó sokba fog kerülni amire összeszedem mind a 6 ot fuuu sok idő lesz  Kúl de megcsinálom . Meg  megveszem Gobit lefelezem és őt is tápolom szal lesz kis idő mire elkészül
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 06, 13:28:11 írta Ricko14 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5633 Dátum: 11 márc 06, 14:01:46 »

Hát igen ryo bird nélkül nehéz lesz össze szedni. De dupla energy van beginner-en ez sokat könnyít a dolgokon.

Napok óta max 20 kihívó jön így nem nagyon fejlődik a Gobi. Viszont a jounin-ok elérték a 30lvl-t, már "csak" Chiyo-nak kell 4lvl és akkor elmegyek a Kyuubi-ig. Genin-eknek már megvettem a 2. +statot. Ideje lesz belőnöm a bashert.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5634 Dátum: 11 márc 06, 18:01:49 »

Dante: A reincarnated horror küldetésnél tartok az otherworldon.
Az lwket hagytam is ma inkább próbáltam haladni... Úgy se akar egy se esni... Néztem event listát páran már befejezték! elégjól haladtak végül is Mosolyog Majd mikor extreme szint event lesz akkor lesz majd jó kis bevétel udonnak Nevet
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5635 Dátum: 11 márc 06, 22:06:43 »

ki az az elvetemült aki folyamatosan hívogatja a klánba a külföldieket??? a mai nap folyamán minden külföldi invitálást töröltem erre ujra televan a lista velük! nem tudom ki van ien vices kedvében de jó lenne ha most már leállna! Figyelmeztetés
werytas: hát remélem nem lesz olyan event ami magasabb szinten lesz ennél is me már ehez sincs kedvem :S
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5636 Dátum: 11 márc 06, 22:18:28 »

Ha tud valaki egy Naruto-Kunos magyar klán-t annak a nevét leirhatná és csatlakoznék szivesen.Ma esett egy LW nem nagy durranás, de egy biztató jel hogy folytassam az LW-zést.Már megvan konohamarunak az 50-es abja(lehet hogy furcsán hangzik de nincs ryo-m napok ota,örülök hogy erre összetudtam kaparni)na de a easy-s teamemel van sok,sok ryo-m szal most gyüjtök egy kage-ra
Naplózva
destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5637 Dátum: 11 márc 06, 22:28:17 »

Dante: az az elvetemült én voltam, de már irtam is hogy innentől kezdve be lehet venni külföldit is, mert magyarok nem jönnek/más klánba vannak... amugy meg hardos meg extremeseket hivtam meg ami jól jönne a klánnak igyis van kb 9 hely most mért ne vegyük be őket?

meg szeretnélek kérni rá hogy ne töröld az inviteket Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5638 Dátum: 11 márc 06, 22:36:26 »

és ezt te egymagad így eldöntöd? az elején meglett beszélve h csak magyarok lesznek benne... ha anyira felakarsz venni vkit azt tedd az akadémiára, de ne ide! küldd magyarokat ide és ne az akadémiára csábítgasd és máris tele vagyunk magyarokkal Figyelmeztetés
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 06, 22:36:59 írta -Dante- » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5639 Dátum: 11 márc 07, 01:29:56 »

Eventen kell még egy fsp shuukakunak és mehet a menet a rókuci ellen. Két próbálkozást eltoltam, elsőre lement a naruto team, de buktam, másodszorra már naru team is lenyomott. Holnaptól csak a rókára pazarlom a WE-t.

Main haladgat, de megint alig 40 kihívás. Bee 35 úgy, hogy nincs csapatban, csak ladderezek vele 32-es szint óta, meg lw. Crying speart feladtam, átmentem fury fistre kono trioval próbáltam elsőre, hátha 0,16% elég lesz, de persze 120 WE

sem volt elég. Csak naruto kap 20xpt, remélem hamar kiesik, mert mennék már aka tempéomba tovább, meg lassan a psionic bladet is bepróbálnám, tudom-e farmolni. Még 1,5 szint kisamenak és mehet a próba.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Oldalak: 1 ... 374 375 [376] 377 378 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins