25 jún 07, 20:44:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 373 374 [375] 376 377 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 857163 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5610 Dátum: 11 márc 01, 16:26:41 »

http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487
itt van az LW guide, minden le van írva könnyen értelmezhető

800as abok karakura után jönnek szóval az elején ez ilyen Nevet
2 naponta egy szint nem olyan sok ha annyira lent vagy amúgy Nevet de sztem ne sneak atk hanem defend legyen
sneak akkor jó ha már a summonod is megvan sztem

8 nap 1700 meccs mediumon Nevet nagy része buktavári, de akkor sé gyenge Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 01, 16:42:52 írta Negritis » Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5611 Dátum: 11 márc 01, 17:24:09 »

Ömm nem valami perfect az angol tudásom szal ebbe egy kis segitség kéne nem kell az egészet leforditani csak hogy a lényeg kéne ha nem nagy gond  Mosolyog most nem tom hogy pontosan 2 nap van  amikor egy is elég sőt fél is kicsi szinten Gurennek megvan a 400 abja még Lee és 2.dik hokagenak kell és meglesznek a 400-asok
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5612 Dátum: 11 márc 01, 18:10:33 »

Az angolba rákéne húzni a mai népnek mert sokaknak gondja van vele. De emiatt is vannak nagyon frankó fordítók csak egy példa:
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fwww.ninjamanager.net%2Fshowthread.php%3Ft%3D487

A szöveget nézd csak mert ha azzal van gond hogy lwknél mi mi akkor valahol máshol kell kezdeni az információ gyűjtést.

Van pár poén ahogy most nézem Nevet
03:01 Bloodlines

[ 0.3 %] Ice Brand (200+ itemfind) (max 1) 69 [0.3%] Ice Brand (200 + itemfind) (max. 1) 69

+18 increased Wind Advantage 18 increased Szél Advantage
        +50 increased Water Advantage 50 a vízfelhasználás Advantage
        +9 added Wind Damage 9 hozzá viharkárok
        +25 added Water Damage 25 hozzá vízkár
viharkár/vízkár ikszdé biztos ien fegyóval mennek a hurricanok és a cunamik Nevet
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5613 Dátum: 11 márc 01, 19:27:51 »

Na szereztem két FNG -t mégpedig az egyik Tüz országbeli Orochimaru a másik ugyan ott Jiraiya megvettem Deidara ujabb abbját a 50 Ryoba kerülöt igy kicsit ugrott a támadási értéke . A LW-t nehéz szerezni szerintem majd később ráállok most kell a Ryo az emberek abbjára és a Dei és GUren szintlépéséhez a sok XP . Amugy ha most Beginneren megszereztem Oro-t akkor Easy-n ujra meg kell szerezni vagy nem ?
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5614 Dátum: 11 márc 01, 20:03:19 »

Kérnék minden új fórumozót olvassa el a fórumszabályzatot. Itt meg is tehetitek. Eddig az emberek többsége több kevesebb sikerrel, de kulturáltan képes volt beszélgetni a fórum nem Chat jó lenne, ha az új emberek is alkalmazkodnának ehhez.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 01, 20:04:14 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5615 Dátum: 11 márc 01, 20:13:30 »

ricko

a legyőzés nem egyenlő a megszerzéssel, beginneren eddig 'csak' itachi FNG-t szerezted meg
a többit csak legyőzted

mediumon végre levertem kakuzut, holnapra meglesz earth country és akkor befér végre bee jounin is Nevet
vicces ez a crit team Nevet
nah ez le is tudva Nevet még 33 ryo és bent van Bee is a csapatba, a gai-lee kombó elvesztése visszavet
viszont a jövő szempontjából fontos hogy már most bent van a 2 jouninom a csapatba

basher szerint verhetem a kyuubit hardon Nevet
szal asszem ráfexek a témára Nevet
eventen még messze nincs de az nem zavar Nevet most ennek örülök Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 02, 07:11:44 írta Negritis » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5616 Dátum: 11 márc 02, 11:07:53 »

és végre már siklerült lecsapnom a peineket, ma se nagyon akarta h sikerüljön de ideges nyomkodásaim közben egyszercsak sikerült ikszdé most azonnal ráhajtok a SD-re, h minl hamarabb meglegyen és mehessek LW-zni Hümm-hümm az utolsó szakasz érkezett el ami, hát elég hosszúnak ígérkezik  smirksweat
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5617 Dátum: 11 márc 02, 21:01:23 »

Grat Dante! Nevet Hányas lvl naruto team kell? Nem akarom túltáploni őket. Szerintem a 32-es szintet megvárom kisameval és utána neki futok én is.  Lw nem esik, lehet átállok a fury fistre, bár ez a 32 xp ami jön elég csábító. 12 bee 20 naruto.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5618 Dátum: 11 márc 03, 00:11:16 »

eventen full misslottal leverettem magam 3,9kra Nevet
de most visszaraktam a dolgokat remélem a shinigamit végre letom verni mer már idegesít a dolog nem kicsit
About 114 matches received so far today.Your team is fatigued! Why? Limit lifted in 6 hours 22 minutes
ezért megérte a dolog Nevet
csak félek hogy sasuke 25s lesz :s

hardon 0-0,04% esélyem van, de tegnapelőtt rájöttem hogy leevel könnyen tudok ladderezni
meg piros rókán simán meglett az ideal team shinobi és a 3. hely a streaken Nevet
pedig csak 1 órát flesseltem vele Nevet
remélem nem csap fel lilára
sajnos eventen nincs értelme laddereznem Szomorú

mediumon most picit megálltam és próbálok LWzni, hátha esik a sirens wish-dragonbone
lehet kono triót is veszek, amíg a 2 jounin nem lesz 15s addig nem mék tovább
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 03, 00:13:29 írta Negritis » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5619 Dátum: 11 márc 03, 01:13:07 »

Hát nálam "csak" 73 kihívás volt eventen, de már a 2. kör plusz abot is meg tudtam venni shuukakunak, deinek és narutonak meg volt már, jöhetnek a geninek. Ladderen csak ba chouji aki mindig sokat tud vinni, shukaku változó a többi-

ekkel meg esélytelen. Gobi még lép egy szintet és utána talán lesz értelme újra basher kollégához fordulni, még mindig csak 12 ember vitte át az eventet. Jó éjt! Nevet 
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5620 Dátum: 11 márc 03, 02:12:14 »

én még csak 1 szett abot vettem, de most element váltások jönnek előbb
mindenki megy földre Nevet
About 152 matches received so far today.Your team is fatigued! Why? Limit lifted in 4 hours 24 minutes
ennyi lett a vége, remélem mára is marad még 50-60 majd ki tudja

elértem a döghöz így reggel Nevet persze még a naruto teamem se verem:D de má ott vok a kapuba Nyelvesít
kb 500 dmg hiányzik az esélyhez ami sok azért, de legalább tudom mi a cél Nevet

annyi hibám volt csak hogy inot erőltettem és nem 1 BA genint, de sebaj ezen már nem lehet változtatni
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 03, 13:31:40 írta Negritis » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5621 Dátum: 11 márc 03, 15:46:19 »

hát dexter a naruto team azzal semmi gondom nem volt, 18-20 szinten kivéve nagato 15ösön simán átvitték AT-t... velük nem is foglalkoztam nagyon cska a főcsapit kell vhogy nagyon-nagyon feltápolni smirksweat
most visszatértem a régebbi felálláshoz h jöjjenek a kihívások me egy ideje elég gyér számmal rendelkezem 2 napja csak 18 kihívom volt tnap má 40 szal nagyon nem jo...
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5622 Dátum: 11 márc 03, 16:28:24 »

Nekem sincsen tul sok kihivás naponta ugy kb.10-15 amitöl nem fejlödök nagyon,most meg a Wind Countryban akadtam el Deidaranál(még az elején lévönek ami a Mechanical Bird után van)és a fő teamenem is kéne tápolnom,de helyete LW-zek csak nem nagyon dobja,pedig 5 napja LW-zek
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #5623 Dátum: 11 márc 03, 19:14:11 »

No én is visszatértem a fórum ezen részéhez! Végre győztem és túlszenvedtem magam Konanen, így most jöhet Karakura Castle.Most kezdtem el nézegetni, milyen forbiddent válasszak magam mellé. A tagok még mindig változatlanok (farkas family, Lee, Gai és TenTen) Még mindig...hát, tudjátok mit mondtam erről ^^

Mód: Naru teammel már a 7 farkút is levertem Nevet (8 farkú még nem aktív)
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 03, 19:15:50 írta Ecklair » Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5624 Dátum: 11 márc 04, 00:04:19 »

hajrá beginneresek, szurkolok Nevet
ecklair amúgy karakura után lassan rakd össze a 'végső' csapatod hogy ők is fejlődjenek szépen
vagy még akár karakura előtt (inkább)

t9t(theninetails így foglak hívni Nevet) ha beginneren vagy, akkor elvileg dupla energyd van szóval fejlődnöd kéne kihívásoktól függetlenül

medium szépen halad végre megvan a 2 jounin és a cuccaik is, már gyűjtök a 400asokra meg próbálok LWzni sajnos sikertelenül, számolgattam a dolgokat az utolsó country után meglesz Bee Kage is, és eladom az egyik FNG-m és karakura végéig lee(nem trans szal 0 ch)-hinata fng-yahiko fng-1t naruto-bee j-bee kage lesz, summon pedig az lw-s amíg nincs Rinnegan Bird

hardon próbálgatok a kyuubi ellen, de sajnos 0,01-0,04el nem fűzök túl sok esélyt hozzá Nevet
de sebaj nem költök több ryot abokra, szal amint meglesz végre a kyuubi nekiesek az AAnak
4 LW megvan már : Zangetsu, Dragon Shield, Daedalus Lance, Moon Chaser
tudom hogy nem a legjobbak, de ezeket már kidobta szal jók lesznek Nevet

eventen ma is van jópár kihívásom eddig :
About 76 matches received so far today.
de sajnos megint 5,2k-n fent vagyok szal itt nem várok semmit Nevet
viszont már csak itachit kell átváltani földre és minden pöpec Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 04, 02:15:59 írta Negritis » Naplózva

Oldalak: 1 ... 373 374 [375] 376 377 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins