25 jún 07, 20:48:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 857168 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
destrroy25
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5640 Dátum: 11 márc 07, 07:33:28 »

Dante: én nem szoktam "csábitgatni" embereket főleg nem az akadémiára! Már próbáltam többször is áthivni az akadémiáról és más klánbol is magyarokat, de nem jött össze azt mondták maradnak, vagy nem is válaszoltak.
tehát ezek után mondtam hogy ugyis van rengeteg hely jöhetnek a többiek is!és ha még kéne hely akkor van egypár inaktiv tagunk... majd kiteszem őket a klánból.. ha még mindig kéne akk a gyenge külföldiből ki lehet rugni párat..
de nemtudom láttad e de szereztünk egy impossible-s tagot, ami később jól fog jönni warokon
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5641 Dátum: 11 márc 07, 13:53:11 »

én szeretnék jelentkezni a klánba a nevem:Team Haxx.Mostanában LW-zek aminek volt 1 eredménye is szoval most nem nagyon fogok fejlödni de utána majd beindul ujra a gyár  Mosolyog ha leirjátok a klánotok nevét akkor megnézem szívesen,bár nem vagyok még olyan erös
Naplózva
destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5642 Dátum: 11 márc 07, 14:52:02 »

jó gyere,menj a klánoldalra és jelentkezz  keresd meg a Hun joint shinobi army-t ^^

amugy mivan hogy lépnek ki az emberek? nem tudtok valamit róluk? Oto-sannin meg a Team stagnum ignis

hardon továbbra se esik az lw pedig már kb 2 hónapja szeretném kiszedni a murasamet :S
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5643 Dátum: 11 márc 07, 15:24:15 »

oto-sannin csapatot visszavettem tesómtól Nevet
és azért léptem ki vele mer csak ryo-ra megyek szóval nem erősítés a klánnak

hardon én nem LWzek már, csak a 0,03%al próbálom lecsapni a kyuubit, meg ladderezek
rin-lee szépen kap xp-t

eventen még kb 100-200 dmg kell basher szerint a kyuubi ellen szóval ha szintet lép mindenki meg a gobi is akkor elkezdem próbálgatni

mediumon elakadtam river countryba(wind még jön utánna) ráadásul sirens wish/dragonbone se akar esni
mást meg ugye még nemtok próbálni sajnos
mondjuk legalább jön a ryo
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5644 Dátum: 11 márc 08, 01:14:02 »

Event 25 kihívás, esett sokat a korábbiakhoz képest, kevés volt a plusz AE mostanság. Ladderen is már csak chouji ba visz 5-6 körül. Main még rosszabb. 14 kihívás, ladder bee és naruto alkotnak, de kisameval semmi esélyem, legalább már a 31-es szintet elérte.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5645 Dátum: 11 márc 08, 18:29:11 »

Na gobi megvéve és megfelezve most pedig gyurom föntébb a kis csapatomat h az Akatsuki Templemot megcsináljam  Gobit felgyurom olyan 10 szintre és mehet a menet meg még kellenek a 800 abbok is de jó sok idő lesz mire összehozom  Neeem
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5646 Dátum: 11 márc 08, 18:35:26 »

Mire felviszed a Gobi-t 10lvl-re már betudod fejezni a beginner-t Mosolyog .

Genin-ek elérték a 32lvl-t, Gobi 10lvl felé közelít. Dei közel 31-hez, Zabuza 32-höz. Egyedül Chiyo fejlődik lassan, de legalább a többiek rendesen fejlődnek. Easy-n már 10-15%-om van a Kyuubi ellen, de medium-on még semmi.
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5647 Dátum: 11 márc 08, 19:06:50 »

Amugy a summon mindig 1 XP kap meccs után ?? mert ha igen akkor jó sokáig fog tartani a szintlépés  Neeem ja és jóhir ha 10 szintet eléri kitudom pörgetni a beginner szintet  smirksweat amugy beginneren a kyuubihoz körülbelül hanyas szint kell(ninja)?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5648 Dátum: 11 márc 08, 19:09:14 »

@laci 10-15%al simán alázni kell a kyuubit Nevet

@ricko
igen csak győzelem után kap és csak 1et mindig
http://www.ninjamanager.com/teams/162982
ez a csapatom egy 9es Gobival kivitte simán beginnert Nevet

eventen 3-4 simulate után a basher aszondja mediumon h 0,01 Nevet
szal ha a kyuubi szintet lép meg mindenki 28 körül lesz akkor már üthetem a dögöt Nevet
Showing teams online. About 13 matches received so far today.
ezzel sajnos nehéz, jó lenne ha udon adná a 150-200 energyket minden este Nevet

hardon próbálkozok de semmi Nevet

mediumon LWzgetek meg lassan haladok előre river countryba

amúgy most offolok egyet sy érte
vki vágja mi az a pockie ninja?! mer mangafoxon megy a reklámja most szépen
http://ninja.game321.com/
elvileg betakey kell hozzá
on
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5649 Dátum: 11 márc 08, 19:39:45 »

OFF:jaja én tom olyan 2d emberkékkel kell jáccani hasonlit kicsit a NInja saga-ra (video alapján) és ilyen nagyon anime-s figurák(rossz értelembe) én sztem ne probáld ki de ez saját vélemény nekem nem jönnek be az ilyennek amugy benne van ilyen hogy rasengan meg chidori asszem meg bleach szereplők is
ON : Nagy kár hogy egyet visz csak igy hosszu idő lesz mire eléri még az 5 szintet is  smirksweat de nem adom fel
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 08, 19:50:00 írta Ricko14 » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5650 Dátum: 11 márc 08, 20:38:49 »

Negritis: ja vágom nekem van is hozzá betakulcsom Nevet de aki akar még rá betakulcsot szerezni az márc 10 ig szerezzen! mert akkor lejár az osztogatás!!!

Hardon hát már a hajamat tépem mert egyszerüen nem esik az lw anélkül meg itt fogok maradni egy darabig :S
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5651 Dátum: 11 márc 08, 21:26:03 »

Hol lehet megszerezni azt a béta kulcsot? Beléptem facebookra, de hogyan tovább? Ok, megtaláltam, de no luck. Talán majd következőre. Nevet

Egy kérdés? Direkt nem harcolunk a klánnal mások ellen, vagy csak mindig elfelejtődik? Kicsit uncsi mindig ugyanazt a 3-4 embert látni, de persze ha nincs senki online, hogy igazgassa akkor marad a default.

Kérdés pockie ninjaval kapcsolatban. Végre megszereztem a kulcsot, de amint rámegyek hogy játék kezdése, kiválasztom a próba szervert, akkor kiír valamit, hogy nem talál valamit. ?? Más is így van vele? Lassan kezd a

szemem is kinyílni, látom hogy csak 11-től van zárt béta szerver, de addig nem is lehet próbálkozni?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 09, 08:23:28 írta dexter6 » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5652 Dátum: 11 márc 09, 14:40:34 »

nem addig nemlehet viszont aktiváld a kulcsot ha még nem tetted meg! Itt: http://passport.game321.com/?mod=passport&file=user&method=active_game_area&gid=4

nemtudom hogy hol láttad h closed beta 11 től van de kösz az infot NevetNevet

ja amugy a clan warok: hát nemtudom én igazábol azért nem szoktam mert 1,lusta vagyok sry 2, ha elinditanám akkor kb minden második meccsre néznék fel szval az ugy nembiztos h jó 3, kb most reszetelt mindenki és nincsenek még olyan erős emberek olyan sokan h legyen esélyünk, persze igy is van de ez az ellenféltől függ
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5653 Dátum: 11 márc 09, 16:18:12 »

Hi! Ott írja, ha be akarsz lépni start game-nél, írja a béta szervert is meg a próba szervert. Nevet War-nál szerintem tök mindegy, hogy nyerünk-e vagy sem, jön a fix klán xp és a képesség xp is, plusz a csapatok is kapnak, szóval 3-szorosan is jó.

Eventen meg van az uccsó fsp, így van 0,7-0,9% esélyem.Felállás: sakura, ba chouji, fng chouji, shuukaku, deidara és naruto. Naruto robust nunchaku csere sp, shuukaku armor of sand csere fsp. Csak dei van 90 stam alatt.

Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5654 Dátum: 11 márc 09, 17:25:16 »

eh eventen csekkoltam a dolgokat és undorító Nevet
vennem kell 1 FSP-Robust nunch duót inonak
1 FSP-t nagatonak és 1 FSP-t Oronak is
ha azok megvannak akkor 0,1 körüli esélyem van a kyuubira
a mostani -100dmg helyett
undorító dolog Nevet de sebaj most már tom ezt is Nyelvesít kösz dext

mediumon 1286 ryo-m van Nevet szal amint levertem river countryt és megvan az arany * megtom venni a Bee Kagemat is Nevet
annyi dolgom lesz mindössze hogy wind country végéig naruto one tailt pihentetnem kell Nevet és be is fér addig elfér sima Gai koma is míg kiviszem karakurát csak néha beteszem narutot mikor LWzgetek h azért kapjon xp-t
nehéz így LW-s summonnal, de szvsz kifizetődik hosszútávon (ha nem így jártam Nevet)

hardon 0,09 és 0,01 között mozog az esély Nevet szóval van, csak nem elég sajnos főleg h má bő 1 hete csapkodom a mocskot Nevet mondjuk ha nibi szintet lép talán meglesz a dolog és jöhet a ryo run AAért

OFF van már saját topicja a gamenek szal szokjunk át oda Nevet ON
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 09, 17:27:42 írta Negritis » Naplózva

Oldalak: 1 ... 375 376 [377] 378 379 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins