Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5670 Dátum: 11 márc 11, 12:17:16 » |
|
nem a Saiyans a jól haladós csapatom (sajnos) hanem a Hyuuga és az nem hónapokkal ezelőtt volt, hanem 3 hete
amúgy sztem Volfy erősebb a Sharingansnál az immunity miatt
Nem dupla poszt. Modi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 09:03:14 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5671 Dátum: 11 márc 11, 14:31:51 » |
|
nyílván  de dex se lvl40+on van  amúgy jóva, csak mer régebben engedte, de akkor átlőttétek aszittem ranghoz vagy konkrét személy listához van kötve nemtom eldönteni hogy neji v yahiko maradjon  meg h kiba/obito/anko/chouji legyen a mediumos fng-m mondjuk van még időm mer wind countryt hanyagolom jelenleg  jah és lol bee jounin tápabb mint bee kage! pedig 2 chakrával olcsóbb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 11, 14:51:26 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #5672 Dátum: 11 márc 11, 18:40:15 » |
|
Sajnos még messze a 40+. Bár nálam tök mindegy hol tartok, mert nincs sem AA-m, sem sok időm online. Napi 2-3 órát vagyok fent, csak 7végén vagyok többet. Hardon is ez volt már, alig volt kihívás, csak akkor sokkal rosszabbul használtam fel a BA energymet. Meg nem terveztem semmit előre, csak úgy jött ami jött. Most meg előre mindent kinézegettem, csak a szinteket nem tudtam, hogy mikor hova mi lesz elég. Impora is már megvan előre a line-up. Bár még lehet, hogy meg- gondlom magamat. Nálam sok minden hangulatfüggő.  Egy pár új fnk nem lenne rossz. Godaime túl népszerű, pedig őt akarom. Persze a szokásos módon, hs és +crit chances cuccok ( psionic és angel slayer). Már alig várom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Add nekem a fényed!
|
 |
« Válasz #5673 Dátum: 11 márc 12, 11:51:52 » |
|
dejó nektek már mingyárt impon vagytok, de ez a hard ez valami betonszar, én meg mediumon csodálkoztam hogy ti is hónapokat eltöltöttetek aranycsillagon meg vörösrókán, nekem még az utóbbi is szinte elérhetetlennek tűnik... bár most haladtam 3 ellenfelet, de az anbuk megállítottak, van 2100 ryom, LW nem esik (most daedalus lance-t próbáltam) eventen akatemplében naruto csapattal szívok, de most már az is menni fog a Team of Yeti nevű csapatnak (haveromé) még kell 150-200 ryo az AA-hoz, utána reset és easy mode http://www.ninjamanager.com/teams/14148 590-es avg-je van a kagénak, ha 20k életes (kb) a Kyuubi, akk egy FNK-nak olyan 3-5k között kell leszednie, bár ha geninen is van egy akkor csak el kell jutni odáig, meg azok az LWk +61 atk-t adnak, a Ragnarokról nem is beszélve, mert az 100-at
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 11:57:41 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5674 Dátum: 11 márc 12, 18:45:31 » |
|
nem akar lw esni,pedig nagyon probálkozom(kakasi csak ugy lazán 2 szintet fejlödöt,pedig nem fejlödik valami jol)szal most éppen nem vagyok tul boldog,de nem adom fel és probálkzok mert a wind countryhez kb kéne még vagy 2 szint mindenkire
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
exuslucy
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5675 Dátum: 11 márc 13, 00:07:20 » |
|
Bonus energy for everyone! 3x energy for 24 hours! aki fent maradt még go lwl-t keresni, aszem én most nagyon ráállok a zangetsura  remélem így estére lesz több kihívó is , már egy jó ideje csoda ha 50 összejön pedig kb egész nap logolva vagyok (bár xp így is jól jön de a summon semennyit nem fejlődik szinte  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 00:18:17 írta exuslucy »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5676 Dátum: 11 márc 13, 01:25:01 » |
|
Hát nálam az egész napos fentlét kb 35 kihívást eredményezett, no comment. Lw nem esik, sajnos psionic bladet még nem tudom farmolni, 4 kísérletből csak 2 volt sikeres, szóval fury fistet nyomatom. 669fi de semmi. Event team kezd kiakasztani.
Már a 3 genin elérte a 30-as szintet, de nem akar a 9farkú fűbe harapni. Már az elején sokszor fng chouji szánalmasakat üt (kb 150-250 sebzése van és sokszor üt 165 körül) de ha ő nagyot is ütne akkor jön a két balfék jouninom, és ha már
háromszor ütnek, akkor sokat mondtam. Nekem nincs ennyire szerencsém, mert mások már lvl 25-27 ninjákkal is kitolták már? Legközelebb biztosan nem narutora megyek kageban, túl gyenge.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5677 Dátum: 11 márc 13, 07:44:03 » |
|
az LW hamarabb kiesik ha veszek egy konohamaru triot?? és az baj ha scak udon-t vettem meg??? oro és itachi nem sokára huszas levelt elérik deidara és gurennek még kell idő mig huszas szintű lesz de lehet megprobálom kicsivel hamarabb is már a WE 20 pontot ad a BE meg 10 et meg naponta olyan 20-30 kihivom van. Pár küldinél kiirja h "Your ItemFind skill level of 40 did not yield any results" tudom hogy mit jelent ,és az lenne a kérdésem hogy tudom növelni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 07:56:42 írta Ricko14 »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5678 Dátum: 11 márc 13, 09:14:54 » |
|
pl.ha veszel egy kono-triot akkor ugy alapbol 300 körülés ha megveszed neki az 50-es abokat akkor 390+a 200-as abbok ugy kb.500 körül utána a 800-as abbok ugy már elég szép és nem kell anyi idöt rá tölteni,mondjuk én 4 naapja megyek egy lw-re 390-es itemfind-al és nem akarja kidobni(lehet azért mert 0,01% a dobási esélye,de azért már igencsak kidobhatná)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5679 Dátum: 11 márc 13, 09:19:24 » |
|
És ha nincs több hely hogy ninját vegyek ?? szóval megvettem udon-t és igy már 10/10 lett a ninják száma szóval nem lehet több ilyenkor mit csináljak (nem igaz hogy kakashiékat nem lehet eladni :@ pedig ugy volna jó ) most igy várjak mig fel fejlödik udon ? már meg van szerintem megveszem a TEam fejlesztés közül az invertory plust az 10 ninja helyett 20ra viszi fel jó lesz az 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 10:17:56 írta Ricko14 »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #5680 Dátum: 11 márc 13, 10:09:53 » |
|
Ééééééééééééééés olyan 0,03%kal kiütöttem én is a Kyuubit eventen  Amúgy tegnap nem írtam, grat Negritis  Main teammel már "csak" 1000 kell, és resetelhetek is. Mivel most megkapom Sasorit (ha minden igaz) így már csak 700 kell, és végre kezdhetem a hardot 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 10:15:15 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5681 Dátum: 11 márc 13, 12:02:47 » |
|
grat a game kitolásához.ma a 3x-os energia mellet se esik LW,mondjuk miért esne?szoval most ütök LW-t ameddig nem esik,vagy én nem esek össze,ez kétesélyes sajnos,de elöbb fogom én feladni mint hogy az LW-esen pedig akkor mehetnék FNG sanctuary-ba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5682 Dátum: 11 márc 13, 12:19:13 » |
|
Na ez lol volt... A mediumos teamembe megvettem a kono triot hogy megpróbáljam kiszedni a sirens wisht erre : http://noob.hu/2011/03/13/Clipboard01.jpg elsőre... Eventen meg shinigaminál vagyok, azthittem elég lesz ha mindenki 24-es de nem...tolhatom fel őket 26-ra 
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5683 Dátum: 11 márc 13, 13:19:46 » |
|
Végre valahára lement az event.  26. hely csak, de vége. Szóval valaki meg tudná mondani hol van a link hogy az fng-t át tudjam küldeni a main teamhez? Köszi előre is. Jó ez a plusz energy, de lw csak nem akar esni, pedig 0,08% az esély. Bele sem merek gondolni meddig fogok szórakozni a 0,02%-sal, persze csak luck kérdése. Megkaptam Sakura fng-t, csak vissza kellett menni a linkre amivel a legelején összekapcsoltuk a csapatokat. Impora meg forbiddenre sok szerepet szánok a kicsi lánynak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 13:24:24 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5684 Dátum: 11 márc 13, 13:44:26 » |
|
hát figyelj azért szép a 26-odik hely,én kb.ha igy haladok akkor a 200000-at fogom elkapni,mert egyszerüen nem vagyok képes megverni deidarát,LW nem esik pedig már 0,08-ast is probáltam de az se jön,szoval most fejlesztem a kis teamemet azt elkezdem a játékot normálisan mert LW-zni ráérek késöbb is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|