25 jún 06, 11:45:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 376 377 [378] 379 380 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855747 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5655 Dátum: 11 márc 10, 00:09:04 »

Topikot megtaláltam. Nevet Main teammel elsőre lement az uccsó 3 aka tag, naruto team viszont kifogyott energy-ből, szóval holnapig várhatok, hogy megtudjam, mire megyek a peinek ellen. Hát ezzel is megvolnék. Elsőre meglett. Nevet

Így már nyugodt szívvel mehetek zh-ra. Teljes a csapat, kíváncsian várom hogy változni fog-e a kihívások száma, vagy tovább szívok napi 20-30 körül.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 10, 08:45:24 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5656 Dátum: 11 márc 10, 13:23:08 »

nekem jövő héten jönnek a ZHim Nevet sok sikert hozzá

amúgy sztem az a baj h 5kn fent vagy, sokan tuti hogy (hozzám hasonlóan)
csak azt nézik h 3,5-4k között vagy 4-4,5k között legyen akit kihívnak de az nem számít hogy milyen az összetétel (werytas pont a cáfolattal ért egyet) és igazából napközbe van több kihívás

udon sztem olvasta amit tegnap írtam és kiosztott 1,2k ryot Nevet omg!
be is boltoltam 3 FSP-t

hardon vasárnapig próbálom kidobatni a Chaos blade-t (nem könnyű mer ugye water elemű én meg tűzön vok és kono trió kell h legyen elég IF) addig fejlődjenek a ninek is aztán go vissza kyuubira
átpakoltam az LWket és így 0,4 körüli esélyt írt a ganéjosára Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 10, 13:30:14 írta Negritis » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5657 Dátum: 11 márc 10, 13:34:18 »

kinek mi jön be de azt is feigyelembe kell venni és erre mostanában jöttem rá csak... hogy ha van egy 40+ lvles csapatod amit lent tartasz misslottal amivel könnyen fel megy így is 4500  fölé a team... csak kono trioval tudnád lent tartani 4k alatt és semmi ab a jouninoknak... és akkor meg volna a nap 60-90 kihívás. DE kik haívnak ki? lvl20 max lvl30 csapatok szal nagyon gyatra xp... és te is gyatra csapatokat hívnál ki... de ha bent van az egész csapat és max a skillekkel manipulálsz meg 1-2 misslot, hogy úgy rendezd az erőviszonyokat, hogy célzottan fejlesz 1-2 ninját akkor fel mehet a team xpd magasra. kb olyan 5500-6500 között olyan 40-60 kihívás szokott lenni. De ez függ a online idődtől is. NA és ha nyersz és némelyik ninja nem ütött le senkit az is kap 6xpt nem 1-2t. És ha nyersz akkor meg akár 30-40 xpk is mehetnek némeik ninjáknak amit nem látsz alacsony team xpn... és te is kemény csókákat hívsz ki persze így. FH meg azért halad jól meg a többi high seal mert effektívebbek az arenaban..
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5658 Dátum: 11 márc 10, 13:43:16 »

ha tudsz hosszútávon 70-80 kihívásig online lenni akkor nyílván megéri a tényleges 1-2 misslot
de ha kevesebbet akkor sztem 4,5k környékén jó lenni és ott berántani 1-1,5 óra alatt a 100at
nem pedig 20at

és persze az se mind1 hogy xp vagy ryo a fontosabb, nyílván neki már nem kell annyi ryo hanem inkább xp kell
de akkor se értem hogy miért van olyan kevés kihívása(max aktivitás)

mediumon lenyomtam a river countryt jöhet a wind végre, megvettem Bee kage-t de kiderült h elszámoltam magam és bee jounint kell kivennem és helyére gai-t betenni, de ez apróság Nevet
még 316 ryo kell a lefelezéséhez
de ma is már 46 kihívásom volt pedig 2x1 órát voltam online
persze alacsony a win ratem, DE végre 2 ryo jár a vereségért szal lehet jobban haladni Nevet
400asokra is ráfexek lassan meg most má jó lenne ha dobna 1-2 LW-t is 8as a summonom végre

amúgy nem baj h nem értünk egyet :d és mivel gyorsabban haladsz nyílván te vagy közelebb az igazsághoz Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5659 Dátum: 11 márc 10, 14:50:17 »

Én is csak Werytas-t tudom erősíteni. Lehet, hogy csak napi 20-30 kihívó, de még így is több xp jön a ninjákra, mintha 60-90 kihívó lenne. Nekem általában 20xp/ninja szokott lenni (persze ez csak akkor, ha nyerek). Sneak attack-nál meg folyton jóval erősebb team-eket hívok ki és így 40xp/ninja. Pl.: http://www.ninjamanager.com/teams/70476
Viszont amikor én hívok ki team-eket akkor olyanokat szoktam akitől jó xp jön és nagy a valószínűsége, hogy én nyerek. Ugyanis Gobi-t is fejlesztenem kell.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5660 Dátum: 11 márc 10, 17:39:02 »

azért ha tisztán a matekot nézzük akkor :
legyen 30 vs 90 kihívó (ennyi a reális sztem kb)

ugye azt is hozzátehetjük hogy ténylegesen lehet 20-40xp-ket szerezni de nem minden ninnel fent se
számoljunk átlag 30al mindre ehhez jön a W esetén a +6 szóval 36

lent jöjjön 10xp + W esetén +4 szóval 14

ergo 3x több meccs ha beálltál a 4k körüli szintre akkor arányában azonos győzelem szám legyen 50% fent és 40 lent

fent : 36*15+30*15=495 és summonnak 15
lent : 14*36+10*54=1044 és summonnak 36

nyílván nem 500 vs 1050 az arány hanem kb 600 vs 800 csak durvák voltak a becsléseim, de az extra ryo és a summon fejlődés már nagyobb különbséget rejt magába

ha hardon meglenne az autoacceptem akkor közelebbi becslést tudnék mondani, de azért ez se annyira pontatlan bár ki tudja
sneak attacknak meg semmi köze a misslothoz, hiszen ha belegondolsz akkor sneakre visszarakod normálra és egyből tudod úgy csinálni mintha nem lennél ott, csak fel kell mérni az ellenfelek erejét

de mint mondtam az egész azon múlik hogy normálon mennyi kihívód van, lehet hogy 5knál jön a tömeg (easyn hyuugával ez volt) és lehet hogy 4k-n se jön csak 30

az ingázás nem feltétlen lenne hülyeség sztem
szóval 2 nap alatt leviszed magadat 3k-ra aztán 2 nap alatt visszamész 5ra mondjuk

a vicc hogy mediumon a critessel folyamat jönnek a kihívások (és persze töménytelen vereség)

911 wins 2050 losses
30.8% win rate
február 20.a este óta szóval vicces Nevet

ma is már ennyi : About 89 matches received so far today.
Your team is tired! Why? Limit lifted in 12 hours 56 minutes
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5661 Dátum: 11 márc 10, 18:35:32 »

Igen de azt is nézd, hogy 5,5-6,5k xp-nél szinte mindenki kap 20+ xp-t, addig 4k xp-nél max az első jouninig jut el az ellen team-je (nálam nem is fejlődtek, mert a genin-ek bealáztak mindenkit). Magas xp-n mindenki jól fejlődik, még alacsony xp-n (misslot-ba vagy kono team-el) csak azok kapják meg a 14xp-t akit fejlesztesz és sokkal nagyobb az esélye, hogy vesztesz szóval a summon-se fejlődik olyan jól.
Persze mindenkinek más hogy kényelmesebb, de ryo terén mindenképp az alacsony team xp a legjobb megoldás (kono trio + 200-as ab-ok).
Sneak attack-ot meg csak példaként hoztam fel, hogy nem mindig azt kell figyelembe venni, hogy minden áron győzzél Mosolyog.
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5662 Dátum: 11 márc 10, 19:13:20 »

Akatsuki Temple megcsinálva Main TEammel és naruto teammel is Naruto megint átalakult vettem neki egy 800 abbot igy már 201 támadásereje van  Kúl .Most jön az otherworld neki kezdek miután csapatom nagyrésze 20 szintű lesz. Gobi jól fejlődik már 4 szintű  Nyelvesít
Naplózva

Itanashi
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5663 Dátum: 11 márc 10, 19:56:18 »

Áááh végre kész a beginner:D!!!...4napja kezdtem újra és már a 2. országban járok..viszont alig kapok pénzt és meg akarom venni deidarát és majd tobit ha legyőzöm a villám országot. Tudtok segíteni hogy nemtom h fng be yahikót v nagatót rakjam 2.nak??? mert yahikót jobban szeretem deh nagatónak jobb képességei vannak...

Naplózva

"baby lay in my arms, and cuddle me close
soon this will be, just an awful memory
will i ever be able to sleep again?

my angel lie to me
and tell me i'm dreaming"- Alesana - The Curse of the Virgin Canvas
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5664 Dátum: 11 márc 10, 19:58:57 »

Negritis elfelejtetted, hogy azt hogy a valóságban 4k team xpt csak akkor érnék el ha csak karin meg kurenai lenne bent és gy misslot fng meg kono team... és mikor hardon voltam auto accal akkor 4k alatt tartottam a team xp hasonló felállással és max napi 70 kihívó volt a legjobb esetben is.... csak akkor lesz 100+ kihívás ha tök lent vagy... 2k team xp körül... de ott se nagyon mert az alt csapat míg vittem nem volt AA ott de csak napi 80-90 kihívás volt max és kb egész nap online volt az acc.. (valaki mindig beírta a számokat míg gépezett) és az alt csapat csak 20+ lvl volt. szal egy 40+ csapattal megcsinálod akkor grat. Én hardon megtanultam mekkora szívás felhúzni a genineket mert a kono team el vitte a jouninokat de a genineknek nem tud segíteni úgy...
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5665 Dátum: 11 márc 10, 23:30:33 »

Bocs, de lemaradtam a mostani választásnál war-on, pontosabban nem akarta betölteni az oldalt vagy 3-4 percig. Pedig már ráklikkeltem valakire, de persze megint nem töltött, most pedig látom, hogy werytast küldte a default.

Nálam továbbra is szarakodik, pedig neki akarok már állni ladderezni.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 10, 23:34:31 írta dexter6 » Naplózva

exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5666 Dátum: 11 márc 11, 04:41:37 »

nem voltál ezzel egyedül én is épp ladderezni akartam de teljesen beállt az egész nálam vagy 10 percig szenvedt az oldal utána feladtam :(sajnos kabutom kb csak ladderel fejlődik csomószor későn jut eszembe hogy el kéne kezdeni vagy épp így járok mint most...
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5667 Dátum: 11 márc 11, 10:20:23 »

Végül pár rewardot azért el tudtam vinni, de 20 perc alatt nem lehet túl nagyot alkotni.( 3 ninjaval, egyel lehet Nevet ) Elkezdtem lezúzni az összes fngt és fnjt, mivel teljes a csapat, még 1 fng és a teljes fnj sanctuary hátra van, utána még

nibin kívül az összes bijuu, és mehetek vissza lwzni. Nem tudom mivel kezdjem. Psionic bladen és revive armoron kívül más újat nem terveztem, hogy tovább viszek. Viszont ezeket max 1 vagy 2 kono geninnel tudom farmolni. Lehet rámegyek

a zangetsura, így nem lesz disadv.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5668 Dátum: 11 márc 11, 11:06:12 »

werytas azért mondtam h 4-4,knál meg lehet csinálni a napi 100at mer easyn megvolt simán
nálam a probléma majdnem mindig az h a geninek eltápolódnak a jounin-kage meg le van maradva

laci : elég a missloton mindneki kap xp-t csak annyi a dolgod h váltogatod a genineket

amúgy nem mondtam h igazam van, csak 1 opció úgyis az 'élet' igazolja a dolgokat és lehet hogy nekem ez müxik és jól nektek viszont az müxik és jól
az adatokról annyit hogy bármelyik oldal igazát be tudom bizonyítani ugyan azokból a számokból, csupán úgy kell interpretálni az adatokat

grat ricko és itanashi

dex amúgy tőlem meg van vonva hogy csapatot állítsak be? mer egy csomószor fent vagyok látom h default dolgozik és bután, de hiába állítanám semmi sem történik
nem gond ha igen mer akkor nem is próbálkozok

eventen nincs siker eddig

mediumon nem esik az lw

hardon se sikerült lenyomni a kyuubit
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5669 Dátum: 11 márc 11, 11:20:41 »

Hát ezek szerin bizonyos rangtól tudod beállítani, azt hiszem én most kaptam meg ezt a jogot extremen, de nem biztos. Valaki viszont kivehetné rtkIII csapatot defaultból, ryo gyűjtést nyom és fölöslegesen megy el csata olyankor, de a

nagyobb baj az, hogy 5 pontot visz el. Most is uccsó harc lehetne, de csak 3 pont maradt, így csak arany csapatot tudok küldeni, az ellenfél meg vörös rókát, utána meg ace fighton már kimidorit is tudják használni ha jól láttam.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 376 377 [378] 379 380 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins