azért ha tisztán a matekot nézzük akkor :
legyen 30 vs 90 kihívó (ennyi a reális sztem kb)
ugye azt is hozzátehetjük hogy ténylegesen lehet 20-40xp-ket szerezni de nem minden ninnel fent se
számoljunk átlag 30al mindre ehhez jön a W esetén a +6 szóval 36
lent jöjjön 10xp + W esetén +4 szóval 14
ergo 3x több meccs ha beálltál a 4k körüli szintre akkor arányában azonos győzelem szám legyen 50% fent és 40 lent
fent : 36*15+30*15=495 és summonnak 15
lent : 14*36+10*54=1044 és summonnak 36
nyílván nem 500 vs 1050 az arány hanem kb 600 vs 800 csak durvák voltak a becsléseim, de az extra ryo és a summon fejlődés már nagyobb különbséget rejt magába
ha hardon meglenne az autoacceptem akkor közelebbi becslést tudnék mondani, de azért ez se annyira pontatlan bár ki tudja
sneak attacknak meg semmi köze a misslothoz, hiszen ha belegondolsz akkor sneakre visszarakod normálra és egyből tudod úgy csinálni mintha nem lennél ott, csak fel kell mérni az ellenfelek erejét
de mint mondtam az egész azon múlik hogy normálon mennyi kihívód van, lehet hogy 5knál jön a tömeg (easyn hyuugával ez volt) és lehet hogy 4k-n se jön csak 30
az ingázás nem feltétlen lenne hülyeség sztem
szóval 2 nap alatt leviszed magadat 3k-ra aztán 2 nap alatt visszamész 5ra mondjuk
a vicc hogy mediumon a critessel folyamat jönnek a kihívások (és persze töménytelen vereség)
911 wins 2050 losses
30.8% win rate
február 20.a este óta szóval vicces

ma is már ennyi : About 89 matches received so far today.
Your team is tired! Why? Limit lifted in 12 hours 56 minutes