25 jún 14, 09:50:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 372 373 [374] 375 376 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 866158 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #5595 Dátum: 11 feb 27, 10:09:42 »

Hála a jó égnek sikerült legyőznöm a Kyuubit mediumon! Nevet Viszont időzítés szempontjából eltoltam, mert ha most resetelek, akkor a Sasorim, ami eventről jön, nem lesz elég nagy szintű...
Amúgy Dexter: neked hány kihívód van eventen? csak mert látom misslotozol, és a ninjáid szintjéből ítélve több kihívásból "gazdálkodsz" mint én Nevet
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5596 Dátum: 11 feb 27, 12:43:44 »

Grat hozzá. ~33lvl-es team + 9lvl SD. Akkor kb én is erre számítok majd. Viszont azt megkérdezném, hogy kinek mennyi +stat-ot vettél.

Végre a genin-ek elérték a 30lvl-t. De még kell legalább 1 hét (hanem több) mire Chiyo is eléri. Az a baj, hogy alig van kihívás (napi 30-40) és ezek többsége vereség és így alig fejlődik a Gobi.
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5597 Dátum: 11 feb 27, 13:00:11 »

laci1005 lenne egy kérdésem te hanyas szintű ninjákkal  tudtad legyőzni a Gobit ?? mert már nagyon kéne  Kúl na megvettem Oro-nak a 400-as Abbját most Dei lesz következő akinek megveszem a 400as abbját már nem kell sok 60 valamennyi Ryo
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5598 Dátum: 11 feb 27, 13:07:24 »

bijuu summonoknál sok füg inkább az elementektől nem a szintektől. Amúgy dex elég nagy problema az, hogy nem tudok semmit haladni mert így igen unalmas foglalkozni vele ritkán nézek rá is így nem sűrűn van beírva az ellenörző szám, így kevés a kihívó is :S 30-55 között szokott mozogni...
Naplózva

DarkMagich
Újonc
*

nyúúú >.<

« Válasz #5599 Dátum: 11 feb 27, 16:07:14 »

Sziasztok.

Szeretnék egy kis helpet kérni >.<# Most a lightning countrynál tartok a teknősnél. A csapatomba van egy 5-ös Sakura tűzelemmel,5-ös Naruto szél elemmel,3-mas Shigure föld elemmel,6-os Sasuke villám elemmel és egy 6-os Kakashi villámmal. Akárhogy variálok mindig lecsap a teki  smirksweat Szóval van valami tipp ami segíthet?

Előre is kössz
Naplózva

Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com</
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #5600 Dátum: 11 feb 27, 17:33:41 »

Neked is csak azt tudom mondani hogy le kell cserélni az embereidet. Shigure még viccnek is rossz, a legelején még elmegy de utána esélytelen és a többiekre is ez a sor vár. Ajánlott egy Battle Arenaban legyőzött genin beszerzése ( amik kb. 250-300-ba kerülnek+ chakra felezés) ezekből talán Ino, Sakura, Chouji, Lee a legjobb. Esetleg vehetsz egy új Jounint is Pl. Zabuza, Crazy Medic Kabuto, Vagy valamilyen akatsukis (csak ne Sasori) a legjobb, ők már elérhetőek és erősek. Ha ezután sem megy akkor fejlődés és 200-as abilityk beszerzése.

Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5601 Dátum: 11 feb 27, 17:58:19 »

Laci: Kakashimnak volt egyedül 4 ab véve, a többieknek 3-3, sajnos elrontottam az FNG választást (mármint azzal, hogy Kakashit tartottam meg Orochimaru helyett), szerintem neked nem fog ennyi kelleni.
Naplózva
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #5602 Dátum: 11 feb 27, 18:03:37 »

minden kezdőnek nagyon ajánlom az első 50 oldalt, mert minden kezdő ilyen dolgokat ír mostanában hogy mit csináljon a gyenge csapatával, és már kaze is többször leírta szinte ugyanazt (pl az előző oldalon :Đ)...amikor nekem írták én visszanéztem, ha meg nekem megy, akkor másoknak is, köszi

hardon már néhány föld FNJ-t el tudok verni, eventen megvan minden 400-as, de haladás még nem nagyon történt
megint elkezdtem coma puncherre vadászni, most river hamarabb meglett, remélem most kiesik, ha nem akkor hardos fegyók
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5603 Dátum: 11 feb 28, 00:21:29 »

Eventen általában 20-30 kihívás hét közben, hétvégén többet vagyok gép előtt, így több jön 40-50 körül. Most 47-nél tartok, de szinte egész nap gép előtt voltam. Main-nél ugyanez a gondom. Alig van kihívásom hét közben és a saját ener-

gy nagy része is vereséggel végződik, szóval rohadt lassú a fejlődésük. Eventen chouji és shuukaku azért halad olyan szépen, mert egy csomó xp jön a ladderből. Lila rókán vagyok és 4-5 reward jön naponta többnyire. Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
oklac98
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5604 Dátum: 11 feb 28, 21:50:49 »

Én megakadtam a karakura castle 2-nél :S Már egyből az anbuk leütnek.A karaktereim a képen láthatóak

Előre is köszi az infót

Olvasd el kérlek a fórumszabályzatot. Itt meg is teheted. A továbbiakban minden hozzászólásodat törlöm ami nem felel meg annak.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 28, 22:26:35 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5605 Dátum: 11 feb 28, 22:00:53 »

oklac tudod mik a forbidden ninják?
azokat üsd le és válassz egyet magadnak

Gait cseréld le vmi táposabb jouninra
és vegyél 50-200-400as abilityket
ha ezek mind megvannak akkor 15-17es ninekkel verned kell karakurát, sőt akár többet is
summonnál majd próbálj a Gobira rámenni

Nem dupla töröltem közüle. Modi.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 28, 23:26:24 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5606 Dátum: 11 feb 28, 22:54:17 »

ha tudod mi az a hibrid csapat megéri
bár az abjai nem a legjobbak

biztos van másik szeles amit szintén le tudsz verni
gaara-shikamaru pl
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5607 Dátum: 11 márc 01, 13:36:32 »

Na végre megszereztem a Gobit  Kúl csak van kis bökkenő 30 ch a Gobi felezve is 15 ch ahhoz hogy betegyem kell még 11 ch hogy betegyem kikell venni egy emberem vagy inkább csináljam meg karakurát a Gobi nélkül vagy valami ötlet hogy tehetném be a Gobit?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5608 Dátum: 11 márc 01, 14:20:50 »

@ricko
hát én azt javaslom hogy vagy próbáld meg kivinni gobi nélkül, vagy oro/lee helyett tedd be az alap genined transmigration után és tápold a gobit, mind2 működhet(2. talán még jobb is) bár lehet hogy úgy sincs elég ch-d
szal próbáld meg nélküle akkor Nevet
egyébként vegyél meg minden 50-200-400ast és menni fog ahogy nézem sok hiányzik közülük
meg dei-guren legyen lvl15 körüli szóval azt meg kell várni Nevet

eventen átmentem full misslot felállásra és úgy is tartom a dolgokat amíg oro nem lesz 21es, rühellem a shinigamit, megint azzal szívok a legtöbbet

mediumon 3-4 napja szivat kakuzu, de sebaj naruto one tail már megvan, most spórolok bee jouninra, earth country után be is fér, ahogy nézegettem egyedül az új fng nem fér be karakura leveréséig, de legalább az 5ből 6 már fejlődni fog akkor

hardon sajnos továbbra sincs haladás, guren-chiyo lassan fejlődik mindjá megeszem a kefét a hülyeségemért hogy még nincs AA-m velük,de sebaj jobb később mint soha ugyebár, ha végre lenyomtam akkor rámegyek most már
megint ráállok a kono trióra hogy jobban haladjanak a high class ninjeim
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5609 Dátum: 11 márc 01, 16:06:10 »

Kösz Negritis akkor még sok pénzt kell össze szednem amugy láttam ilyen 800 abbokat azokat mikor vehetem meg?? ja és hogy LW ket melyik az a szint ahol sok van ? mert én még egyet se találtam  Szomorú pedig tök jó volna valami Tornado Edge vagy Luna Sword . Most csomot sneak attackolok és meg kell hogy mondjam Itachi nagyon jól fejlődik 2 naponta lép egy szintet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 01, 16:08:56 írta Ricko14 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 372 373 [374] 375 376 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins