Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5565 Dátum: 11 feb 20, 22:22:55 » |
|
nah hyuugával átmentem végre mediumra és megvan a ch+ is amúgy a sealt az elején kell eldöntened mer ugye 4 szintenként tudsz haladni 1et ha reroll/crit nint akarsz akkor low seal javallot ha immunosat akkor high seal hybrid teamnél van ugye az hogy az alapból rerollos nint felviszed high sealre de azt valaki olyan magyarázhatja el aki jobban ért hozzá eventen pont jókor jött a 200 energy :d így van pár extra kihívásom  már csak 1300 ryo megy itemekre  sasuke kap egy 800ast meg egy robustot még a többi ryo meg mehet statokra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 22:59:42 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5566 Dátum: 11 feb 20, 23:24:41 » |
|
És értelemszerűen egy 14 seales ninját ne kezdj el lowra vinni, vagy egy ötöset highra. Aki 9-en van annál kell eldöntened inkább, aki annál magasabbon az highnak jó, aki alacsonyabbon az lownak. Guurent én lowra raknám ha már megveszed. Amúgy a Dupla energy miatt szerintem pont hogy nem számít az a 200 ryo de ő tudja. A campernek jó ez hülyeség, addigra úgyse lesz sok kihívása, ha full teammel megy, és akkor már misslot vagy kono csapattal menne, amihez Oro vagy Chiyo sokkal jobb. Szerk: Vitatkozni meg jó dolog, nem kell meghökkeni ha valamiben nem értünk egyet. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 23:25:41 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5567 Dátum: 11 feb 21, 06:43:40 » |
|
egyetértek azzal hogy oro-chiyo hasznosabb az elején, viszont miután kivitte akkor már nem és ha a 2 közül választja valamelyiket mint kage-ja akkor már inkább SD summon mintsem gobi és legyen egy full reroll team, és simán Oro, hiszt akkor 2x is bejön a kombója gurennal
amúgy a vitatkozással nincs gond, csak nem szeretem ha lekezelően beszélnek velem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cech19960320
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5568 Dátum: 11 feb 21, 13:48:33 » |
|
helotok. már elég régen írtam. Most nagyon ki fogtok röhögni a kérdésem miatt  . Az lenne, hogy már egy ideje próbálok LW-ket iszedni, de még semmi nem jött. Most pl. a Dragonbone-t akarom kiszedni. Kono team bent van, és minden World Energymet a Battle Arenában lévő King of the Hill-re nyomom. Rosszul csinálok vmit? Vmi tipp?? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5569 Dátum: 11 feb 21, 14:36:28 » |
|
Tökéletesen csinálod, minden a szerencsén múlik, van olyan, ami kiesik egyből, van ami egy hónap múlva fog csak. Közben azért néha csinál mást is a teammel. Én levertem a Gobit az első csapattal, meg is vettem de még nem fér be, ahogy a második csapatnak sem. Eventen Karakura közepén vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5570 Dátum: 11 feb 21, 15:12:52 » |
|
nem kicsit vagyok szarul, francos bölcsességfog amúgy igen az LW-k sajnos csak a mázlin múlnak fórumon írták néhányan hogy pl a Luna Sword, Murasame és hasonlókat 2-3 hónap alatt se bírták kiütni pedig itemfindes summon+konotrió+ebisu ha nem sikerül, ne csüggedj próbálj tovább haladni, ha nem megy próbálj kidobni másik LW-t eventen már a Yondaime ellen megyek mediumon kb 1,5 óra alatt összejött bő 100 kihívás  vicces így az elején sztem nem fogok sietni semmivel, inkább misslotozok már az elején csak jöjjön a kihívás+xp 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5571 Dátum: 11 feb 21, 17:06:33 » |
|
Na megszereztem Guren-t be is tettem ch felezésel és még maradt 14 Ch ,már majdnem kész van River Country-ba az utolsó küldi Konan-t azt mindig legyőzőm Pain -nek 1/3 vagy fél élete megmarad szóval még gyúrni kell a csapatomat de utána jön még a nehéz része 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #5572 Dátum: 11 feb 21, 17:50:27 » |
|
Lehet, hogy már kérdeztem , de nem rémlik a válasz. Extremen kb hányas szintű ninjak kellenek, hogy az akatsuki templomot le tudjam zúzni? 30+ kell, vagy van némi esély alacsonyabbal is? Már szeretném látni a végleges csapatot, de nem akarok WE-t pazarolni, ha egy mód van rá? Szóval hogy haladtok extremen? Aki átvitte a templomot megsúghatná, hogy kb mekkora szint kellett neki. Még egy kérdés: aka templomban hogyan lehet lwzni? 1-2 if-es cucc és reménykedni hogy fortuna melléd szegődik? Kono trio ne hiszem hogy belefér, vagy max 45+ körül, de akkor már nem ezzel akarok időzni. Kihívás továbbra is 30-40 körül max, szombaton volt 80 körül, de akkor kb egész nap a gép előtt voltam. Main-nel is misslotozni kéne? Az beválik rendesen? Eventen több kihívás jön, de nem vagyok biztos, hogy csak a misslot miatt. Szívesen fogadnék néhány véleményt fejlődés ügyben. Eventen amúgy nem is próbáltam haladni egy ideje. Előbb összeszedem az uccsó 800as abot és egy fsp-t deidaranak. Utána meglátom mire lesz elég. Ellőttem 60 WE-t de csak konanon tudtam átszenvedni magam. Vissza a crying spearhez meg szintezni, bár kezd rohadtul unalmassá válni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 21, 17:59:08 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
 |
« Válasz #5573 Dátum: 11 feb 21, 19:29:38 » |
|
Dex sztem egyedűl én toltam ki az aka templomot. És több probléma volt oda úton mint a painekkel amúgy.... Ha jól emlékszem akkor 33+ már elfogadható kategória neki.. LWk közül csak a Revive armorral próbálkoztam mikor unatkoztam 2konoval kb 15ből csak 1x nem verte le... De a moonchasert vadászom már naaaagyon rég.... Ha meg lesz akkor fogok akatemplomos lwkre menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5574 Dátum: 11 feb 21, 20:00:55 » |
|
Háhá! Végre történt is esemény!  Először is: már csak Pein állja utamat, de az nagyon. Naruto már négyfarkú lett, és találtam velük egy tonna sok mindent, lehetett fejlesztgetni is rendesen. Gai szépen fejlődgetett, Hana föld elemet kapott, így tudtam kicsit előrébb vánszorogni  Jól zártam a napot, most megint 2 hét szenvedés jön (hülye) Pein miatt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #5575 Dátum: 11 feb 22, 00:08:27 » |
|
Köszi Werytas a választ, szóval még egy darabig szívhatok. 33+ azzal el leszek egy darabig. Ma eddig kemény 10 kihívásom volt main teammel.  Talán ez volt a legrosszabb eddig extremen. Egyszer minden rekor megdől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5576 Dátum: 11 feb 23, 13:28:07 » |
|
eventen lassan meglesz minden 800as, picit elakadtam ryoban mivel ölég sok sneak attackot toltam de inkább defendelek most míg meglesz a maradék 800as +2 robust nunchaku basherrel megnéztem beginneren már 0,1% körüli esélyem lenne  közbe meg is van a 800as  mediumon a naruto teamem miatt nem haladok most épp  mer nem bírnak zetsuval de sebaj lassan mind3 fng-m lvl10es lesz  megvettem Drunken lee-t hogy jobban haladjak, de nem feleztem le mer felesleges, hiszen így is befér, és kaget sokáig nem fogok venni majd arany*-on kb d lehet hogy karakura után még nem döntöttem hardon kb semmi haladás, de chiyo és guren fejlődik kyuubit nem bántom hisz messze vagyok tőle mint makó jeruzsálemtől, de legalább már a kapujába vagyok, ez boldogít csak az nem hogy lepatannék róla simán 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 23, 13:46:44 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5577 Dátum: 11 feb 23, 13:57:56 » |
|
A geninek szépen közelítenek a 30lvl felé. A jouninok is elég jól haladnak csak Chiyo kap kevés xp-t, viszont ezt ellensúlyozza amit az LW keresésnél kap. Addig nem is próbálkozok Otherworld-be, ameddig mindenki túl nem halad 31lvl-en (kell a shinigami végett). Közbe már mindenkinek megvan a +stat. Most már csak a genineknek veszek (talán még a két jounin kap egyet-egyet).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itanashi
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5578 Dátum: 11 feb 23, 19:24:53 » |
|
Nah most vettem meg az item huntert és nemtom h...áll kiirja h kinek mien fegyvere van v vmi hasonló...azt hol látom??? csk akkor h ha harcolok vkivel??? segítsketek köszi:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 23, 19:32:16 írta Itanashi »
|
Naplózva
|
 Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com! "baby lay in my arms, and cuddle me close soon this will be, just an awful memory will i ever be able to sleep again? my angel lie to me and tell me i'm dreaming"- Alesana - The Curse of the Virgin Canvas
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #5579 Dátum: 11 feb 23, 19:56:09 » |
|
Itanashi Az item hunter az akkor mutatja hogy milyen Lw-t Szerezhetsz Egy kis If-el No meg szerencsével.Na Végre megvettem itachinak a 800as abot Természetesen dobott a kagémon de még nem elég erős hogy levigyem nindaime életét.Na és Mivel Az sd nem fér be A Nibiihez meg lusta vagyok ezér a csapi summonja a piranha lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 23, 20:04:55 írta A Sokadik »
|
Naplózva
|
|
|
|
|