25 jún 07, 08:39:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 369 370 [371] 372 373 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 856679 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Ricko14
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5550 Dátum: 11 feb 20, 07:47:52 »

Szerintetek ez jó ötlet: Megveszem Deidarát eladom Oro-t+Ablity és berakom Demon Brotherseket Genin helyre (amig nem tok egy FNG szerezni v valami jó gennint) és jouninnak megy Deidara?? mert ha eladnám a Demon BRo-kat nem férne be Deidara még ch felezéssel se Neeem vagy még a Kage ch felezésével beférne
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 07:57:16 írta Ricko14 » Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #5551 Dátum: 11 feb 20, 08:23:07 »

Hát szerintem jó lesz.http://www.ninjamanager.com/teams/195643 rekordot döntött a legkissebb team xp-vel rendelkező játékos.Na beginneren még nem feleztem le itachit.De Hamarosan kész lesz a beginner és végre  megyek easy-re. EDIT: Vörös róka forbiddenen http://www.ninjamanager.com/teams/14148. Szerintem jó ötlet.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 12:07:06 írta A Sokadik » Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5552 Dátum: 11 feb 20, 08:30:06 »

Akkor vegyem-e meg  Deidara-t Orochimaru helyére ??? vagy inkább Kage ch felezés ?  már csak a Deidara-ra kérdésre kéne válasz , meg  eszembe jutott szvsz egy jobb ötlet Megvenném CS2 KImimarot Oro helyére és Demon Bro-k helyére Deidara Ez JÓ??
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 11:50:48 írta Ricko14 » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5553 Dátum: 11 feb 20, 14:23:55 »

Kimimarot ne vedd meg, mert gyenge. Ha Deidarát veszed meg, akkor mellé Zabuzát ajánlom. De amúgy FNG-BA Lee- BA Oro- Dei-Zabuza- Nidaime-Spirit Dragon/Gobi szerintem belefér a chakrába, és nem kell eladni csak a démon tesóidat, de őket mindenképpen.
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5554 Dátum: 11 feb 20, 14:53:43 »

De az nem lesz jó most 68 ch használ a csapat a 90ből szóval van 22 plusz ha eladom Demon Bro-t 6 ch jával akkor 28ch lesz. Megveszem Dei, Zabuza-t akkor ch felezés után is 33 ch kéne  Neeem szóval akkor még valahogy nyerni kéne 5 ch (mindenki le van felezve) JÓ HIR legyőztem az első FNG -t Itachi de hol kell betenni a csapatomba mindenhol néztem és nincs ott:S pls segitség
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 16:29:59 írta Ricko14 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5555 Dátum: 11 feb 20, 16:37:30 »

levertél már minden falut? amíg nem történt meg addig sehol Nevet
utánna pedig bijuu island/forbidden ninjas
amúgy grata hogy lecsaptad itachit Nevet ölég táp cucc az tuti

egyéként nemtom má mé lenne CS2 kimi gyenge de mind1, csak ő nem world map nin hanem arena
attól még ölég táp az nem kell aggódni
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 16:43:34 írta Negritis » Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5556 Dátum: 11 feb 20, 16:43:08 »

A River Country után vége van a faluknak vagy még a  Akatsuki temple és a Karakura kastély annak számit ?? Legalább igy megoldodott a CH kérdés Itachi megy oro helyére Demon Bro-k őket eladom és lesz egy erős Deidara  Pontosan remélem igy jó lesz a csapat Nyelvesít
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5557 Dátum: 11 feb 20, 17:51:42 »

még annyi hogy én tuti nem Zabuzát hanem Gurent javasolnám, jóval olcsóbb ryo ügyileg
amúgy akkor végeztél a falukkal, ha megjelenik Karakura
és akkor tudod kivenni az FNG-t is
a helyedbe egy Oro-FNG-Lee-Dei-Guren-Nidaime+gobi
aztán ha akarod nidaimet lecseréled amint van helyed mondjuk Hanzou-ra
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5558 Dátum: 11 feb 20, 18:01:43 »

Igen sztem jobb a tied Negritis mer Oro kombozik Guren-nel Zabuza meg nem minimum venni kéne még valakit mellé akkor szerintem a csapatom : Oro -Lee - FNG -Deidara -Guren -Nindaime - Gobi sztem ez már tök jó csapat igy már megállja a helyét Mosolyog
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5559 Dátum: 11 feb 20, 18:34:41 »

Hát nekem mindegy, te fogsz tovább maradni begineren. Guuren jobb mint Zabuza? Ez elég merész kijelentés volt Negritis. Az a 100 Ryo nem mindegy? A kombók többsége meg nem ér semmit, ez mindenki tudja. Azt már meg sem kérdezem, hogy miért a 70 Chakrás, rossz abbos Hanzout ajánlod szegénynek.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5560 Dátum: 11 feb 20, 19:00:24 »

A legjobb team amit kilehet hozni(szerintem): Lee(HS)- FNG(HS)- Oro(LS)- Dei(LS)- Zabuza(LS)- Ebizou(HS)- Gobi
És ez pontosan így van a kombók többsége semmit se ér, egyedül az immun-os kombók a jók. Érnek valamit még az elején, de 5% reroll (Oro-Guren) nem fog semmit se dobni a team-en.
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5561 Dátum: 11 feb 20, 19:07:10 »

De még csak egy embert tudnék betenni mivel a chakra nem engedi mint már irtam 33 kéne (zabuza és Dei-el ) erre tud valaki megoldást ?? vagy vigyem végig a River COuntry-t és utána tegyem be Zabuzát és Deidarat mert akkor már belehet?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5562 Dátum: 11 feb 20, 19:10:20 »

hát figyelj tai-nin 1,4+5,1 v 1,6+6 sta pedig 0,8 v 1,2
30 vagy 28 alap chakra
400+200 v 264+220 ryo ami kezdőknek nagyon nem mind1

Hanzounak a 800asa gyengébb ezt aláírom, de a többi elég jó
és azért őt javasoltam mivel 70 charáér 3,4+5,1 ami azért nem jellemző és viszonylag olcsóbb is
hidant is javasolhattam volna mint ilyen kage-t de ugyanaz a baj vele mint hanzouval
viszont ha kivitte a kyuubit akkor pedig hanzou jobb mint a többi mer campelned kell az upgradek miatt ahhoz pedig az immun atom táp!
és mivel Gobit akar ezért nem Oro Kaget javasoltam hisz akkor inkább reroll csapat kell neki hisz majdnem a teljes csapata rerollos az esetben csak lee lóg ki a sorból az az 5% reroll amúgy pont jó neki olyan téren hogy komepnzálja a 3 seal különbséget picit
amúgy nem hinném hogy emiatt maradna tovább beginneren szimplán azért mer kezdő még, ha most beletanul és megvesz mindent akkor easyn már sokkal jobban és könnyebben fog haladni
máshogy gondolkozunk, más a véleményünk ez nem baj ő is több szögből látja emiatt a dolgokat
nem szeretnék vitatkozni ezért itt .
-
a kombók közül igen az immunosok táposak kimi, vagy naruto-sasuke
de a haku-zabuza is ölég erős és 5%reroll nem tűnik soknak, de számít az
-

hyuugával már 'csak' 67 ryo kell hogy megvegyem a ch+t és lóduljak tovább mediumra
az a gondom hogy FNG-FNG-FNG-Bee-Guren-Bee-Rinnegan Bird pont nem fér be mer ez 114 ch és mediumra 113 van ölég idegesítő
ez a pár ötletem van :
1. alap taios jounint levinni LSre (kimi vagy gai pl)
2. FNG helyett trans genin
3. one tail naruto guren helyett
4. nem rinnegan bird summon, hanem hachibi

szvsz a 3.as a legjobb megoldás, vélemények?
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 19:26:00 írta Negritis » Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #5563 Dátum: 11 feb 20, 19:26:47 »

Sziasztok, segítség kellene! Hogyan tudok a Naruto teamnek venni bármilyen itemet? Ugyan is múltkor sikerült már, de most viszont nem tudom hogy kell, elfelejtettem. ikszdé És kellene, hogy valahogy tovább jussak az aka templomon velük. Köszönöm szépen előre is. Mosolyog
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5564 Dátum: 11 feb 20, 19:52:44 »

Naruto teamnek a Bijuu Island és azon belül Items and Ablities és ott Item ott vehetsz cuccokat a Naruto csapatnak azt hiszem még is Gurent veszem  meg Jouninnak és  lenne egy kérdésem a ninjáknak honnan tudjam h Magas seal v alacsony seal kell?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 369 370 [371] 372 373 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins