25 jún 14, 22:19:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 371 372 [373] 374 375 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 867153 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5580 Dátum: 11 feb 24, 00:33:40 »

Eventen eljutottam a shinigamiig, de deidara lvl 20, szóval miatta bebuktam. Várhatok amíg szintet lép, addigra viszont shuukaku eléri a lvl 25-öt. Main lassan fejlődget. Lvl 32 után kiveszem beet és fnj kisamet felfejlesztem, hogy ne maradjon le. Lw nem esik.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5581 Dátum: 11 feb 24, 14:04:23 »

Na Deidara megvéve és sikeren megfelezve a ch ja is  Pontosan most beraktam a csapatba és fejlesztgetem minél magasabb szintre és körülbelül amikor Deidara 5 szintű lesz a Main Teammel megprobálom ujra a Gobit,Pain és KOnan elleni harcom hátha sikerül  Mosolyog
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5582 Dátum: 11 feb 24, 16:13:41 »

most h végre 30 felé sikerült hoznom a genineket neki estem AT-nek és elég lazán átmentem rajta de a Peinek még mindig nagy falatnak bizonyulnak  Hmm... messze vagyok még tőle de remélem kapok egy kis isteni közbe avatkozást Nevet Nyelvesít
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5583 Dátum: 11 feb 25, 12:46:14 »

Na River Country pipa kilöve. Most Dei 3 szintű Guren 2 szintű és betettem Itachi FNG -t rányomtam a 40stat pontot . Gyüjtök a Tsukoyomira ha meglesz veszek egy Metal Nunchakut és odaadom v 2.dik hokagenak v Rock Leenek  Nyelvesít utána jöhet a Gobi
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5584 Dátum: 11 feb 25, 13:13:01 »

Semmit ne vegyél csak a 400-as ab-okat. Utána meg gyűjtsd a ryo-t a 800-asokra.

Egy LW-se akar kiesni... Mondjuk ameddig Chiyo el nem éri a 31lvl-t addig ráérek szórakozni. FNG Kankuro-nak már megvettem a 2. +stat-ját.

FM-on, ha minden igaz akkor már 3 ember vörös róka (Mario, FH, Eugen). Kíváncsi vagyok, hogy FH vagy Mario viszi ki hamarabb.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #5585 Dátum: 11 feb 25, 20:02:33 »

jah beginneren itemnek kb. csak robust nunchaku vagy fresh soldier pill érdemes, nekem beginneren csak az előbbiből volt 3, és egy csomó ab...az a lényeg

laci szerintem nem kellene annyit LWzned, megvan a 3 cuccos elég az, inkább a summonod lehetne magasabb szintű, vedd meg a hiányzó itemeket közbe meg sneak attackoljál, pl nekem 12-es volt a gobim és 6 LW-m volt

amm nekem se esik semmi most main gauchet vadászom egy hete, FNJ Lee-vel eddig meg vagyok elégedve, most már critel 200 felett is :Đ

eventen hogy ti hova haladtok? ikszdé anbuknál vok karakurában reménytelenül, még kell 2 400-as utána talán...
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 25, 20:07:41 írta grandpa666 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5586 Dátum: 11 feb 25, 20:08:12 »

Akkor inkább ráállok a summon-ra. Már "csak" 2 fsp kell (vagyis 1,5, mert van 300 ryo-m). Sneak-elek akkor kb 1 hét és mindenki 31lvl fölött lesz.
Event-et én abba hagytam. Nagyon le voltam maradva tőletek, még a 2. FNG-m se volt meg. Majd a következőn újra megpróbálom Mosolyog .
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5587 Dátum: 11 feb 26, 08:13:57 »

eventen én a hokage quartettnél járok épp

hardon Guren már 31es de 37 alatt esélytelen a dolog, ha addig a többiek is lépnek 2 szintet akkor jó lesz

mediumon viszont szépek haladok, megvan a 2. falu is és a 3. se lesz húú de nehéz mivel tele vagyok villámmal Nevet szal gyorsan átszaladok rajta hogy legyen helyem, megvan már a Nin-Hounds mer otherworldig ezzel tolom
úgyis Rinnegan Birdsom lesz akkor legalább az LW-zést könnyítem meg magamnak azzal hogy olyan summonnal tolom
tudom hogy ez lassít de sebaj, talán megéri
ryo birdhöz nincs kedvem mer összes upgrade megvan, kihívások jönnek szépen
nincs bőség zavara, de megszorulva se vagyok azért
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5588 Dátum: 11 feb 26, 09:43:34 »

szeretném a segitségeteket kérni
most vagyok ma wind countryban(de elöte kilötem a firet és a rivert)
a csapatom:9-es sasuke tüz elemel
9-es naruto szél elemel
5-ös shikamaru szél elemel
11-es kakashi villám elemel
9-es chouji apja föld elemel
5-ös gamakichi
hogy tudom igy megcsinálni a wind country-t?csak mert a második ellenfélnél nem tudok tovább menni
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #5589 Dátum: 11 feb 26, 14:04:41 »

Úgy hogy jobb embereket veszel pl. a végső csapatodba kevés lesz mindegyik embered mert ezek a legolcsóbb és leggyengébb karakterek. Vegyél Battle Arenaban látott Genint pl. ba chouji, ba lee vagy ba sakura, ba ino (csak egyet) és egy jobb Jounint pl Zabuza, Konan, Crazy Medic Kabuto.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5590 Dátum: 11 feb 26, 17:23:48 »

vicces.... event csapimat meghívták egy klánba!  ikszdé ikszdé nézem mondom WTF!? Nevet werytas neked a geninjeid mien szinten áltak amikor kivitted AT-t?? me nállam oro , FNJ ita és sasori van megfelelő szinten ahhoz h lecsapjanak egy fejet, de a többiek még gyenguszok...
Naplózva

csonti20
Újonc
*

« Válasz #5591 Dátum: 11 feb 26, 18:44:22 »

Üdv mindenkinek

Először is kösz a felvételt a klánba.2009 nyár után abbahagytam a gamet és most 1 hete jöttem vissza.Jelenlegi célom végigtolni az easy módot utána lw-ket keresni.Sok új dolgot adtak a játékhoz (pl. klánrendszer Nevet) szal szívesen fogadok minden tanácsot.Köszi előre is.
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #5592 Dátum: 11 feb 26, 19:53:28 »

Két soros szabály van a témában, ami két egész sort jelent kérlek tartsad be TheNineTales. És én nem a sima Sakurára gondoltam hanem arra ami ellen a Battle Arenaban küzdöttél és utána lehet megvenni. Bár nekem ugye mindegy ki meddig sz_rakodik az adott szinten...
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5593 Dátum: 11 feb 27, 00:25:20 »

Dante nekem az elementek is bevoltak lőve vagy legalább is úgy, hogy nem legyen nekik advance és 30+ voltak kb erre emlékszem... De ne feled nekem alapból táposak voltak statokkal...

Amúgy totál kiábrándító közel 2 hónap után se esik a moonchaser az akatemplében meg csak az első ellenfélre vagyok elég 2 konoval... de ott se jön semmi. Az otherworldon meg nem tok haladni 6500hps ellenfél ellen...
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 27, 00:26:43 írta werytas » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5594 Dátum: 11 feb 27, 02:41:42 »

Szívesen lennének ilyen problémáim, hogy otherworld-on nem tudnék haladni. Nevet Fngk elérték a lvl 30at, de még tápolom őket legalább addig, amíg kisame eléri a lvl 32-t. Eventen eljutottam a végére, de a basherrel folytatott konzultáció hatá-

sára nem próbáltam meg. Csak 4400 sebzést tudok max, és 4900 kell, szóval nem is értem hogy azok a csapatok, akik kivitték már az eventet hogy a rákban tudták lvl 24-27-es ninjakkal megcsinálni. Táposabb summonjuk volt, de ennyivel?

Pedig chouji ba elérte a 30-as szintet, naruto viszont nagyon lemaradt.   
Naplózva

Oldalak: 1 ... 371 372 [373] 374 375 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins