Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3390 Dátum: 10 szep 16, 12:32:57 » |
|
Hát ez a játék szerintem a Naruto Uzumaki Chronicles 2 psp-n és shippuden átirattal. Hát az biztos hogy nem jobb mint az accel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #3391 Dátum: 10 szep 18, 15:10:12 » |
|
néztem róla viideokat.... hát igen ez ilyen egyszerű narutos játék nekem nem tetszik maradok accel 3-nál
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Ice007
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3392 Dátum: 10 szep 30, 09:10:04 » |
|
Tudna valaki feltölteni nekem egy Naruto Broken Bond mentést? Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3393 Dátum: 10 szep 30, 09:31:54 » |
|
osz mire mész vele, a mentések, profilhoz vannak kötve...ugy sem tudod használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ice007
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3394 Dátum: 10 szep 30, 10:31:30 » |
|
Ezt nem tudtam, akkor nem szóltam!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3395 Dátum: 10 okt 16, 11:49:07 » |
|
sziasztok!
lenn néhány kérdésem. elkezdtem játszani a naruto shippuuden ultimate ninja 5-tel. már végig vittem, de 2 karaktert még nem tudtam megszerezni, és azt szeretném megtudni hogy lehet.
az a 2 karakter:
sasuke(fiatal) nem találtam sehol se a wooden dollt, vagyis a fa klónt vagy mit :S a másik: a 4. hokage. vagyis a the yellov flash. róla fogalmam sincs, hogy hogy kell megszerezni :S
létszi, valaki írja le...
---------- most olvastam vissza, és ha jól értettem akkor am ini eventeket kell megcsinli, 9 mini eventet... nekem 8 megvan, még a zene dobozos, vagymi, amikor kankuro megjavította, akkor hova kell vinni? vagy mit kell csinálni? létszi vki irja le
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 16, 14:23:02 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3396 Dátum: 10 okt 19, 14:52:17 » |
|
ja, már semmi megoldottam... de most meg szakura ellen kell harcolnom, mert inot meg akarja etetni, vagymi és az a do an extra hit 3 times... az mit jelentsen?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 19, 16:38:56 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3397 Dátum: 10 okt 20, 11:58:17 » |
|
Nekem csak a 3. van meg, de azért leirom : Csinálj egy extra támadást háromszor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3398 Dátum: 10 okt 20, 12:44:30 » |
|
"-.- már bocs, de arra rájöttem én is... nem vok pista... de ennek semmi értelme... azért kérdeztem, úgy hogy "ez mit jelentsen" mert mit jelentsen az hogy csinálj 1 extra támadást 3x? mi az az extra támadás?... mit kell csinálnom 3x? 1x 3x xD... létszi írd le érthetően :S mi az a extra támadás?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 20, 19:19:05 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
koola
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3399 Dátum: 10 okt 21, 21:52:09 » |
|
Az extra támadás az az amikor bizonyos kombók végén felütöd és utána kawarimizel, és nyomkodni kell a kört ahogy egymás mögé "teleportálgattok" (kawarimiztek) míg valaki le nem üti a másikat. Na ebből kell hármat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #3400 Dátum: 10 nov 27, 02:48:36 » |
|
ez nem csak fel ütés hanem lehet jobbra balra, sőt le is
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3401 Dátum: 11 jan 12, 18:56:22 » |
|
Nézzétek meg ezt a Naruto Ultimate Ninja Storm 2 videót! nagyon faja ez a sztori! Kéne, kéne, kénee Ps3 és ez a játék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3402 Dátum: 11 feb 01, 19:49:39 » |
|
NewSee erre ott a topic...És xbox360-ra is van szóval,ha venni akarsz vmeik konzolt,akkor értelmesebb az xbox Hát én eddig az összes Naruto játékkal játszottam konzolon,de állítom az Ultimate Ninja 1-2-3 a legjobb^^
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
SasukeandNarutofan
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3403 Dátum: 11 feb 26, 21:31:55 » |
|
Én megtaláltam egy elégé befejezetlen PC játékot Narutosba(Demo verzioba van csak) a játék neve amugy : Naruto Shinobi Breakdown amiröl ha kicsit beszélhetnék akor enyi részletet mondhatok: A Fiatal Naruto szereplök vanak bene lényege a játéknak legginkább a verekedés.Viszont mivel demo verzió ezért csak 6 karakter szabad és csak 1 küldetés van amit lehet teljesiten de ha ki adják a teljes verziot akor szerintem egy egész jó játék élménybe lesz részünk még a letöltéséröl információ: A Youtubon van a játékrol egy video és ott alata egy link és ott lelehet tölteni a játéko További kelemes napot és forumozást ^^ Ui:Aki a játékot kiprobálja anak kelemes szorakozást kivánok ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3404 Dátum: 11 feb 27, 07:44:06 » |
|
Na én is találtam egy nagyon jó Narutos gémet és nem is akármilyet NARUTO 1. MMORPG-je (ami 3D-s) már kijött a béta is csak azokat a fejlesztők használják van forumjuk ahol megnézhetitek hogy haladnak nagyon kidolgozott lesz .Pár szaftos részlet: MInden klán benne lesz ami eddig a Naruto -Naruto Shippuudenbe volt , MInden JUtsu ami a történetbe volt , kiválo grafika , Benne lesz a Idéző jutsu és még csomo jó dolog ha el látogattok a http://forums.naruto-abunai.com/ elméletileg a gépigénye is megvan már ja még egy jó dolog benne lesz elméletileg a Sennin Mode is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|