Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #3375 Dátum: 10 aug 30, 13:22:16 » |
|
nem azt írtam h storm 2 kijön-e psp-re mert tudom h nem és nem is bánom.... mert nekem aztán mind1 h mire jön ki mert mondtam h miket toltam végig szal ebből következtetni lehet h van ps2,ps3 és psp-m deh engem inkább a PSP köt le és ezért kérdeztem h szerintetek lesz-e még esély h kijön rá játék?  mert szerintem a PSP nem fog úgy eltűnni mint a ps1, ps2 és majd a ps3...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3376 Dátum: 10 aug 30, 13:31:32 » |
|
Nekem is nemsokára lesz PSP-m, PSP Slim, és hát én is kiváncsi lennék, hogy milyen játékot ajánlottok PSP-re? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3377 Dátum: 10 aug 30, 13:33:32 » |
|
hát ajánlani sokat lehet attól függ milyen típusú játékokat szeretsz  pl: Naruto, Tekken (verekedős) NFS (autós) érted mire célzok  ha megmondod milyen játékokat szeretsz vagyis milyen típusúakat akkor segíthetek/ünk neked  
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #3378 Dátum: 10 aug 30, 16:31:26 » |
|
Egy Narutos játékokkal foglalkozó topicban nem valószínű, hogy autós játékra fog rákérdezni, hanem a psp-re kijött Narutok közül miket 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3379 Dátum: 10 aug 30, 16:34:09 » |
|
nah ezt lájkolom  :D én is PSP-re kijöttek közül az akatsuki rising, és accel3-al  van még amúgy valami ?? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3380 Dátum: 10 aug 30, 18:06:05 » |
|
ezeket ismerem, és énis ezt kérdem  h van e még vlmi ilyesmi. pl olyan játék nincs pspre mint a broken bond, vagy a clash of ninja? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3381 Dátum: 10 aug 30, 18:32:15 » |
|
háth ha már ismered a kedvenceimet az akatsuki risinget ami mint tudjuk 3D-s, és az accel 3-at (2D) ezeken kívűl még végigtoltam a naruto heroes 1 és a 2. részét, de az nem shippuuden hanem még mikor 12 évesek.... szóval régebbi játék  én mint leírtam már végigtoltam a legtöbb narutos játékot, kivéve amiket gagyinak tartottam  nem akarlak ezzel megsérteni Treyman deh pl amiket leírtál a broken bon meg a másik, én azt pont annak találom  deh azért utána néztem h pontosan milyen játék is és láttam h 3D verzió körül forog a menete, szóval akkor neked psp-re az akatsuki rising fog bejönni  nekem is tetszik az a játék csak a karaktereket hiányolom belőle mert nem olyna sok van és részemről aránytalan a jutsuk erőssége..... pl: sasuke 2 jutsuval ki is nyírhat 1 ellenfelet, miközben deidera nem.... nah mind1... deh azért ajánlom az accel 3-at az nagyon bevállt részemről a legjobb narutos játék ami kijött eddig..... (tudom mindenkinek más a stílusa és ízlése ezen a téren, a legtöbbnek a storm 1 vállt be, hát engem az nem köt le igazán.... végig vittem, deh a karakterek száma... ááááááááá hát mit is mondjak meguntam őket... deh mint tudjuk jön a 2-rész azt várom szívesen) nah és accel 3-ban a legjobb h 4-en is tudtok egyszerre játszani (LAN)  :D:D meg a karakterek száma is elég joo  ennyi volt a narutoról  hát ami még ilyesmi típusú (verekedős) amit ajánlok az a: Tekken dark resurrection.... ezt azért ajánlom mert lehetőleg sok kari, rengeteg combo, külömböző játékmódokat próbálhatsz ki  verekedős téren ezeket ajánlom, deh persze én sem ismerem az összeset  :/ még valami? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3382 Dátum: 10 aug 31, 08:05:02 » |
|
Én nem úgy értettem h jó a broken bond. Hanem az ugye inkább ilyen mászkálós szerepjátékos valami Olyan FÉLE játékot keresek PSP-re de kkor valószinü nincs .D Rendben, hát akk megpróbálom majd az Accel3-t meg az akatsuki risinget  kösz a válaszokat 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3383 Dátum: 10 aug 31, 09:08:14 » |
|
amúgy az akatsuki rising és az accel 3 is mászkálós  csak a rising 3D-ben az accel meg 2D-ben  én úgy értettem ha végiviszed a story módot (mászkálsz) akkor megszerzed közben a karaktereket és utána bemész h te vs. gép vagy te vs. haverjaid (duel) akkor már sok karid lesz és azazl biztos h el lesztek Accel 3-nál mint említettem ha rajtad kívűl még van 3 psp akkor 4-en is tustok egymás ellen menni vagy csapatot csinálni h pl: 2 vs 2, 1 vs. 3, vagy 2-en vagytok a 2 gép ellen.... érted  a lényeg h minimum 2-en maximum négyen tudtok lenni  am ha van valami kérdésed vagy elakadsz a játékban nyugodtan írd meg, segítek  meg ha kell valami más játék infó, vagy más kategóriájú akkor javasolhatok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3384 Dátum: 10 aug 31, 09:22:23 » |
|
Az Accel3ba igaz van story mode? és a shippuuden storyt dolgozza fel? Vagyis benne van a Naruto Vs orochimaru harc, a naruto vs pein meg ezek? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3385 Dátum: 10 aug 31, 09:28:16 » |
|
igen van a story mód ami a sh-t dolgozza fel  és h pontos legyek accel 3-ban a Sasuke vs. Itachi harcig megy el  + az akatsuki rising is az sh storyt dolgozza fel 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 31, 09:29:39 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3386 Dátum: 10 aug 31, 10:41:45 » |
|
zsir, köszi, akkor az accel3at tuti kipróbálom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #3387 Dátum: 10 szep 16, 09:39:09 » |
|
Kijött egy új Narutós játék psp-re! Sasoljátok http://www.youtube.com/watch?v=Y6xdZjBlLUU
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3388 Dátum: 10 szep 16, 10:17:41 » |
|
hoppá új narutos játék psp-re  am nem tűnik valami nagy játéknak, nem csodálom h nem hallottam és nem reklámozták annyira mint az accel-t és a z akatsuki risinget 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #3389 Dátum: 10 szep 16, 11:55:20 » |
|
Na én már ki is próbáltam.. NAGYON unalmas  Egy ilyen noname senkibe 30 Oodama Rasengan kell,hogy legyőzd 
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
|