Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #3360 Dátum: 10 aug 09, 18:03:10 » |
|
Ezek konzolra vannak, igen. Meg ugye az elöbb emlitett Nnk, továbbá a mugenek, meg talán a Naruto Way Of A Ninja amiket én ismerek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3361 Dátum: 10 aug 09, 18:54:17 » |
|
Way of the ninja 360-ra van. PC-ére hivatalos Naruto jatek nincs. A mugen egy egyedi 2 d engine, melyel saját verekedős játékokat lehet készíteni, van jó és kevésbé jó belőlük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3362 Dátum: 10 aug 09, 21:40:13 » |
|
Helyesbítek: Olyan,hogy "Way of the ninja" nincs x360ra! Ami viszont van: Naruto: Rise of a Ninja és Naruto: The Broken Bond,illetve az októberben megjelenő Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2! A "Way of the ninja" PC-re van,ez nem más,mint egy Warcraft 3 mod!!! http://www.youtube.com/watch?v=pmruotmAk98
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3363 Dátum: 10 aug 10, 06:02:52 » |
|
LOL igazad van, attól még a másik fele igaz, pc-re hivatalos Naruto jatek nincs. A modokat sosem próbáltam, a WC3-ra azt mondják korrekt az NNK szerintem túl egyszerű és unalmas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3364 Dátum: 10 aug 10, 08:20:25 » |
|
Ha erős vasad van ott vannak az emulátorok is nekem volt egy működőképes csak már régen .(ps2-höz)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3366 Dátum: 10 aug 17, 08:14:02 » |
|
a legjobb naruto-s pc játék a warcraft III-ban van mégpedig naruto ninpou 1.29(re) van benne mindenféle tárgy(anbu mask, sword of totsuka, hokage hat) a hősök remekül ki vannak találva (sasorinak 3 formája van: hiruko kazakage és a valódi forma köztük a 100 báb tűz-víz fújás vashomok világtörtvénye technikák rengeteg fegyver: robbanó pecsét illetve kunai fumma shuriken meg ilyesmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sulooman
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3367 Dátum: 10 aug 19, 11:11:25 » |
|
igaz h PS3-ra, de most szeptember 28-án jelenik meg a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2
aminek már az első része is odaver.  persze az egyetlen hátulütője, h csak ezért venni egy ps3-mat baromság, de ha esetleg mégis  akkor itt egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=oeRhn7ssBeo&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r-4-HM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3368 Dátum: 10 aug 19, 12:03:30 » |
|
Nem kell ahhoz PS3  Veszel xbox-ot ami olcsobb ki flashelteted, letöltöd a game-et kiirod 1 250-es DL-re azt játszol 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3369 Dátum: 10 aug 19, 16:39:05 » |
|
azért az xbox vásárlással érdemes kapkodni, mert az új slim boxokat nem lehet flashelni jelenleg. Bocsánat, most olvastam xbox-scenen, hogy a team xecuter sikeresen feltörte, úhogy mostmár azt is lehet, bár még nem, dolgoznak a fiúk az ügyön, hogy 100% módszert kapjanak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 16:56:26 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #3370 Dátum: 10 aug 20, 15:33:47 » |
|
Naruto Shippuden Tatsumaki 3 (2010) tud valaki valamit erről a játékról? valaki tudna küldeni egy müködő képes linket ahonnan letudnám tölteni
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3371 Dátum: 10 aug 20, 16:55:38 » |
|
ez egy mugen, google és találsz csomó linket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #3372 Dátum: 10 aug 20, 21:05:37 » |
|
jah csak nem müködnek, de már megoldottam 
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #3373 Dátum: 10 aug 30, 12:26:12 » |
|
háát én végitoltam a naruto ultimate ninja: 1,2,3 (ps2) és naruto ultimate ninja accel 1,2 (ps2) és 3-at (PSP) + a naruto ultimate ninja storm 1-et..... és akatsuki rising (PSP) nekem így ezek közül a PSP változat jöt be igazán vagyis az accel 3.... 4-en is tudjuk tolni ez a lényege, meg a karakterek száma is bővültebb mind a storm 1-ben ami nekem hiányzott.... és ezzel azt akarom kifejezni h előző évben milyen nagy divat volt h psp-re jön az akatsuki rising és az accel 3... most meg várjuk a storm 2-t deh a lényeg h PSP-re van esély h kijön még narutos játék???? 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
 |
« Válasz #3374 Dátum: 10 aug 30, 13:08:59 » |
|
Storm 2 semmiképp, én nem tudok róla, hogy mostanában lesz PSP-re...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
|