25 feb 19, 00:43:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 478547 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Hamate Kasae
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #705 Dátum: 08 márc 18, 08:39:32 »

Misiok hát én már beszéltem tsunadéval amiután legyöztem Sarutobit vagy az olyan Jinjaras küldire gondolsz vagy amikor beszélsz Episuval és sok pénzt kapsz ilyenek? Hümm-hümm
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #706 Dátum: 08 márc 18, 13:54:39 »

Tudodmit ... Ördögi egyszerűbb ha letöltöd a végigjátszást és nem lenne ennyi gondod vele Figyelmeztetés
Ez egy tanács és akkor világos lenne minden persze nekem is voltak hülye kérédseime de én vettem a fáradságot és elkértem a végigjátszást neked még annyit se kell tenned mert 2 helyről is letötlheted az előző hozászólásomba és ha jól emlékszek TENGU (javítva) töltöte fel még a rapidra pár oldallar arréb meg is találod a linket.
Tényleg hasznos ajánlom figyelmedbe de ha ennyire *tehetetlen* vagy akkor bocs...
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 18, 18:29:00 írta Richard » Naplózva

Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #707 Dátum: 08 márc 18, 17:56:48 »

Öhm, nem én töltöttem fel, hanem TENGU .. :'X Ami a 21. oldalon van! ^^ De amúgy igen, olyan kis missziókra gondolok, mint pölö a Jiraiya-s, amikor Ebisu-hoz kell menned. Vagy pl. annál az öregasszonynál! ^^
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #708 Dátum: 08 márc 18, 18:28:29 »

Akkor javítom hogy TENGU töltöte fel nem tudom nekem a te felhasználó neved rémlet mert felmérgeltem magam és utána se néztem hogy hogy nem tudja vanni a fáradságot hogy 2 kattincson és ott van az egész játék előte... Neeem :/ Gyáááá
Ezzel nem arra akorok célozni hogy nekem nem voltak ilyen dolgaim de én elkértem és megnéztem amit meg végkép nem tudtam azt megkérdeztem... na mindegy!
Mongyuk a kankuros küldetést még mindig nem tudtam megcsinálni Nyelvesít De lealább már megvan (régóta) az összes ember és a kedvenc lee és neji meg kakashi meg gai meg yamato...
Naplózva

Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #709 Dátum: 08 márc 19, 15:31:45 »

hát ezzel nagyából én is így vagyok,szerintem az Ultimate Ninja 2 az nem rossz,de azt meg kell hagyni ,hogy van benne egy két hülye feladat.
Naplózva

AHOA
TENGU
Gennin
*

SHARINGAN

« Válasz #710 Dátum: 08 márc 20, 09:56:16 »

Sziasztok

Tudd valaki valamitt texa-rol nem láttam már egy ideje.
Amugy a kankuros küldetéstt én-se csináltam meg, pedig már végeztem minden küldetésel,lehett hogy csak lusta voltam,de lehett hogy csak nemtom  Nyelvesít
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #711 Dátum: 08 márc 20, 19:49:11 »

Üdv, mindenkinek! Mosolyog
Hát igen, sajna mostanság elég ritkán tudok gépközelben lenni, mivel "ilyentájt" érek haza. (20 óra környéke)  :/
Azért persze egy-két percre fel-fel kukkantok ide, de nincs időm írni is valamit, sajna.

Egyébként HA tényleg nem úgy kell a Kankurós missziót csinálni ahogy én azt leírtam,
akkor viszont tényleg nem tudom hogyan kell.
Akkortályt sajna nem figyeltem eléggé, hogy mégis hogy sikerült megcsinálnom.
ÉS a rossz hírem az, hogy már nem is lessz alkalmam megmondani, mivel már nincs Ps-em.
Váratlanul megjelent az unokatesóm és visszakérte. (Hozzáteszem 3 év után)  Hmm? 

Ugyhogy szives elnézésetek kérem ha az a bizonyos misszió nem végrehajtható az én leírásom szerint! Gome!  :'X

Most jóideig csak Youtube-on tudok égykét harcot meglesni, és van is egykét ügyes harcos...de azért álnám a sarat ellenük!  Nyelvesít  Nevet
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Balu-vagyok
Újonc
*

« Válasz #712 Dátum: 08 márc 21, 16:18:21 »

Sziasztok!

Valaki le tudná írni nekem a Battle Arena 2-ben Sabaku no Gaara kombójait? Én már mindent kipróbáltam de egy csomó dolgot nem tudok megcsinálni amit már láttam amikor ő volt ellenfelem. :/ :/
Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #713 Dátum: 08 márc 22, 12:58:58 »

Ez most ritka idióta kérdés lesz szóval előre is elnézést érte ... :'X
Szóval ha én letöltöltöm a gépemre ezt, akkor hogy lehet megoldani hogy ps2őn játszak vele?
( még elég amatőr vagyok ps2 használatban mert csak most vettem ^^' , úgy hogy tényleg bocs a gyökér kérdésért Pojén)
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #714 Dátum: 08 márc 22, 13:46:39 »

Lehet hogy ez nagyon hülye kérdés de ha letöltöttem akkor hogy kell ugy kiírni hogy a ps2 le is jácca? Nevet Nevet Nevet
Nagyon megköszönném ha valaki leirná Nevet
Előre is köszi Nevet
egyszerű ha mongyuk nero 7-et használsz akkor rékattintasz arra hogy nero burning rom os behoz egy ablakot és ott van lehuzod a csúszkát és ott van DVD-ROM (UDF/ISO) na arra rákatintasz vagy 4-szeresen kiírod vagy ennél ALACSONYABB sebbességgel és ha megírta utánna beüzemeld a ps2 és nyomhatod
és vannak még eggyébb programok is pl: Ultra ISO és Power ISO vagy mit tudom én de én a a nerot és Ultra ISO-t szoktam használni mikor mekiket
remélem tudtam segíteni
Remélem kielégítő válasz csak vissza kell olvasni Nevet de ez csak akkor fog működni ha kichippelteted a ps2!
Naplózva

Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #715 Dátum: 08 márc 22, 19:02:31 »

TexA86!
Please segíts egy kicsit a Naruto Shippuden Narutimate Accel 2-ben.Ugyanis nemtudom hogy mitkell csinálnom mert már nincsenek Konohában olyan emberek akiknek a feje fölött ien kis kézfogásos jel lenne és nincs semmi ötletem mit csináljak olvastam itt amiket írtál hogy hogykell kinyitni azt a leláncolt ajtót is azt majd megpróbálom megcsinálni de ha éppen felnéznél a fórumra segítsél.előre is köszönöm.
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #716 Dátum: 08 márc 22, 19:14:33 »

Persze, tudok segíteni Mangekyu!   Mosolyog
Akkor hát Priviben folytatjuk!
Egyébként így hétvégente már jobban ráérek, szal ha bárkinek kell egy kis segítség,
ilyentályt mindíg állok rendelkezésre!   Kúl
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #717 Dátum: 08 márc 22, 21:06:06 »

Hogy lehet megcsinálni azt a riohadt sasukes leláncolt küldetést?
már csak a kankorós küldi van és azt nemtom megcsinálni és egyébként már semmirse tudok csinálni.
Kérlek segítsetek Előre is köszi.
Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #718 Dátum: 08 márc 23, 07:21:30 »

Hello mindenkinek!
Naruto and Hinata kb énis ott tartok ahol te gondolom nem tudsz már semmi küldit konohában és csak kankuro maradt homok faluban.Deannak énsem tom mit kell csinálni pedig jólenne ha valaki rájönne hogykell csinálni mert állítólag lessz egy csomó küldetés TexA98 pls írjál majd privátban a kérdéseimre és segítsél már itt közös chat-ben is mert ahogy látom nem énvagyok egyedül akinek kéne pár tanács Nevet
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #719 Dátum: 08 márc 23, 08:40:36 »

Mivel TEXA38 valahogy megcsinálta és abba az átkozot (bocs ez ne vad sértésnek vagy ilyesminek) végigjátszásba benne van hogy a kankuros küldetés után csak 1 valami lesz még kakasi a hokage épület előt és ennyi, vége, meghalt, game over  Ördögi (vagyis avégigjátszás szerint :'X)
MIvel nem nagyon értem hogy mi a kérdésed Hinata and Naruto nem tudod megcsinálni a sasukéval azt a küldetést hogy amikor bemész a leláncolt ajtón vagy nem tudsz bemenni az ajtón. Nos ismát csak a végigjátszást ha megvan akkor szerintem olvasd el mégegyszer ha nincs meg akkor megtalálod a 21. oldalon és 12 hozzászólással ezelőt. Ha jól emlékszek úgy tudsz bemenni a leláncolt ajtón hogy megcsinálod konohában a küldetéseket odáig hogy jönn egy postás és utánna elmész tsunadéhoz és dumálsz vele és jönn is a sasuke küldetés. Ha meg már bent vagy és elakadtál valahol nem tudod áttröni a falta akkor meg növeld a levelszintet és átudod törni...
Amúgy tényleg nem egyértelmű számomra a kérdésed.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins