Hát vettem a fáradságot és átnéztem az angol végigjátszástén magamnak le le fordigattam de csináltam egy fordítást a webforditas.hu-n (elég értelmetlen de a l
ényeg benne és ki lehet silabizálni megdöbbentő az igazság)
Íme a webforditas műve:
Helyszín : Shizune Tsunades irodában [07].
Jutalom: zenegép berendezés
Küldetés : Miután feltetted az iroda tetőjére, azt a küldetést, amit neked kapnod kell
érjen az, hogy Tsunade és Jiraiya álljanak a pillantásnál kint. Ők
valamit kér tőled Dóból amentén a sor mentén, akire emlékszel, mik történnek
a japán Naruto PSP játék Mugen City?"(Story Mode-ja). Most, neked igenre kell választ adnod vagy nem, a megfelelő igen és ők folytatni fogják beszélgess szellemről a farönkterületben és kérd meg téged, hogy vizsgáld át azt. Megfelelő nem és elfogjákmondani Sakurát neked szüksége van a segítségedre az
farönkterület. Válassz igent hogy folytasd. Most megy a Training Grounds
[01], miután eléred a rönkterületet, a jelenet a szellemmel
lány kezdődnie kellene. Át fog adni neked a törött zenegépet és téged
kelljen azt találnod, hogy Kankuro következő. A Sandvillage-ban tudod találni Kankurót
Utcák [17]. Neki javításra kell téged 5 résznek találnia az törött
zenegép. A következő helyszíneknél tudod találni a részeket:
1. Orochimarus Hideout előtt [32] egy fa alatt
2. Csiszolja Cavét [21] egy bitjog a bejárattól
3. River Country Forest [28] a bejárat közelében fenti,a fennsíkon
4. Konoha fegyver bolt [06]
5. Forest Death [02] a tó északnyugati élénél
Miután szereztél mindent, aminek a tételek annyira hozzák őket Kankurónak, az
meg tudja javítani a zenegépet. Azután hozd azt egy kicsi lánynak
a Training Grounds [01], egy fontos feljegyzés itt az Sakura
nem szabad a csapatodban lennie. Másképp az utolsó rész elindítani
mind az. Congrats a küldetéseknek most készeknek kellene lenniük
A lényge szóval az hogy semmi köze annak a dolognak a küldetéshez annak hogy ne üldözenek a banditák. Szóval meg kell keresni 5 dolgot amik a fent felsorolt helyen vennek elrejtve és oda kell vinni Kankuronak és ő megjavítja a zenedobozt. Majd ha megcsinálta akkor visszamész a tréning pályára és odaadod a csajnak és nem viheted magaddal társként Sakurát. Végülis az angol végigjátszás szerint ennyi ez a küldetés még ma meg is próbálom és akkor 100%-os a játék.
Mangekyo: szerintem ezt felseleges volt leírni mert egy rész amit leírtál az ugyan az mint a végigjátszás az első 2 mondat meg amit nem olyan régen írtam egy hozzászólásba úgyhogy szerintem felseleges volt. De azért kösz.