25 feb 19, 00:31:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 478532 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #720 Dátum: 08 márc 23, 10:17:17 »

De a leírásban nincs teljesen pontosan hogykell megcsinálni a kankuro-s küldetést csak egy kép van arról hogy mit kell keresni és amugymeg az nincsmeg legalábbis nemtaláltam na mindegy írjatok sok inót aztán hátha világosabb lessz minden.Egyébként sztem rohadt jó a game de az zavar iszonyatosan hogy japán máskülönben már rég átvittem volna.
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #721 Dátum: 08 márc 23, 14:50:53 »

De pontosan le van írva hogy hogy kellene megcsinálni de nem jól van leírva de részletesen amúgy azt a dolgot amit ha bekapcsolsz azt gainal tudod megszerezni ha végigviszed a challengeket akkor megkapod azt a cucot és innestől nekem se világos hogy mit kell csinálni engem meg az zavar egy kicsit hogy nem normálisak a szinek mert nekem pal-os tv-m van de ez a játék ntcs vagy mi a fenére van és hát... de elmegy nekem is tetszik.
Naplózva

TexA86
Gennin
*

« Válasz #722 Dátum: 08 márc 23, 15:36:04 »

Hát igen...nem tudok elégszer bocsánatot kérni azért hogy valamit rosszul írtam le!
De igérem amint akad időm befejezem az angol végigjátszás fordítását, és akkor megpróbálok a nyomára akadni hogy, mégis hogyan kell végigjátszani a pl.: Kankuros küldetést!
Gome!!   Szomorú

Ja és Nem bántásból, (de tényleg Nem!!) De a nevem nem Texa96, vagy 38..stb., hanem TexA86!  >.<#
Ez azért van mert 1986-os születésü vagyok! Bocsi! Nem bántásbol csak egy kicsit fura volt hogy így írjátok a nevem!  :'X
Na szóval, igérem hamarosan folytatom a fordítást, de még nagyon sog a munkám. Mostanság csak este érek haza és este már sok kedvem nincs foglalkozni ilyenekkel!  "Hontoni Gome!"
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
yondaime007
Vendég
« Válasz #723 Dátum: 08 márc 23, 23:22:19 »

Hy. Sajnos én sem tudok ebbens egíteni, de ha Yondaime Hokagéról kell akkor csak szolj Mosolyog
Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #724 Dátum: 08 márc 24, 20:50:18 »

Hello mindenki. Szóval a lényegre térek. Aki még mindig azzal a kankuros küldetéssel nem végzett és nem tudja hogy kell megcsinálni azthiszem tudom a megoldást szóval van egy cucc amit Gai-tól lehet megszerezni ami azt biztosítja hogy ne támadjanak a banditák. Úgy kezdődik a küldetés hogy odaméssz az edzőpályára konohában és ottlessz egy néma kiscsaj beszélsz vele meg minden. De jön Sakura és közli veled hogy kankuro tud erről a kiscsajról valamit mert homok falu beli a kiscsaj aki néma.szóval menj oda kankuróhoz és az elkezd valamit japánul beszélni. és ekkor aktiváld azt azt a cuccot hogy e támadjanak rád a banditák. menj vissza konohába de úgy hogy ez aktiválva marad és ottlessz újból a néma kiscsaj beszélsz hozzá. és kész utána jön sakura és vele is dumálsz egy kicsit és tényleg kész a küldi de egy tanács ezen a küldetésen ne hívd be segítőnek sakurát mert akkor nemjelenik meg utoljára a kiscsaj az edzőpályán mert utána sakurával is beszélnél de ugye nyílvánvaló hogyha sakura benne van a csapatodban akkor nem tudsz vele majd beszélni és nemjelenik meg a kiscsaj sem remélem megértette mindenki mert azthiszem nagyon összekavartam ezt de máshogy nemigazán lehetne megfogalmazni. ha először nem értettétek meg olvassátok többször is ezt el Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #725 Dátum: 08 márc 25, 10:43:34 »

Hát vettem a fáradságot és átnéztem az angol végigjátszástén magamnak le le fordigattam de csináltam egy fordítást a  webforditas.hu-n (elég értelmetlen de a lényeg benne és ki lehet silabizálni megdöbbentő az igazság)
Íme a webforditas műve:
Idézet
Helyszín : Shizune Tsunades irodában [07].
Jutalom: zenegép berendezés
Küldetés : Miután feltetted az iroda tetőjére, azt a küldetést, amit neked kapnod kell
érjen az, hogy Tsunade és Jiraiya álljanak a pillantásnál kint. Ők
valamit kér tőled Dóból amentén a sor mentén, akire emlékszel, mik történnek
a japán Naruto PSP játék Mugen City?"(Story Mode-ja). Most, neked igenre kell választ adnod vagy nem, a megfelelő igen és ők folytatni fogják beszélgess szellemről a farönkterületben és kérd meg téged, hogy vizsgáld át azt. Megfelelő nem és elfogjákmondani Sakurát neked szüksége van a segítségedre az
farönkterület. Válassz igent hogy folytasd. Most megy a Training Grounds
[01], miután eléred a rönkterületet, a jelenet a szellemmel
lány kezdődnie kellene. Át fog adni neked a törött zenegépet és téged
kelljen azt találnod, hogy Kankuro következő. A Sandvillage-ban tudod találni Kankurót
Utcák [17]. Neki javításra kell téged 5 résznek találnia az törött
zenegép. A következő helyszíneknél tudod találni a részeket:

1. Orochimarus Hideout előtt [32] egy fa alatt
2. Csiszolja Cavét [21] egy bitjog a bejárattól
3. River Country Forest [28] a bejárat közelében fenti,a fennsíkon
4. Konoha fegyver bolt [06]
5. Forest Death [02] a tó északnyugati élénél

Miután szereztél mindent, aminek a tételek annyira hozzák őket Kankurónak, az
meg tudja javítani a zenegépet. Azután hozd azt egy kicsi lánynak
a Training Grounds [01], egy fontos feljegyzés itt az Sakura
nem szabad a csapatodban lennie. Másképp az utolsó rész elindítani
mind az. Congrats a küldetéseknek most készeknek kellene lenniük
A lényge szóval az hogy semmi köze annak a dolognak a küldetéshez annak hogy ne üldözenek a banditák. Szóval meg kell keresni 5 dolgot amik a fent felsorolt helyen vennek elrejtve és oda kell vinni Kankuronak és ő megjavítja a zenedobozt. Majd ha megcsinálta akkor visszamész a tréning pályára és odaadod a csajnak és nem viheted magaddal társként Sakurát. Végülis az angol végigjátszás szerint ennyi ez a küldetés még ma meg is próbálom és akkor 100%-os a játék.
Mangekyo: szerintem ezt felseleges volt leírni mert egy rész amit leírtál az ugyan az mint a végigjátszás az első 2 mondat meg amit nem olyan régen írtam egy hozzászólásba úgyhogy szerintem felseleges volt. De azért kösz.
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 10:47:57 írta Richard » Naplózva

Balu-vagyok
Újonc
*

« Válasz #726 Dátum: 08 márc 25, 15:49:55 »

Az is jó lesz:)

És valaki tudja hogy vannak ilyen tekercsek ott a sarokban azok mire jók?? Mert csak váltogatni tudom őke.
Naplózva
Csirguz
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #727 Dátum: 08 márc 25, 16:13:17 »

hát ha jól vágom akkor azokkal kell valahogy Sasukevel támadni Mosolyog De én már meguntam és lecseréltem szinte minden karit benne, meg hát jobb is így...
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #728 Dátum: 08 márc 25, 16:23:50 »

Hólvan Richard nem kell itt tenned az okosat csak segíteni próbátam másoknak.Arra énis rájöttem hogy szakura-t nem szabad csapatba venni de mien zenegép széttört akármieit kell megszerezni? azok is sima ládák amiket kikell nyitogatni de gondoltam azt már felesleges leírni mert gondoltam az alap mindenkinek hogy a ládákat nyitogassák mert kapsz minden cuccot.
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #729 Dátum: 08 márc 25, 17:29:13 »

Nem megbántani akartalak hanem felvilágosítani hogy ezeket már mind leírták előted nem felvégni vagy hasonlók és ha ovastad az angol végigjátszást akkor nem figyelt oda elég alaposan mert ezt írja music box ezt én is és még a webforditas.hu is zenedoboznak fordította és nem simán dobozt írt én innen vettem. De ha te ennyire jól tudtad hogy dobozokat kell nyitogatni akkor nem írad volna le az elző hozzászólásodban Gai-t meg hogy ne kövessenek a banditák...?
Szóval nem felvágni akartam (meg szerintem egy játák az csak egy játék nem tudom hogy mért kell egy játékba felvégni vagy tenni az okost kivéve az FPS játékokat meg persze a 1 vs. 1 módba [ott szinte a versengés hajtja az embereket] de hogy egy keresgélős részeb nem értem...) Figyelmeztetés
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 17:33:16 írta Richard » Naplózva

Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #730 Dátum: 08 márc 25, 17:51:22 »

Richard megvan a végigjátszás mindent úgy csináltam már minden megvan csak a k. küldi nincs és így sem TU-DOM MEG-CSI-MÁL-NI
Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #731 Dátum: 08 márc 25, 17:59:57 »

Richard Gai tól kapod meg azt a dolgot hogy ne támadjanak rád a banditák. amúgy meg nem tudja valaki részletesen leírni hogy van az a küldi amikor kakashi a hokage épület előtt áll és beáll a csapatodba ahogy beszéltél vele. elmentem tsunadéhoz mert gondoltam ott kell felvenni a küldit és igazam volt. na de asszem megcsináltam a küldit de valaki ha már megcsinálta az írja le pls hogy hogyan kell minden részletet.és ha ennek vége akkor nincs is több küldetés ennyi volt a játék?
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #732 Dátum: 08 márc 25, 18:01:06 »

Én se próbáltam még ki hogy így jó e én csak ezt találtam az angol végigjátszásba én még nem tudom hogy meg tudom e csinálni mert mostanába inkább az Onismusha 3-t és a God of War 2-t nyomom na de ez itt most lényegtelen. Ha ez se működök akkor nem tudom hogyan kell megcsinálni mert ez volt az utolsó lehetőségem hogy megcsináljam 100%-ra de akkor nem fogösszejönni. Szóbajöhet mégegy dolog hogy megcsinálod azt a részét amit az angol leírásba van hogy összeszeded az 5 darabot és akkor mongyuk Kankurohoz menet bekapcsolod azt a cucot hogy ne kövessenek a banditák még talán ez is egy megoldás lehet...
De ki tudja sajnos nem tudok japánul pedig jó lenne.
Ja és hangsúlyozom én se tudom hogy működik e vagy sem mert régen vettem már elő az accel 2-t!
Áhhhhh... Technikai KO  Gyáááá Gyáááá megőrülök tisztába vagyok vele hogy Gai-tól lehet megszerezni azt a cucuot én írtam ide legelsőnek hogy hol lehet megtalálni azt a dolgot...
és én is csak tippelgetek hogyan lehet megcsinálni azt a szutyok (Kankuros) küldetést
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 18:06:31 írta Richard » Naplózva

Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #733 Dátum: 08 márc 25, 18:08:18 »

De nem ezt akartam tudni a kankuros kuldetest rég meg csináltam és ott tartok hogy konohában vagyon és kakashi van a hokage épület előtt asszem megcsináltam rendesen a küldit csak hogy nem teljesen világos hogyan az már régebbi küldetés amit leírtál hogy azt az öt ládát össze kell szedni az volt a kankuros küldi de én nem azt kérdeztem valaki írja már le hogyan kell azt a kakashi-sat hogyan kell részletesen. a végigjátszásban amit TexA86-tól kaptam abban a 25. misszió
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #734 Dátum: 08 márc 25, 18:32:24 »

Nem tudom azt hogy kell megcsinálni mert az nincs benn az angol végigjátszásba sem.
Akkor elárulnád hogy hogyan kell megcsinálni a Kankuros küldetést dobozokat kell keresni vagy csak oda kell menni abba úgy hogy ne üldözzenek a banditák mert hinata and narutot érdekelné momgyuk én is kíváncsi vagyok már rá...?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins