25 feb 19, 00:27:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 478528 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #735 Dátum: 08 márc 25, 18:49:47 »

De richard figyelj én azt már leírtam igaz kicsit túl bonyolultam le mert össze vissza van de asszem úgy kell megcsinálnipersze a ládákat is nyotigassad pont azt az írásomat kritizáltad hogy fölösleges volt leírnom nézd meg.
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #736 Dátum: 08 márc 25, 18:58:13 »

Húha, úgy látom van egy kis vita.. ^^" Amúgy, mindjárt megpróbálom ezeket megcsinálni, és ha minden meg van akkor megpróbálok segíteni! Mosolyog
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #737 Dátum: 08 márc 25, 19:49:31 »

Mostmár végkép nem értem amibe belkötötem ugyan azt írta le TexA86(most jól írtam) le a végigjátszásba én is és még rajtam kívül egy jópár ember azt írta vissza hogy nem jó! Én ezért nem értem akkor most mért lenne jó mert ugyan azt próbáltam amit leírtál és amit TexA86 írt a végigjátszába de nem ment és megnéztem az angol végigjátszást és az egy teljesen más dolgot ír hogy ládákat kell keresni és nyitogatni és ha összeszedtem mind az 5-t akkor mennyek kankurohoz és ennyi ezért én nem értem akkor mejikkel megcsinálni ezt erre lennék kíváncsi. Mert ha te azzal a cuccal csináltad hogy ne kövessenek a banditák akkor az NÁLLAMolyan 95%-k hogy nem működik mert már legalább úgy 100-szor  próbáltam még ezt a láda nyitogatósat nem próbáltam...
Naplózva

Had2222
Akadémiai tanár
*

« Válasz #738 Dátum: 08 márc 25, 20:16:09 »

Nos, megnéztem, megpróbáltam és... a végeredmény.. pedig.. -> halvány lila gőzőm nincs, hogy mit kell csinálni..  :'X
Vagy egy órája keresgélek ezek után a darabok után, de semmi, nem találom.. ^^"
Naplózva
Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #739 Dátum: 08 márc 25, 21:02:04 »

szerezzetek minden ládát meg az kell is.de nem csak azt kell hogy odaméssz kankurohoz és kész még asszem visszaküld ahhoz a néma kiscsajhoz  konohában a tréning pályán beszélsz hozzá. de nehogy bevegyétek shizunétól sakurát a csapatodba mert miután beszélsz a kiscsajjal akkor megjelenik sakura is és azzal is beszélsz egy kicsit és kész de ha bevennéd sakurát a csapatodba akkor nem tudnád megcsinálni mert akkor a kiscsaj sem jelenne meg és sakurával sem bírnál beszálni. na de ezt írtam le nemrég csak próbálgassátok hadj ne mondjam hogy én mennyi szer buktam bele ebbe de mindent kikell próbálni!!!!!!
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #740 Dátum: 08 márc 25, 21:23:01 »

Sziasztok! Hát 2* is bocsi Mangekyu!
Először is azért mert az elöbb azt mondtam hogy mennem kell, és most kiderült hogy még maradhatok egy kicsit!
Másodszor pedig azért, mert valóban híbás az én leírásom!
----------
Nos hála az égnek valaki időtszakított és lefordította, igaz elég furára sikeredett, de tény hogy az a fordítóoldal eléggé "B"-béta verziós!
-------
Nos igazat kell adnom annak a fordításnak...!

Ezekszerint nekem Csakis azéért sikerült mert már addigra minden egyes Ládát kinyítottam....azok közül azokat is amik Kankurónak kellett a Zenedoboz megjavításához!

Én persze nem tudtam mirevélni azt hogy mért sikerült, és amikor sikerült megcsinálnom akkor volt az hogy bekapcsoltam azt a tárgyat, így az csak egy véletlen egybeesés volt!

Na most aztán tényeg sok Bocsival tartozom hogy becsaptam jópár embert!  Technikai KO
De majd csak a hétvégén javítom ki a hibám és eggyuttal hozzáteszem az utolsó misszió megcsinálását is!
Mivel kész van már az is!  Nevet

Na de most már tényleg megyek!
És Mégegyszer is Bocsi mindenkitől....a hezet ugyan az ami mindenkinél... Én sem tudok japánul!  :'X
Na sziasztok!  bye bye

Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Balu-vagyok
Újonc
*

« Válasz #741 Dátum: 08 márc 26, 10:10:03 »

ja, sejtettem hogy támadni kell vele de hogy???? :'X :'X
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #742 Dátum: 08 márc 26, 14:13:07 »

Hát ha arra a fordításra gondolsz ami jobb klikk másol jobb klikk beilleszt a webforditas.hu-ra az az én műve nem volt elég türelmem hogy olvashatobbá vagy saját magam fordítsam le de azért a lényeg benne van vagy tudja a fene hogy benne van e. Úgy hogy igazat kell adnom hogy azért javítgathatam volna rajta de hát a lustaság nagyúr... Hümm-hümm
Amúgy meg nekem még így se sikerült szerintem megvan az összes láda vagy darab vagy mit tudom én mi az és most is ugyan az a szöveg... Sehol semmi az tréning pályán.
Naplózva

DAS
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #743 Dátum: 08 márc 26, 15:26:15 »

azokkal idézheted meg kakashi-t, shino-t, sakurát stb.
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

« Válasz #744 Dátum: 08 márc 26, 16:33:51 »

Én minden ládát kinyitottam, és mindnehova elmentem, Naruto-val a kage bunshin-t, Neji-vel pedig a byakugan-t használtam, de nem találtam semmit.. ^^" Gondoltam akkor már elmegyek Kankuro-hoz, de akkor is csak azt a szöveget mondta.. bár lehet hogy nem néztem át alaposan a területeket.. És nálam is ez van, én már régebben beszéltem azzal a kiscsajjal és Sakura-val, ezért nem tudom hogy most mi van.. ^^"
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #745 Dátum: 08 márc 26, 18:03:23 »

Azt nem hisszem hogy azért nem sikerül mert már régen beszéltél azzal a csjjal és közben voltak más küldetések mert még TexA86 végigjátszásába is van egy olyan rész ahol azt írja hogy nyugottan indícsuk el mind a 2-t nem lesz belőle baj és tényleg nem let semmi belőle követtem a leírtakat és megtudtam csinálni. Úgyhogy szerintem ez se valószínű.
Naplózva

Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #746 Dátum: 08 márc 26, 19:06:32 »

Hát lehet hogy rályöttem hogy hogyan lehtne majd még ma kipróbálom csak ha lesz rá időm remélem be fog jönni és akkor kíváncsi lennék erre a utolsó kakasis küldetésre.
Mangekyu: A videoplayer.hu-n megtudod nézni az összes részt magyar felirattal szóval naruto 1-220-ig és shippuudn ediggi 51-52. részig ITT megtaqlálod a linket vagyis itt a link na szóval ott megtalálod magyar felirattal.

Moderátor: Nem dupla hsz, csak töröltem.
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 19:26:20 írta Shiro » Naplózva

Mangekyu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #747 Dátum: 08 márc 26, 20:24:06 »

Ja és Richard. Lécci írd már le ide a linket hogy a leges leges legutolsó részét hol találom meg a Shippudennek? mert nemigaz hogy ott lett vége hogyott bámulják egymást és ennyi a legutolsó részét lécci írd le itt linket tegyél be.
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #748 Dátum: 08 márc 27, 13:55:17 »

Áhhhhh... nem értem mért nem sikerül pedig mindent úgy csinálok ahogy elméletileg kellene nem lehet hogy valami extra dolgot is kell csináli? Az az érzésem hogy nem fog sikerülni ez a küldetés. Valaki letudná írni miről szól az utolsó Kakashis küldetésnek?
Mangekyu:Ott lett vége hogy nézik egymást és ez (naruto shippuuden 51-52. rész) az ediggi legutolsó rész! Ha nem hiszed akkor a naruto-kun.hu-n megtudsz róla bizonyosodni!
Naplózva

nonomage
Chuunin
*

« Válasz #749 Dátum: 08 márc 27, 17:59:39 »

Tényleg Itachi tudja benne használni a ms-t?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins