25 máj 31, 05:36:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 530252 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Nejiken
Vendég
« Válasz #765 Dátum: 08 márc 31, 19:04:04 »

az nem ugy van hogy rohangálunk a faluban, hanem lesz egy olyan foküldetés hogy egy postásbácsi ad egy uzit, azt vidd   Tsunadenak és ő elmondja hogy krealj egy csapatot Sakura, Sai és yamato sensei karakterként... NAH MOST hirtelen a kép átvált Sasuke modra és vele kell menned, 20 pályán keresztul kasul unalmas dogunalmas idegesito pályákon ahol hidakat kell leengedned falakt huzigálni lifteket aktiválni, azért hogy a 20adik pályán eldobj egy kunait.... VISSZA NARUTOÉKHOZ, Go Orochimaru főhadiszálás és be a leláncolt (mar nem lesz az) ajton, UGYANUGY VÉGIG KELL MENNI MIND AZ UNALMAS IDEGESITO palyakon, téelg azok, és el kell menni 20ig, AHOL megtaláljuk sasuke Kunai kését, ezután automatikusan viszsarak Tsunadehoz. nah mostantol ha Sasukeval akarjátok hogy menjetek, (csak harc modban mászkálni nemtudtok) akkor a karakter fejlesztés modban a 2odik opcioban azt a felszerelsét adjátok narutora amelyik ad minden statbol 2őt, az Sasuke Kunai-a és igy vele mentek harcban mindadig amig nem váltasz el, jah( kb a nemtom xedik pályára, kell hogy legyen lvl 3as chidorid különben nem enged át, oylna mint az egyben amikor nem lehetett áttörni a falat és kellett a lvl 5, lesz egy fal amihez majd az kell itt is) tok jo amugy Sasuke o is csinálja ugyanazt mint naruto támadás szempontjábol, tehat neki is vannak tok jo comboi, van egy ami szitne auto nyerés, hogy miután utottél párat XX és a támadás végén felugrik leteleportál a foldre csinál pár kézjelet és Tuzet lovel ki körülötte ami megol ált mindenkit akinek nincs Imba Hpja
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #766 Dátum: 08 ápr 01, 18:14:44 »

Huh, akkor jó, nem mondtam hülyeséget! Nevet Egyébként hogy kell azt a tűz jutsu-s izét? Mert arról már nem tudok..  Hmm?
Naplózva
Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #767 Dátum: 08 ápr 01, 18:24:17 »

Itt van a Ninja Council 3 gba-ra (asszem) De ne
m Tudom hogy hogy kell innen tölteni
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #768 Dátum: 08 ápr 02, 09:24:37 »

azt úgy kell hogy legalábbis nekem hogy duplaugrás utána kör és hátrarepűl és dob két démonszélsurikent és akkor amikor dobja mert ha utána akkor nem csinálja meg szóval nyomogatod az X-et és "csíkban odarepűl" a srácokhoz és kör vagy felváltva X O és vagy azt csinálja hogy üti felugrik és csinál 1 tűzgolyót vagy megáll pecsétek és körülötte csíkokban lángol minden vagy megáll és csinál 1 chidorit áll és két méteres körben sugároz és minden kihal és ezek összeköthetök így van mikor 5-6 másodperc és kész ezt úgy hogy nyomsz 1 x-et és kiugrik onnan és O.
Naplózva
Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #769 Dátum: 08 ápr 02, 16:23:29 »

Sziasztok.meg lett chippeltetve a ps2-m de nem jó mert valamiért nem olvassa be jól.Rosszul írtam rá?Valamilye programm kell hozzá?
Naplózva
Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #770 Dátum: 08 ápr 03, 09:23:05 »

Sziasztok.meg lett chippeltetve a ps2-m de nem jó mert valamiért nem olvassa be jól.Rosszul írtam rá?Valamilye programm kell hozzá?
   így kell írni de csak alkohollal (és jó ha magyar)

Na én most csinálom elösszőr leszettem a netről a iso-t:
- Elindítom az Alcohol 120%-ot.
- Rá kattintok a Képrögzítés Varázslóra.
- Be tallózom meg keresem az iso-t tovább megyek.
- Írás sebességet 4x-esre rakom.
- Írási módszer marad a: DVD DAO.
- Szimulálni nem kell.
- Páldány szám marad az 1.
- Maradjon be pipálva a: A BURN-Proof/Just Link/...
- Most rákattintok az Indítás gombra.
 Nevet
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #771 Dátum: 08 ápr 03, 17:42:55 »

Hát ilyen nincs. Megcsináltam sasukeval azt a küldit vissza konoha kértem sait sakuat yamatot teleport orihoz szöveg levszi a láncot erre nem enged be. Mit tegyek?Leht nem vagyok elég fejlett?
mondjuk narutoékkal nem nagyon foglalkoztam Így csak 22, 11 ill.16-os szintűek az kevés?
vagy vmi mást kll?
Please Help ME!
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #772 Dátum: 08 ápr 03, 18:01:45 »

Nálam is ez volt, és kiderült, hogy addig kell beszélni Tsunade-val, amíg ki nem tesz téged.. szal érted?  :'X
És utána már mehetsz is Oro relytekhelyéhez!  kacsint
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #773 Dátum: 08 ápr 03, 18:17:50 »

Énszerintem meg csak teleport tekrcset kell venned. Vagyis, valakinek hasonló gondja volt korábban és asszem ez volt a bibi! Majd nézz utána! Mosolyog
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #774 Dátum: 08 ápr 03, 18:41:16 »

vettem előtte teleport tekercset úgyhogy az nem.És hogy érted ezt az addig dumál amig ki nem tesz?mindig ugyan azt a szöveget mondja
Naplózva
Nejiken
Vendég
« Válasz #775 Dátum: 08 ápr 03, 19:02:46 »

engem elsore beengedett hiszen minden statom maxon volt de sai meg sakura gyengébb volt persze, ha nem megy eloszor menj Tsunadehoz ő ad vmit és ugy menj el, még vmi kérdés? egyébként Naruto és Hinata, lehet olyat is csinélni hogy kör kör kör kocka akkor ilyen rohadt sokat vág és ugy XX és aztán pedig OOO háromszog és akkor felfelé ugrik egy chidorival meg felfelé lo tuzet stb, mint az ougiban ugy felfelé rugdos.. .Nevet
Naplózva
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #776 Dátum: 08 ápr 04, 22:57:33 »

Tudom hogy ez a kérdés nem igazán ide tartozki de nem tudja vki hogy mikor lesz elérhető itt a fórumon az ultimate ninja 3?Mert tudtommal már megjelent.
Naplózva
Nejiken
Vendég
« Válasz #777 Dátum: 08 ápr 05, 06:06:21 »

Fogalmam sincs most 1 kérdés izgat engem, ha Itachival aktiválom a Mangekyou Sharingant ugye iylen gömb lesz ami belassit, nos ha akkor éppen haver Chidorizni vagy Rasenganozni akar, és beleér a körbe akkor belassul? nagy durva lenne Sasuke ilyen öregapó speedel Chidorizik amig én átugrom Nevet
Naplózva
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #778 Dátum: 08 ápr 05, 16:05:36 »

áááááááááá már marhára elegem van. Ott vagyok asszem az uccsó előtti pálarészen narutoékkal és 1 rácsos kapcsoló van beledobom a surikent erre kiír 1 szöveget és nem nyitja ki a kaput ilyenkor mi van?
Kérlek segítsetek.Köszi
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #779 Dátum: 08 ápr 05, 18:20:26 »

Ugye labirintusba vagy ahol veled van Naruto Sakura és Sai na ha ott vagy annál a kapunál akkor válts Sai-ra és és akkor ő fogja benyomni a gombot egy tinta madárra és menni fog nekem működöt.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins