25 feb 19, 00:19:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 478515 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Itachi6
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #675 Dátum: 08 márc 09, 17:56:50 »

Köszi sikerült a sakuras küldetés!:)
a kövi kérdésem az hogy:
hogy tudok bejutni azon a leláncolt kapun??
pls segitsetek gyorsan ujra:)
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #676 Dátum: 08 márc 09, 18:42:01 »

Jó, hogyha megvan, akkor válaszd ki Sakura-t, Sai-t Yamato-t. (Egy kérdés: lehet hogy nem láttam hogy írtad-e, de megcsináltad Sasuke-val azt a leláncolt ajtós részt?) Beszélj Tsunade-val, addig, amíg ki nem jutsz az irodából. Utána még lesz egy kis duma, utána már mehetsz is Oro relytekhelyére. ^^
Remélem, tudtam segíteni!^^
Naplózva
Itachi6
Újonc
*

« Válasz #677 Dátum: 08 márc 09, 20:54:32 »

Sasukeval, küldetést????:S
én nem csináltam Sasukeval semmit
vagyis annyit csináltam vele h bementem a kigyos teremben és legyöztem és ö elment
ezután csináljam azt amit mondtál???
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #678 Dátum: 08 márc 10, 13:58:39 »

ezt nem mondod komolyan nem csináltál sasukés küldetést  Leüt arra gondolj itt amikor mongyuk úgy ahogy a bégigjátszásba is írják sasuke rpg amikor bemész sasukéval a leláncolt ajtón és ott a dögunalom környékezve végégmész a "labirintusokon" Te ilyet nem csináltál?
de ha ennyira nem megy a játák akkor pár oldalal visszamész és ott lesz egy link onnan le tudod tölteni a végigjátszást ha valamiért nem menne akkor elmagyarázom vagy feltötlötm més hejre... ott küldetésről küldetésre le van írva minden és még a legyőzendő karaktarek is fel vannak tüntetve hogy hol helyezkednek el mejikpályarészben
majd írj hozzászólást vagy valakinek P.Ü.-t
ennyit tudok most így hirtelen mondani

Moderátor: Ne idézz az előző hozzászólásból! A válaszodból így is egyértelműen kiderül, hogy melyik hozzászólás kapcsán tetted közzé.
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 10, 15:56:38 írta Shiro » Naplózva

Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #679 Dátum: 08 márc 10, 16:36:55 »

Nos? :(tudja már vki hogy lehet a kankuoros küldetést kivinni és menni sasukehez?úgyértem -vel
előre is közi Mosolyog
Naplózva
bocikaka
Gennin
*

« Válasz #680 Dátum: 08 márc 10, 18:16:17 »

Tudtátok, elvileg pcsx2-vel le lehet emulálni a játékot.
 Én még nem próbáltam de akit érdekel itt egy video róla: http://youtube.com/watch?v=J7CSZ1FUvHw
Naplózva
DAS
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #681 Dátum: 08 márc 10, 19:05:40 »

alleg.ddl  ? Hmm?
Nem vágom, eddig mindenkinek ment akit ismerek  :/
Na mindegy, itt egy másik, ehhez nincs jelszó !:http://rapidshare.com/files/23316915/Naruto_Battle_Arena_2_up_Clark.zip.html
Ha ez se megy, akkor a gépedbe van a hiba  :/
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 10, 20:33:36 írta DAS » Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #682 Dátum: 08 márc 10, 19:33:39 »

Én is csak ezt tudom ajánlani! (Vagyis hogy töltsd le a végigjátszást) De am. meg ha ott tartasz, akkor van még mit csinálni, hogy eljuss a leláncolt ajtóig! Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #683 Dátum: 08 márc 10, 20:18:22 »

Nos bocikaka ez a pcsx2-es dolog nekem nem újdonság. Csak hát az a kérdés, hogy milyen vas kell hozzá?

Kicsit utánna néztem, és a következő beálításokkal, és alkatrészekkel el lehet érni, hogy a game 50-70fps-el fusson pc-n

Naruto Shippuuden: Narutimate Accel 2 (JAP)
Status: Fully Playable
50-70 FPS

Pcsx2 0.9.4 Watermoose VM

Settings:
Gsdx 1.7
SSSPSX PAD Plugin Pressure Mod 1.6.0
Linuzappz ISO CDVD 0.7.0
USBnull Driver 0.5.0
ZeroSPU2 0.4.4
DEV9null Driver version 0.3.0
FWnull Driver version 0.4.0
BIOS Region - Japan Version 1
CPU
EEREC, VU Recompilers, MTGS, DC Mode, Frame Skip

System
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2 CPUs), ~2.6GHz
2046MB RAM
NVIDIA GeForce 8300 GS

szóval kell hozzá az erőmű. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 10, 20:54:07 írta Shiro » Naplózva

bocikaka
Gennin
*

« Válasz #684 Dátum: 08 márc 13, 15:12:04 »

Pfúúúúúúúúúúúúúúúúú  :/

Akkor má jobban megéri egy ps2.
Ez kegyetlen!!!
Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #685 Dátum: 08 márc 13, 15:15:25 »

egy jó hír:25-én jön ki az Ultimate Ninja 3  Nevet
Naplózva

AHOA
Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #686 Dátum: 08 márc 14, 06:20:49 »

Sziasztok.nekem a torrent csak mappákat szedett le ebben a játékban és semmi értelme nincs.kell hozzá valamilyen progi hogy elinduljon ?létszi segítsetek
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #687 Dátum: 08 márc 14, 07:37:45 »

nem nagyon vágom amit it kérdeztél U. Kornel az szinte lehetetelen hogy rosz valamit szedtél le mert szerintem páran az itt található linken keresztűl gyűjtöték be a játékot (nem tudom hogy te honnan töltöted én NEM INNEN töltötem de ez lényegtelene mert mindenhól jónak kell lennie). Én ebből a kérdésből valami olyasmit veszek ki hogy nem kiírni akarod a játékot hanem gépen játszani? Ha 1 vagy 2 oldalt visszamész ott elmagyaráztam szerény tudomásom szerintem minden tőlem telhetőt egyszóval leírtam mindent amit csak tudok erről az emulátoros dologról. Ha pedig a játék kiírását kérdezted hogy hogy kell megcsinálni azt is megtalálod már azt is elmagyaráztam valakinek 2 vagy 3 oldalla visszább.
Ha nem  Neeem ezek voltak a kérdéseid akkor fogalmazd meg újra mert nem nagyon értetem ha pedig ezek  Pontosan volatk a kérdéseid akkor egészségedre váljék.
Naplózva

Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #688 Dátum: 08 márc 14, 17:51:04 »

Szerintem az ultimate ninja 2 egy nagy kaki. Eleinte még rettentően tetszet nagyon jó volt de elakadtam a az eggyik küldetésben és femérgelt a mikor kabutot kell megvarni na őtt sehogy nem tudtam és abbahagytam. Ezután jött a kód hogy összes ember beírtam és elvoltam vele 1 vs 1-ben az viszont még mindig tetszik. Nemrég haverom megcsinálta azt a küldetést én meg csak néztem na végre megvan viszem tuvább a küldetéseket de annyi volt vége. Az ilyen kiss missziókhoz meg nem volt kedvem megcsinálni és így abba is maradta a naruto.
Ja és a naruto ultimate ninja 3-ról már egy ideje a youtube-en lehet ANGOL nyelvű videókat látni kíváncsi vgyok mikor tudom majd beszerezni. Remélem hosszabb lesz a story része...
Naplózva

Uchiha Kornel
Vendég
« Válasz #689 Dátum: 08 márc 14, 18:39:10 »

Miért ki kell írni cd-re??és kell hozzá play station 2 emulátor?az emultárhoz tudnál adni linket?de egyépként miért kell cd-re kiírni?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins