25 feb 23, 21:02:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480896 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Katsu!
Vendég
« Válasz #450 Dátum: 08 feb 02, 13:07:41 »

öö nem tudja valaki hogy mit kell csinálni akkor amikor kakashival gai ellen kell menni? az egyik feltétel h legyőzzem, másik hogy 3 helyettesítő jutsut használjak és még van egy de arra nem tudok rájönni... segítség :-X

szerk.: sikerült ikszdé találtam egy oldalt ahol le van irva minden  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 02, 13:27:45 írta Katsu! » Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #451 Dátum: 08 feb 02, 15:22:57 »

Had2222:amikor Jiraiya ott állt a teton Tsunadével,akkor miután beszélgettetek és szabadon mehettél,akkor állt egy nocske meg egy csávo a Hokage épulete elott?

Katsu!:mikor Kakashival a Gai ellen mész,akkor ot a Mangekyou Sharingannal kell kinyírni.mikor nyomod hosszan a felfele gombot harckozben,akkor a chakra szinted átmegy 2-es szinture. ugye amikor megnyomod a le,le+kor kombináciot akkor a Chidorit csinálja,de ha a chakrád 2-es szinten van,akkor ezzel a kombinácioval a  Mandekyou sharingant használja Nevet
Naplózva

AHOA
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #452 Dátum: 08 feb 02, 17:00:14 »

Igen, de azzal már meg vagyok, ugye arra a füves részre kellett menni ahol Iruka van igaz?(És ott volt az a kislány, ugye?) Mert ha igen akkor azzal készen vagyok, el is mentettem, utána elmentem Tsunade-hoz, és akkor volt az amikor arra a gyakorló pályára kellett menni, ahol volt az a "néma" lány. Utána már nem adott fel semmit sem Tsunade.. :-X
Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #453 Dátum: 08 feb 02, 17:08:27 »

igen az volt az.orulok,hogy meg van.az a néma lányos az hulyeség,de miután beszéltél vele,akkor el kell Kankurohoz.utána nuku,mert én sem tudom,talán ennyi.és ha valoszinuleg visszatérsz a faluba,akkor lesz a Hinata-s,de nem biztos.
Naplózva

AHOA
Had2222
Akadémiai tanár
*

« Válasz #454 Dátum: 08 feb 02, 20:04:53 »

Oksi, kösziike, már ott is vagyok, csak hát már (szokásomhoz híven..) megint nem tudom hogy mit kell csinálni.. :-X Bejártam az egész Homok falut, most is össze-vissza futkosok, vissza megyek Kankuro-hoz, de semmi.. :-X
Megköszönném ismét a segítséget!^^
Naplózva
TENGU
Gennin
*

SHARINGAN

« Válasz #455 Dátum: 08 feb 02, 22:11:30 »

sejtem melyik részmél tartasz,de nem biztos, én ugy emlékszem hogy addig dumálni a kis csajal amig naruto elkezd neveztni,aztán megegyeznek és akkor kell vissza menni a hokage házhoz és ott lesznek a szülei, de az is lehett hogy adnok kell neki valamitt amitt kért és aztán vissza visza vinni, de lehett hogy ez másik küldetés nem tom biztosan.
Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #456 Dátum: 08 feb 03, 10:34:36 »

az a Kankuro-s az csak ennyi.beszéltél a Kankuroval és tovább nincsen. ??? a Hinata-s feladatot elmondom,hogy ne keljen megkérezned Nevet Hinatanak ellopták valamilyét és el kell menned a falubol az rdos részig Konoha és a homok falu kozott.ott ha elérted az erdot van 3 perced,hogy végigmenny csak azon a pályarészen és a végén ott lesz a rablo.asszem megvered és ennyi.
Naplózva

AHOA
Katsu!
Vendég
« Válasz #457 Dátum: 08 feb 03, 13:26:45 »

Blacksmith18
kössz Nevet,kipróbáltam chidorival és úgy  is sikerült  Mosolyog

am, van itt valaki aki sasuke rpg modot csinálja már? mert lenne egy kérdésem :-[
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

« Válasz #458 Dátum: 08 feb 03, 17:06:48 »

Rendben, köszike, meg is vagyok vele, még azzal a TenTen-esel is.(Ami a gyakorló pályán volt^^) Na de, beszéltem Kakashi-val, az elküldött Ero-sennin-hez, az meg eltűnt.. :-X Még Tsunade se, meg Shizune sem volt az irodában.. :-X Most mitévő legyek..?  :-X

Nem szóltam, már meg van, csak most Tsunde ellen harcolok, már egy csomószor megvertem, de nem jó.. Pedig nem járt le az idő, és nem is vesztettem sok életet.. Akkor most hogyan győzzem le?  :-X

Imételten nem szóltam, már meg van, egyébként köszii!!^^
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 03, 18:12:18 írta Had2222 » Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #459 Dátum: 08 feb 03, 18:06:09 »

sasukevel végigmentem már ugy,hogy kérdezhetsz
Had- Jiraiya nem tunt el csak melléd szegult.el kell menned a sivatag legnagyobb részére.ott 2 lehetoség van tovább menni.egyik visz tovább az Akatsuki helyére a másik egy zsákutca (ilyen sotétebb hely).a zsákutcába kell menni.ott majd le kell gyozni akik jonnek és talán ennyi Nevet
Naplózva

AHOA
TexA86
Gennin
*

« Válasz #460 Dátum: 08 feb 03, 19:06:15 »

Sziasztok!
Nemrég igértem, hogy elkészítem a játék végigjátszását. Hát most végeztem, bár még koránsem tökéltes és még van egypár dolog amit le akarok írni. Viszont ha bárki igényt tart eme "alkotásra", akkor csak üzenjen és már küldöm is e-mail-ben! Nevet
És Bocsánatot kérek ezért is mindenkitől mert már korábban is kész lett volna csak időközben megbetegettem.
De végre kész.

Előre is szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől azért, mer bizony elég sok helyesírási hiba van eme „költeményben”. Szeretném ezuton is a segítségeteket kérni!
Minden névvel és helyesírási hibával kapcsolatban, valamint a támadások japán+magyar nevének megfelelőjével kapcsolatban szeretném kérni, hogy szóljatok nekem akár e-mail-ben vagy a Forumon. Azonnal ki is javítom a hibát, és persze azok nevét is felírom ide akik, segítettek eme híbáimat kijavitani!
Valamikor a jövőben ezt valahogy fel is akarom tenni NET-re, de még nemtudom hogyan, és most egyébkéntsem akarom mindaddíg amíg mindent le nem írtam ide a Játékról.

Előre is köszönöm megértésetek és segítségetek!
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 03, 19:07:44 írta TexA86 » Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
TENGU
Gennin
*

SHARINGAN

« Válasz #461 Dátum: 08 feb 04, 01:50:09 »

Semibaj texa csak igy továb legalább aki késöbb csatlakozik a játékhoz, élvezheti az elakadás mentes "végigjátcást"..Mosolyog majd nézd mrg a privid..
Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #462 Dátum: 08 feb 04, 10:09:39 »

hát igen,nekem is Texa volt a sensei-em amikor elakadtam Nevet,sot még mindig az :-X
Naplózva

AHOA
Had2222
Akadémiai tanár
*

« Válasz #463 Dátum: 08 feb 04, 16:19:48 »

^^ Öhm, most én is vhol ott tartok hogy Kakashi-val kell legyőznöm Gai-t, de már kb. hatvanszor verem meg a Mangekyou Sharingan-nal, de nem jó.. Hát nem mondom, eléggé fel tudott ez engem idegesíteni..  :-X
Öhm.. akkor most mit csináljak, mert akárhányszor verem meg az MS-el, mindig az a kék szöveg jön elő.. :-X
Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #464 Dátum: 08 feb 04, 21:01:06 »

a kawarimi no jutsu-t kell használnod 3-szor (a faronkos trukk),bocs hogy csak így utolag szolok:-X
Naplózva

AHOA
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins