25 máj 29, 04:55:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 528120 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
DAS
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #420 Dátum: 08 jan 22, 15:42:57 »

Egy Linket nem tudsz adni a ultimate mugenrol??
Utálom amikor azt írják, hogy olvass vissza, (ezért én sem írom) de mivel elfelejtettem a linkjét ezért azt mondom, hogy kérdezd meg Shiro-tól, véglis ő készitette Nevet
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #421 Dátum: 08 jan 23, 21:02:51 »

Adok nektek egy nagyon praktikus tippet hogy, hogyan lehet a leggyorsabban eljutni bizonyos helyekre vagy legalábbis a közelébe menni! Mosolyog))

Ha bemendtek a Ninja Boltba akár Konohában akár a Homok faluban akkor rögtön a legelső felsorolt cikkek közül kell megvenni azt a bizonyos tárgyat ami erre szolgál.
Menjetek a lista legaljára és allulról a 2. vagy a 3. az.....Ez egy Narancs sárga Színü Tekercs! Ilyet kell venni, de nem ám egyet....  Mosolyog  ....Hanem sokat Nevet !
Nos ha ez megvan akkor menjetek a legközelebbi elmentési helyre! /Tudjátok az a Kéken fénylő valami a talajon, pl.: ami Konoha kapuja mellett is van Nevet /
Nos akkor ott nem 2 választható lehetőség jelenik meg hanem eggyel több, vagyis 3!
Ott a Második szövegecske az aminek a segítségével "Teleportálni" tudsz!
Rákattintassz és megjelenik a térkép és az hogy hol vagy. Minden olyan helyre el tudsz teleportálni ahol elmentési szakaszok vannak...ezeket a térképen Kék pöttyel jelölik!

Bocsi hogy csak most írom ezt, miután már a legtöbben végigvitték a játékot, de azért azoknak akik most kezdenek bele jol jön ez az info...meg persze azoknak akik ujra végigviszik a játékot! Nevet
De ezt csak akkor tudod használni ha a történetmódban végeztetek a Sasuke-val való találkozással!!
( Ez csak saját tapasztalat...az is lehet hogy egy bizonyos fokig tovább kell fejleszteni Naruto Level szintjét...)

Na akkor Jó szórakozást! Nevet
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #422 Dátum: 08 jan 24, 14:12:12 »

Narutimett Accel 2 Torrent... Friss, ropogós, csak Neked, csak Most, csak úgy:
http://www.mininova.org/tor/1051833
én ezzel az oldallal kapcsolatban kérdeznék hogy innen minden ingyen tölthető mert még nem is hallotam erről az oldalról meg én nem is innen töltötem az accel 2 se? ???
és a másik pedig az accelle kapcsolatban hogy végigvittem és sihzunénél(nem biztos hogy helyesen írtam) összeállítotom egy ilyen csapatot hogy Naruto Sakura Sai és Yamato a vezetőnk vagy mi ne és akkor ezzel a csappattal kell mennem küldetésrevagy valamerre?
előre is kösz mind a két kérdése a választ
Naplózva

TexA86
Gennin
*

« Válasz #423 Dátum: 08 jan 24, 20:54:52 »

Hali!

Először is... az az oldal teljes mértékben ingyenes és már több éve fut. Nincs mitől tartani csak Ritka .*.%.#. Lassu!
Legalábbis az én gépemen..  Mosolyog

Másodszor pedig... ha végigvitted a történetet és egyenlőre nincs több kis misszió Konohában akkor kell odamenni Thunadéhez és már azzal fogad hogy várt téged!
Akkor kapod azt a missziót hogy menj Ori Rejtekére felderíteni...akkor tökmindegy hogy kit viszel magaddal, de igen Shisunne-től kell segédet kérni....amikor megtaláltad ott a kulcsot akkor menj vissza Thunadéhez és pár szövegelés után Saske szerepében viszed tovább a játékot...persze csak egy ideig. Mosolyog
Aztkövetően ismét Thunade-nél találod magad és akkor kell Sakura-t, Sai-t, és Jamato-t magaddal vinni a rejtekhelyre a leláncolt ajtóhoz.

Mellesleg ha nem ez volt a kérdés akkor bocsi  :-X  , ha messzire kell menned egy misszióban akkor ajánlott valakit magadmellé venni , azért hogy ha utonállókba botlassz akkor méggyorsabban végezhess velük!
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 24, 22:07:23 írta TexA86 » Naplózva

Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #424 Dátum: 08 jan 24, 21:08:46 »

de de ez volt a kérdésem csak mire a csöpnyi agyam felfogja a sok itt leírt információt addig beleteli pár óra :-X és kösz szépen de még át kell dolgoznom az itt olvasot információ :leut:kat JÓ sokszor  :leut: és köszönöm mégegyszer
Naplózva

uchiha farky
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #425 Dátum: 08 jan 25, 23:20:54 »

Hello! Én a Napokba töltöttem le és már végig is toltam a sima story modot...nagyon jó volt >Szomorú >Szomorú rá voltam parázva hogy le akadok meg japán meg stb közbe szerintem az Ultimate ninja 2be többször beakadtam mint ebbe :-[ :-[ de van még pár dolog nem tud valaki segíteni? Szomorú Szomorú nincs meg pl : 3,4. Hokage , Sasuke kiskorába, meg a hang négyeséből a dagadtabb fajtaxDxD :-X :-X nah hát hozzájuk kéne egy kis segítség ??? köszi előre is Nevet
Naplózva

RASENGAN!!!xD
TexA86
Gennin
*

« Válasz #426 Dátum: 08 jan 26, 15:22:38 »

uchiha farky :
Privi ment !    Nevet
Naplózva

sakura1234
Újonc
*

« Válasz #427 Dátum: 08 jan 26, 16:46:43 »

s ezta a játékot honnan s mikor lehet letölteni hogy ??? ??? ??? ;D ;D ;D
Naplózva
Katsu!
Vendég
« Válasz #428 Dátum: 08 jan 26, 17:12:02 »

azokkal énse állok valami jól ...pl h mit kell csinálni annak a mamának ott Konoha kijárata előtt... ??? :-X
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #429 Dátum: 08 jan 26, 22:54:19 »

Hello! Nekem meg van már egy pár napja ez a játék, és végig vitten, vagyis azt hiszem, hiszen ilyen hosszú vidi volt a végén! De Oro rejtekhelyén tudjátok van az a lelakatolt ajtó! Na, én nem találom a kulcsot, egyáltalán már meg tudom szerezni? ^^"
Naplózva
uchiha farky
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #430 Dátum: 08 jan 26, 23:03:40 »

Én is nem rég kaptam erre meg az infot Nevet csinálj végig minden kis küldetést Konohába...aztán go Tsunade ő elküld oro lakására és asszem akkor kinyilik az ajtó
 Nevet
Naplózva

RASENGAN!!!xD
DeatH
Kezdő Jounin
*

« Válasz #431 Dátum: 08 jan 27, 10:41:07 »

jó lenne, ha a kis küldik megoldását elküldené vki priviben Mosolyog
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #432 Dátum: 08 jan 27, 15:06:26 »

Sziasztok!
----------------
dEatHy:
Mint mondtam korábban is...bárkinek tudok segíteni ha szüksége van rá, mert minden missziot és történetet végigvittem!  Mosolyog
És hamarosan késszen leszek a játék végigjátszási leírásval! Bárkinek akinek kell majd el tudom küldeni e-mail-ben!
De ez egy kicsit odébb van...  :-X
----------------------------
Had2222: Tanácsolom hogy olvazsd el az eddigi hozzászólásaimat, a 8. oldaltól! Nem fogod megbánni! Nevet
Akkor megtudod hogy hogyan jutsz be abba a lelakatolt ajtóba!
Naplózva

Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #433 Dátum: 08 jan 28, 20:34:33 »

Rendben, köszi a válaszokat! ^^ Mihelyt elindul a játék (nem tudom miért, de nem megy..>.<) akkor máris megcsinálom!^^
Naplózva
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #434 Dátum: 08 jan 29, 16:18:56 »

amikor legyőztem Itachi-t Naruto-val akkor már vége a storinak v még nem?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins