Had2222
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #435 Dátum: 08 jan 30, 16:33:49 » |
|
Öhm.. lehet hogy én vagyok béna, de nem találom azokat a kis missziókat.. :-X Annál a nagyinál ott a bejárat előtt nem tudok semmit sem csinálni, mert csak egy mondatot mond. Az "erdőben" Shizune-nél sem tudok semmit sem csinálni, mert nem tudom mit nyomtam, de valami kék szöveg jött elő. Jiraiya-nal sem tudom igazán hogy mit kell ott csinálni.. :-[ :-[ Hát igen, elég béna vagyok.. :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narutofan 13
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #436 Dátum: 08 jan 30, 16:48:35 » |
|
menyi idő még mire kijön ez a játék?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katsu!
Vendég
|
 |
« Válasz #437 Dátum: 08 jan 30, 19:26:35 » |
|
Had2222 -a nagyinál asszem el kell menni oda a Tsunade előtti részhez és ott lesz egy kisfiú, nah őt kellett megtalálni asszem -Shizune-nél meg kell találni ott az erdőben 4 db kék jegyzetet, utána ki kell jönni az erdőből, ott lesz egy beteg,elesett emberke, a 4 tekercs közül ki kell választani a helyeset ami asszem a 2., ha jól emlékszem -Jiraiya-nál...öö...arra gondolsz ugye amikor ott áll a Tsunade-s rész előtt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 30, 19:27:15 írta Katsu! »
|
Naplózva
|
|
|
|
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #438 Dátum: 08 jan 30, 21:41:24 » |
|
Jiraiya ad egy fontos uzenetet,amit assze el kell vinni a gyakorlo pályára,de vigyázz,mert lesznek utkozben banditák és tul kozel mész hozzájuk,akkor oda a misszio.a tekercset Ebisu-nak kell majd odaadni a gyakorlo pályán 
|
|
|
Naplózva
|
AHOA
|
|
|
Katsu!
Vendég
|
 |
« Válasz #439 Dátum: 08 jan 30, 22:06:42 » |
|
valaki nem tudja hogy az utolsó 2 küldetés micsoda?...mert nekem márcsak a narancssárga kis mappából az utolsó 2 van, de már az egész világot átfésültem legalább 3X byakugannal meg kutyákkal, meg mindenkihez odamentem, összegyüjtöttem minden tekercset, minden ládikót és semmi... ??? vagy gai és iruka is küldetésnek számit? de már náluk is mindent megcsináltam ;D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 30, 22:29:36 írta Katsu! »
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukekun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #440 Dátum: 08 jan 31, 07:02:30 » |
|
Szerintem a Battlearena 2 Sokkal izgibb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Had2222
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #441 Dátum: 08 jan 31, 17:48:56 » |
|
Köszönöm szépen a válaszokat!^^ Azokkal már meg is vagyok, de még mindig nincsen az a rész, amikor fel kell deríteni Orochimaru rejtekhelyét.. ^^""  [Amúgy meg bocsii, hogy itt fárasztalak titeket^^""]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TENGU
Gennin
Nem elérhető
SHARINGAN
|
 |
« Válasz #442 Dátum: 08 feb 01, 06:09:32 » |
|
Az ténleg csak akkor lesz ha vége az összes kis missionak,, a lényeg hogy mindig egyedül legyél,, hogy a többiek adjanak feladatott.. Aszem akkor lesz a felderitéses küldetés amikor,, jiraya-val teljesitesz egy missiott utána,vagy 1-2 kis missio és go ori.. felderités..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TENGU
Gennin
Nem elérhető
SHARINGAN
|
 |
« Válasz #443 Dátum: 08 feb 01, 06:11:13 » |
|
Ja az a utolso jelenett,, a shipu 2-be folytatodik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #444 Dátum: 08 feb 01, 08:05:53 » |
|
asszem ugy van,hogy lesz 3 misszio (a Jiraiya-s,Hinata-s és assze még talán a Lee-s) és ha ezekkel végeztél,akkor majd a kapuknál lesz egy postás és ad egy levelet és ezután el mész Tsunadehez és blablabla... 
|
|
|
Naplózva
|
AHOA
|
|
|
Had2222
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #445 Dátum: 08 feb 01, 18:39:45 » |
|
Még egyszer köszii a válaszokat!!^^ És hát, megint lenne 1-2 kérdésem..^^"" Igen, na megtaláltam Lee-t, na de, bejártam egész Konohát, szinte mindenkivel beszéltem meg minden, aztán visszamentem Lee-hez.. de nem jó, nem tudom mit kell csinálni.. :-X Hinata-t meg nem találom.. ^^""" [De am. télleg sorry hogy ennyit kérdezgetek.. :-[ ] Nagyon Szépen Köszönöm így előre is a válaszokat!!!^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #446 Dátum: 08 feb 01, 22:26:09 » |
|
Leenek gyogyszer kell.el kell menned Sakurához (a Hokage épülete előtt kellene állnia) és elmondod neki a dolgot.majd asszem kuld egy ideiglenes gyogyszert.azt vissza kel vinni Lee-nek.utána ne,tudom,hogy volt de asszem utána megint fog adni valami gyogyszert és ketto lehetoséget fog felajánlani és assze,hogy a 2. kell majd elgogadni.és talán ennyi 
|
|
|
Naplózva
|
AHOA
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
 |
« Válasz #448 Dátum: 08 feb 02, 12:42:56 » |
|
Hát igen... ez a játék sose jön ki :'( pegik én már nagyon vártam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Had2222
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #449 Dátum: 08 feb 02, 12:54:23 » |
|
Rendben, köszönöm, azzal már meg is vagyok, már el is mentem Tsunade-hoz, aki adott egy küldetést, valami gyereket kellett megtalálni..na mind1, utána újra elmentem hozzá, de nem volt az irodában, hanem a tetőn Jiraiya-val. Na eddig ok, elmentem a gyakorló pályára, ahol egy (asszem) néma kislány volt, majd megjelent Sakura, beszélgettünk, majd a lány eltűnt stb. Akkor most ezzel vége van ennek a küldetésnek? Mert most nem ad fel küldetést... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|