25 feb 23, 14:33:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480686 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Gohan666
Vendég
« Válasz #465 Dátum: 08 feb 05, 08:06:35 »

Helo mindenki! Pár hete kezdtem el az Accel 2-t és már el is kértem a végigjátszást Texa-tól, de van egy apró gondom a Sasuke-s résznél.  Szomorú Már jónéhány ajtón átmentem és vannak az olyan falak amiket a Chidori-val kell széttörni, nos ez már a második amit nem tudok széttörni.Az a gáz hogy elkezdem a Chidori-t mutatja hogy nyomkodjam a kört, de hiába nyomkodom nem csinál semmit  ??? , aztán hátra ugrik Sasuke.
Aki tud, please segítsen! Előre is kössz szépen!  Nevet
Naplózva
Katsu!
Vendég
« Válasz #466 Dátum: 08 feb 05, 16:39:22 »

Gohan666

a chidori-dat 3as szintüre kell fejlesztened , ezt úgy teheted meg, hogy megnyomod a startot a táska mellett jobbra levő cuccra rámész,kiválasztod sasuke-t, utána 3 beállítás közül a legfelsöre mész, ott bejön egy ilyen számos dolog, ha megnyomod a háromszöget ott megmutatja hogy melyikhez hányat kell hozzáadnod, hogy fejlödjön, a szines négyzetek közül a felsö, asszem a barna a chidori, felturbozod amennyire kell és majd a kis piros négyzettel leokézod, kész is Mosolyog

remélem átláthatóan fogalmaztam :-X
Naplózva
TexA86
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #467 Dátum: 08 feb 05, 16:43:09 »

Hali...öööm...bocsika, ugylátszik kifelejtettem azt a részt Sasuke-ből.  :-X
Nos a dolgotok egyszerü, csak annyit kell tennetek hogy növelitek a Level szintjét Sasuke-nak, azokból a tapasztalati pontokból amit a küzdelmek során kaptok.
Azt hogy hogyan kell növelni, azt a documentumomban megtaláljátok.
És máris kijavítom ezt a hiányosságom a végigjátszásomban!
10000 Bocsi mindenkitől  Mosolyog
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #468 Dátum: 08 feb 05, 16:46:55 »

ismeros.csak annyi az egész,hogy a chidori-t kell tovább fejlesztened 3.level-re.amikor megnyomod a startot leállítja a játékot és kidob egy ilyen táskaszeru izét.menny 1-gyel jobbra.akkor kidob egy tekercset (pontosabban 3 tekercs van egymásra téve asszem).ebbe belemész.utána kidobja Sasuke fejét és még 2 ures izét és az alatt még lesz egy kisebb.Sasukere rámész. ott kidob sok számot,pontosabban ilyen 6 soros táblát és lejjebb még egyet(ez a jelenlegi pénzosszeged amit erre tudsz felhasználni).asszem a tábla alatt lesz 2 japán jel.egyik sárgával a másik meg pirossal.a sárga a Chidori.nyomd meg a háromszöget és menny rá a chidorira,ott majd oldalt kijelzi,hogy az elozo 6 sorbol melyikeket kell feljebb vinni,hogy a chidori vagy akár a másik is feljebb menyjen.ezután márcsak feltoltod a chidorit és a   
a falnak annyi). Nevet elég rosszul magyaráztam,de nézd el nekem. :-X
Naplózva

AHOA
DAS
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #469 Dátum: 08 feb 05, 17:11:22 »

Hát ja, hiába kevesebb benne a kari, sokkal igényesebben van megcsinálva kacsint
Naplózva
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #470 Dátum: 08 feb 05, 20:08:45 »

azt megtudná valaki mondani hogy ilyen rpg modben amikor csak sétafikálok az utcán vagy sasukával megyek akkor hogy kell chidorit vagy rasengant mert nem tudom ;D
előre is kösz a válaszokat
Naplózva

Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #471 Dátum: 08 feb 05, 20:32:11 »

Sziasztok! van 1 kis problémám :(amikor ivittem a játékot beléptem a menübe és ha rámegyk sakura fejére ott lehet "végigjátszani2 az 1. évadot és ott lehet az emberek nagy részét megszerezni de a 3. tekercs közepénél van az amikor a naruto azt mondja a tsunadenak,hogy az az álma hogy Hokage legyen stb. stb. és megkapom a kövi videót de nm tudom elindítani mit tegyek :'( már tiszta ideg vok. az is csoda volt hogy rájöttem hogy ahomokban mit kellett csinálni kérlek segítsetek előre is kösz!!!!!!!!!!!! Mosolyog
Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #472 Dátum: 08 feb 05, 20:40:57 »

rpg modban simán nem lehet.csak,ha pl egy falhoz értél amit le kell rombolni.
Naplózva

AHOA
Katsu!
Vendég
« Válasz #473 Dátum: 08 feb 05, 20:42:00 »

jah, ott megjelenik a háromszög és akkor tádá
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #474 Dátum: 08 feb 05, 20:58:41 »

Naés persze harc közben amikor irtod a banditákat Nevet
Bár szerintem erre már rájöhettél  :-X
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
TENGU
Gennin
*

SHARINGAN

« Válasz #475 Dátum: 08 feb 06, 07:37:20 »

Szia azokatt a videokatt ugy tudod elinditani,ha a tstory mondban felszeded az ilyen fehéren vilogo cucost mindenfelle, és akkor lehett aktiválni.
Naplózva
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #476 Dátum: 08 feb 06, 10:17:33 »

és azt hogy lehet aktiválni?mármint kell vmit csinálni vagy rámegyek nyomok kört és akkor már megtom csinálni?
azokat a fehér lebegő bogyókat,vagy amit a térkép jelez nagy fehérkörökkel bár szerintem auok fák
Tényleg az baj hogy játék közben csináltam meg a tsunades részig vagy nem?
Naplózva
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #477 Dátum: 08 feb 06, 13:00:33 »

látom egész jól kiegészítsük egymás szövegét Nevet
Naplózva

AHOA
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #478 Dátum: 08 feb 06, 13:56:20 »

kösz a válaszokat még most fogom kipróbálni a tanácsokat most izzítom a ps-em hajtóműveit és igen ez a faláttörés nem ment valamiért és találtam egy olyen videót ahol a gyerek az utcán csinálta a rasengan-t meg olyat csinált hogy ugrot és akkor akkor a lebvegőben csinált egy klónt és az előre dobta meg hasonlók olyat hogy és mikor lehet csinálni ja és megpróbálom megkeresni a videó linkjét a youtube-on
és kösz a válaszokat
Naplózva

Gohan666
Vendég
« Válasz #479 Dátum: 08 feb 06, 14:47:16 »

Bocsi hogy csak most, de köszi mindenkinek a válaszokat! Mosolyog
Azzal már meg is vagyok és most jönne az a rész amikor Narutoékkal kell végigmennem a rejtekhelyen, de annak ellenére hogy nincs leláncolva az ajtó mégse tudok bemenni.  ??? Csak kiír valami szöveget és kész, arra gondoltam hogy nem elég magas a csapattagok level szintje, szal már neki is estem fejleszteni őket!
Ha esetleg valaki tudja hogy mást kell csinálnom és szól, azt megköszönném!  ;D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins