Radic
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #195 Dátum: 10 okt 30, 07:13:29 » |
|
Minden vágyam, hogy kint lehessek legalább egy évet. Nagyon kíváncsi vagyok a Japán dolgokra. Egy jó kis munkahely kéne, aztán egy kis nyelvlecke, majd mehetne az ott eltöltött idő, és ott megtanulni rendesen a nyelvet. Ezután már felirat nélkül is menne az a sok anime. Háááááááááááááá Bárcsak ott tartanék már.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #196 Dátum: 10 nov 02, 08:59:07 » |
|
Ja az jó lenne  Amikor először kezdtem animet nézni neten felirattal akkor csak a szövegre tudtam figyelni.  Mostanság már mindkettőre tudok figyelni így jobban leesik hogy mi is történik xD 
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
 |
« Válasz #197 Dátum: 10 nov 02, 11:53:06 » |
|
Én az elejétől kezdve így néztem (mármint Leni, az uccsó  ) És a vicc az volt hogy 98%-ban az egészet megértettem! nah dehogy ne offoljunk: Én szívesen körbe utaznám Japánt, aztán le táboroznék Tokió-ban 
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom  "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #198 Dátum: 10 nov 02, 21:51:28 » |
|
Ma voltunk japán étteremben, és szó mi szó, nem enném minden nap azt  És ettől a japán-rasszizmustól most visszahúzódtam  De ha nem kéne szusit meg tengeri herkentyűket ennem akkor még Talán... 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #199 Dátum: 10 nov 02, 22:51:59 » |
|
Ha igazi japán ételt akarsz enni, akkor nem itthon magyarországon kell enned (Cseheknél nagyon jó például), akkor már oda hozzájuk menj el  nem csak vicc...
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #200 Dátum: 10 nov 03, 14:14:03 » |
|
Én nem laknék japánban, maximum csak körbenéznék. Én szeretem a tenger gyümölcseit, nem zavarna ha minden nap azt kéne ennem (najó, megunnám  ). Mondjuk a túl sok földrengés se lenne a kedvencem, valamint a Tokiói szmog miatt se akarnék megfulladni idő előtt. Ha valaki ki akarna küldeni oda, és már nem jöhetnék vissza, inkább vidék. De legjobb itt Magyaro.-n. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #201 Dátum: 10 nov 03, 15:06:59 » |
|
Ez igaz mindenhol jó de legjobb itthon Magyarországon!  Az tuti hogy én az első nap éhen halnék annyira nem ízlik a kaja  de még a rizst se sózták meg az étteremben  (kicsit egónak fogok tűnni de az a rizs amit én csinálok jobban ízlik  ) Elmentünk egy étterembe és alig tudtam enni mert annyira nem ízlett. A leves savanyú volt, az előétel nem tudom mi volt de undorító volt.!(legalább is nekem nem ízlett  ). Ezután berágtam és elkezdem: "Teszek rá mint mondtam soha nem fogok Japánban lakni! Inkább megtanulok olaszul és megyek Itáliába!". Erre a kitörésemre apa mondja: Látod az olasz étteremben jól laktunk volna. És megfogadtam ... Soha többet nem megyek el japán étterembe.  Kiértünk az étteremből és elkezdem: Ezek nem ismerik a jó gulyást és a barackpálinkát! Csak a nyers dolgokat eszik.  Erre a nővérem elröhögi magát és elkezdi "Ne légy alkoholista". Erre anya: "Na ez az étterem a melléfogás mesterfoka volt". Apa meg azt mondta hogy legalább megtudtuk hogy milyen is a japán konyha. És ezzel a dél elötti kalanddal sikerült éhen maradnom. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 15:14:43 írta Leni-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #202 Dátum: 10 nov 03, 15:24:50 » |
|
Hmm az olasz kaják nagyon finomak. ^^ Itt a magyar olasz éttermek semmik azokhoz képest, amik kint vannak Olaszországban. Ettetek már igazi olasz pizzát? Azoknak nem ilyen vastag a tésztájuk, mint nálunk, hanem olyan vékonyak, mintha 2 papírt egymásra tennénk. És olyan paradicsomosak, hogy plusz kecsöppel csak elrontod. A paszta isteni, húst nem nagyon raknak bele, inkább csak pariszószt. Sok-sok parmezánnal.  Speciel én jobban szeretem a pesztót (bazsalikomos tésztát).  A japán kaják nemtom milyenek, még nem ettem. A sótlan rizsen könnyű segíteni->sózd meg! xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 15:31:32 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #203 Dátum: 10 nov 03, 15:58:40 » |
|
Pizza...pasta.....  nyammnyammnyamm! Én pl. nagyon szeretem a Luigi pizzát. Ilyen étterem csak a környékünkön van. Ami a legjobb benne: tökmindegy melyikbe mész be mindenhol ugyan olyan finom a pizza, és ez az étterem eredeti magyar  . Nem tudom én valahogy nem szeretem a vékony tésztájú pizzát.  De szívesen ennék eredeti olasz spagettit.  Jaj nagyon áttértünk az olaszra  Na hogy ne offoljak: tuti nem fogok Japánban lakni. Ezt már eldöntöttem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
 |
« Válasz #204 Dátum: 10 nov 03, 16:21:22 » |
|
Azoknak nem ilyen vastag a tésztájuk, mint nálunk, hanem olyan vékonyak, mintha 2 papírt egymásra tennénk. Édesanyám így készíti a pizzát többnyire. És nagyon finom, ropogós. ^^ Én eddig csak rament ettem. Nem volt nagy cucc, akkor már inkább húsleves.
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #205 Dátum: 10 nov 03, 16:25:55 » |
|
Én is húsleves párti vagyok!  Én eddig úgy képzeltem a rament hogy húsleves ízű és raknak bele még valamit.  De nagyot csalódtam mikor rájöttem hogy tévedtem és valami savanyú undormányt tettek le elém 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
 |
« Válasz #206 Dátum: 10 nov 03, 17:22:30 » |
|
Minek aggódni? Japánban is van Mc'Donalds xDD
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom  "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #207 Dátum: 10 nov 03, 17:27:54 » |
|
Csalánkiütésem van a McDonalds.os hamburgerektől  Sz'al marad a Burgerking  (bár rohadt egészségtelen)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 17:28:28 írta Leni-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #208 Dátum: 10 nov 03, 17:44:55 » |
|
Én már gondoltam rá, hogy megkóstolom a rament, de ha ilyen ... akkor inkább nem, köszi!  Narutonak bezzeg hogy ízlik már! A barátnőm egyszer már evett kínai levest. Azt mondta finom volt. Nem tudom, mennyiben különbözik a japántól. A McDonald's-ról csak annyit, hogy én azt olvastam, hogy a japánoknak nem jött be ez a gyorsétterem. És hogy miért? Mert a bohóc arca fehér, és a japánoknál a fehér a gyász színe... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
 |
« Válasz #209 Dátum: 10 nov 03, 17:46:09 » |
|
Én speciel a gyümölcslevesen kívül minden levest utálok, beleértve a húslevest is. De ha már választani lehet, akkor inkább a húsleves mint a ramen. Bár megjegyzem, abban a ramenben amit én ettem, volt hús. Na, annaka húsnak zseniális íze volt. Apropó, újabb példa hogy hazánk reklámkészítésének módszerei értelmesebbek a japánnál: http://www.youtube.com/watch?v=sqUi2sXoPEk&feature=related - japán http://www.youtube.com/watch?v=SmL5gAk8hCk - magyar Hanii: a ramen eredetileg kínai találmány, tőlük vették át a japánok.
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
|