Solaree
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
 |
« Válasz #225 Dátum: 10 dec 29, 14:07:54 » |
|
Kutyát enni???? Japánban kutyát esznek?? Mióta?? ÉN nem hallottam ilyet... 
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom  "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #226 Dátum: 10 dec 29, 15:41:49 » |
|
Szívesen kipróbálnám, de csak ha legalább alapszinten tudnék japánul, és persze a megfelelő anyagi háttérrel. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #227 Dátum: 10 dec 30, 09:31:31 » |
|
de nem mindegyiket mert van azé rossz szokás is PL:.Kutyát eni tudtommal a kínaiak esznek össze mindenfélét a szöcskétől a kutyáig, nem? on: ha tudnék japánul, talán még ki is tudnék menni de mindenesetre én kivágyódom :S 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 30, 14:37:01 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #228 Dátum: 10 dec 30, 12:44:30 » |
|
Hát nem :S a japánok elég monoton "robot" életet élnek úgy tudom,és még a nőkkel is elég lenézőek :S sz'al nem csak azért mert onnan jön a manga meg anime?? kit érdekel onnan jön és? így is meg tudom nézni 
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #229 Dátum: 10 dec 30, 18:57:46 » |
|
Tévedsz. A japánok nagyon tisztelettudóan beszélnek egymással.(-kun, -chan, -sama, -san) Nekem, maga az élethez való hozzá állasuk is tetszik. Szal' ha lenne megfelelő anyagi háttér+ tudnék valamennyire japánul, szívesen kiköltöznék.
|
|
|
Naplózva
|
 Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #230 Dátum: 10 dec 30, 18:59:18 » |
|
Invalid, talán inkább a kínaiakra gondolsz, na azok tényleg elég monoton és robot munkákat végeznek. 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #231 Dátum: 10 dec 30, 19:13:24 » |
|
Hát igen kínaiakat japánokkal tényleg keverik néha..viszont a nőknek tényleg kevesebb joguk van mint itt..vagy most én is keverek  nahh igen,japánul nekem is kéne tanulni.Mondjuk mákom van, mert a városban van japán japán tanárnő aki a tesóm sulijában tanítja őket japánul.Az egyik magántanítványától tudom hogy még kanjit is tanít írni a külön tanítványainak  Szóval remélem ha vége a felvételizésnek akkor járhatok "külön japánra"  Mina-sensei-hez
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
 |
« Válasz #232 Dátum: 11 jan 01, 19:34:08 » |
|
Én szívesen laknék ott kint, de max egy fél évre, mert a kultúrába belekostólnék én is, amúgy nem feltétlen kell kutyát enni, hanem amit akarsz, szegény tengeri malacok  mondjuk náluk nem, de hát ez ugye kultúra kérdés, olyan mint ahogy mi megesszük mondjuk a halat. Én max egy fél évre. 
|
|
|
Naplózva
|
I'm the Crazy RAINBOW Star!
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #233 Dátum: 11 jan 01, 19:42:57 » |
|
Ehhez a japán beszédhez hozzáfűzöm, hogy az egyik unokatesóm folyékonyan beszél Japánul, és már úgy nézi/olvassa az animéket és mangákat is. És a poén az, hogy még csak 17 éves 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #234 Dátum: 11 jan 01, 20:53:21 » |
|
A kínaiak tényleg szeretik a kutyákat, macskákat sötöbö enni, kedvenc kutya-fogásuk a csau-csau fajtájú kutya.  Az egyik osztálytársam nyáron Vietnámban volt, és ott a bátyja macskahúst evett, és az étlap szinte minden oldalán ott szerepelt a kígyó, illetve a béka szó. De még sorolhatnám a mindenféle finomságot, csakhát már nem áll szándékomban többet offolni.  nahh igen,japánul nekem is kéne tanulni.Mondjuk mákom van, mert a városban van japán japán tanárnő aki a tesóm sulijában tanítja őket japánul.Az egyik magántanítványától tudom hogy még kanjit is tanít írni a külön tanítványainak  Szóval remélem ha vége a felvételizésnek akkor járhatok "külön japánra"  Mina-sensei-hez Khm...egy pár év múlva feltétlenül össze kell vele ismertetned. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #235 Dátum: 11 jan 04, 17:23:56 » |
|
az hogy esznek kutyát nem jelenti hogy ha kimész, neked is lenyomják a torkodon  de hidd el nem lenne a legjobb életed, mert nem fognak hozzád úgy viszonyulni soha, mint egy született japánhoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #236 Dátum: 11 jan 05, 01:22:44 » |
|
Attól még el lenne. A japánok ugyis nyugat-filek, szóval körbeugrálnak, udvariaskodnak, körberajongnak, szexuálisan rendkíbvül vonzónak találnak stb. stb. ..vagy éppen ezzel párhuzamosan persze (legalábbis a társadalom egy rétege) totál elutasít, és a mosolygás alatt teljesen kizár mindenből...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hang Falu
|
 |
« Válasz #237 Dátum: 11 jan 05, 22:52:40 » |
|
az hogy esznek kutyát nem jelenti hogy ha kimész, neked is lenyomják a torkodon  de hidd el nem lenne a legjobb életed, mert nem fognak hozzád úgy viszonyulni soha, mint egy született japánhoz Viszont japánban valóban van japán-magyar barátság,nemcsak a magyarok mesélik be maguknak.Hihetetlen,hogy mennyire levágják,hogyha aztmondod nekik,hogy Hungary. A fiatalság nagyon szereti a külföldieket.Imádják,ha átadnak nekik egy darabkát a saját kultúrájukból. Mindezek mellett nem szívesen élnék kint japánban évi szinten.A robotolás nem magyar embernek való.De énis egy félévre szívesen kimennék,bár akkor se lennék kint eleget,hogy telljesen át tudjam adni magam a kultúrájuknak.Ott minden sarkon van valami új,valami különlges.Ha nemis építmények,vagy vallásos húkuszpókuszok,de az emberek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
N
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #238 Dátum: 11 jan 06, 21:22:28 » |
|
Én 1 hónapig laktam Tokyoban. Amint tehetem visszamegyek  Fantasztikus dolog ott élni. Ott tényleg élőnek érzi magát és a környezetét az ember. Engem pl lenyűgözött h nem lehetett hallani a kocsikat mert olyan sok ember ment az utcán 
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek úgy nézik a dolgokat ahogy vannak és azt kérdezik: miért ? Én úgy nézem a dolgokat ahogy lenniük kell és azt kérdezem: miért ne ?"
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #239 Dátum: 11 jan 08, 13:26:48 » |
|
Én pl. kiskoromban úgy kevertem a kínaiakat a japánokkal h a japánok sz@r mesét csinálnak és a kínaiak pedig jót. Amúgy meg pont fordítva van.  És amúgy milyen Tokyo? Szép vagy túl modern? 
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
|