Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 08 dec 11, 18:37:05 » |
|
Ha laknál vagy nem, akkor miért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 dec 11, 18:39:31 » |
|
Ez most kérdés? Alap, hogy igen Viszont te meg leállhatnál a témanyitogatásokkal -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
richard95
Gennin
Nem elérhető
Spawn a pokol harcosa
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 dec 11, 18:42:40 » |
|
hát én nem is tudom igazából azért nem laknék kint japánban mert nem igazán ismerem a nyelvet és azért a japán nyelv nem a legkönnyebb nyelv a világon meg hát nehéz lenne megszokni az ottani kultúrát de mondjuk úgy ismerkedés képpen kimennék egy pár napra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 dec 11, 19:12:10 » |
|
Én nem. Az ottani kultúra, légkör stb.... Túl szokatlan lenne nekem, persze azért meg tudnám szokni csak... Mindenütt jó, de a legjobb otthon...
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 dec 11, 19:16:10 » |
|
hát ha nem is laknék kint de mondjuk egy nyaralónak örülnék és pl pár hónapokra 2-3 hónapra kimenni az nem lenne rossz
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 dec 11, 19:56:29 » |
|
Zato,topignyitással ájjále Amúgy nem. Azért mert ottvannak animuk meg mangák,attól még semmi pénzért nem laknék ott.. A lányok se szépek,kivéve a modellek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 dec 11, 20:01:34 » |
|
Én sem.^^ Mert ugye meg kéne tanuljak japánul+hosszú lenne az út oda és.... a többit már Shinichi leírta xD.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Hatake Kakashi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 dec 11, 20:07:47 » |
|
igen....... tetszik a Japán kultúra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 dec 11, 20:23:42 » |
|
hogyaretekbene ? nézzük mennyi jo dologvanott... occso mangák.. narutot is rögtön tv ben nézheted.. és a suli.. *____* az az egyenruha amit a csajok hordanak *___* gondoljbele rövidszoknya és blúz *__* ááááálat xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 dec 11, 21:17:25 » |
|
hogyaviharbane ? nah nem játszunk utánzósat de egyetértek Adával, sztem biztos sokat ooopsolgathatnak. meg a technika is fejletebb, mint nálunk az se utolsó szempont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 dec 11, 21:53:06 » |
|
Há bazz jó lenne, ha megengedhetnék magamnak egy japán kérót... És ha megengedhetnék, mért ne? De ezzel el is kanyarodtunk a pénzügyek felé... És ott tartunk, hogy álmodozok egy Dél-alföldi békasegge alatti faluban, és üres a zsebem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 dec 11, 22:00:12 » |
|
a külömbség h a békasegge alatti faluban, és üres a zsebedet is eltudják tőled venni de az álmaidat nem xD hmm am naugye h ugye xD a technika meg állat a letöltéssel nemlennegond 342352352 gigás vezetéknélkülinettel letudnak bilincselni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 dec 11, 22:21:45 » |
|
Na jó de az álmodozástól nem lessz japán lakásunk 34 terrás nettel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 dec 12, 17:53:07 » |
|
Áh én örömmel laknék ott... Bár a fürdőket nem kedvelném... De nekem tetszik az a légkör a kultúra és az hogy a modern dolgok mellett azért a hagyomány tiszteleteelég nagy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #14 Dátum: 08 dec 12, 19:50:40 » |
|
Nem élnék JapánbanxD Imádom a kulturájukat, a cuccaikat, de... nem bírom a hosszú távoli utazásokat, valamint ők olyan... szorgalmasak, én meg rém lusta vagyokxD Szerintem simán pár nap alatt elvéreznék Ha lehetne, akkor nyaralóm lenne sok-sok helyen, és elmennék egy pár napra, de az egész életemet nem tudnám ott töltenixD A nyelvvel semmi bajom, mivel szeretek nyelvet tanulni, főleg ezt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|