hogyaretekbene ?
nézzük mennyi jo dologvanott... occso mangák.. narutot is rögtön tv ben nézheted.. és a suli.. *____* az az egyenruha amit a csajok hordanak *___*
gondoljbele rövidszoknya és blúz *__* ááááálat xDDDD
Ahha.. a suli... kilenckor kezdődik, amire fél órával hamarabb be kell érni, mivel minden nap első órában van egy osztályfőnöki óra... egy óra 50 perces.. szombaton is járnak suliba.. április 1-én kezdődik a szünet és március 31-én lesz vége.. (Mintha nem lenne szünetük :O ) szal eléggé szigorú az a japán suli
Deeee áhhh... minden vágyam, hogy ott legyek... egyszer muszáj kimennem nyaralni japánba.
A másik célom meg Anglia, amit szintén imádok.. :DD Legalábbis azóta, hogy voltam ott xD Bár, azért Írországgal és főleg Norvégiával is kacsintgatok.
(Főleg Norvégiával. Első helyen van a "megszeretném látogatni" listámon. ) Japánt meg mindig imádtam, csak eléggé nehéz lenne megszokni az ottani kultúrát, még egy nyaralás erejéig is, de minden bizonnyal érdekes lenne. (Meg ugye az időeltolódás, a zsúfoltság...De a japán tájak hihetetlenül szépek) ezért jött be a másik, angliai lehetőség... mivel nyáron Magyarországon tuti, hogy nem maradunk
(Még ha mindennél jobban szeretem is
) legalábbis remélem, bááár egyre jobban szeretnék elmenni Visegrádra és körbejárni az egész Pilist, szóval kitudja, ez már jobban vonzz, mint bármilyen külföldi ország.