Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4410 Dátum: 08 okt 24, 23:44:03 » |
|
Hát ez a második beszélgetés Madaraval lényegében megint azt szolgálta, hogy a jó öreg Kishimoto sensei megint jól megkavarjon minket és tegyen egy nagy kérdőjelet a kérdés elé, hogy ha Szöszke megjelenik Konohában vajon Pein mellett fog harcolni avagy ellene. De én csak azt akarom mondani, hogy még ne hamarkodjuk el, hogy ő el akarja pusztítani Konohát, mert nála soha nem lehet tudni, hogy éppen mi jár a fejében, mert nagyon kiszámíthatatlan, szerintem ez teszi őt az egyik legjobb karakterré és én még azt is el tudom képzelni, hogy tudta, hogy a hachibi amit az akatsukinak elvitt az egy másolat és valljuk be elég ravasz és dörzsölt ahhoz, hogy hülyét csináljon Madaraból, szóval varjuk még ki a végét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ranma
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4411 Dátum: 08 okt 25, 14:40:37 » |
|
teljesen igaz de ha hinni lehet Madarának akkor már csak azért sem fog Konoha mellett harcolni mert hát ahogyan Madara mondta a 3 vénségnek köszönhető, hogy meghalt a klán +, hogy megtudta, hogy Itachi csak parancsra tette az egészet hát.......de igaz ki tudja, majd medlátjuk de azt nagyon remélem, hogy érdekes lesz
|
|
|
Naplózva
|
Itasasu 4ever ^/_\^ köcce (max a bátyád )
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #4412 Dátum: 08 okt 25, 16:31:49 » |
|
Milyen szépen sikerült megrajzolni Sakurát... Szerintetek Sakura megfog tanulni idézni majd? Sztem nincs elég chakrája hozzá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #4413 Dátum: 08 okt 25, 18:20:24 » |
|
sztem a Chakra mennyiség nem épp fontos tényező Kakashinak elvileg nagyon kevés van mégis van egy pár kutyusa... és sztem neki is van már szerződése... ha harcol úgyis kiderül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 25, 18:21:04 írta Dave90 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Drave
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4414 Dátum: 08 okt 26, 15:05:39 » |
|
Lehet hogy Sasuke ki akarja majd használni az Akatsukit, de Tobi elég nagy lángelme ahoz hogy számítson rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4415 Dátum: 08 okt 27, 13:29:07 » |
|
Hát nem akarom nagyon űberelni Szöszkét, de az eddigiek alapján Madara kb. ugyanolyan palimadárnak tűnik mint Oro.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4416 Dátum: 08 okt 27, 22:16:02 » |
|
Végülis Oro is tudta hogy mire megy ki a játék csak nemgondolta volna hogy Sasukénak sikerül lenyomnia mégha beteg is volt,de végülis eléggé benézte ezt az egészet szal ténleg elég pancserül járt el.Tobi már szerintem más tészta,keményen varja a szálakat de szerintem Sasuke jelenete is csak megtévesztés volt szal ezt még nagyon nemlehet tudni hogy ki manipulálja a másikat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4417 Dátum: 08 okt 28, 18:06:15 » |
|
sztem ő egy csiter kis hülye !aze csiter me kapot egy kilencfarkú rókát és nagyon gyerekes... de egyébként vicces.és jófej is tud lenni csak mindig : én leszek a 6. hokage... nyomi. de nem lesz hokage... legalább is eg ideig ! me tsunade egy csiter és gyógyítja magát 1000 el ! ritkán hal meg . (tsunade) narutora visszatérve amikor a shipuddenben harcol orochimaru ellen akkor tök zsír és előjön a 4 farka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4418 Dátum: 08 okt 28, 18:08:42 » |
|
szerintem ő egy kis csiter...! utálom sasukeét és az összes uchihat(mintha sok lenne ) ne birom mert flegmább még szkinal is és egy nyomorék másoló kuki( ) de egyébként jó csak az a baj vele h nem bir csapatban dolgozni! es meg jo is lehetne hha nem rabolta volna el orochimaru! a cs2 sasuke az nagyon jó viszit! előjön a mangekyouja(vagy mie)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4419 Dátum: 08 okt 28, 21:42:40 » |
|
Szerintem azért a Hachibi ellen a Takával egész jól összedolgozott meg régen is jó trükükket csináltak Narutoval szoval nemhiszem hogy olyan rossz lenne csapatban sem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4420 Dátum: 08 okt 28, 22:26:58 » |
|
Den kedves tanítványom, ne is törődj ezzel az igencsak fikázó kritikával(ami mellesleg egy ilyen n00b-tól származik) Egyébként egyetértek a múltkori HSZ-eddel, szerintem is elég valószínű, hogy kölcsönösen hülyének nézi egymást Madara és Szöszke, de azt szokták mondani, hogy az nevet igazán aki utoljára nevet és nem mernék rá mérget venni, hogy Madara nevetős kedvében lesz ha teszem azt egy amaterasu csúnyán megpörköl Pein testei közül egy kettőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4421 Dátum: 08 okt 29, 00:01:58 » |
|
Kishi azt mondta abban az interjúban h Kakashi harcának a színe sötétkék. Ez szerintetek mit jelent? Csak mert Itachira aztmondta h fénylőfekete, és úgy gondolom h ebből a fekete az h +hal és fénylő mert kiderül h jó fiú.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 29, 00:02:57 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4424 Dátum: 08 okt 29, 12:31:28 » |
|
Sokminden Naruto pedig tud kyuubi chakra nélkül is békát idézni lol. Sakura jól elvan nővérként. xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|