24 nov 22, 16:17:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: D.Gray-man  (Megtekintve 80821 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Harag
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #75 Dátum: 09 nov 22, 14:07:44 »

Ehh nem értem mit sír ennyit a szátok, mostanában egész tűrhető szinkronokat hallottam az animaxon, aki ejtésen meg fölösleges problémázni, egyértelmű, hogy angolos kiejtést használnak, ami először nekem is szokatlan volt a Soul Eather-nél pl, de meg lehet szokni, bár tudom, nektek az a bajotok, hogy egyáltalán leadják TV-ben, csak tudnám miért baj az, hogy rajtatok kívül más is megismeri, egy anime attól nem lesz kevesebb, hogy nem csak egy szűk réteg ismeri, hanem szélesebb körben elterjed.
Hallottam már ilyen dumákat, hogy elveszti a varázsát vagy "divatanime" lesz, de ez mind hülyeség, mi lenne veletek ha japánok lennétek, ahol aztán minden csapból ezek az animék folynak? Nevet

Nekem viszont igenis az a bajom, hogy leadják.
Nem az a bajom, hogy szélesebb körben ismert lesz( najó egy kicsit féltékeny vagyok miatta)
inkább az, hogy egy Mondo típusú szennylap lesz tele vele, folyton ezzel, megy majd a hülyéskedés, és a kívüállók, ezt is beveszik azon indokok közé, ami miatt hülyének néznek.

A szinkron illúzióromboló hatásairól nem is szólva...
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #76 Dátum: 09 nov 22, 15:25:08 »

Haraggal értek egyet. És igenis baj ha valamelyik anime divat lesz.  Technikai KO

Allan mint Szalay Csongor... Gondoltam hogy nem lesz elég jó a hangja de hogy ENNYIRE?!  Neeem

Hajjaj... no, kivi leszek mit művelnek majd ezek után a Dragon Ball GT-vel. Ha ott is Szalay Csongor lesz Son Goku, akkor nem tudom mit csinálok. Kezdem már NAGYON unni ezt a csávót...

Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #77 Dátum: 09 nov 22, 22:26:00 »

ejhhh  ez igazán érdekes volt X'D
"káprázat kardja" LOL

am csak nekem tűnik viccesnek hogy az ördögűzők démonokra vadásznak? legalább akkor bénaság minthogy inuyasha szellem LOL X'D igazán eldönthették volna mit akarnak aztán lehetett volna egységes xD

az ilyen mondatok viccesek "nem akarlak bántani csak megfogom az ártatlanságod" X'D

manga poWa még mindig ikszdé és remélem nem folytatódik a trend és nem mindenki DGM-et (és Soul Eatert) akar majd cosplayelni T__T
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #78 Dátum: 09 nov 22, 23:13:00 »

Idézetet írta: verdict link=topic=1050.ejhhh
  ez igazán érdekes volt X'D
"káprázat kardja" LOL

az ilyen mondatok viccesek "nem akarlak bántani csak megfogom az ártatlanságod" X'D

Ilyenek vannak benne? XDXD
Hevlaska a pedofil perverz ördögűző LOL Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 23, 06:16:37 írta Harag » Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #79 Dátum: 09 nov 23, 00:23:01 »

nah, Kanda hangján meg vagyok lepődve. JÓ lett O_O" már az is pozitívum hogy nem pálmai szabi XDD de könyörgöm.. még a Mugen-t sem lehetett megtartani?! ez már egy vicc...
ártatlanság... és ezt sokszor ismételgetik... sokkal jobb lett volna ha marad a jó kis inoszensz kiejtés, azt. maximum az első ilyen dumánál alá írva magyarul hogy = ártatlanság... micsoda fantáziályuk van ezeknek az enimexeseknek T_T
Komui meg...túl komoly... mihez kezd majd ez a szinkronos ha a drága karaker begőzöl?XDD
nahh mindegy, az eredetit úgysem tudja felülmúlni semmi, de azért jó lenne ha a hun gyártmány nem lenne ilyen fárasztó  >.<#
Naplózva
Kazama
Chuunin
*

« Válasz #80 Dátum: 09 nov 23, 13:46:15 »

Látom a DGM rajongók egy véleményen vannak Mosolyog Én is azt próbálom megmagyarázni azoknak akik csak most kezdték el nézni hogy nem csongi bával van a gond hanem hogy olyan szereplőnek adják a hangját akihez full nem illik. Allenek kellett volna csongit legkevésébé megkapnia. annak ellenére hogy szerintem a szinrkonhangok próbálnak játszani szóval jó a játékokuk, ám a hangok rossz embrekenél vannak. Komui és Reever hangját pl felcseréltem volna. Mugent lefordítani? Ejj vétek! Azért ezeket leszámítva a fordítás még a jó kategóriába tartozik

és mielőtt jönne valaki azzal a magyarázzattal hogy telhetetlenek vagyunk annak írnám hogy : NEM csak ha már egy ilyen komoly és népszerű animét leadnak akkor vegyék komolyan a szinkronhangok kiválasztását is.

Már előre rettegek az amatőr fan oldalaktól. Ma láttam egy oldalon hogy Rabi és Rinali és hasonló nevekkel írtak szereplő leírásokat...... -.-""" fájt, mit ne mondjak.
Naplózva

Yondaime fanklub tag kacsint

Yondi 4ever Mosolyog

D.Gray Man fan és manga fordító
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #81 Dátum: 09 nov 23, 15:24:01 »

Uh ez az anime a kedvenceim közé tartozik, mert sztem egy isten lett...
Azóta végiglestem...
De most láttam magyar hanggal az első részt, szal nemtom Kandának milyen hangot szántak, de h Allen-nek nem illik a magyar szinkronja, az halálbiztos...
Meg h Akuma = Démon...^^"

Tudtam h ígyis-úgyis elcs*szik, de nagyon nem tudom így megszokni...xD
Namind1 inkább megnézem még1szer japánul ^^
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 23, 15:24:42 írta Max » Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #82 Dátum: 09 nov 23, 17:20:22 »

Én egyenesen úgy voltam vele, hogy már tervezgettem egy ideje, de csak nem törtöttem le, mert 103 rész stb...
Aztán amikor meghallottam, hogy a Gagyimax szinkronizálni fogja, akkor egy éjszaka alatt lekaptam gyorsan, és a kövi 3 napot a gép előtt Nevet

Bármit csak Gagyimaxot ne!!!
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #83 Dátum: 09 nov 23, 21:19:56 »

Huba és Szameg O_O Tényleg ilyenek vannak benne? ikszdé

Azért van ez a sok lefordítás mert sajnos ez a hazai műfordítói gyakorlat. Hogy mindent lefordítanak, kivéve azokat amiket a kiadó megjelöl, mint "ezt ne fordítsátok le" vagy amik esetleg bénán néznének ki lefordítva. Ez azért van így mert a mi nyelvünk ugyebár nagyon választékos és lehet vele egyaránt szépen és rondán is beszélni. És ugyebár "vétek lenne nem kihasználni a nyelvi sajátosságaink eme csodálatraméltó lehetőségét." A rajongók elvárásai mindig másodlagosak voltak a nagyobb olvasótábor, és a nézőközönség mellett.  Mosolyog
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #84 Dátum: 09 nov 30, 20:29:32 »

Olvastam a Myanimelistemen h. van egy olyan h. D.Gray man Reverse regény. Nme tudjátok nincs ez vhová feltöltve v. esetleg hol lehet beszerezni?
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #85 Dátum: 09 dec 04, 21:47:58 »

Hmmm... Ki olvasta a legújabb mangát? 189-eset?
Egy kicsit ledöbbentem rajta, hogy 14. barátunk Gróf akar lenni Technikai KO
És miért szólítják egymást testvérnek? Talán csak nem....
Naplózva

kazumi
Újonc
*

« Válasz #86 Dátum: 09 dec 06, 20:21:07 »

Komolyan mondom, a mangaka egyszerűen zseniális!Az egyik pillanatban  nagy komoly/gyilkolászós jelenetek, a következőben meg röhögőgörcs Mosolyog Váá amikor a grófon álltak...meg Kanda:Ő meg kicsoda??   Nevet
Naplózva
Naruto89
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Shinigami

« Válasz #87 Dátum: 09 dec 19, 11:47:46 »

D.Gray-man mangát honan tudom leszedni?
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #88 Dátum: 09 dec 19, 11:54:20 »

Angolul olvasható a mangafox-on. Gondolkozik
Remélem ez nem reklám....
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #89 Dátum: 09 dec 28, 13:50:17 »

Vki nem tudná megmondai hányadik részben fog az animében megjelenni Cross? Mert már az 52 résznél tartok és kezdek nagyon ideges lenni h. nézem nézem a arészeket keresik a mestert de már 20 része arra várok h. megjelenjen szóval ha valaki elmondaná hanyadik részben jelenik meg végre az jó lenne.... smirksweat Mert akkor tudom h. hány részt kell addig megnéznem... Egyébként tetszik az anime csak húzzák az ember előtt a a mézesmadzagot...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 28, 13:53:08 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins