Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #90 Dátum: 09 dec 28, 13:59:58 » |
|
Úgy a 80. körül. Tényleg sokat kell várni, de szerintem nem fogod megbánni, mert ha az 50. körül vagy akkor pont jönnek a legjobb részek
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #91 Dátum: 09 dec 28, 14:04:27 » |
|
Akkor még nézheted,mert csak akkor fog megjelenni,amikor már rohadt nagy sz*rban vannak egyébként a 91 részben lesz látható a rendes szerelésében
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #92 Dátum: 09 dec 28, 20:40:30 » |
|
No de igazatok volt az 52. résztől vhogy nem hiányzik Cross Bár egész eddig őt vártam de most ez h. Allen elvesztette az innocencét nos ez így elég érdekes.... Szóval valóban ezeka a legjobb részekXDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #93 Dátum: 09 dec 28, 21:17:02 » |
|
Csak várd ki a végét....lesz még jobb is meg "körmömlerágomazizgatottságtól" rész is
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #94 Dátum: 09 dec 28, 22:28:06 » |
|
inkább nem bírom abbahygni nem bírom abbahgyani jajjj istenem mi történik részek... MNost tartok 63nál... S megjelenta a részeges Cross h. csinálni kéne vmit....Huh ahogy elnézem ő túl tesz Kyourakun...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #95 Dátum: 09 dec 28, 22:43:47 » |
|
Igen igen emlékszem innentől kezdve volt, hogy egész hajnalban ezt néztem
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #96 Dátum: 09 dec 29, 07:19:22 » |
|
Sztem túltesz rajta,amilyen egy részeges állat Meg milyen adósságai vannak
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #97 Dátum: 09 dec 29, 11:13:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #98 Dátum: 09 dec 29, 12:19:07 » |
|
Hö? Meg fog halni?....Csak nem a túladagolt pija és dohány mennyiségtől? Jó biztos nem talán ennél komolyabb halála lesz(nehogy elmondjátok )...De mérges leszek...Egész sorozaton keresztül arra vár az ember h. megjelenjen aztán el fog patkolni...na nem baj legalább lelkileg felkészülök rá.. De úgy amúgy az 52 résztől egyszerűen szárnyal és abbahagyhatatlan...Pedig a 32től 52ig csak olyan közepes színvonalúak voltak az események de moost írtóóó jóóóó.....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 29, 12:20:46 írta asthi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #99 Dátum: 09 dec 29, 18:57:47 » |
|
Valaki aki olvassa a mangát megmondaná hogy az anime 103 része az hanyadik résznek felel meg a mangában?
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #100 Dátum: 09 dec 29, 22:14:09 » |
|
öööö, kb számolj vissza 25 fejezetet a végétől Mellesleg senki nem tudja, hogyan halt meg, egyszer csak eltűnt. Jah és ez csak a mangában volt még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #101 Dátum: 09 dec 29, 22:35:14 » |
|
jah és mivel csak "eltűnt" így semmi nem bizonyítja, hogy halott... főleg hogy nála maradt az egyik innocence és különben is ... ő a legerősebb tábornok így elég csúnya lenne ha "ez lenne a vége"^^ ha meg igen... akkor majd elfogadtam ha láttam hogyan halt meg pontosan ^^ am meg... Kanda múltja elég érdekes és... néhány "vérbe úszós" jelenet elég vicces X'D
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #102 Dátum: 09 dec 30, 10:57:24 » |
|
Engem inkább az foglalkoztat, hogy most Kanda és Alma szerelmesek Pho-ba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 09 dec 31, 04:00:52 » |
|
Én nem hiszem, hogy Cross meghalt, akkor nem lenne értelme az eltűnésének. Vagy előkerül még valamikor, vagy tele lett a t.ke az egésszel, és úgy döntött, hogy végleg eltűnik. Ha nem akarja, akkor nem találják meg, de szerintem úgyis visszajön. Kanda múltja tiszta szívás. Korábban sem csíptem a Rendet, mert sok sunyi rohadék vezeti, és aljas módszereik vannak, de ez a dolog a két sráccal már tényleg durva. A mangaka szegény Kandán éli ki a szadista hajlamait.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 31, 04:12:59 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #104 Dátum: 09 dec 31, 10:33:30 » |
|
áhh nem... ezek a szadista hajlamok a mangaka részéről... hogy is mondjam... minden kötetben szivat mindenkit X'D nagyon elmebeteg extrák vannak kötetekhez X'D
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
|