25 jún 28, 04:10:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: D.Gray-man  (Megtekintve 93184 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #120 Dátum: 10 jan 02, 17:54:41 »

De az 52 résztől egyszerűen simán kenterbe veria a bleacht szerintem...(na jó azért nem de azért most jelenleg jobban tetszik minta a bleach)...  Pontosan
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #121 Dátum: 10 jan 02, 18:56:41 »

Látom ezek a printscreenek nagyon mennek Nevet Nem tervezik az anime folytatását?Mert nincs kedvem az angol mangát olvasni smirksweat
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #122 Dátum: 10 jan 02, 20:05:21 »

Remélem én is h. lesz folytatás. Hiszen már csak néhány részem van hátra és nagyon tetszikXD  bow Meg ha jól hallottam nincs igazán lezárva semmi sem a végén...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #123 Dátum: 10 jan 02, 22:02:50 »

A végét feébehagyták mangaközelség miatt. Nem akartak fillereket, és a manga épp amúgy is szünetelt az alkotónő ugyanis beteg volt. Azóta megint dolgozik, habár mostmár havi megjelenésű a manga. És legutóbbi értesüléseim szerint max 2012-ben lesz folytatva az anime.

U.I.: Nálam simán kenterbe veri a Bleachet és a Narutot.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 02, 22:03:52 írta Harag » Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #124 Dátum: 10 jan 03, 21:39:40 »

A negyedik openig borzalmas viszont ezek a noés harcok egyszerűen nagyszerűek. S nagyon tetszik az ötlet h. belekevertéka a Bibliát...Egyébként az egész történet most kezd teljességgel izgalmas lenni kár h. lassanként vége az animének nekem is... Neeem
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #125 Dátum: 10 jan 03, 22:11:31 »

Nekem a 3. opening tetszett. A 4-re először én is azt hittem borzalmas, de aztán beleszoktam és mára a 2. kedvencem Nevet A 3. meg a második opening Nevet

A külföldi fórumokat olvasgatva elbizonytalanodtam, csak nekem tűnt úgy, hogy az a szellem, akiről Kanda és Alma beszélt az Phou?(vagy hogyisírják  smirksweat )
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #126 Dátum: 10 jan 05, 10:17:17 »

Leszedtem az összes részt, itt az ideje az aktiv támadásnak  Ördögi

Am nem olyan rossz, szó ami szó, de nálam még nem veri kenterbe a bleachet  Mosolyog

Az opról meg, én még csak 2t láttam, de nekem az első tettszett eddig jobban xD
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #127 Dátum: 10 jan 05, 10:29:29 »

Szerintem a 3. a legjobb opening. És az 52 résztől jobb minta  Bleach most tartoka a 93nál. Megjelent végül Cross is, nagyon tud harcolni az tény...Meg szegény Tyki annyira sajnálom h. végül nem lett ember hanem kitört belőle az állat teljes egészében...Jó ahogy elnézem nem halt meg de remélem visszakapjuka arégi Tykit mert nagyon hiányozna nekem a történetből ha ő nem lenne...
A bárka visszaállítása egyszerűen fantasztikus volt legalább anynira minta  abárka harcok... Egyébkéntaa 14dik nézése miért emlékeztet engem Tykire amikor éppen erősebb benne a Noé én?Azonkívül h.a a 14dik is Noé volt... Mindenestre Tyki sorsára nagyon kivácsi leszek...Remélem kap majd ugyanannyi szerepet mint eddig mert ahogy megfigyeltem elég fotos meberke a grófnak hiszen rengeteg exosisto szárad a lelkén mégis amikor éppen ember akkor nagyon emberi

A hányadik manga rész az anime közvetlen folytatása?
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 05, 10:32:24 írta asthi » Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #128 Dátum: 10 jan 05, 15:46:22 »

Szerintem a 137.-től érdemes elkezdeni. Fogsz találkozni dolgokkal, amik az animében is benne voltak, de szerintem innen érdemes kezdeni Nevet Mellesleg az összes kérdésedre választ fogsz kapni.
És feltűnik az összes többi Noé, mert Allené a 14. ugyebár kacsint
Naplózva

Ravengoth
Gennin
*

« Válasz #129 Dátum: 10 jan 05, 16:52:50 »

Hmm nekem is bejön igaz h meg csak 2-3 részt láttam belőle véletlenül az animaxon xD
Naplózva

Fear of the dark!
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #130 Dátum: 10 jan 05, 18:08:44 »

az animaxos verzió szégyen....Kedvenc szinkronszínészünk,Szalay Csongor a hangja,az Innocence-t lefordították ártatlanságra,meg még úgy hallottam Mugent is.... Neeem
Naplózva

NHFK tag
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #131 Dátum: 10 jan 05, 18:24:57 »

Ez most komoly h. a magyar verzióban ártatlanságnak nevezik???Jesszus...Az tényleg szánalmas szinkron lehet...Most elképzeltem Allent ahogy áll és azt kiálltja Ártatlanság aktiválódj... smirksweat smirksweat smirksweat
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #132 Dátum: 10 jan 05, 18:34:01 »

Nem az viszi majd a prímet, ha majd azt kiabálják, hogy a Gróf, el akarja venni Lenalee ártatlanságát! XDXD
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #133 Dátum: 10 jan 05, 18:55:13 »

Hirtelen elképzeltem h a 8 éves gyerek nézi a D.Gray-mant,bejön az egyik szülője,és azt ordítozzák hogy "Allennek elvették az ártatlanságát"....Jah, Allen Animaxos verzióba Ellen smirksweat
Naplózva

NHFK tag
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #134 Dátum: 10 jan 05, 21:21:09 »

...Én viszont végeztem az animével. Nagyon király volt nem bántam meg h. ott a 30 résznél ahol mélypontja volt nem hagytam abba... Ennek tuti h. elsz folytatása.
]A gróf másik alakjában egy cseppet jobban néz kiXD Viszont Tyki borzalmas hosszú hajjal remélem nem gondolja komolyan. Lehánylak
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins