24 nov 16, 05:30:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 709881 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
barkasz
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #930 Dátum: 08 jan 18, 21:09:32 »

Háhá, ez nagyon durva! Naruto össze-vissza röhög, semmi köze, ahhoz, amit épp látunk Nevet, Ino hangja meg, mint egy 40éves szövőnőjé! Meg egy csomó részt le se fordítottak. Ez külön fáj nekem, egyébként, mert nekem vannak orosz gyökereim! Nevet

DE! itt a lengyel, ez se semmi: http://www.youtube.com/watch?v=0KviJi_SmKg&feature=related

1-2 helyen olyan hangja van Narutonak, mintha a video húzná a szalagot! ikszdé

De a német is nagyon komoly: http://www.youtube.com/watch?v=PL8xuwguM_0

der neunschwazige Fuchs! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 18, 21:32:06 írta barkasz » Naplózva

Susan
Vendég
« Válasz #931 Dátum: 08 jan 18, 22:57:34 »

Köszike Barkesz.. azért ezek LOL-ok voltak! Kezdem kedvelni a magyart.. nah jó.. ez azért sok volt Nevet
Naplózva
barkasz
Chuunin
*

« Válasz #932 Dátum: 08 jan 18, 23:00:38 »

pl. ma Anko: hanyatlik a nap...az magyarul nem lenyugszik? Nevet
Naplózva

shik4m4ru
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #933 Dátum: 08 jan 18, 23:40:20 »

Én is néztem a mai adást  ;D Amikor a chuunin vizsga írásbeli része volt és a végén a kopasz jounin (bocs nem ugrik be a neve) "megmutatta" a hegeket a fején és mindenki elkezdett szörnyülködni h jajj de csúnyák, 2 másodperccel később már húzta is vissza... Az eredeti japán verzióban mutatták a fejét, úgy látszi, ez is ki lett vágva  ??? Mindenesetre csak gratulálni tudok a dzsetikszenk ezekért a fantasztikus szinkronhangokért is  :-\
Naplózva
Susan
Vendég
« Válasz #934 Dátum: 08 jan 19, 00:07:02 »

Minden maradt a régiben 8) a vágás a szinkron. Kívánhatnánk ennél jobbat, de msot komolyan!

De csak nézzük a pozitív oldalát! (ha mást ugyan nem tudunk ikszdé) Legalább akik 5 és 10 év között van az nem a Naruto miatt fog vkit megölni vagy ilyesmi (pl DB beszüntetés mo-n), hanem a kül játék prog. miatt, amiket anyu és apu megvesz vagy a gyermek letölt, beszerez a suliból vagy 1 idősebb testvér játszik vele.. Nevet

Én bírom a játék programokat, szó se ellene! És nem hiszem h van aki nem látta volna a német gyerkőc vergődését 1 lövöldözős játékban, ahogy a billentyűk repültek..hö-cö-cö.. :-\ Nevet
Naplózva
shik4m4ru
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #935 Dátum: 08 jan 19, 00:15:09 »

Jajaja erőől jut eszembe lehet, hogy nem ide tartozik de azt hallottam a DB megszüntetése állítólag azért volt mert vmi gyerek kiugrott az ablakon, hogy Ő Son Goku... Na és ezzel kapcsolatban hallottam h egy kisgyerek felgyújtotta a farkát h úgy égjen mint Charizardé Nevet:D Mekkora má  Nevet
A magyar Naruto-ban a legkeményebb viszont szerintem Sakura hangja... Olyan mintha nem 15, hanem 45 éves lenne... Meg olyan mintha úgy olvasná fel a szöveget, mint mittomén Pistike magyarórán-.- Na mind1... erről ennyit
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #936 Dátum: 08 jan 19, 00:17:08 »

/Az ablakon kiugrálós eset kamu volt, és a másik is Mosolyog) OFFend
Naplózva
énvagyok
Újonc
*

« Válasz #937 Dátum: 08 jan 19, 10:10:03 »

az agreszív játékokról csak nyit hogy engem lenyugtat, mert szerintem mindenkinek jobb ha virtuálisan belezem ki az embert.vagy nem :-\

énmegnéztem pár részt a narutoból a dzsetx-en, és ugynazokat japán verzióban. hát azóta se nézek a dzsetx-en semmit
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #938 Dátum: 08 jan 19, 10:55:53 »

Nekem az volt a fura, hogy Sasuke hangja túl fiatal nálunk, Sakuráé, túl idős. Narutóét, meg meg lehetne cserélni Konohamaruéval.

Sakura hangja azért tett be (mert szerintem azért nem rossz), mert én Will és Grace fan vagyok, és abban, Grace hangja (kb 35 év körüli nő) hangja Sakuráé.
Naplózva

shik4m4ru
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #939 Dátum: 08 jan 19, 12:21:20 »

Hát én úgy megnézegettem, hogy magyar hangok szerint kié a legjobb, vagyis kihez illik a legjobban a magyar hang, és sztem Kakashit találták el a legjobban.. sztem tök jól illik hozzá ! Sakuraé idős, Narutoé fiatal, és Sasukeé sztem ha lehet ilyet mondani : túl vidám  ??? Nevet Lehetne egy kicsit komorabb a hangja, de sztem 3uk közül az övé a legjobb
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #940 Dátum: 08 jan 19, 12:37:20 »

azonkívül nem tudom, hogy ki írta már a fórumon, de igaza volt, hogxy mi a jobb?
Ha látja, hogy Zabuza vágdossa Kakashit a kardjával, és nem történik semmi, vagy az, ha látja a vért, és hohy komolyan megsebesült. ???
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Gibbi
Chuunin
*

« Válasz #941 Dátum: 08 jan 19, 15:01:36 »

Egyetértek,egyedül kakashi hangja jó!ÉS télleg marhaság a véres jelenet kivágás.Amikor haku ellen harcolnak az ember nem tudja h mér néznek ki úgy narutóék mint egy tűpárna!Időnként rendesen meg tudja zavarni az embert ez a dolog...
Naplózva

ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato)
TOBI sziget algafutára Nevet
Mesterlövész osztag tagja
Tobi magazin szerkesztője
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
memoryan
Vendég
« Válasz #942 Dátum: 08 jan 19, 15:23:59 »

Szerintem Haku hangja is egész jó, meg Inarié
Naplózva
Rock_Lee
Vendég
« Válasz #943 Dátum: 08 jan 20, 21:36:42 »

Szerintem az egész magyar hang ahogy meg van csinálva az egy nagy kula már bocs a kifejezésért, de a Kakashi hangja tényleg jó. 
Naplózva
shik4m4ru
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #944 Dátum: 08 jan 20, 22:00:08 »

Így van   Nevet De a tegnapi rész is milyen vicces volt már... Sasuke-ből kitőrt a pecsét aztán odament a hangninjához (nem tom mi a neve) aztán ott tartotta a kezét, a következő kép, meg hogy már ott fekszik a csórikám... Jellemző : Ez is egy fantasztikus kivágás volt, ami miatt nem mutatták a lényeget, hogy Sasuke eltörte a csávó kezét-.- pedig az nem is annyira véres... ???  Meg az dühítő h leadják 10kor, és akkor itt vagdosnak össze vissza ;D  Aki ilyenkor fenn van az számít valami vérfolyásra vagy akármi, akkor mér nem teszik ezt a "környezetbarát változatot" délelőttre ?? nem értem :S
Naplózva
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins