barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #930 Dátum: 08 jan 18, 21:09:32 » |
|
Háhá, ez nagyon durva! Naruto össze-vissza röhög, semmi köze, ahhoz, amit épp látunk , Ino hangja meg, mint egy 40éves szövőnőjé! Meg egy csomó részt le se fordítottak. Ez külön fáj nekem, egyébként, mert nekem vannak orosz gyökereim! DE! itt a lengyel, ez se semmi: http://www.youtube.com/watch?v=0KviJi_SmKg&feature=related1-2 helyen olyan hangja van Narutonak, mintha a video húzná a szalagot! De a német is nagyon komoly: http://www.youtube.com/watch?v=PL8xuwguM_0der neunschwazige Fuchs!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 18, 21:32:06 írta barkasz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Susan
Vendég
|
|
« Válasz #931 Dátum: 08 jan 18, 22:57:34 » |
|
Köszike Barkesz.. azért ezek LOL-ok voltak! Kezdem kedvelni a magyart.. nah jó.. ez azért sok volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #932 Dátum: 08 jan 18, 23:00:38 » |
|
pl. ma Anko: hanyatlik a nap...az magyarul nem lenyugszik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shik4m4ru
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #933 Dátum: 08 jan 18, 23:40:20 » |
|
Én is néztem a mai adást ;D Amikor a chuunin vizsga írásbeli része volt és a végén a kopasz jounin (bocs nem ugrik be a neve) "megmutatta" a hegeket a fején és mindenki elkezdett szörnyülködni h jajj de csúnyák, 2 másodperccel később már húzta is vissza... Az eredeti japán verzióban mutatták a fejét, úgy látszi, ez is ki lett vágva ??? Mindenesetre csak gratulálni tudok a dzsetikszenk ezekért a fantasztikus szinkronhangokért is :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #936 Dátum: 08 jan 19, 00:17:08 » |
|
/Az ablakon kiugrálós eset kamu volt, és a másik is ) OFFend
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
énvagyok
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #937 Dátum: 08 jan 19, 10:10:03 » |
|
az agreszív játékokról csak nyit hogy engem lenyugtat, mert szerintem mindenkinek jobb ha virtuálisan belezem ki az embert.vagy nem :-\
énmegnéztem pár részt a narutoból a dzsetx-en, és ugynazokat japán verzióban. hát azóta se nézek a dzsetx-en semmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #938 Dátum: 08 jan 19, 10:55:53 » |
|
Nekem az volt a fura, hogy Sasuke hangja túl fiatal nálunk, Sakuráé, túl idős. Narutóét, meg meg lehetne cserélni Konohamaruéval.
Sakura hangja azért tett be (mert szerintem azért nem rossz), mert én Will és Grace fan vagyok, és abban, Grace hangja (kb 35 év körüli nő) hangja Sakuráé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shik4m4ru
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #939 Dátum: 08 jan 19, 12:21:20 » |
|
Hát én úgy megnézegettem, hogy magyar hangok szerint kié a legjobb, vagyis kihez illik a legjobban a magyar hang, és sztem Kakashit találták el a legjobban.. sztem tök jól illik hozzá ! Sakuraé idős, Narutoé fiatal, és Sasukeé sztem ha lehet ilyet mondani : túl vidám ??? Lehetne egy kicsit komorabb a hangja, de sztem 3uk közül az övé a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #940 Dátum: 08 jan 19, 12:37:20 » |
|
azonkívül nem tudom, hogy ki írta már a fórumon, de igaza volt, hogxy mi a jobb? Ha látja, hogy Zabuza vágdossa Kakashit a kardjával, és nem történik semmi, vagy az, ha látja a vért, és hohy komolyan megsebesült. ???
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #941 Dátum: 08 jan 19, 15:01:36 » |
|
Egyetértek,egyedül kakashi hangja jó!ÉS télleg marhaság a véres jelenet kivágás.Amikor haku ellen harcolnak az ember nem tudja h mér néznek ki úgy narutóék mint egy tűpárna!Időnként rendesen meg tudja zavarni az embert ez a dolog...
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #942 Dátum: 08 jan 19, 15:23:59 » |
|
Szerintem Haku hangja is egész jó, meg Inarié
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rock_Lee
Vendég
|
|
« Válasz #943 Dátum: 08 jan 20, 21:36:42 » |
|
Szerintem az egész magyar hang ahogy meg van csinálva az egy nagy kula már bocs a kifejezésért, de a Kakashi hangja tényleg jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|