Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #915 Dátum: 08 jan 15, 14:09:12 » |
|
Ben-chan!
Ha komoly az ötlet, akkor nyitok neki egy külön témát. Itt csak szétOFFolnánk a témát. ^^ De ha felesleges szöveggel lesz tele, akkor könyörtelene leszek... vagy úgy is mondhatnám hangemberek kíméljenek.
Chakra! Rendben, az igány látom egyre nagyobb rá, énvagyok pedig tanul majd elvileg Vegast, úgyhogy majd talán bele is lehetne kezdeni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
énvagyok
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #916 Dátum: 08 jan 15, 14:12:49 » |
|
hívjuka n agyfater gengsztert az leölédösi az összeset  a szinkron nem lennne 1 könnyű dolog de elfelejtetted(vagy nem is simered) hogy a vegas képes arra hopgy csak a beszédet szedi ki és utána ugyan úgy be lehetne rakni a másikat. azért mondom ezt mert csak ezt simerem. 1hete tudom hogy van alapból videószerkesztő az xp-be:) UI:grat tevoltál az első akinek a regényét elolvastam:) az nem 100% mert aki tanítana az főulira jár,végzős, mellete még játékfejlesztésbe is benne van. ugyhogy azért mindenki nézzen körül hogy kit tud szerezni. ---szerkesztve--- kerüljük a dupla hszek elküldését, inkább az előző legyen szerkesztve. Lsd: Fórumszabályzat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 15, 14:17:39 írta -=Cart'necker=- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #917 Dátum: 08 jan 15, 14:16:48 » |
|
Ezzel az egésszel csak arra akartam rávilágítani (úgy látszik felesleges volt), hogy hiába feccöltök bele sok-sok munkát... nem fognak vele foglalkozni. Titeket akarlak megkímélni egy várható agyvérzéstől  De ha szeretnétek, csináljátok, csak sok sikert tudok kívánni hozzá és remélem nem nekem lesz igazam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
énvagyok
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #918 Dátum: 08 jan 15, 16:04:33 » |
|
én nem azt akarom hogy ők foglakozzanak vele hanem azt hogy a fanok végre normális szinkronizált részteket tudjanak nézni. és zserintem a többiek is csak ezt akarják. ami a legnagyobb gon daz az hogy nagyon m,essze lakunk 1mástól. ezt nem tudom a többiek hogy akarják áthidalni de biztos megoldják valahogy
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 15, 16:06:01 írta énvagyok »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #919 Dátum: 08 jan 15, 16:10:52 » |
|
Moderátor: Nyitottam Ben-chan ötletének egy külön témát Amatőr Narutós szinkronmunkálatok néven. Az ezzel kapcsolatos hsz-ek mostmár oda menjenek (itt OFF lesz és törlöm őket^^).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
memoryan
Vendég
|
 |
« Válasz #920 Dátum: 08 jan 17, 11:34:28 » |
|
Tegnap végignéztem egy egész részt, mikor Haku+Zabuza meghal Ilyenek vannak benne: Kakashi megy Zabuzához ..vágás... Zabuza jól odasuhint Kakashi elmenekül és mond, hogy mind 2 kezet használhatatlan ....Mitől? Mikor Kakashi megöli Hakut a mangában átszúrja, na a Jetixen meg se sérül, de ott van Haku vére Kakashi és Zabuzan, de Hakun nincs sok vér....Mitől?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
 |
« Válasz #921 Dátum: 08 jan 17, 12:27:10 » |
|
Attól, hogy a Jetix jó retusálókat szerződtet xD Photoshop 62
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Karvee
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #922 Dátum: 08 jan 18, 13:50:02 » |
|
Ez a másik a vágás az osztálytársam is (aki miatt nézem a Narutot) azt mondja h azért élvezhetetlen az egész a másik osztálytársam ( aki a fórumon is fenn van ) meg a szinkrontól van ki! ezeket a hibákat tényleg ki küszöbölhetné a Jetix >  ! na de mindegy mert a japán szinkron egészen jó! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #923 Dátum: 08 jan 18, 17:49:36 » |
|
az az oszt.társ én vok? :Damúgy télleg elszúrták ezzel a "minden vért kivágunkkal"amúgy nem a jetix photoshoppoltat hanem amerika.ugyanis az ő változatukat adják a jetixen. 
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára  Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥ 
|
|
|
Karvee
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #924 Dátum: 08 jan 18, 17:53:51 » |
|
jaja te lennél am akkor meg mér veszi meg ezt a gagyit a Jetix szóval azért ők se sokkal jobbak de mind egy végül is szerencsére itt az internet ahonnan lehet tölteni a japán verziót na meg lehetőleg készül egy normális szinkron ugye?? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #925 Dátum: 08 jan 18, 18:10:19 » |
|
Őszintén, én belenéztem, az orosz verzióba, és nagyon brutális. Most is röhögőgörcsöm van Narut hangjától  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karvee
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #926 Dátum: 08 jan 18, 18:39:51 » |
|
Ezek szerint van a magyar verziónál pocsékabb?? Erre igazán büszke vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #927 Dátum: 08 jan 18, 18:53:53 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=Fxbzrrm7nSYItt van rá a bizonyíték  . "Élvezzétek" Enjoy it 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #928 Dátum: 08 jan 18, 19:27:38 » |
|
Áhhhh *röhög és leesik a székről, majd visszamászik* Ez nagyon sz*r! És én még a magyar szinkron miatt voltam oda... Off: Gibbi olvasd el a fórumszabályzatot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #929 Dátum: 08 jan 18, 19:41:37 » |
|
Hát ez mehetne simán Naruto parodizálásnak LOL  de ez milyen már hogy egy halom helyen le se szinkronizálták xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 18, 19:46:19 írta R4z0r »
|
Naplózva
|
|
|
|
|